Visgraat vloer: van paleis naar huis!

De visgraat vloer. Je zag ‘m eeuwenlang vooral in kastelen, paleizen en balzalen. Maar ook in je woonkamer misstaat een visgraat vloer zeker niet. Als je durft tenminste!

Met een visgraat patroon oogt jouw huis groter

Bij een visgraat vloer liggen de planken niet naast elkaar, maar haaks op elkaar. Zo ontstaat een visgraatpatroon. Je legt de vloer altijd diagonaal. Het grote voordeel? Je kamer oogt daardoor optisch groter. Dat effect versterk je nog eens door te kiezen voor een lichte vloer. Je maakt dus echt een statement met zo’n patroonvloer!

Warme uitstraling van de houten visgraat vloer

Je kunt zowel laminaat als parket in visgraatmotief leggen. Wij zijn zelf fan van de eikenhouten visgraat vloer. Hout heeft een warme uitstraling en een doorleefd karakter. Een perfecte combinatie met het wat chique en stijlvolle visgraatmotief. Kijk maar eens op www.visgraatvloer.com. Maar wees gerust. Voor welke visgraat vloer je ook kiest, je woonkamer krijgt er sowieso een boost van!

Uitstraling van toen, prijs van nu

Kies jij voor een visgraat vloer? Dan bevind je je in goed gezelschap. De visgraat vloer was namelijk vanaf de middeleeuwen een statussymbool van de elite. Dat is ook de reden dat je zo’n patroonvloer nog regelmatig ziet in paleizen, kastelen en balzalen. Gelukkig hangt er tegenwoordig niet meer zo’n exclusief prijskaartje aan een visgraat vloer!

Welke visgraat vloer past bij jouw woonstijl?

Visgraat vloeren zijn er in alle soorten en maten. Van de traditionele tot de landelijke vloer. Ook heb je verschillende technieken zoals tapis, de Hongaarse punt en het Versailles patroon. Je kunt visgraat vloeren bovendien verouderen, stomen, roken, logen, beitsen, trommelen en op kleur laten maken. Zo krijgt de vloer helemaal de uitstraling die bij jouw interieur en woonstijl past! Inspiratie opdoen? Op www.visgraatvloer.com vind je volop voorbeelden van visgraat vloeren.

Your favoritFavor it
3x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 

Dailytrend

 

Je interieur in winterse stijlen

Je interieur in winterse stijlen
Nog even en de winter begint weer. Je verandert je kleding, dus waarom zou je ook niet wat wintersfeer in je huis creëren? Ik geef je hiervoor vijf tips, blijf vooral even lezen dus.

Met deze accessoires van Action maak ik mijn huis helemaal af

Met deze accessoires van Action maak ik mijn huis helemaal af
Action is een winkel waar ik altijd meer koop dan ik gepland had. Ik koop er graag dingen voor het huishouden, maar ze hebben ook veel leuke woonaccessoires. Deze woonaccessoires van Action maken mijn huis écht af!