Visgraat vloer: van paleis naar huis!

De visgraat vloer. Je zag ‘m eeuwenlang vooral in kastelen, paleizen en balzalen. Maar ook in je woonkamer misstaat een visgraat vloer zeker niet. Als je durft tenminste!

Met een visgraat patroon oogt jouw huis groter

Bij een visgraat vloer liggen de planken niet naast elkaar, maar haaks op elkaar. Zo ontstaat een visgraatpatroon. Je legt de vloer altijd diagonaal. Het grote voordeel? Je kamer oogt daardoor optisch groter. Dat effect versterk je nog eens door te kiezen voor een lichte vloer. Je maakt dus echt een statement met zo’n patroonvloer!

Warme uitstraling van de houten visgraat vloer

Je kunt zowel laminaat als parket in visgraatmotief leggen. Wij zijn zelf fan van de eikenhouten visgraat vloer. Hout heeft een warme uitstraling en een doorleefd karakter. Een perfecte combinatie met het wat chique en stijlvolle visgraatmotief. Kijk maar eens op www.visgraatvloer.com. Maar wees gerust. Voor welke visgraat vloer je ook kiest, je woonkamer krijgt er sowieso een boost van!

Uitstraling van toen, prijs van nu

Kies jij voor een visgraat vloer? Dan bevind je je in goed gezelschap. De visgraat vloer was namelijk vanaf de middeleeuwen een statussymbool van de elite. Dat is ook de reden dat je zo’n patroonvloer nog regelmatig ziet in paleizen, kastelen en balzalen. Gelukkig hangt er tegenwoordig niet meer zo’n exclusief prijskaartje aan een visgraat vloer!

Welke visgraat vloer past bij jouw woonstijl?

Visgraat vloeren zijn er in alle soorten en maten. Van de traditionele tot de landelijke vloer. Ook heb je verschillende technieken zoals tapis, de Hongaarse punt en het Versailles patroon. Je kunt visgraat vloeren bovendien verouderen, stomen, roken, logen, beitsen, trommelen en op kleur laten maken. Zo krijgt de vloer helemaal de uitstraling die bij jouw interieur en woonstijl past! Inspiratie opdoen? Op www.visgraatvloer.com vind je volop voorbeelden van visgraat vloeren.

Your favoritFavor it
3x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 

Dailytrend

 

Interieurtrends 2018

Interieurtrends  2018
In dit blogartikel neem ik je mee in de interieurtrends. Welke kleuren en materialen zien we in 2018? Wat nemen we mee uit 2017 en wat is echt passé? De grootste verandering is dat zwart zijn populariteit verliest en bruin deze plaats inneemt. Bruin staat voor vintage en natuurlijke materialen. Zwart zie je nog wel als accentkleur.

Zo geef je jezelf én je omgeving een boost

Zo geef je jezelf én je omgeving een boost
Op zoek naar meer energie en een gezond gevoel? Dan kun je natuurlijk vitaminetabletten slikken, actief gaan sporten of veel groente en fruit eten. Maar het kan ook anders. Hoe? We vertellen er meer over in dit artikel.

Hoe geef je een slaapkamer een nieuwe look voor … euro?

Hoe geef je een slaapkamer een nieuwe look voor … euro?
In dit artikel kun je zien hoe ik mijn slaapkamer een nieuwe look wil geven voor een heel mooi bedrag. Lees en kijk je mee?

Minimaliseren doe je zo

Minimaliseren doe je zo
“Een opgeruimd huis, is een opgeruimd hoofd” wordt weleens gezegd. Deels klopt het, want veel spullen zorgen voor stress. Vind jij dat je te veel spullen hebt en wil je daar verandering in brengen? Dan kun je minimaliseren, waarvoor ik je in dit artikel vier tips geef.