Visgraat vloer: van paleis naar huis!

De visgraat vloer. Je zag ‘m eeuwenlang vooral in kastelen, paleizen en balzalen. Maar ook in je woonkamer misstaat een visgraat vloer zeker niet. Als je durft tenminste!

Met een visgraat patroon oogt jouw huis groter

Bij een visgraat vloer liggen de planken niet naast elkaar, maar haaks op elkaar. Zo ontstaat een visgraatpatroon. Je legt de vloer altijd diagonaal. Het grote voordeel? Je kamer oogt daardoor optisch groter. Dat effect versterk je nog eens door te kiezen voor een lichte vloer. Je maakt dus echt een statement met zo’n patroonvloer!

Warme uitstraling van de houten visgraat vloer

Je kunt zowel laminaat als parket in visgraatmotief leggen. Wij zijn zelf fan van de eikenhouten visgraat vloer. Hout heeft een warme uitstraling en een doorleefd karakter. Een perfecte combinatie met het wat chique en stijlvolle visgraatmotief. Kijk maar eens op www.visgraatvloer.com. Maar wees gerust. Voor welke visgraat vloer je ook kiest, je woonkamer krijgt er sowieso een boost van!

Uitstraling van toen, prijs van nu

Kies jij voor een visgraat vloer? Dan bevind je je in goed gezelschap. De visgraat vloer was namelijk vanaf de middeleeuwen een statussymbool van de elite. Dat is ook de reden dat je zo’n patroonvloer nog regelmatig ziet in paleizen, kastelen en balzalen. Gelukkig hangt er tegenwoordig niet meer zo’n exclusief prijskaartje aan een visgraat vloer!

Welke visgraat vloer past bij jouw woonstijl?

Visgraat vloeren zijn er in alle soorten en maten. Van de traditionele tot de landelijke vloer. Ook heb je verschillende technieken zoals tapis, de Hongaarse punt en het Versailles patroon. Je kunt visgraat vloeren bovendien verouderen, stomen, roken, logen, beitsen, trommelen en op kleur laten maken. Zo krijgt de vloer helemaal de uitstraling die bij jouw interieur en woonstijl past! Inspiratie opdoen? Op www.visgraatvloer.com vind je volop voorbeelden van visgraat vloeren.

Your favoritFavor it
3x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 

Dailytrend

 

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

Originele manieren om je cadeaus in te pakken

Originele manieren om je cadeaus in te pakken
Een maand geleden was mijn vriend jarig. In de maanden ervoor had ik een heleboel leuke en nuttige cadeautjes verzameld. Ik kwam op het idee om deze leuk in te pakken. Zodat niet het alleen het uitpakken een feestje zou worden, maar ook het geven. Het geven van saai ingepakte cadeaus zijn verleden tijd na het lezen van dit artikel. Ik laat je vandaag zien hoe je op een makkelijke en snelle manier je geschenken leuk in kunt pakken.