Vier redenen om een pvc-vloer te kopen


Denk je na over een nieuwe vloer? Steeds meer mensen besluiten tegenwoordig om een pvc-vloer te kopen. Pvc-vloeren zien er namelijk natuurlijk uit, zijn onderhoudsvrij en lekker stil.

De natuurlijke uitstraling van een pvc-vloer met houtlook

Een pvc-vloer met houtlook is tegenwoordig bijna niet meer van een houten vloer of een laminaatvloer te onderscheiden. Dat komt niet alleen doordat pvc-vloeren in tal van trendy designs en kleurschakeringen beschikbaar zijn. Ook nieuwe technieken om structuur aan te brengen spelen een belangrijke rol. Door register embossing krijgt een pvc-vloer precies het reliëf en de structuur van het design. Oftewel: als je een knoest ziet, voel je die ook. Een goed voorbeeld zijn de natuurlijke pvc-vloeren met houtlook van XLFloors.  

Pvc-vloeren zijn makkelijk te onderhouden

Ga je een nieuwe vloer kopen? Dan is het ook slim om na te denken over gebruiksgemak en onderhoud. Pvc-vloeren scoren hoog op deze aspecten. Met een pvc-vloer ben je niet langer uren bezig om de vloer stofvrij en brandschoon te krijgen. Bij een onderhoudsvrije pvc-vloer van XLFLOORS is het voldoende om een rondje met de bezem te maken. Vlekken poets je makkelijk weg met een doekje. Elke dag dweilen is dus niet meer nodig met een pvc-vloer.

Nooit meer krassen met een stille pvc-vloer

Nog zo’n geweldige eigenschap van een pvc-vloer? Er komen geen krassen op. Een pvc-vloer blijft dus langer mooi dan veel andere vloeren. Pvc-vloeren zijn bovendien ook nog eens heel stil. Op hakken lopen levert geen geluidsoverlast meer op. En kinderen kunnen naar hartelust op een pvc-vloer spelen, zonder dat je ze overal in huis hoort.

Je hebt ruime keuze in goedkope pvc-vloeren

Natuurlijk spelen ook de prijzen van pvc-vloeren een belangrijk rol. Je hebt tegenwoordig volop goedkope pvc-vloeren van hoge kwaliteit. Welke goedkope pvc-vloer bij jouw huis past? Kijk eens in het overzicht met trendy pvc-vloeren van goedkopevloerbedekking.com. Daar vind je mooie voorbeelden van goedkope pvc-vloeren.


Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 

Dailytrend

 

Met deze accessoires van Action maak ik mijn huis helemaal af

Met deze accessoires van Action maak ik mijn huis helemaal af
Action is een winkel waar ik altijd meer koop dan ik gepland had. Ik koop er graag dingen voor het huishouden, maar ze hebben ook veel leuke woonaccessoires. Deze woonaccessoires van Action maken mijn huis écht af!

Dit eet je rondom het sporten

Dit eet je rondom het sporten
Wist je dat een workout of een avondje trainen (nog) leuker wordt wanneer je ervoor, tijdens en erna de juiste voedingsmiddelen eet en drinkt? Zo ga je namelijk net dat beetje verder en haal je meer voldoening uit het sporten. Pas onderstaande tips maar eens toe en kijk wat er gebeurt.

Inspiratie nodig? Op deze plekken op Pinterest zit je goed!

Inspiratie nodig? Op deze plekken op Pinterest zit je goed!
Als ik eenmaal op Pinterest belandt, heb ik de neiging om te verdwalen. En als ik niet verdwaal, begin ik te dromen van al het moois wat ik tegenkom. Wat je ook zoekt, er is weinig wat niet te vinden is op Pinterest. Tussen alle accounts door heb ik wat fashionista’s geselecteerd die een account hebben om blij van te worden.

Heerlijk ontspannen met hippe handdoek

Heerlijk ontspannen met hippe handdoek
De badkamer kan er nog zo mooi uitzien, als de handdoeken niet zacht en comfortabel zijn, mis je toch een stukje warmte. En dat is jammer in deze koude wintermaanden. Gelukkig zijn de badhanddoeken op Hippehanddoeken.nl heerlijk zacht en super absorberend. En… je kunt ze zelfs personaliseren door ze te borduren!