Vier redenen om een pvc-vloer te kopen


Denk je na over een nieuwe vloer? Steeds meer mensen besluiten tegenwoordig om een pvc-vloer te kopen. Pvc-vloeren zien er namelijk natuurlijk uit, zijn onderhoudsvrij en lekker stil.

De natuurlijke uitstraling van een pvc-vloer met houtlook

Een pvc-vloer met houtlook is tegenwoordig bijna niet meer van een houten vloer of een laminaatvloer te onderscheiden. Dat komt niet alleen doordat pvc-vloeren in tal van trendy designs en kleurschakeringen beschikbaar zijn. Ook nieuwe technieken om structuur aan te brengen spelen een belangrijke rol. Door register embossing krijgt een pvc-vloer precies het reliëf en de structuur van het design. Oftewel: als je een knoest ziet, voel je die ook. Een goed voorbeeld zijn de natuurlijke pvc-vloeren met houtlook van XLFloors.  

Pvc-vloeren zijn makkelijk te onderhouden

Ga je een nieuwe vloer kopen? Dan is het ook slim om na te denken over gebruiksgemak en onderhoud. Pvc-vloeren scoren hoog op deze aspecten. Met een pvc-vloer ben je niet langer uren bezig om de vloer stofvrij en brandschoon te krijgen. Bij een onderhoudsvrije pvc-vloer van XLFLOORS is het voldoende om een rondje met de bezem te maken. Vlekken poets je makkelijk weg met een doekje. Elke dag dweilen is dus niet meer nodig met een pvc-vloer.

Nooit meer krassen met een stille pvc-vloer

Nog zo’n geweldige eigenschap van een pvc-vloer? Er komen geen krassen op. Een pvc-vloer blijft dus langer mooi dan veel andere vloeren. Pvc-vloeren zijn bovendien ook nog eens heel stil. Op hakken lopen levert geen geluidsoverlast meer op. En kinderen kunnen naar hartelust op een pvc-vloer spelen, zonder dat je ze overal in huis hoort.

Je hebt ruime keuze in goedkope pvc-vloeren

Natuurlijk spelen ook de prijzen van pvc-vloeren een belangrijk rol. Je hebt tegenwoordig volop goedkope pvc-vloeren van hoge kwaliteit. Welke goedkope pvc-vloer bij jouw huis past? Kijk eens in het overzicht met trendy pvc-vloeren van goedkopevloerbedekking.com. Daar vind je mooie voorbeelden van goedkope pvc-vloeren.


Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 

Dailytrend

 

Zo geef je jezelf én je omgeving een boost

Zo geef je jezelf én je omgeving een boost
Op zoek naar meer energie en een gezond gevoel? Dan kun je natuurlijk vitaminetabletten slikken, actief gaan sporten of veel groente en fruit eten. Maar het kan ook anders. Hoe? We vertellen er meer over in dit artikel.

Je huis inrichten? Deze 5 tips helpen je

Je huis inrichten? Deze 5 tips helpen je
Je kent ze wel. De perfect gestylde huizen. Vanuit woonbladen, woonprogramma’s of bij die vriendin die alles tot in de perfectie gestyled heeft. Om jaloers op te worden…. Of toch niet?

Originele manieren om je cadeaus in te pakken

Originele manieren om je cadeaus in te pakken
Een maand geleden was mijn vriend jarig. In de maanden ervoor had ik een heleboel leuke en nuttige cadeautjes verzameld. Ik kwam op het idee om deze leuk in te pakken. Zodat niet het alleen het uitpakken een feestje zou worden, maar ook het geven. Het geven van saai ingepakte cadeaus zijn verleden tijd na het lezen van dit artikel. Ik laat je vandaag zien hoe je op een makkelijke en snelle manier je geschenken leuk in kunt pakken.

Interieurtrends 2018

Interieurtrends  2018
In dit blogartikel neem ik je mee in de interieurtrends. Welke kleuren en materialen zien we in 2018? Wat nemen we mee uit 2017 en wat is echt passé? De grootste verandering is dat zwart zijn populariteit verliest en bruin deze plaats inneemt. Bruin staat voor vintage en natuurlijke materialen. Zwart zie je nog wel als accentkleur.