TMC Woonwinkels

Een huis moet voelen als een warme deken, een plek waar je na een lange dag werken echt thuis kunt komen, of waar je op een vrije dag lekker op de bank kunt hangen. Daarom is de sfeer in huis ontzettend belangrijk. De juiste kleur op de muur of de juiste vloer kan een enorm verschil maken.

Voor al deze dingen kunnen klanten terecht bij TMC Woonwinkels, gevestigd in Goes, Bergen op Zoom en Kruiningen. Het bedrijf werd opgericht in 1975. Sindsdien is TMC Woonwinkels enorm gegroeid. Het wordt nu gerund door de familie Witte. Al drie generaties lang zit deze familie in het hart van het bedrijf. TMC Woonwinkels startte met de verkoop van verschillende soorten vloeren, maar ondertussen behoren ook wand- en raambekleding, meubels en slaapproducten als bodems, matrassen en bedtextiel tot het assortiment. Ook staat het bedrijf bekend om de grote collectie buitenzonwering. Wat betreft binnenzonwering is de vernieuwde Luxaflex Gallery Shop een primeur in Nederland.

TMC Woonwinkels is geen doorsnee winkelketen. De persoonlijke beleving is er erg belangrijk. Zo kunnen klanten workshops volgen en zijn er veel online opties voor het creëren van je eigen stijl. Op de website kan een eigen moodboard gemaakt worden; de klant kan in de vestiging in Kruiningen zelfs met VR-techniek rondkijken in een 3D-tekening van het ontworpen huis. Gratis interieuradvies is ook een specialiteit van de woonwinkel, waarbij de medewerkers gratis en vrijblijvend aan huis komen om advies te geven.

In de verschillende winkels bevinden zich sfeerboxen, waar de klant de sfeer van de verschillende stijlen kan ervaren. TMC Woonwinkels biedt vijf verschillende woonstijlen aan, zodat het bedrijf elke klant perfect kan bedienen. Uiteraard is het ook mogelijk woonstijlen te combineren. Het bedrijf heeft experts op elk woongebied in dienst. Eigen monteurs en een ‘legdienst’ voor het leggen van vloeren waarborgen de kwaliteit van de installatie van de geleverde producten. De goede service en persoonlijke begeleiding in het proces van uitzoeken tot installeren geeft TMC Woonwinkels een unieke meerwaarde.

In één van de winkels in Goes is een bijzonder project gestart. Er is een open werkplaats ingericht, waar meubels opnieuw gestoffeerd worden. Dit is niet alleen duurzaam, maar ook goed voor de samenleving. Er werken onder anderen Syrische vluchtelingen, die al meer dan tien jaar ervaring hadden met het stofferen van meubels, voordat ze naar Nederland kwamen. Zij kunnen dankzij het integratieproject bij TMC Woonwinkels hun vak weer met passie uitoefenen.

Klanten zijn ontzettend tevreden over TMC Woonwinkels. Op een reviewsite krijgt de onderneming het rapportcijfer 8,4. Met name de goede service en persoonlijke begeleiding worden geprezen en ook het deskundige advies, dat al veel mensen geholpen heeft om van hun huis een thuis te maken.

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Redactie

Dailytrend is speciaal bedoeld voor vrouwen die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van Fashion, Wonen en Kids.

 

Originele manieren om je cadeaus in te pakken

Originele manieren om je cadeaus in te pakken
Een maand geleden was mijn vriend jarig. In de maanden ervoor had ik een heleboel leuke en nuttige cadeautjes verzameld. Ik kwam op het idee om deze leuk in te pakken. Zodat niet het alleen het uitpakken een feestje zou worden, maar ook het geven. Het geven van saai ingepakte cadeaus zijn verleden tijd na het lezen van dit artikel. Ik laat je vandaag zien hoe je op een makkelijke en snelle manier je geschenken leuk in kunt pakken.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

De leukste behangen voor de kinderkamer

De leukste behangen voor de kinderkamer
Kinderkamers; je vindt ze in alle soorten en maten. Stoere jongenskamers met auto’s op de muur en felle kleuren. Of meidenkamers met zachte roze tinten en allerlei frutsels. Er zijn genoeg thema’s te bedenken voor kinderkamers. Hiervoor zijn genoeg leuke behangsoorten te vinden. Kijk je met me mee?

Zo ziet mijn ideale tuin eruit

Zo ziet mijn ideale tuin eruit
Ik moet toegeven: écht groene vingers heb ik niet. Maar ik ben wel graag in de tuin te vinden. Voor bloemen en planten zorgen vind ik ook leuk. Stiekem fantaseer ik om die reden over een grote(re), groene en kleurrijke buitenomgeving. In dit artikel vertel ik je meer over mijn ideale tuin!