TMC Woonwinkels

Een huis moet voelen als een warme deken, een plek waar je na een lange dag werken echt thuis kunt komen, of waar je op een vrije dag lekker op de bank kunt hangen. Daarom is de sfeer in huis ontzettend belangrijk. De juiste kleur op de muur of de juiste vloer kan een enorm verschil maken.

Voor al deze dingen kunnen klanten terecht bij TMC Woonwinkels, gevestigd in Goes, Bergen op Zoom en Kruiningen. Het bedrijf werd opgericht in 1975. Sindsdien is TMC Woonwinkels enorm gegroeid. Het wordt nu gerund door de familie Witte. Al drie generaties lang zit deze familie in het hart van het bedrijf. TMC Woonwinkels startte met de verkoop van verschillende soorten vloeren, maar ondertussen behoren ook wand- en raambekleding, meubels en slaapproducten als bodems, matrassen en bedtextiel tot het assortiment. Ook staat het bedrijf bekend om de grote collectie buitenzonwering. Wat betreft binnenzonwering is de vernieuwde Luxaflex Gallery Shop een primeur in Nederland.

TMC Woonwinkels is geen doorsnee winkelketen. De persoonlijke beleving is er erg belangrijk. Zo kunnen klanten workshops volgen en zijn er veel online opties voor het creëren van je eigen stijl. Op de website kan een eigen moodboard gemaakt worden; de klant kan in de vestiging in Kruiningen zelfs met VR-techniek rondkijken in een 3D-tekening van het ontworpen huis. Gratis interieuradvies is ook een specialiteit van de woonwinkel, waarbij de medewerkers gratis en vrijblijvend aan huis komen om advies te geven.

In de verschillende winkels bevinden zich sfeerboxen, waar de klant de sfeer van de verschillende stijlen kan ervaren. TMC Woonwinkels biedt vijf verschillende woonstijlen aan, zodat het bedrijf elke klant perfect kan bedienen. Uiteraard is het ook mogelijk woonstijlen te combineren. Het bedrijf heeft experts op elk woongebied in dienst. Eigen monteurs en een ‘legdienst’ voor het leggen van vloeren waarborgen de kwaliteit van de installatie van de geleverde producten. De goede service en persoonlijke begeleiding in het proces van uitzoeken tot installeren geeft TMC Woonwinkels een unieke meerwaarde.

In één van de winkels in Goes is een bijzonder project gestart. Er is een open werkplaats ingericht, waar meubels opnieuw gestoffeerd worden. Dit is niet alleen duurzaam, maar ook goed voor de samenleving. Er werken onder anderen Syrische vluchtelingen, die al meer dan tien jaar ervaring hadden met het stofferen van meubels, voordat ze naar Nederland kwamen. Zij kunnen dankzij het integratieproject bij TMC Woonwinkels hun vak weer met passie uitoefenen.

Klanten zijn ontzettend tevreden over TMC Woonwinkels. Op een reviewsite krijgt de onderneming het rapportcijfer 8,4. Met name de goede service en persoonlijke begeleiding worden geprezen en ook het deskundige advies, dat al veel mensen geholpen heeft om van hun huis een thuis te maken.

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Redactie

Dailytrend is speciaal bedoeld voor vrouwen die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van Fashion, Wonen en Kids.

 

Een landelijke woonstijl creëren

Een landelijke woonstijl creëren
Een landelijke woonstijl is bij velen erg populair. Dat is niet voor niets, want het straalt veel rust en openheid uit. De stijl wordt gekenmerkt door natuurlijke kleuren en materialen zoals robuust hout en stoere accenten van metaal en leer. Zou jij ook een (meer) landelijke woonstijl in je huis willen? De vier ideeën in dit artikel helpen je alvast op weg.

Opruimen met een opruimcoach

Opruimen met een opruimcoach
Drie dagen afwas op het aanrecht, een stoel vol gedragen kleding en overal boeken en tijdschriften. Herkenbaar? Professional organizer Carina kwam bij me langs en deelde haar tips en tricks.

Kozijnen: hout of toch kunststof?

Kozijnen: hout of toch kunststof?
Als je kozijnen aan vervanging toe zijn, kom je voor de keuze te staan: nemen we houten kozijnen of kunststof kozijnen? Wat zijn eigenlijk de voor- en nadelen van beide opties?

Zo geef je jezelf én je omgeving een boost

Zo geef je jezelf én je omgeving een boost
Op zoek naar meer energie en een gezond gevoel? Dan kun je natuurlijk vitaminetabletten slikken, actief gaan sporten of veel groente en fruit eten. Maar het kan ook anders. Hoe? We vertellen er meer over in dit artikel.