TMC Woonwinkels

Een huis moet voelen als een warme deken, een plek waar je na een lange dag werken echt thuis kunt komen, of waar je op een vrije dag lekker op de bank kunt hangen. Daarom is de sfeer in huis ontzettend belangrijk. De juiste kleur op de muur of de juiste vloer kan een enorm verschil maken.

Voor al deze dingen kunnen klanten terecht bij TMC Woonwinkels, gevestigd in Goes, Bergen op Zoom en Kruiningen. Het bedrijf werd opgericht in 1975. Sindsdien is TMC Woonwinkels enorm gegroeid. Het wordt nu gerund door de familie Witte. Al drie generaties lang zit deze familie in het hart van het bedrijf. TMC Woonwinkels startte met de verkoop van verschillende soorten vloeren, maar ondertussen behoren ook wand- en raambekleding, meubels en slaapproducten als bodems, matrassen en bedtextiel tot het assortiment. Ook staat het bedrijf bekend om de grote collectie buitenzonwering. Wat betreft binnenzonwering is de vernieuwde Luxaflex Gallery Shop een primeur in Nederland.

TMC Woonwinkels is geen doorsnee winkelketen. De persoonlijke beleving is er erg belangrijk. Zo kunnen klanten workshops volgen en zijn er veel online opties voor het creëren van je eigen stijl. Op de website kan een eigen moodboard gemaakt worden; de klant kan in de vestiging in Kruiningen zelfs met VR-techniek rondkijken in een 3D-tekening van het ontworpen huis. Gratis interieuradvies is ook een specialiteit van de woonwinkel, waarbij de medewerkers gratis en vrijblijvend aan huis komen om advies te geven.

In de verschillende winkels bevinden zich sfeerboxen, waar de klant de sfeer van de verschillende stijlen kan ervaren. TMC Woonwinkels biedt vijf verschillende woonstijlen aan, zodat het bedrijf elke klant perfect kan bedienen. Uiteraard is het ook mogelijk woonstijlen te combineren. Het bedrijf heeft experts op elk woongebied in dienst. Eigen monteurs en een ‘legdienst’ voor het leggen van vloeren waarborgen de kwaliteit van de installatie van de geleverde producten. De goede service en persoonlijke begeleiding in het proces van uitzoeken tot installeren geeft TMC Woonwinkels een unieke meerwaarde.

In één van de winkels in Goes is een bijzonder project gestart. Er is een open werkplaats ingericht, waar meubels opnieuw gestoffeerd worden. Dit is niet alleen duurzaam, maar ook goed voor de samenleving. Er werken onder anderen Syrische vluchtelingen, die al meer dan tien jaar ervaring hadden met het stofferen van meubels, voordat ze naar Nederland kwamen. Zij kunnen dankzij het integratieproject bij TMC Woonwinkels hun vak weer met passie uitoefenen.

Klanten zijn ontzettend tevreden over TMC Woonwinkels. Op een reviewsite krijgt de onderneming het rapportcijfer 8,4. Met name de goede service en persoonlijke begeleiding worden geprezen en ook het deskundige advies, dat al veel mensen geholpen heeft om van hun huis een thuis te maken.

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Redactie

Dailytrend is speciaal bedoeld voor vrouwen die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van Fashion, Wonen en Kids.

 

Mijn kringkoopjes #1

Mijn kringkoopjes #1
Wanneer je de deur open doet komt een ietwat muffe geur tegemoet. Je kijkt rond en ziet verschillende retrolook stoeltjes. Naast een dikke stapel met oude tijdschriften en een ouderwetse naaimachine waarvan de vorige eigenaar een poging heeft gedaan om ‘m roze te verven. Jawel, ik heb het hier over de kringloopwinkel. Ik ben dol op deze winkel waar je vaak unieke items voor een prikkie kunt scoren. Het is dat ik nog geen eigen huis heb, maar anders had ik al heel wat meubelstukken mee naar buiten gesjouwd. Vandaag laat ik je zien wat ik wel mee naar huis heb genomen.

De leukste behangen voor de kinderkamer

De leukste behangen voor de kinderkamer
Kinderkamers; je vindt ze in alle soorten en maten. Stoere jongenskamers met auto’s op de muur en felle kleuren. Of meidenkamers met zachte roze tinten en allerlei frutsels. Er zijn genoeg thema’s te bedenken voor kinderkamers. Hiervoor zijn genoeg leuke behangsoorten te vinden. Kijk je met me mee?

Minimaliseren doe je zo

Minimaliseren doe je zo
“Een opgeruimd huis, is een opgeruimd hoofd” wordt weleens gezegd. Deels klopt het, want veel spullen zorgen voor stress. Vind jij dat je te veel spullen hebt en wil je daar verandering in brengen? Dan kun je minimaliseren, waarvoor ik je in dit artikel vier tips geef.

Zo geef je jezelf én je omgeving een boost

Zo geef je jezelf én je omgeving een boost
Op zoek naar meer energie en een gezond gevoel? Dan kun je natuurlijk vitaminetabletten slikken, actief gaan sporten of veel groente en fruit eten. Maar het kan ook anders. Hoe? We vertellen er meer over in dit artikel.