TMC Woonwinkels

Een huis moet voelen als een warme deken, een plek waar je na een lange dag werken echt thuis kunt komen, of waar je op een vrije dag lekker op de bank kunt hangen. Daarom is de sfeer in huis ontzettend belangrijk. De juiste kleur op de muur of de juiste vloer kan een enorm verschil maken.

Voor al deze dingen kunnen klanten terecht bij TMC Woonwinkels, gevestigd in Goes, Bergen op Zoom en Kruiningen. Het bedrijf werd opgericht in 1975. Sindsdien is TMC Woonwinkels enorm gegroeid. Het wordt nu gerund door de familie Witte. Al drie generaties lang zit deze familie in het hart van het bedrijf. TMC Woonwinkels startte met de verkoop van verschillende soorten vloeren, maar ondertussen behoren ook wand- en raambekleding, meubels en slaapproducten als bodems, matrassen en bedtextiel tot het assortiment. Ook staat het bedrijf bekend om de grote collectie buitenzonwering. Wat betreft binnenzonwering is de vernieuwde Luxaflex Gallery Shop een primeur in Nederland.

TMC Woonwinkels is geen doorsnee winkelketen. De persoonlijke beleving is er erg belangrijk. Zo kunnen klanten workshops volgen en zijn er veel online opties voor het creëren van je eigen stijl. Op de website kan een eigen moodboard gemaakt worden; de klant kan in de vestiging in Kruiningen zelfs met VR-techniek rondkijken in een 3D-tekening van het ontworpen huis. Gratis interieuradvies is ook een specialiteit van de woonwinkel, waarbij de medewerkers gratis en vrijblijvend aan huis komen om advies te geven.

In de verschillende winkels bevinden zich sfeerboxen, waar de klant de sfeer van de verschillende stijlen kan ervaren. TMC Woonwinkels biedt vijf verschillende woonstijlen aan, zodat het bedrijf elke klant perfect kan bedienen. Uiteraard is het ook mogelijk woonstijlen te combineren. Het bedrijf heeft experts op elk woongebied in dienst. Eigen monteurs en een ‘legdienst’ voor het leggen van vloeren waarborgen de kwaliteit van de installatie van de geleverde producten. De goede service en persoonlijke begeleiding in het proces van uitzoeken tot installeren geeft TMC Woonwinkels een unieke meerwaarde.

In één van de winkels in Goes is een bijzonder project gestart. Er is een open werkplaats ingericht, waar meubels opnieuw gestoffeerd worden. Dit is niet alleen duurzaam, maar ook goed voor de samenleving. Er werken onder anderen Syrische vluchtelingen, die al meer dan tien jaar ervaring hadden met het stofferen van meubels, voordat ze naar Nederland kwamen. Zij kunnen dankzij het integratieproject bij TMC Woonwinkels hun vak weer met passie uitoefenen.

Klanten zijn ontzettend tevreden over TMC Woonwinkels. Op een reviewsite krijgt de onderneming het rapportcijfer 8,4. Met name de goede service en persoonlijke begeleiding worden geprezen en ook het deskundige advies, dat al veel mensen geholpen heeft om van hun huis een thuis te maken.

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Redactie

Dailytrend is speciaal bedoeld voor vrouwen die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van Fashion, Wonen en Kids.

 

Met deze accessoires van Action maak ik mijn huis helemaal af

Met deze accessoires van Action maak ik mijn huis helemaal af
Action is een winkel waar ik altijd meer koop dan ik gepland had. Ik koop er graag dingen voor het huishouden, maar ze hebben ook veel leuke woonaccessoires. Deze woonaccessoires van Action maken mijn huis écht af!

Vier interieur hotspots waar je echt geweest moet zijn

Vier interieur hotspots waar je echt geweest moet zijn
Enkele jaren geleden begon mijn fascinatie voor interieur. Ik struinde in die tijd heel wat woonblogs af, bladerde tijdschriften door en vond het heerlijk om in mooie woonwinkels rond te lopen. Nu, enkele jaren later, heb ik al heel wat tijdschriften versleten, ken ik heel veel woonblogs en heb ik ook al diverse interieur hotspots verzameld waar ik maar al te graag kom en… soms wat koop! Ik vind het tijd worden om deze hotspots met jou te delen. Want… hier moet je echt eens geweest zijn!

Dit eet je rondom het sporten

Dit eet je rondom het sporten
Wist je dat een workout of een avondje trainen (nog) leuker wordt wanneer je ervoor, tijdens en erna de juiste voedingsmiddelen eet en drinkt? Zo ga je namelijk net dat beetje verder en haal je meer voldoening uit het sporten. Pas onderstaande tips maar eens toe en kijk wat er gebeurt.

Je interieur in winterse stijlen

Je interieur in winterse stijlen
Nog even en de winter begint weer. Je verandert je kleding, dus waarom zou je ook niet wat wintersfeer in je huis creëren? Ik geef je hiervoor vijf tips, blijf vooral even lezen dus.