TMC Woonwinkels

Een huis moet voelen als een warme deken, een plek waar je na een lange dag werken echt thuis kunt komen, of waar je op een vrije dag lekker op de bank kunt hangen. Daarom is de sfeer in huis ontzettend belangrijk. De juiste kleur op de muur of de juiste vloer kan een enorm verschil maken.

Voor al deze dingen kunnen klanten terecht bij TMC Woonwinkels, gevestigd in Goes, Bergen op Zoom en Kruiningen. Het bedrijf werd opgericht in 1975. Sindsdien is TMC Woonwinkels enorm gegroeid. Het wordt nu gerund door de familie Witte. Al drie generaties lang zit deze familie in het hart van het bedrijf. TMC Woonwinkels startte met de verkoop van verschillende soorten vloeren, maar ondertussen behoren ook wand- en raambekleding, meubels en slaapproducten als bodems, matrassen en bedtextiel tot het assortiment. Ook staat het bedrijf bekend om de grote collectie buitenzonwering. Wat betreft binnenzonwering is de vernieuwde Luxaflex Gallery Shop een primeur in Nederland.

TMC Woonwinkels is geen doorsnee winkelketen. De persoonlijke beleving is er erg belangrijk. Zo kunnen klanten workshops volgen en zijn er veel online opties voor het creëren van je eigen stijl. Op de website kan een eigen moodboard gemaakt worden; de klant kan in de vestiging in Kruiningen zelfs met VR-techniek rondkijken in een 3D-tekening van het ontworpen huis. Gratis interieuradvies is ook een specialiteit van de woonwinkel, waarbij de medewerkers gratis en vrijblijvend aan huis komen om advies te geven.

In de verschillende winkels bevinden zich sfeerboxen, waar de klant de sfeer van de verschillende stijlen kan ervaren. TMC Woonwinkels biedt vijf verschillende woonstijlen aan, zodat het bedrijf elke klant perfect kan bedienen. Uiteraard is het ook mogelijk woonstijlen te combineren. Het bedrijf heeft experts op elk woongebied in dienst. Eigen monteurs en een ‘legdienst’ voor het leggen van vloeren waarborgen de kwaliteit van de installatie van de geleverde producten. De goede service en persoonlijke begeleiding in het proces van uitzoeken tot installeren geeft TMC Woonwinkels een unieke meerwaarde.

In één van de winkels in Goes is een bijzonder project gestart. Er is een open werkplaats ingericht, waar meubels opnieuw gestoffeerd worden. Dit is niet alleen duurzaam, maar ook goed voor de samenleving. Er werken onder anderen Syrische vluchtelingen, die al meer dan tien jaar ervaring hadden met het stofferen van meubels, voordat ze naar Nederland kwamen. Zij kunnen dankzij het integratieproject bij TMC Woonwinkels hun vak weer met passie uitoefenen.

Klanten zijn ontzettend tevreden over TMC Woonwinkels. Op een reviewsite krijgt de onderneming het rapportcijfer 8,4. Met name de goede service en persoonlijke begeleiding worden geprezen en ook het deskundige advies, dat al veel mensen geholpen heeft om van hun huis een thuis te maken.

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Redactie

Dailytrend is speciaal bedoeld voor vrouwen die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van Fashion, Wonen en Kids.

 

Originele manieren om je cadeaus in te pakken

Originele manieren om je cadeaus in te pakken
Een maand geleden was mijn vriend jarig. In de maanden ervoor had ik een heleboel leuke en nuttige cadeautjes verzameld. Ik kwam op het idee om deze leuk in te pakken. Zodat niet het alleen het uitpakken een feestje zou worden, maar ook het geven. Het geven van saai ingepakte cadeaus zijn verleden tijd na het lezen van dit artikel. Ik laat je vandaag zien hoe je op een makkelijke en snelle manier je geschenken leuk in kunt pakken.

Interieurtrends 2018

Interieurtrends  2018
In dit blogartikel neem ik je mee in de interieurtrends. Welke kleuren en materialen zien we in 2018? Wat nemen we mee uit 2017 en wat is echt passé? De grootste verandering is dat zwart zijn populariteit verliest en bruin deze plaats inneemt. Bruin staat voor vintage en natuurlijke materialen. Zwart zie je nog wel als accentkleur.

Zo ziet mijn ideale tuin eruit

Zo ziet mijn ideale tuin eruit
Ik moet toegeven: écht groene vingers heb ik niet. Maar ik ben wel graag in de tuin te vinden. Voor bloemen en planten zorgen vind ik ook leuk. Stiekem fantaseer ik om die reden over een grote(re), groene en kleurrijke buitenomgeving. In dit artikel vertel ik je meer over mijn ideale tuin!

Het gasverbruik van een gashaard

Het gasverbruik van een gashaard
Sta je op het punt om een gashaard aan te schaffen, maar wil je eerst nog weten wat je aan kosten kunt verwachten die gepaard gaan met het gebruik van een gashaard? Helaas is het lastig om hier een goede inschatting van te maken, aangezien dat van vele factoren afhankelijk is. Toch gaan we proberen om een zo goed mogelijke indicatie te geven van het gasverbruik van een gashaard en de bijkomende kosten.