Met deze accessoires van Action maak ik mijn huis helemaal af

Action is een winkel waar ik altijd meer koop dan ik gepland had. Ik koop er graag dingen voor het huishouden, maar ze hebben ook veel leuke woonaccessoires. Deze woonaccessoires van Action maken mijn huis écht af!

Alle accessoires die in dit artikel beschreven worden zijn verkrijgbaar bij Action of online via www.action.nl.

In de winterperiode maak ik mijn huis altijd wat gezelliger met extra accessoires. Deze theelichthouder in de vorm van een dennenboom kocht ik voor op een bijzettafeltje. Hoewel het een theelichthouder is, staat het ook leuk zonder kaarsje. De theelichthouder is ook beschikbaar in een ster- en hartvorm.

Om mijn sleutels bij elkaar te houden, wil ik dit wandrek bij Action kopen. Naast de sleutels, kan ik er ook wat andere spullen opbergen. De kleur zwart en de industriële stijl van dit rek passen goed in mijn interieur en maken mijn gang helemaal af.

Het variëren in kussens vind ik erg leuk. Door andere kussenhoezen kun je een heel andere stijl creëren. Action heeft veel leuke én betaalbare kussenhoezen waaronder deze roze met stippen in verschillende groottes. Houd je niet zo van roze? De hoes is ook in groen, blauw en wit verkrijgbaar en kost slechts drie euro.

Om kaarsen en andere leuke decoratie op een leuke manier bij elkaar te zetten, gebruik ik een kaarsenplateau. Ik heb veel winkels afgestruind naar een leuk kaarsenplateau, maar ik vond heel lang geen leuk exemplaar. Totdat ik deze bij Action zag. Een robuust houten plateau in een lichte kleur met metalen witte pootjes eronder. Hij viel gelijk op en is tot op vandaag een favoriet item in mijn huis.

Deze collagelijst kun je terugvinden in veel huizen. Ik heb hem nog niet, maar vind hem erg leuk, want je kunt meerdere dierbare momenten in één fotolijst kwijt. Ik twijfel nog over de houten of zwarte variant, maar ik weet zeker dat deze lijst in mijn huis zal komen te hangen. Ik heb de foto's al klaarliggen.

Kom jij weleens bij de Action en wat koop jij daar graag?

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Je huis inrichten? Deze 5 tips helpen je

Je huis inrichten? Deze 5 tips helpen je
Je kent ze wel. De perfect gestylde huizen. Vanuit woonbladen, woonprogramma’s of bij die vriendin die alles tot in de perfectie gestyled heeft. Om jaloers op te worden…. Of toch niet?

Opruimen met een opruimcoach

Opruimen met een opruimcoach
Drie dagen afwas op het aanrecht, een stoel vol gedragen kleding en overal boeken en tijdschriften. Herkenbaar? Professional organizer Carina kwam bij me langs en deelde haar tips en tricks.

Zelf een muur schilderen? Deze spullen heb je nodig!

Zelf een muur schilderen? Deze spullen heb je nodig!
Het is helemaal van nu om regelmatig de verfkwast te pakken en éen of meerdere muren in je huis van een mooie (trend)kleur te voorzien. Wil jij ook eens een andere kleur, pak dan zelf de kwast en… deze spullen die je ook nodig hebt om een muur te schilderen.

Minimaliseren doe je zo

Minimaliseren doe je zo
“Een opgeruimd huis, is een opgeruimd hoofd” wordt weleens gezegd. Deels klopt het, want veel spullen zorgen voor stress. Vind jij dat je te veel spullen hebt en wil je daar verandering in brengen? Dan kun je minimaliseren, waarvoor ik je in dit artikel vier tips geef.