Met deze accessoires van Action maak ik mijn huis helemaal af

Action is een winkel waar ik altijd meer koop dan ik gepland had. Ik koop er graag dingen voor het huishouden, maar ze hebben ook veel leuke woonaccessoires. Deze woonaccessoires van Action maken mijn huis écht af!

Alle accessoires die in dit artikel beschreven worden zijn verkrijgbaar bij Action of online via www.action.nl.

In de winterperiode maak ik mijn huis altijd wat gezelliger met extra accessoires. Deze theelichthouder in de vorm van een dennenboom kocht ik voor op een bijzettafeltje. Hoewel het een theelichthouder is, staat het ook leuk zonder kaarsje. De theelichthouder is ook beschikbaar in een ster- en hartvorm.

Om mijn sleutels bij elkaar te houden, wil ik dit wandrek bij Action kopen. Naast de sleutels, kan ik er ook wat andere spullen opbergen. De kleur zwart en de industriële stijl van dit rek passen goed in mijn interieur en maken mijn gang helemaal af.

Het variëren in kussens vind ik erg leuk. Door andere kussenhoezen kun je een heel andere stijl creëren. Action heeft veel leuke én betaalbare kussenhoezen waaronder deze roze met stippen in verschillende groottes. Houd je niet zo van roze? De hoes is ook in groen, blauw en wit verkrijgbaar en kost slechts drie euro.

Om kaarsen en andere leuke decoratie op een leuke manier bij elkaar te zetten, gebruik ik een kaarsenplateau. Ik heb veel winkels afgestruind naar een leuk kaarsenplateau, maar ik vond heel lang geen leuk exemplaar. Totdat ik deze bij Action zag. Een robuust houten plateau in een lichte kleur met metalen witte pootjes eronder. Hij viel gelijk op en is tot op vandaag een favoriet item in mijn huis.

Deze collagelijst kun je terugvinden in veel huizen. Ik heb hem nog niet, maar vind hem erg leuk, want je kunt meerdere dierbare momenten in één fotolijst kwijt. Ik twijfel nog over de houten of zwarte variant, maar ik weet zeker dat deze lijst in mijn huis zal komen te hangen. Ik heb de foto's al klaarliggen.

Kom jij weleens bij de Action en wat koop jij daar graag?

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Het gasverbruik van een gashaard

Het gasverbruik van een gashaard
Sta je op het punt om een gashaard aan te schaffen, maar wil je eerst nog weten wat je aan kosten kunt verwachten die gepaard gaan met het gebruik van een gashaard? Helaas is het lastig om hier een goede inschatting van te maken, aangezien dat van vele factoren afhankelijk is. Toch gaan we proberen om een zo goed mogelijke indicatie te geven van het gasverbruik van een gashaard en de bijkomende kosten.

Mijn kringkoopjes #1

Mijn kringkoopjes #1
Wanneer je de deur open doet komt een ietwat muffe geur tegemoet. Je kijkt rond en ziet verschillende retrolook stoeltjes. Naast een dikke stapel met oude tijdschriften en een ouderwetse naaimachine waarvan de vorige eigenaar een poging heeft gedaan om ‘m roze te verven. Jawel, ik heb het hier over de kringloopwinkel. Ik ben dol op deze winkel waar je vaak unieke items voor een prikkie kunt scoren. Het is dat ik nog geen eigen huis heb, maar anders had ik al heel wat meubelstukken mee naar buiten gesjouwd. Vandaag laat ik je zien wat ik wel mee naar huis heb genomen.

De beste woonboulevards in Nederland

De beste woonboulevards in Nederland
Als ik aan het shoppen ben voor mijn huis, ga ik graag naar woonboulevards. Je hebt er veel winkels bij elkaar; voor mij een ideaal dagje uit. Waar vind je nu de beste woonboulevards van Nederland?

De leukste behangen voor de kinderkamer

De leukste behangen voor de kinderkamer
Kinderkamers; je vindt ze in alle soorten en maten. Stoere jongenskamers met auto’s op de muur en felle kleuren. Of meidenkamers met zachte roze tinten en allerlei frutsels. Er zijn genoeg thema’s te bedenken voor kinderkamers. Hiervoor zijn genoeg leuke behangsoorten te vinden. Kijk je met me mee?