Met deze accessoires van Action maak ik mijn huis helemaal af

Action is een winkel waar ik altijd meer koop dan ik gepland had. Ik koop er graag dingen voor het huishouden, maar ze hebben ook veel leuke woonaccessoires. Deze woonaccessoires van Action maken mijn huis écht af!

Alle accessoires die in dit artikel beschreven worden zijn verkrijgbaar bij Action of online via www.action.nl.

In de winterperiode maak ik mijn huis altijd wat gezelliger met extra accessoires. Deze theelichthouder in de vorm van een dennenboom kocht ik voor op een bijzettafeltje. Hoewel het een theelichthouder is, staat het ook leuk zonder kaarsje. De theelichthouder is ook beschikbaar in een ster- en hartvorm.

Om mijn sleutels bij elkaar te houden, wil ik dit wandrek bij Action kopen. Naast de sleutels, kan ik er ook wat andere spullen opbergen. De kleur zwart en de industriële stijl van dit rek passen goed in mijn interieur en maken mijn gang helemaal af.

Het variëren in kussens vind ik erg leuk. Door andere kussenhoezen kun je een heel andere stijl creëren. Action heeft veel leuke én betaalbare kussenhoezen waaronder deze roze met stippen in verschillende groottes. Houd je niet zo van roze? De hoes is ook in groen, blauw en wit verkrijgbaar en kost slechts drie euro.

Om kaarsen en andere leuke decoratie op een leuke manier bij elkaar te zetten, gebruik ik een kaarsenplateau. Ik heb veel winkels afgestruind naar een leuk kaarsenplateau, maar ik vond heel lang geen leuk exemplaar. Totdat ik deze bij Action zag. Een robuust houten plateau in een lichte kleur met metalen witte pootjes eronder. Hij viel gelijk op en is tot op vandaag een favoriet item in mijn huis.

Deze collagelijst kun je terugvinden in veel huizen. Ik heb hem nog niet, maar vind hem erg leuk, want je kunt meerdere dierbare momenten in één fotolijst kwijt. Ik twijfel nog over de houten of zwarte variant, maar ik weet zeker dat deze lijst in mijn huis zal komen te hangen. Ik heb de foto's al klaarliggen.

Kom jij weleens bij de Action en wat koop jij daar graag?

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Vaas van ducttape

Vaas van ducttape
Een kaarsenstandaard van een gootsteenplopper. Een kastje van cement op bezemstelen. Twee kunstacademici schreven een boek over de verslaving van zelf dingen maken. Een test...

Je interieur in winterse stijlen

Je interieur in winterse stijlen
Nog even en de winter begint weer. Je verandert je kleding, dus waarom zou je ook niet wat wintersfeer in je huis creëren? Ik geef je hiervoor vijf tips, blijf vooral even lezen dus.

Hoe een grotere eettafel voor meer spelplezier zorgt!

Hoe een grotere eettafel voor meer spelplezier zorgt!
Tot voor kort was onze eettafel 180 cm lang, daarmee niet aan de kleine kant maar met 3 kinderen ook niet royaal bemeten. Met opgroeiende kinderen merkten we toch dat wat meer ruimte zeker geen overbodige luxe was. Nu waren onze meubels toch echt aan vervanging toe en daarmee kwam ook de mogelijkheid om de eettafel te vervangen. Vorig jaar November werd dan ook het besluit genomen we gaan de boel opfrissen en op jacht een nieuwe inrichting.

Dit eet je rondom het sporten

Dit eet je rondom het sporten
Wist je dat een workout of een avondje trainen (nog) leuker wordt wanneer je ervoor, tijdens en erna de juiste voedingsmiddelen eet en drinkt? Zo ga je namelijk net dat beetje verder en haal je meer voldoening uit het sporten. Pas onderstaande tips maar eens toe en kijk wat er gebeurt.