Met deze accessoires van Action maak ik mijn huis helemaal af

Action is een winkel waar ik altijd meer koop dan ik gepland had. Ik koop er graag dingen voor het huishouden, maar ze hebben ook veel leuke woonaccessoires. Deze woonaccessoires van Action maken mijn huis écht af!

Alle accessoires die in dit artikel beschreven worden zijn verkrijgbaar bij Action of online via www.action.nl.

In de winterperiode maak ik mijn huis altijd wat gezelliger met extra accessoires. Deze theelichthouder in de vorm van een dennenboom kocht ik voor op een bijzettafeltje. Hoewel het een theelichthouder is, staat het ook leuk zonder kaarsje. De theelichthouder is ook beschikbaar in een ster- en hartvorm.

Om mijn sleutels bij elkaar te houden, wil ik dit wandrek bij Action kopen. Naast de sleutels, kan ik er ook wat andere spullen opbergen. De kleur zwart en de industriële stijl van dit rek passen goed in mijn interieur en maken mijn gang helemaal af.

Het variëren in kussens vind ik erg leuk. Door andere kussenhoezen kun je een heel andere stijl creëren. Action heeft veel leuke én betaalbare kussenhoezen waaronder deze roze met stippen in verschillende groottes. Houd je niet zo van roze? De hoes is ook in groen, blauw en wit verkrijgbaar en kost slechts drie euro.

Om kaarsen en andere leuke decoratie op een leuke manier bij elkaar te zetten, gebruik ik een kaarsenplateau. Ik heb veel winkels afgestruind naar een leuk kaarsenplateau, maar ik vond heel lang geen leuk exemplaar. Totdat ik deze bij Action zag. Een robuust houten plateau in een lichte kleur met metalen witte pootjes eronder. Hij viel gelijk op en is tot op vandaag een favoriet item in mijn huis.

Deze collagelijst kun je terugvinden in veel huizen. Ik heb hem nog niet, maar vind hem erg leuk, want je kunt meerdere dierbare momenten in één fotolijst kwijt. Ik twijfel nog over de houten of zwarte variant, maar ik weet zeker dat deze lijst in mijn huis zal komen te hangen. Ik heb de foto's al klaarliggen.

Kom jij weleens bij de Action en wat koop jij daar graag?

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

De leukste behangen voor de kinderkamer

De leukste behangen voor de kinderkamer
Kinderkamers; je vindt ze in alle soorten en maten. Stoere jongenskamers met auto’s op de muur en felle kleuren. Of meidenkamers met zachte roze tinten en allerlei frutsels. Er zijn genoeg thema’s te bedenken voor kinderkamers. Hiervoor zijn genoeg leuke behangsoorten te vinden. Kijk je met me mee?

Originele manieren om je cadeaus in te pakken

Originele manieren om je cadeaus in te pakken
Een maand geleden was mijn vriend jarig. In de maanden ervoor had ik een heleboel leuke en nuttige cadeautjes verzameld. Ik kwam op het idee om deze leuk in te pakken. Zodat niet het alleen het uitpakken een feestje zou worden, maar ook het geven. Het geven van saai ingepakte cadeaus zijn verleden tijd na het lezen van dit artikel. Ik laat je vandaag zien hoe je op een makkelijke en snelle manier je geschenken leuk in kunt pakken.

Interieurtrends 2018

Interieurtrends  2018
In dit blogartikel neem ik je mee in de interieurtrends. Welke kleuren en materialen zien we in 2018? Wat nemen we mee uit 2017 en wat is echt passé? De grootste verandering is dat zwart zijn populariteit verliest en bruin deze plaats inneemt. Bruin staat voor vintage en natuurlijke materialen. Zwart zie je nog wel als accentkleur.

Zo ziet mijn ideale tuin eruit

Zo ziet mijn ideale tuin eruit
Ik moet toegeven: écht groene vingers heb ik niet. Maar ik ben wel graag in de tuin te vinden. Voor bloemen en planten zorgen vind ik ook leuk. Stiekem fantaseer ik om die reden over een grote(re), groene en kleurrijke buitenomgeving. In dit artikel vertel ik je meer over mijn ideale tuin!