Je interieur in winterse stijlen

Nog even en de winter begint weer. Je verandert je kleding, dus waarom zou je ook niet wat wintersfeer in je huis creëren? Ik geef je hiervoor vijf tips, blijf vooral even lezen dus.

Printjes

Door donkere patroontjes toe te voegen aan je interieur, maak je iedere ruimte net iets spannender. Een donkere bloemenprint doet het altijd goed. Houd je niet zo van bloemen? Een bescheiden panter- of tijgerprintje verwerkt in een kussen is ook heel leuk en bovendien staat het winters.

Warme kleuren

Voeg meer warme kleuren toe aan je interieur. Het klinkt heel logisch, maar toch hebben veel mensen zowel in de zomer als in de winter hetzelfde kleurenpalet in huis. Denk bij een winters kleurenpalet aan bordeauxrood, donkergroen of aardetinten zoals bruin en oranje. Maar ook 'oude' kleuren zoals oudroze of oudblauw staan warm in een winters interieur.

Bont of vacht

Dit is misschien wel de meest voor de hand liggende tip. Door (nep)bont toe te voegen aan je interieur maak je de ruimte in één keer klaar voor de winter. De dierenvachtjes staan niet alleen chique, maar zijn ook functioneel doordat ze heerlijk warm zijn. Gooi ze over stoelen, banken of je bed heen. Simpel, maar effectief.

Goud

Door gouden details toe te voegen zoals een gouden spiegel, kandelaars of fotolijstjes krijgt je interieur een hele upgrade terwijl het maar om enkele accessoires gaat. Het oogt chiquer, warmer en wat 'rijker'.

Fluweel

Een heerlijk zachte stof die bovendien heel populair is: fluweel. Vooral in wintermaanden staat dit erg gezellig en warm in huis. Een fluwelen bank kan wat teveel zijn, maar er zijn ook veel leuke fluwelen kussens te koop.

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

De leukste behangen voor de kinderkamer

De leukste behangen voor de kinderkamer
Kinderkamers; je vindt ze in alle soorten en maten. Stoere jongenskamers met auto’s op de muur en felle kleuren. Of meidenkamers met zachte roze tinten en allerlei frutsels. Er zijn genoeg thema’s te bedenken voor kinderkamers. Hiervoor zijn genoeg leuke behangsoorten te vinden. Kijk je met me mee?

Originele manieren om je cadeaus in te pakken

Originele manieren om je cadeaus in te pakken
Een maand geleden was mijn vriend jarig. In de maanden ervoor had ik een heleboel leuke en nuttige cadeautjes verzameld. Ik kwam op het idee om deze leuk in te pakken. Zodat niet het alleen het uitpakken een feestje zou worden, maar ook het geven. Het geven van saai ingepakte cadeaus zijn verleden tijd na het lezen van dit artikel. Ik laat je vandaag zien hoe je op een makkelijke en snelle manier je geschenken leuk in kunt pakken.