Je interieur in winterse stijlen

Nog even en de winter begint weer. Je verandert je kleding, dus waarom zou je ook niet wat wintersfeer in je huis creëren? Ik geef je hiervoor vijf tips, blijf vooral even lezen dus.

Printjes

Door donkere patroontjes toe te voegen aan je interieur, maak je iedere ruimte net iets spannender. Een donkere bloemenprint doet het altijd goed. Houd je niet zo van bloemen? Een bescheiden panter- of tijgerprintje verwerkt in een kussen is ook heel leuk en bovendien staat het winters.

Warme kleuren

Voeg meer warme kleuren toe aan je interieur. Het klinkt heel logisch, maar toch hebben veel mensen zowel in de zomer als in de winter hetzelfde kleurenpalet in huis. Denk bij een winters kleurenpalet aan bordeauxrood, donkergroen of aardetinten zoals bruin en oranje. Maar ook 'oude' kleuren zoals oudroze of oudblauw staan warm in een winters interieur.

Bont of vacht

Dit is misschien wel de meest voor de hand liggende tip. Door (nep)bont toe te voegen aan je interieur maak je de ruimte in één keer klaar voor de winter. De dierenvachtjes staan niet alleen chique, maar zijn ook functioneel doordat ze heerlijk warm zijn. Gooi ze over stoelen, banken of je bed heen. Simpel, maar effectief.

Goud

Door gouden details toe te voegen zoals een gouden spiegel, kandelaars of fotolijstjes krijgt je interieur een hele upgrade terwijl het maar om enkele accessoires gaat. Het oogt chiquer, warmer en wat 'rijker'.

Fluweel

Een heerlijk zachte stof die bovendien heel populair is: fluweel. Vooral in wintermaanden staat dit erg gezellig en warm in huis. Een fluwelen bank kan wat teveel zijn, maar er zijn ook veel leuke fluwelen kussens te koop.

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Huishouden & kinderen: hoe combineer je dat?

Huishouden & kinderen: hoe combineer je dat?
Vorige week las ik op een blog dat veel moeders het lastig vinden om het huishouden en hun kinderen goed met elkaar te combineren. Vooral als ze daarbij ook nog werken. Ik ging eens wat rondvragen bij moeders in mijn omgeving hoe zij dit zien. Daar kwamen veel handige tips uit die ik in dit artikel met je deel!

Met deze accessoires van Action maak ik mijn huis helemaal af

Met deze accessoires van Action maak ik mijn huis helemaal af
Action is een winkel waar ik altijd meer koop dan ik gepland had. Ik koop er graag dingen voor het huishouden, maar ze hebben ook veel leuke woonaccessoires. Deze woonaccessoires van Action maken mijn huis écht af!