Inspiratie nodig? Op deze plekken op Pinterest zit je goed!

Als ik eenmaal op Pinterest belandt, heb ik de neiging om te verdwalen. En als ik niet verdwaal, begin ik te dromen van al het moois wat ik tegenkom. Wat je ook zoekt, er is weinig wat niet te vinden is op Pinterest. Tussen alle accounts door heb ik wat fashionista's geselecteerd die een account hebben om blij van te worden.

The Fashion Guitar

Van sommige Nederlanders krijg ik plaatsvervangende trots. Dit gaat ook op voor Daphne Groeneveld, die haar eigen blog heeft en een prachtig palet op Pinterest. Ze komt dus oorspronkelijk uit Nederland, maar woont nu in New York. Ik weet dat perfectie niet bestaat, maar haar kledingstijl komt er dichtbij in de buurt. Haar stijl zou ik omschrijven als klassiek, chic en bijzonder. Ook is ze moeder van James en Stella, waar ze vol trots over schrijft.

Mirror of fashion

Kan je altijd wel wat mooie interieurideeën gebruiken om je huis op te leuken? Dan zit je goed bij dit account op Pinterest. Deze blogger uit Antwerpen weet wel wat wij mooi vinden; van een badkamer met glanzend marmer tot een woonkamer met hippe schilderijtjes en een kleurige plofbank. Zo nu en dan komt er een foto voorbij van mooie kleding of een lekker hapje eten, waar we ook nooit vies van zijn.


Hellofashionblog

Wat als je stijl, een perfect gezinnetje, een mooie stad en mooie kiekjes samenvoegt? Dan krijg je een Pinterest account als deze. Toen ik dit account eenmaal ontdekt had, ging ik het aan iedereen laten zien die voorbijkwam, dus ik was fan. Christine Andrew is de naam achter deze foto's en ik vind haar stijl prachtig. Vaak combineert ze stoere items met een chique kledingstuk. De combinatie van haar outfitfoto's en haar gezin die je weleens voorbij ziet komen, vind ik heel leuk. Zeker een aanrader dus!

Dit waren mijn favorieten, maar eigenlijk ben ik wel benieuwd naar jouw lievelingsplekken op Pinterest. Weet jij een plek waar je de lekkerste recepten vandaan haalt of de mooiste schoenen voorbijkomen? Laat het ons weten door een reactie achter te laten!

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Hanna

Schrijven, mode, fotografie en mijn gedachten delen met jou, dat is wat ik leuk vind. Daarom heb ik, Hanna Kater, een eigen blog en schrijf ik zo nu en dan voor Dailytrend..nl

 

Zo geef je jezelf én je omgeving een boost

Zo geef je jezelf én je omgeving een boost
Op zoek naar meer energie en een gezond gevoel? Dan kun je natuurlijk vitaminetabletten slikken, actief gaan sporten of veel groente en fruit eten. Maar het kan ook anders. Hoe? We vertellen er meer over in dit artikel.

Opruimen met een opruimcoach

Opruimen met een opruimcoach
Drie dagen afwas op het aanrecht, een stoel vol gedragen kleding en overal boeken en tijdschriften. Herkenbaar? Professional organizer Carina kwam bij me langs en deelde haar tips en tricks.

Minimaliseren doe je zo

Minimaliseren doe je zo
“Een opgeruimd huis, is een opgeruimd hoofd” wordt weleens gezegd. Deels klopt het, want veel spullen zorgen voor stress. Vind jij dat je te veel spullen hebt en wil je daar verandering in brengen? Dan kun je minimaliseren, waarvoor ik je in dit artikel vier tips geef.

Hoe geef je een slaapkamer een nieuwe look voor … euro?

Hoe geef je een slaapkamer een nieuwe look voor … euro?
In dit artikel kun je zien hoe ik mijn slaapkamer een nieuwe look wil geven voor een heel mooi bedrag. Lees en kijk je mee?