Inspiratie nodig? Op deze plekken op Pinterest zit je goed!

Als ik eenmaal op Pinterest belandt, heb ik de neiging om te verdwalen. En als ik niet verdwaal, begin ik te dromen van al het moois wat ik tegenkom. Wat je ook zoekt, er is weinig wat niet te vinden is op Pinterest. Tussen alle accounts door heb ik wat fashionista's geselecteerd die een account hebben om blij van te worden.

The Fashion Guitar

Van sommige Nederlanders krijg ik plaatsvervangende trots. Dit gaat ook op voor Daphne Groeneveld, die haar eigen blog heeft en een prachtig palet op Pinterest. Ze komt dus oorspronkelijk uit Nederland, maar woont nu in New York. Ik weet dat perfectie niet bestaat, maar haar kledingstijl komt er dichtbij in de buurt. Haar stijl zou ik omschrijven als klassiek, chic en bijzonder. Ook is ze moeder van James en Stella, waar ze vol trots over schrijft.

Mirror of fashion

Kan je altijd wel wat mooie interieurideeën gebruiken om je huis op te leuken? Dan zit je goed bij dit account op Pinterest. Deze blogger uit Antwerpen weet wel wat wij mooi vinden; van een badkamer met glanzend marmer tot een woonkamer met hippe schilderijtjes en een kleurige plofbank. Zo nu en dan komt er een foto voorbij van mooie kleding of een lekker hapje eten, waar we ook nooit vies van zijn.


Hellofashionblog

Wat als je stijl, een perfect gezinnetje, een mooie stad en mooie kiekjes samenvoegt? Dan krijg je een Pinterest account als deze. Toen ik dit account eenmaal ontdekt had, ging ik het aan iedereen laten zien die voorbijkwam, dus ik was fan. Christine Andrew is de naam achter deze foto's en ik vind haar stijl prachtig. Vaak combineert ze stoere items met een chique kledingstuk. De combinatie van haar outfitfoto's en haar gezin die je weleens voorbij ziet komen, vind ik heel leuk. Zeker een aanrader dus!

Dit waren mijn favorieten, maar eigenlijk ben ik wel benieuwd naar jouw lievelingsplekken op Pinterest. Weet jij een plek waar je de lekkerste recepten vandaan haalt of de mooiste schoenen voorbijkomen? Laat het ons weten door een reactie achter te laten!

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Hanna

Schrijven, mode, fotografie en mijn gedachten delen met jou, dat is wat ik leuk vind. Daarom heb ik, Hanna Kater, een eigen blog en schrijf ik zo nu en dan voor Dailytrend..nl

 

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.

Originele manieren om je cadeaus in te pakken

Originele manieren om je cadeaus in te pakken
Een maand geleden was mijn vriend jarig. In de maanden ervoor had ik een heleboel leuke en nuttige cadeautjes verzameld. Ik kwam op het idee om deze leuk in te pakken. Zodat niet het alleen het uitpakken een feestje zou worden, maar ook het geven. Het geven van saai ingepakte cadeaus zijn verleden tijd na het lezen van dit artikel. Ik laat je vandaag zien hoe je op een makkelijke en snelle manier je geschenken leuk in kunt pakken.

De leukste behangen voor de kinderkamer

De leukste behangen voor de kinderkamer
Kinderkamers; je vindt ze in alle soorten en maten. Stoere jongenskamers met auto’s op de muur en felle kleuren. Of meidenkamers met zachte roze tinten en allerlei frutsels. Er zijn genoeg thema’s te bedenken voor kinderkamers. Hiervoor zijn genoeg leuke behangsoorten te vinden. Kijk je met me mee?