Inspiratie nodig? Op deze plekken op Pinterest zit je goed!

Als ik eenmaal op Pinterest belandt, heb ik de neiging om te verdwalen. En als ik niet verdwaal, begin ik te dromen van al het moois wat ik tegenkom. Wat je ook zoekt, er is weinig wat niet te vinden is op Pinterest. Tussen alle accounts door heb ik wat fashionista's geselecteerd die een account hebben om blij van te worden.

The Fashion Guitar

Van sommige Nederlanders krijg ik plaatsvervangende trots. Dit gaat ook op voor Daphne Groeneveld, die haar eigen blog heeft en een prachtig palet op Pinterest. Ze komt dus oorspronkelijk uit Nederland, maar woont nu in New York. Ik weet dat perfectie niet bestaat, maar haar kledingstijl komt er dichtbij in de buurt. Haar stijl zou ik omschrijven als klassiek, chic en bijzonder. Ook is ze moeder van James en Stella, waar ze vol trots over schrijft.

Mirror of fashion

Kan je altijd wel wat mooie interieurideeën gebruiken om je huis op te leuken? Dan zit je goed bij dit account op Pinterest. Deze blogger uit Antwerpen weet wel wat wij mooi vinden; van een badkamer met glanzend marmer tot een woonkamer met hippe schilderijtjes en een kleurige plofbank. Zo nu en dan komt er een foto voorbij van mooie kleding of een lekker hapje eten, waar we ook nooit vies van zijn.


Hellofashionblog

Wat als je stijl, een perfect gezinnetje, een mooie stad en mooie kiekjes samenvoegt? Dan krijg je een Pinterest account als deze. Toen ik dit account eenmaal ontdekt had, ging ik het aan iedereen laten zien die voorbijkwam, dus ik was fan. Christine Andrew is de naam achter deze foto's en ik vind haar stijl prachtig. Vaak combineert ze stoere items met een chique kledingstuk. De combinatie van haar outfitfoto's en haar gezin die je weleens voorbij ziet komen, vind ik heel leuk. Zeker een aanrader dus!

Dit waren mijn favorieten, maar eigenlijk ben ik wel benieuwd naar jouw lievelingsplekken op Pinterest. Weet jij een plek waar je de lekkerste recepten vandaan haalt of de mooiste schoenen voorbijkomen? Laat het ons weten door een reactie achter te laten!

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Hanna

Schrijven, mode, fotografie en mijn gedachten delen met jou, dat is wat ik leuk vind. Daarom heb ik, Hanna Kater, een eigen blog en schrijf ik zo nu en dan voor Dailytrend..nl

 

De leukste behangen voor de kinderkamer

De leukste behangen voor de kinderkamer
Kinderkamers; je vindt ze in alle soorten en maten. Stoere jongenskamers met auto’s op de muur en felle kleuren. Of meidenkamers met zachte roze tinten en allerlei frutsels. Er zijn genoeg thema’s te bedenken voor kinderkamers. Hiervoor zijn genoeg leuke behangsoorten te vinden. Kijk je met me mee?

Hoe geef je een slaapkamer een nieuwe look voor … euro?

Hoe geef je een slaapkamer een nieuwe look voor … euro?
In dit artikel kun je zien hoe ik mijn slaapkamer een nieuwe look wil geven voor een heel mooi bedrag. Lees en kijk je mee?

Interieurtrends 2018

Interieurtrends  2018
In dit blogartikel neem ik je mee in de interieurtrends. Welke kleuren en materialen zien we in 2018? Wat nemen we mee uit 2017 en wat is echt passé? De grootste verandering is dat zwart zijn populariteit verliest en bruin deze plaats inneemt. Bruin staat voor vintage en natuurlijke materialen. Zwart zie je nog wel als accentkleur.

Je huis inrichten? Deze 5 tips helpen je

Je huis inrichten? Deze 5 tips helpen je
Je kent ze wel. De perfect gestylde huizen. Vanuit woonbladen, woonprogramma’s of bij die vriendin die alles tot in de perfectie gestyled heeft. Om jaloers op te worden…. Of toch niet?