Inspiratie nodig? Op deze plekken op Pinterest zit je goed!

Als ik eenmaal op Pinterest belandt, heb ik de neiging om te verdwalen. En als ik niet verdwaal, begin ik te dromen van al het moois wat ik tegenkom. Wat je ook zoekt, er is weinig wat niet te vinden is op Pinterest. Tussen alle accounts door heb ik wat fashionista's geselecteerd die een account hebben om blij van te worden.

The Fashion Guitar

Van sommige Nederlanders krijg ik plaatsvervangende trots. Dit gaat ook op voor Daphne Groeneveld, die haar eigen blog heeft en een prachtig palet op Pinterest. Ze komt dus oorspronkelijk uit Nederland, maar woont nu in New York. Ik weet dat perfectie niet bestaat, maar haar kledingstijl komt er dichtbij in de buurt. Haar stijl zou ik omschrijven als klassiek, chic en bijzonder. Ook is ze moeder van James en Stella, waar ze vol trots over schrijft.

Mirror of fashion

Kan je altijd wel wat mooie interieurideeën gebruiken om je huis op te leuken? Dan zit je goed bij dit account op Pinterest. Deze blogger uit Antwerpen weet wel wat wij mooi vinden; van een badkamer met glanzend marmer tot een woonkamer met hippe schilderijtjes en een kleurige plofbank. Zo nu en dan komt er een foto voorbij van mooie kleding of een lekker hapje eten, waar we ook nooit vies van zijn.


Hellofashionblog

Wat als je stijl, een perfect gezinnetje, een mooie stad en mooie kiekjes samenvoegt? Dan krijg je een Pinterest account als deze. Toen ik dit account eenmaal ontdekt had, ging ik het aan iedereen laten zien die voorbijkwam, dus ik was fan. Christine Andrew is de naam achter deze foto's en ik vind haar stijl prachtig. Vaak combineert ze stoere items met een chique kledingstuk. De combinatie van haar outfitfoto's en haar gezin die je weleens voorbij ziet komen, vind ik heel leuk. Zeker een aanrader dus!

Dit waren mijn favorieten, maar eigenlijk ben ik wel benieuwd naar jouw lievelingsplekken op Pinterest. Weet jij een plek waar je de lekkerste recepten vandaan haalt of de mooiste schoenen voorbijkomen? Laat het ons weten door een reactie achter te laten!

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Hanna

Schrijven, mode, fotografie en mijn gedachten delen met jou, dat is wat ik leuk vind. Daarom heb ik, Hanna Kater, een eigen blog en schrijf ik zo nu en dan voor Dailytrend..nl

 

Style achterover met moodboard

Style achterover met moodboard
Welke muurverf past bij mijn interieur? Staat deze kast bij die bank? Wooninspiratie opdoen kan door sites, blogs en magazines te bekijken. Maar je kunt ook zelf aan de slag... Met een moodboard...

Hoe doet een foodliefhebber haar boodschappen?

Hoe doet een foodliefhebber haar boodschappen?
Een zorgvuldig gedekte tafel vol met lekkere hapjes, bijpassende dipsausjes en lekkere drankjes tegenover een tafel met chips, borrelnootjes en frisdrank. Als ik aan een ‘foodliefhebber’ denk, past de zorgvuldig gedekte tafel perfect in het plaatje. Waar halen deze personen hun inspiratie vandaag en waar doen ze hun boodschappen? Laat ik nu een paar kennissen hebben die ik bestempel als echte foodliefhebbers. Je kunt hun verhalen lezen in dit artikel!

Hoe je de indiaase keuken in huis haalt.

Hoe je de indiaase keuken in huis haalt.
Ik hou er van om zo nu en dan langs kringloopwinkels te gaan, of van die vlooienmarktjes bijvoorbeeld. Samen met mijn kinderen en vrouw lekker neuzen in wat oude boeken of spellen, leuke dingen die we op de kast kunnen zetten en dergelijke. Zo kwam ik ook een "Indiaas" kookboek tegen speciaal voor het bereiden van autenthieke regionale gerechten. Die zou zeker naast mijn kookboek van Jamie Oliver niet misstaan. Die halve euro leek mij wel goed besteed! De Indiaase keuken staat bekend om zijn geurige kruiden en specerijen.

Woontrends 2018

Woontrends 2018
Het jaar 2018 komt alweer steeds dichterbij. En zoals bij elk nieuw jaar, horen ook bij 2018 nieuwe woontrends. Ik kan je vertellen, het zijn woontrends waar ik erg enthousiast van word. Hier komen ze!