Dailytrend stopt.

Rond half februari 2019 is het moment gekomen dat Dailytrend stopt.
Tot die tijd zijn alle artikelen beschikbaar in huidige vorm.

Pak je moment.

Met vriendelijke groet, Dailytrend.

Zo ziet mijn ideale tuin eruit


Ik moet toegeven: écht groene vingers heb ik niet. Maar ik ben wel graag in de tuin te vinden. Voor bloemen en planten zorgen vind ik ook leuk. Stiekem fantaseer ik om die reden over een grote(re), groene en kleurrijke buitenomgeving. In dit artikel vertel ik je meer over mijn ideale tuin!

De tuin die voor mij perfect is op dit moment, heeft onder andere:

Meer ruimte
Mijn vriend en ik wonen al een tijdje in een appartement. Dat bevalt ons goed, maar op ons balkon kunnen we slechts een beperkt aantal bloemen en planten, in combinatie met bistrostoelen en een klein tafeltje, kwijt. Over de grootte van ons balkon hebben we absoluut niet te klagen, maar meer buitenruimte zou voor mij wel een uitkomst zijn als ik mijn ideale tuin zou mogen ontwerpen.

Allerlei kleuren
Als kind kon ik uren door de tuin van mijn ouders dwalen en kijken naar alle bloemen en planten die ik daar tegenkwam. Mijn twee favorieten: de roze bellenplant en de lavendel. Nog steeds word ik blij van kleuren. Van witte en roze bloesem aan de bomen in de lente tot aan een veld vol met knalgele zonnebloemen! In mijn droomtuin kom je dan ook alle kleuren van de regenboog tegen.

Een fijn terras en tuinmeubelen
In de zomer vind ik het heerlijk om met vrienden en familie op het terras van ons balkon te zitten. In mijn ideale tuin is daar meer plaats voor en bestaat onze tuinset, naast fijne stoelen en een tafel, ook uit luxere meubelen, zoals een aangename loungestoel, een loungebank of een ligbed. Een aanrader op tuingebied is Fonteyn, waar je een groot aanbod aan meubelen en andere tuinspecialiteiten vindt.

Opbergruimte
Het is natuurlijk prettig als je genoeg plaats hebt om al je spullen kwijt te kunnen. Daarom vind ik een tuinhuisje of blokhut een handige oplossing. Niet alleen voor tuinaccessoires en –gereedschap, maar ook voor fietsen, de barbecue, enzovoorts. Ook zijn een tuinhuisje en een blokhut goede plekken om je even terug te trekken als je een momentje voor jezelf wilt.

Luxe en comfort
Een mens mag best een beetje dromen, toch? In dat geval zou de tuin van mijn dromen ook de luxe bieden van een zwembad, een sauna of een spabad. Met daarnaast een grote buitenkeuken, zodat ik s’ zomers buiten in de tuin kan koken. Maar, eerlijk is eerlijk, met een tuinbank op een mooie plaats ben ik eigenlijk ook al erg tevreden!

Hoe ziet jouw ideale tuin eruit?

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Milou

Milou reist én leest graag lifestyle-artikelen. Maar meer dan alles houdt ze van schrijven. En waarover je graag leest, daarover schrijf je ook graag. Toch?

 

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

Kweek kruiden in je eigen tuin

Kweek kruiden in je eigen tuin
Kruiden kweken in je eigen tuin moeilijk? Welnee, dat valt heel erg mee. Welke kruiden zijn nu leuk (en lekker) om te kweken? Waar moet je rekening mee houden als je zelf kruiden gaat kweken? Je komt het te weten als je dit artikel leest.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

Hoe geef je de woonkamer een nieuwe look voor … euro?

Hoe geef je de woonkamer een nieuwe look voor … euro?
Het veranderen van mijn interieur is een favoriete bezigheid van mij. Ik vind het vooral erg leuk om iets een heel andere look te geven zonder dat ik daarvoor mijn hele huis moet veranderen. Vandaag laat ik zien met welke producten ik mijn woonkamer een nieuwe look wil geven.