Zo ziet mijn ideale tuin eruit


Ik moet toegeven: écht groene vingers heb ik niet. Maar ik ben wel graag in de tuin te vinden. Voor bloemen en planten zorgen vind ik ook leuk. Stiekem fantaseer ik om die reden over een grote(re), groene en kleurrijke buitenomgeving. In dit artikel vertel ik je meer over mijn ideale tuin!

De tuin die voor mij perfect is op dit moment, heeft onder andere:

Meer ruimte
Mijn vriend en ik wonen al een tijdje in een appartement. Dat bevalt ons goed, maar op ons balkon kunnen we slechts een beperkt aantal bloemen en planten, in combinatie met bistrostoelen en een klein tafeltje, kwijt. Over de grootte van ons balkon hebben we absoluut niet te klagen, maar meer buitenruimte zou voor mij wel een uitkomst zijn als ik mijn ideale tuin zou mogen ontwerpen.

Allerlei kleuren
Als kind kon ik uren door de tuin van mijn ouders dwalen en kijken naar alle bloemen en planten die ik daar tegenkwam. Mijn twee favorieten: de roze bellenplant en de lavendel. Nog steeds word ik blij van kleuren. Van witte en roze bloesem aan de bomen in de lente tot aan een veld vol met knalgele zonnebloemen! In mijn droomtuin kom je dan ook alle kleuren van de regenboog tegen.

Een fijn terras en tuinmeubelen
In de zomer vind ik het heerlijk om met vrienden en familie op het terras van ons balkon te zitten. In mijn ideale tuin is daar meer plaats voor en bestaat onze tuinset, naast fijne stoelen en een tafel, ook uit luxere meubelen, zoals een aangename loungestoel, een loungebank of een ligbed. Een aanrader op tuingebied is Fonteyn, waar je een groot aanbod aan meubelen en andere tuinspecialiteiten vindt.

Opbergruimte
Het is natuurlijk prettig als je genoeg plaats hebt om al je spullen kwijt te kunnen. Daarom vind ik een tuinhuisje of blokhut een handige oplossing. Niet alleen voor tuinaccessoires en –gereedschap, maar ook voor fietsen, de barbecue, enzovoorts. Ook zijn een tuinhuisje en een blokhut goede plekken om je even terug te trekken als je een momentje voor jezelf wilt.

Luxe en comfort
Een mens mag best een beetje dromen, toch? In dat geval zou de tuin van mijn dromen ook de luxe bieden van een zwembad, een sauna of een spabad. Met daarnaast een grote buitenkeuken, zodat ik s’ zomers buiten in de tuin kan koken. Maar, eerlijk is eerlijk, met een tuinbank op een mooie plaats ben ik eigenlijk ook al erg tevreden!

Hoe ziet jouw ideale tuin eruit?

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Milou

Milou reist én leest graag lifestyle-artikelen. Maar meer dan alles houdt ze van schrijven. En waarover je graag leest, daarover schrijf je ook graag. Toch?

 

Help de tuin de winter door

Help de tuin de winter door
Binnen is het warm. De houtkachel gloeit, de tochtstrips maken overuren. Maar hoe is het buiten? Met de plantjes en de grassprietjes? Leven ze nog, nu de nachtvorst aanvalt?

Zo kies je het perfecte konijnenhok

Zo kies je het perfecte konijnenhok
Een schattig konijntje uitkiezen is niet zo moeilijk. Maar welk hok past daar nu het beste bij? Dat ontdek je nergens beter dan bij GrootPlezier.nl in Krabbendijke!

Het gasverbruik van een gashaard

Het gasverbruik van een gashaard
Sta je op het punt om een gashaard aan te schaffen, maar wil je eerst nog weten wat je aan kosten kunt verwachten die gepaard gaan met het gebruik van een gashaard? Helaas is het lastig om hier een goede inschatting van te maken, aangezien dat van vele factoren afhankelijk is. Toch gaan we proberen om een zo goed mogelijke indicatie te geven van het gasverbruik van een gashaard en de bijkomende kosten.

Hoe geef je de woonkamer een nieuwe look voor … euro?

Hoe geef je de woonkamer een nieuwe look voor … euro?
Het veranderen van mijn interieur is een favoriete bezigheid van mij. Ik vind het vooral erg leuk om iets een heel andere look te geven zonder dat ik daarvoor mijn hele huis moet veranderen. Vandaag laat ik zien met welke producten ik mijn woonkamer een nieuwe look wil geven.