Zo kies je het perfecte konijnenhok

Een schattig konijntje uitkiezen is niet zo moeilijk. Maar welk hok past daar nu het beste bij? Dat ontdek je nergens beter dan bij GrootPlezier.nl in Krabbendijke!

Grootste collectie konijnenhokken van Europa

GrootPlezier.nl is namelijk gespecialiseerd in het maken van alle soorten konijnenhokken. Van kleine budgethokken voor dwergkonijnen tot luxe, grote dierenverblijven waar je met gemak meerdere Vlaamse reuzen kunt laten rondhoppen. Je vindt er bijna driehonderd verschillende hokken voor konijnen. Elke week gaan er honderden hokken de deur uit bij de grootste Europese webshop in dierenverblijven.

Modulaire dierenverblijven die makkelijk te verschonen zijn

"Leuk dat je komt kijken", zegt Peter van Wijhe, één van de twintig medewerkers van het Zeeuwse bedrijf. Waarom mensen uit heel Nederland voor de hokken van GrootPlezier kiezen? Daar heeft hij wel een antwoord op. "Wij verkopen geen standaardhokken. Al onze hokken zijn aangepast op basis van onze ideeën en wensen. Ze zijn bijvoorbeeld modulair. Dat betekent dat je ze makkelijk kan uitbreiden met bijvoorbeeld een ren, een extra aanbouw, isolatiepakket of een vlonder. Bovendien zitten ze vol met slimme details. Denk aan een diepere, kunststof lade, waardoor je het hok makkelijker kunt verschonen."

Online in een handomdraai een hok en konijnenren selecteren

Goed, maar hoe kies je nu uit die brede collectie het juiste konijnenhok? Peter heeft wel een paar handige tips. Je bepaalt eerst hoeveel en welke soort konijnen je wilt. Ga je voor een klein dwergkonijn, worden het twee middelgrote hangoorkonijnen of misschien drie grote Vlaamse Reuzen? Met een handig filter op de website van GrootPlezier.nl vind je vervolgens razendsnel alle geschikte hokken. Vervolgens is het een kwestie van smaak. Welke kleur past bij jouw tuin en huis, welke vorm hok spreekt je aan? Let ook even op het DSP Best Quality Label. Dat garandeert je dat je een goed hok koopt.

Een rondje langs kleine en grote konijnenhokken

We nemen de proef even op de som. Voor een klein konijn komen we uit bij 'Marianne'. Een scherp geprijsd hok met een ruime ren met grote deuren op de begane grond en een binnenverblijf op de eerste verdieping. Eventueel kun je er een inklapbare ren bij aanbouwen, vertelt Peter. Even verderop zien we de Adrian en de Prestige Medium staan. Ideale hokken als je middelgrote konijnen op het oog hebt. Tot slot lopen we nog even langs de Kathedraal Luxe XXL, een dierenvilla waar je tegelijkertijd kippen én konijnen in kunt houden. Compleet met funderingssets, twee aanbouwrennen en meerdere verdiepingen.

Bestel je konijnenhok online of haal 'm af in Krabbendijke

Je kunt je konijnenhok niet alleen online bestellen, maar ook ophalen bij GrootPlezier.nl. Daar staan alle hokken en rennen uitgestald. Het bedrijf is van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend. En past het konijnenverblijf als bouwpakket in je auto? Dan krijg je vijf procent afhaalkorting op de online prijs!

Konijnenhok Holiday Medium
€ 344,00
Konijnenhok Annemieke
€ 172,00
Konijnenhok Kim
€ 192,00
Konijnenhok Excellent Medium
€ 239,00
Konijnenhok Kathedraal XL
€ 579,00
Konijnenhok Advance
€ 119,00
Konijnenhok Prestige Small met ren rechts
€ 233,00
Konijnenhok Budget white-grey
€ 139,00
Konijnenhok Double Small met 2 rennen
€ 336,00
Konijnenhok Niels
€ 179,00
Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Redactie

Dailytrend is speciaal bedoeld voor vrouwen die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van Fashion, Wonen en Kids.

 

Inspiratie nodig? Op deze plekken op Pinterest zit je goed!

Inspiratie nodig? Op deze plekken op Pinterest zit je goed!
Als ik eenmaal op Pinterest belandt, heb ik de neiging om te verdwalen. En als ik niet verdwaal, begin ik te dromen van al het moois wat ik tegenkom. Wat je ook zoekt, er is weinig wat niet te vinden is op Pinterest. Tussen alle accounts door heb ik wat fashionista’s geselecteerd die een account hebben om blij van te worden.

Dit eet je rondom het sporten

Dit eet je rondom het sporten
Wist je dat een workout of een avondje trainen (nog) leuker wordt wanneer je ervoor, tijdens en erna de juiste voedingsmiddelen eet en drinkt? Zo ga je namelijk net dat beetje verder en haal je meer voldoening uit het sporten. Pas onderstaande tips maar eens toe en kijk wat er gebeurt.

Zo richt je een klein balkon in

Zo richt je een klein balkon in
Hoera, de zon schijnt! Dan wil je natuurlijk het liefste buiten zitten. Maar wat nu als je een klein balkon hebt? Dit artikel vertelt hoe je een balkon, hoe klein ook, mooi kunt inrichten.

Een onderhoudsvriendelijke tuin

Een onderhoudsvriendelijke tuin
De één heeft nu eenmaal groenere vingers dan de ander en sommigen zullen daarom ook meer in de tuin te vinden zijn. Hoewel je misschien wel heel erg van tuinieren houdt, zou het soms toch heel handig zijn om een onderhoudsvriendelijke tuin te hebben. En als je niet zo van tuinieren houdt, maar wel van een mooie tuin, is een onderhoudsvriendelijke tuin helemaal mooi meegenomen. Na het lezen van dit artikel ben jij helemaal op de hoogte van enkele manieren om van jouw tuin een onderhoudsvriendelijke tuin te maken én te houden.