Zo kies je het perfecte konijnenhok

Een schattig konijntje uitkiezen is niet zo moeilijk. Maar welk hok past daar nu het beste bij? Dat ontdek je nergens beter dan bij GrootPlezier.nl in Krabbendijke!

Grootste collectie konijnenhokken van Europa

GrootPlezier.nl is namelijk gespecialiseerd in het maken van alle soorten konijnenhokken. Van kleine budgethokken voor dwergkonijnen tot luxe, grote dierenverblijven waar je met gemak meerdere Vlaamse reuzen kunt laten rondhoppen. Je vindt er bijna driehonderd verschillende hokken voor konijnen. Elke week gaan er honderden hokken de deur uit bij de grootste Europese webshop in dierenverblijven.

Modulaire dierenverblijven die makkelijk te verschonen zijn

"Leuk dat je komt kijken", zegt Peter van Wijhe, één van de twintig medewerkers van het Zeeuwse bedrijf. Waarom mensen uit heel Nederland voor de hokken van GrootPlezier kiezen? Daar heeft hij wel een antwoord op. "Wij verkopen geen standaardhokken. Al onze hokken zijn aangepast op basis van onze ideeën en wensen. Ze zijn bijvoorbeeld modulair. Dat betekent dat je ze makkelijk kan uitbreiden met bijvoorbeeld een ren, een extra aanbouw, isolatiepakket of een vlonder. Bovendien zitten ze vol met slimme details. Denk aan een diepere, kunststof lade, waardoor je het hok makkelijker kunt verschonen."

Online in een handomdraai een hok en konijnenren selecteren

Goed, maar hoe kies je nu uit die brede collectie het juiste konijnenhok? Peter heeft wel een paar handige tips. Je bepaalt eerst hoeveel en welke soort konijnen je wilt. Ga je voor een klein dwergkonijn, worden het twee middelgrote hangoorkonijnen of misschien drie grote Vlaamse Reuzen? Met een handig filter op de website van GrootPlezier.nl vind je vervolgens razendsnel alle geschikte hokken. Vervolgens is het een kwestie van smaak. Welke kleur past bij jouw tuin en huis, welke vorm hok spreekt je aan? Let ook even op het DSP Best Quality Label. Dat garandeert je dat je een goed hok koopt.

Een rondje langs kleine en grote konijnenhokken

We nemen de proef even op de som. Voor een klein konijn komen we uit bij 'Marianne'. Een scherp geprijsd hok met een ruime ren met grote deuren op de begane grond en een binnenverblijf op de eerste verdieping. Eventueel kun je er een inklapbare ren bij aanbouwen, vertelt Peter. Even verderop zien we de Adrian en de Prestige Medium staan. Ideale hokken als je middelgrote konijnen op het oog hebt. Tot slot lopen we nog even langs de Kathedraal Luxe XXL, een dierenvilla waar je tegelijkertijd kippen én konijnen in kunt houden. Compleet met funderingssets, twee aanbouwrennen en meerdere verdiepingen.

Bestel je konijnenhok online of haal 'm af in Krabbendijke

Je kunt je konijnenhok niet alleen online bestellen, maar ook ophalen bij GrootPlezier.nl. Daar staan alle hokken en rennen uitgestald. Het bedrijf is van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend. En past het konijnenverblijf als bouwpakket in je auto? Dan krijg je vijf procent afhaalkorting op de online prijs!

Konijnenhok Holiday Medium
€ 344,00
Konijnenhok Annemieke
€ 172,00
Konijnenhok Kim
€ 192,00
Konijnenhok Excellent Medium
€ 239,00
Konijnenhok Kathedraal XL
€ 579,00
Konijnenhok Advance
€ 119,00
Konijnenhok Prestige Small met ren rechts
€ 233,00
Konijnenhok Budget white-grey
€ 139,00
Konijnenhok Double Small met 2 rennen
€ 336,00
Konijnenhok Niels
€ 179,00
Your favoritFavor it
2x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Redactie

Dailytrend is speciaal bedoeld voor vrouwen die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van Fashion, Wonen en Kids.

 

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

Zo ziet mijn ideale tuin eruit

Zo ziet mijn ideale tuin eruit
Ik moet toegeven: écht groene vingers heb ik niet. Maar ik ben wel graag in de tuin te vinden. Voor bloemen en planten zorgen vind ik ook leuk. Stiekem fantaseer ik om die reden over een grote(re), groene en kleurrijke buitenomgeving. In dit artikel vertel ik je meer over mijn ideale tuin!

Originele manieren om je cadeaus in te pakken

Originele manieren om je cadeaus in te pakken
Een maand geleden was mijn vriend jarig. In de maanden ervoor had ik een heleboel leuke en nuttige cadeautjes verzameld. Ik kwam op het idee om deze leuk in te pakken. Zodat niet het alleen het uitpakken een feestje zou worden, maar ook het geven. Het geven van saai ingepakte cadeaus zijn verleden tijd na het lezen van dit artikel. Ik laat je vandaag zien hoe je op een makkelijke en snelle manier je geschenken leuk in kunt pakken.