Dailytrend stopt.

Rond half februari 2019 is het moment gekomen dat Dailytrend stopt.
Tot die tijd zijn alle artikelen beschikbaar in huidige vorm.

Pak je moment.

Met vriendelijke groet, Dailytrend.

Originele manieren om je cadeaus in te pakken


Een maand geleden was mijn vriend jarig. In de maanden ervoor had ik een heleboel leuke en nuttige cadeautjes verzameld. Ik kwam op het idee om deze leuk in te pakken. Zodat niet het alleen het uitpakken een feestje zou worden, maar ook het geven. Mijn vriend houdt wel van een geintje, dus niet alle cadeautjes zijn even serieus ingepakt ;). 

Het geven van saai ingepakte cadeaus zijn verleden tijd na het lezen van dit artikel. Ik laat je vandaag zien hoe je op een makkelijke en snelle manier je geschenken leuk in kunt pakken.

Wil je reuzesnel klaar zijn met het inpakken van een cadeau? Pak het cadeau dan in op de normale manier, verzamel wat ballonnen, bindt deze om een touwtje en hierna om het cadeau heen. Klaar is kees.

Heb je een klein cadeautje? Bij de kringloop kun je een heleboel leuke en schattige diertjes vinden. Ik koos voor een hond, maar ook een giraffe of een olifant is geschikt. Je kunt het ingepakte cadeautje door middel van een touwtje om het dier binden. Ook kleine speelgoedtreintjes of -trucs zijn hier geschikt voor.

Het was eigenlijk de bedoeling dat dit een olifant zou worden, maar er is ergens iets mis gegaan. Toch vrolijkt het onbekende dier dit cadeautje op. De oogjes komen van de SoLow.

Je hebt vast wel gekleurd papier in huis. Knip hier kleine hoekjes uit en maak er een mini-vlaggenlijn van. Deze vlaggenlijn kun je om het cadeau wikkelen. Dit geeft toch een hartstikke gezellig effect?

Ik had nog wat driehoekjes over en besloot deze zo op de cadeauverpakking te plakken. Ik vind dat het een vrolijk effect geeft. Je kunt natuurlijk ook leuke bloemetjes en hartjes knippen er erop plakken.

Erg mannelijk ziet dit geheel er niet meer uit (geen idee waarom ik voor roze had gekozen), maar een overhemd met strik kunnen je er vast wel uithalen. Het roze overhemd is geknipt van roze papier, de knoopjes vond ik in een potje in de knutselkast van mijn moeder. Nog even een strik knippen en je cadeau is origineel ingepakt.  

Dit is ook lekker makkelijk en snel om te maken. Ik heb hartjes geknipt en deze in het midden gevouwen. Het vouwrandje lijmde ik op het cadeau, zodat je een 3d effect krijgt. Je kunt zelf een leuke tekst op de hartjes schrijven.

In dit cadeau zat een poster. Deze kwam al ingepakt aan, het enige wat ik heb toegevoegd is het strikje eromheen.

Nu hoef je voortaan niet meer met een ‘saai’ ingepakt cadeau aan te komen op een verjaardag. Ik heb trouwens veel inspiratie opgedaan op Pinterest (zoek op wrapping ideas).

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Elize

Elize is vierdejaars communicatiestudent. Haar passie voor mode combineert ze met bloggen, zowel op Dailytrend als op haar eigen blog www.rokkiemountains.nl. Ook interieurtips deelt ze graag met jou.

 

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.

De leukste behangen voor de kinderkamer

De leukste behangen voor de kinderkamer
Kinderkamers; je vindt ze in alle soorten en maten. Stoere jongenskamers met auto’s op de muur en felle kleuren. Of meidenkamers met zachte roze tinten en allerlei frutsels. Er zijn genoeg thema’s te bedenken voor kinderkamers. Hiervoor zijn genoeg leuke behangsoorten te vinden. Kijk je met me mee?

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.