Vier interieur hotspots waar je echt geweest moet zijn

Enkele jaren geleden begon mijn fascinatie voor interieur. Ik struinde in die tijd heel wat woonblogs af, bladerde tijdschriften door en vond het heerlijk om in mooie woonwinkels rond te lopen. Nu, enkele jaren later, heb ik al heel wat tijdschriften versleten, ken ik heel veel woonblogs en heb ik ook al diverse interieur hotspots verzameld waar ik maar al te graag kom en... soms wat koop! Ik vind het tijd worden om deze hotspots met jou te delen. Want... hier moet je echt eens geweest zijn!

Onderaan in het artikel deel ik ook nog enkele inspirerende Instagram accounts van de beschreven hotspots. Neem vooral even een kijkje op hun accounts!

Emma B – Utrecht

Ik houd ontzettend van de Scandinavische stijl. Toen ik deze winkel een keer binnenliep, zag ik in één oogopslag al dat dit een favoriete winkel zou worden. Je kunt er meubels, accessoires en cadeautjes kopen. Hoewel deze winkel zichtbaar de trends op de voet volgt, kun je er ook mooie items kopen die jarenlang mee kunnen gaan.

Adres: Oudegracht 218 Utrecht

Flow Wonen – Rotterdam

Nog zo'n winkel waar ik, als ik in de buurt ben, altijd wel even naar binnenloop. Het is een heerlijk ruime winkel met een groot assortiment. Van megaduur tot redelijk goed geprijsd; je kunt het er allemaal vinden. Naast inspiratie opdoen en shoppen, kun je er ook terecht voor interieur-, styling-, en kleuradvies.

Adres: Bergse Dorpstraat 54

De Bijenkorf – Utrecht

Misschien denk je nu wel: vind je dat nu een interieur hotspot? Ja absoluut, vooral sinds de verbouwing van de Bijenkorf. Het is een prachtige afdeling en je kunt er vooral accessoires in meerdere stijlen kopen. Grotere meubels hebben ze niet veel. Er is voor elk wat wils, ook wat betreft de prijsklassen. Heb je niets nodig, dan kun je alsnog een rondje over deze afdeling lopen. Ik weet zeker dat je hier inspiratie zult opdoen!

Adres: Sint Jacobsstraat 1A

DR wonen – Amsterdam

Of je nu op zoek bent naar meubels, dat kleine accessoire of dat ene leuke cadeautje; bij dit adres is de kans groot dat je het kunt scoren. Er wordt veel geproduceerd van natuurlijke materialen, zoals sloophout wat al járen populair is. Ook leuk: de meubels worden gemaakt door verschillende, voornamelijk Nederlandse, ontwerpers.

Adres: Hartenstraat 27 (de negen straatjes)

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan vooral nog even deze Instagram accounts. En... volg ze zodat jij op de hoogte blijft van de nieuwste items!

www.instagram.com/emma.b.utrecht/
www.instagram.com/drwonen/

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Een landelijke woonstijl creëren

Een landelijke woonstijl creëren
Een landelijke woonstijl is bij velen erg populair. Dat is niet voor niets, want het straalt veel rust en openheid uit. De stijl wordt gekenmerkt door natuurlijke kleuren en materialen zoals robuust hout en stoere accenten van metaal en leer. Zou jij ook een (meer) landelijke woonstijl in je huis willen? De vier ideeën in dit artikel helpen je alvast op weg.

Zelf een muur schilderen? Deze spullen heb je nodig!

Zelf een muur schilderen? Deze spullen heb je nodig!
Het is helemaal van nu om regelmatig de verfkwast te pakken en éen of meerdere muren in je huis van een mooie (trend)kleur te voorzien. Wil jij ook eens een andere kleur, pak dan zelf de kwast en… deze spullen die je ook nodig hebt om een muur te schilderen.

Minimaliseren doe je zo

Minimaliseren doe je zo
“Een opgeruimd huis, is een opgeruimd hoofd” wordt weleens gezegd. Deels klopt het, want veel spullen zorgen voor stress. Vind jij dat je te veel spullen hebt en wil je daar verandering in brengen? Dan kun je minimaliseren, waarvoor ik je in dit artikel vier tips geef.

Kozijnen: hout of toch kunststof?

Kozijnen: hout of toch kunststof?
Als je kozijnen aan vervanging toe zijn, kom je voor de keuze te staan: nemen we houten kozijnen of kunststof kozijnen? Wat zijn eigenlijk de voor- en nadelen van beide opties?