Vier interieur hotspots waar je echt geweest moet zijn

Enkele jaren geleden begon mijn fascinatie voor interieur. Ik struinde in die tijd heel wat woonblogs af, bladerde tijdschriften door en vond het heerlijk om in mooie woonwinkels rond te lopen. Nu, enkele jaren later, heb ik al heel wat tijdschriften versleten, ken ik heel veel woonblogs en heb ik ook al diverse interieur hotspots verzameld waar ik maar al te graag kom en... soms wat koop! Ik vind het tijd worden om deze hotspots met jou te delen. Want... hier moet je echt eens geweest zijn!

Onderaan in het artikel deel ik ook nog enkele inspirerende Instagram accounts van de beschreven hotspots. Neem vooral even een kijkje op hun accounts!

Emma B – Utrecht

Ik houd ontzettend van de Scandinavische stijl. Toen ik deze winkel een keer binnenliep, zag ik in één oogopslag al dat dit een favoriete winkel zou worden. Je kunt er meubels, accessoires en cadeautjes kopen. Hoewel deze winkel zichtbaar de trends op de voet volgt, kun je er ook mooie items kopen die jarenlang mee kunnen gaan.

Adres: Oudegracht 218 Utrecht

Flow Wonen – Rotterdam

Nog zo'n winkel waar ik, als ik in de buurt ben, altijd wel even naar binnenloop. Het is een heerlijk ruime winkel met een groot assortiment. Van megaduur tot redelijk goed geprijsd; je kunt het er allemaal vinden. Naast inspiratie opdoen en shoppen, kun je er ook terecht voor interieur-, styling-, en kleuradvies.

Adres: Bergse Dorpstraat 54

De Bijenkorf – Utrecht

Misschien denk je nu wel: vind je dat nu een interieur hotspot? Ja absoluut, vooral sinds de verbouwing van de Bijenkorf. Het is een prachtige afdeling en je kunt er vooral accessoires in meerdere stijlen kopen. Grotere meubels hebben ze niet veel. Er is voor elk wat wils, ook wat betreft de prijsklassen. Heb je niets nodig, dan kun je alsnog een rondje over deze afdeling lopen. Ik weet zeker dat je hier inspiratie zult opdoen!

Adres: Sint Jacobsstraat 1A

DR wonen – Amsterdam

Of je nu op zoek bent naar meubels, dat kleine accessoire of dat ene leuke cadeautje; bij dit adres is de kans groot dat je het kunt scoren. Er wordt veel geproduceerd van natuurlijke materialen, zoals sloophout wat al járen populair is. Ook leuk: de meubels worden gemaakt door verschillende, voornamelijk Nederlandse, ontwerpers.

Adres: Hartenstraat 27 (de negen straatjes)

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan vooral nog even deze Instagram accounts. En... volg ze zodat jij op de hoogte blijft van de nieuwste items!

www.instagram.com/emma.b.utrecht/
www.instagram.com/drwonen/

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Vaas van ducttape

Vaas van ducttape
Een kaarsenstandaard van een gootsteenplopper. Een kastje van cement op bezemstelen. Twee kunstacademici schreven een boek over de verslaving van zelf dingen maken. Een test...

Met deze accessoires van Action maak ik mijn huis helemaal af

Met deze accessoires van Action maak ik mijn huis helemaal af
Action is een winkel waar ik altijd meer koop dan ik gepland had. Ik koop er graag dingen voor het huishouden, maar ze hebben ook veel leuke woonaccessoires. Deze woonaccessoires van Action maken mijn huis écht af!

Je interieur in winterse stijlen

Je interieur in winterse stijlen
Nog even en de winter begint weer. Je verandert je kleding, dus waarom zou je ook niet wat wintersfeer in je huis creëren? Ik geef je hiervoor vijf tips, blijf vooral even lezen dus.

Hoe een grotere eettafel voor meer spelplezier zorgt!

Hoe een grotere eettafel voor meer spelplezier zorgt!
Tot voor kort was onze eettafel 180 cm lang, daarmee niet aan de kleine kant maar met 3 kinderen ook niet royaal bemeten. Met opgroeiende kinderen merkten we toch dat wat meer ruimte zeker geen overbodige luxe was. Nu waren onze meubels toch echt aan vervanging toe en daarmee kwam ook de mogelijkheid om de eettafel te vervangen. Vorig jaar November werd dan ook het besluit genomen we gaan de boel opfrissen en op jacht een nieuwe inrichting.