Vier interieur hotspots waar je echt geweest moet zijn

Enkele jaren geleden begon mijn fascinatie voor interieur. Ik struinde in die tijd heel wat woonblogs af, bladerde tijdschriften door en vond het heerlijk om in mooie woonwinkels rond te lopen. Nu, enkele jaren later, heb ik al heel wat tijdschriften versleten, ken ik heel veel woonblogs en heb ik ook al diverse interieur hotspots verzameld waar ik maar al te graag kom en... soms wat koop! Ik vind het tijd worden om deze hotspots met jou te delen. Want... hier moet je echt eens geweest zijn!

Onderaan in het artikel deel ik ook nog enkele inspirerende Instagram accounts van de beschreven hotspots. Neem vooral even een kijkje op hun accounts!

Emma B – Utrecht

Ik houd ontzettend van de Scandinavische stijl. Toen ik deze winkel een keer binnenliep, zag ik in één oogopslag al dat dit een favoriete winkel zou worden. Je kunt er meubels, accessoires en cadeautjes kopen. Hoewel deze winkel zichtbaar de trends op de voet volgt, kun je er ook mooie items kopen die jarenlang mee kunnen gaan.

Adres: Oudegracht 218 Utrecht

Flow Wonen – Rotterdam

Nog zo'n winkel waar ik, als ik in de buurt ben, altijd wel even naar binnenloop. Het is een heerlijk ruime winkel met een groot assortiment. Van megaduur tot redelijk goed geprijsd; je kunt het er allemaal vinden. Naast inspiratie opdoen en shoppen, kun je er ook terecht voor interieur-, styling-, en kleuradvies.

Adres: Bergse Dorpstraat 54

De Bijenkorf – Utrecht

Misschien denk je nu wel: vind je dat nu een interieur hotspot? Ja absoluut, vooral sinds de verbouwing van de Bijenkorf. Het is een prachtige afdeling en je kunt er vooral accessoires in meerdere stijlen kopen. Grotere meubels hebben ze niet veel. Er is voor elk wat wils, ook wat betreft de prijsklassen. Heb je niets nodig, dan kun je alsnog een rondje over deze afdeling lopen. Ik weet zeker dat je hier inspiratie zult opdoen!

Adres: Sint Jacobsstraat 1A

DR wonen – Amsterdam

Of je nu op zoek bent naar meubels, dat kleine accessoire of dat ene leuke cadeautje; bij dit adres is de kans groot dat je het kunt scoren. Er wordt veel geproduceerd van natuurlijke materialen, zoals sloophout wat al járen populair is. Ook leuk: de meubels worden gemaakt door verschillende, voornamelijk Nederlandse, ontwerpers.

Adres: Hartenstraat 27 (de negen straatjes)

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan vooral nog even deze Instagram accounts. En... volg ze zodat jij op de hoogte blijft van de nieuwste items!

www.instagram.com/emma.b.utrecht/
www.instagram.com/drwonen/

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Hoe geef je een slaapkamer een nieuwe look voor … euro?

Hoe geef je een slaapkamer een nieuwe look voor … euro?
In dit artikel kun je zien hoe ik mijn slaapkamer een nieuwe look wil geven voor een heel mooi bedrag. Lees en kijk je mee?

Originele manieren om je cadeaus in te pakken

Originele manieren om je cadeaus in te pakken
Een maand geleden was mijn vriend jarig. In de maanden ervoor had ik een heleboel leuke en nuttige cadeautjes verzameld. Ik kwam op het idee om deze leuk in te pakken. Zodat niet het alleen het uitpakken een feestje zou worden, maar ook het geven. Het geven van saai ingepakte cadeaus zijn verleden tijd na het lezen van dit artikel. Ik laat je vandaag zien hoe je op een makkelijke en snelle manier je geschenken leuk in kunt pakken.

De beste woonboulevards in Nederland

De beste woonboulevards in Nederland
Als ik aan het shoppen ben voor mijn huis, ga ik graag naar woonboulevards. Je hebt er veel winkels bij elkaar; voor mij een ideaal dagje uit. Waar vind je nu de beste woonboulevards van Nederland?

Het gasverbruik van een gashaard

Het gasverbruik van een gashaard
Sta je op het punt om een gashaard aan te schaffen, maar wil je eerst nog weten wat je aan kosten kunt verwachten die gepaard gaan met het gebruik van een gashaard? Helaas is het lastig om hier een goede inschatting van te maken, aangezien dat van vele factoren afhankelijk is. Toch gaan we proberen om een zo goed mogelijke indicatie te geven van het gasverbruik van een gashaard en de bijkomende kosten.