Vier heerlijke huisparfums


Enkele jaren geleden kreeg ik een huisparfum van Rituals. Ik wist eerst niet zo goed wat ik er mee moest en dit parfum heeft dan ook bijna een jaar in het doosje gezeten. 

Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit mijn huis. Dit zijn mijn vier favorieten.

De huisparfum van Rituals heb ik inmiddels al meerdere keren gehad. Dat is een goed teken toch? Mijn favoriete geur is witte lotus & yi yi ren. De inhoud is 500 milliliter, dus je kunt er lang mee doen. Hier en daar een spray is voldoende om een heerlijke geur in je interieur te creëren. Je hebt ook nog andere geuren van Rituals: goij berry of zoete sinaasappel en cedar. Deze zijn ook vast en zeker het proberen waard. 

Verkrijgbaar voor 25 euro via Rituals

Lampe Berger is een merk dat populaire huisparfums verkoopt. ‘Orange de Cannelle/Orange Cinnamon’ is mijn favoriete geur. Toen ik op de website ging keken, zag ik nog veel meer geuren. Spuit niet te veel, want de geur kan best overheersend zijn. Je kunt er dus heel lang mee doen. Er zijn van alle soorten navullingen verkrijgbaar. 

Verkrijgbaar voor 15 euro bij o.a. de Bijenkorf of via Lampeberger

Deze geurolie van Zent is niet een officieel huisparfum, maar ik vind dat je hem wel zo kan gebruiken. De avocado variant is apart, maar wel lekker. De flesjes zijn 20 milliliter, maar je kunt ze alleen per vier bestellen. Voor de prijs hoef je dat niet te laten, want ze zijn nog geen 2 euro per stuk.
Tip: deze flesjes hebben geen verstuiver, maar je kunt voor weinig geld parfum verstuivers kopen zodat je de olie daarin over kan gieten.  

Verkrijgbaar voor 1.49 euro bij Xenos

Ik ken deze huisparfums nog niet zo lang, maar ik ben al groot fan! Ik kan niet zo goed kiezen welke geuren ik het lekkerst vind, maar de geur cotton lijkt nu mijn favoriet te zijn. Maar wie weet verandert dat, als ik meer geuren hiervan geroken hebt. Wat extra leuk is: deze parfums zijn plantaardig, dierproefvrij en zonder conserveermiddel. In een flacon zit 250 milliliter. 

Verkrijgbaar voor 10 euro bij houseofproducts

Gebruik jij huisparfums voor een heerlijke geur in jouw huis? 

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

My favorites: de leukste accessoires voor in je haar

My favorites: de leukste accessoires voor in je haar
Naar kunstzinnige haartutorials kan ik blijven kijken, om me vervolgens te verbazen als ik iemand zie lopen die de kunst van mooie kapsels in elkaar flansen is gelukt. Wanneer ik een dappere bui heb, doe ik weleens een poging tot ingewikkelde vlechten met bepaalde technieken die ik onder de knie probeer te krijgen. Maar waarom eigenlijk moeilijk als het ook makkelijk kan? Met een mooi haaraccessoire bespaar je jezelf een hoop gekluns en is je kapsel om door een ringetje te halen. Vandaag heb ik mijn favorieten op een rijtje gezet.

Deze accessoires zijn veel te duur, maar wat zijn ze gaaf!

Deze accessoires zijn veel te duur, maar wat zijn ze gaaf!
Via internet zie ik weleens accessoires voorbijkomen waarvan ik denk: wauw, wat gaaf! Die zou ik heel graag willen. Soms vallen de prijzen mee, maar soms zijn deze accessoires ook veel te duur. Maar duur of niet, ze zijn vaak wel enorm gaaf! Kijk je mee welke accessoires ik op een rijtje heb gezet?

Een landelijke woonstijl creëren

Een landelijke woonstijl creëren
Een landelijke woonstijl is bij velen erg populair. Dat is niet voor niets, want het straalt veel rust en openheid uit. De stijl wordt gekenmerkt door natuurlijke kleuren en materialen zoals robuust hout en stoere accenten van metaal en leer. Zou jij ook een (meer) landelijke woonstijl in je huis willen? De vier ideeën in dit artikel helpen je alvast op weg.

Minimaliseren doe je zo

Minimaliseren doe je zo
“Een opgeruimd huis, is een opgeruimd hoofd” wordt weleens gezegd. Deels klopt het, want veel spullen zorgen voor stress. Vind jij dat je te veel spullen hebt en wil je daar verandering in brengen? Dan kun je minimaliseren, waarvoor ik je in dit artikel vier tips geef.