Vier heerlijke huisparfums


Enkele jaren geleden kreeg ik een huisparfum van Rituals. Ik wist eerst niet zo goed wat ik er mee moest en dit parfum heeft dan ook bijna een jaar in het doosje gezeten. 

Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit mijn huis. Dit zijn mijn vier favorieten.

De huisparfum van Rituals heb ik inmiddels al meerdere keren gehad. Dat is een goed teken toch? Mijn favoriete geur is witte lotus & yi yi ren. De inhoud is 500 milliliter, dus je kunt er lang mee doen. Hier en daar een spray is voldoende om een heerlijke geur in je interieur te creëren. Je hebt ook nog andere geuren van Rituals: goij berry of zoete sinaasappel en cedar. Deze zijn ook vast en zeker het proberen waard. 

Verkrijgbaar voor 25 euro via Rituals

Lampe Berger is een merk dat populaire huisparfums verkoopt. ‘Orange de Cannelle/Orange Cinnamon’ is mijn favoriete geur. Toen ik op de website ging keken, zag ik nog veel meer geuren. Spuit niet te veel, want de geur kan best overheersend zijn. Je kunt er dus heel lang mee doen. Er zijn van alle soorten navullingen verkrijgbaar. 

Verkrijgbaar voor 15 euro bij o.a. de Bijenkorf of via Lampeberger

Deze geurolie van Zent is niet een officieel huisparfum, maar ik vind dat je hem wel zo kan gebruiken. De avocado variant is apart, maar wel lekker. De flesjes zijn 20 milliliter, maar je kunt ze alleen per vier bestellen. Voor de prijs hoef je dat niet te laten, want ze zijn nog geen 2 euro per stuk.
Tip: deze flesjes hebben geen verstuiver, maar je kunt voor weinig geld parfum verstuivers kopen zodat je de olie daarin over kan gieten.  

Verkrijgbaar voor 1.49 euro bij Xenos

Ik ken deze huisparfums nog niet zo lang, maar ik ben al groot fan! Ik kan niet zo goed kiezen welke geuren ik het lekkerst vind, maar de geur cotton lijkt nu mijn favoriet te zijn. Maar wie weet verandert dat, als ik meer geuren hiervan geroken hebt. Wat extra leuk is: deze parfums zijn plantaardig, dierproefvrij en zonder conserveermiddel. In een flacon zit 250 milliliter. 

Verkrijgbaar voor 10 euro bij houseofproducts

Gebruik jij huisparfums voor een heerlijke geur in jouw huis? 

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

De ideale lengte van je ketting

De ideale lengte van je ketting
Soms heb je dat: je ziet een hele mooi ketting en toch is er iets mee. Je weet niet precies de vinger op de zere plek te leggen, maar je bent er niet 100% blij mee. Mijn advies is altijd: bij twijfel niet doen. Ik hoop je met onderstaande tips inzicht te geven in de ideale lengte van je ketting. Deze is namelijk voor iedereen verschillend. Het begint met het kennen van je balanspunten. Het is het mooist als je ketting op een bepaald punt eindigt. Bij iedere vrouw ligt dat punt net op een andere hoogte.