Hoe geef je de woonkamer een nieuwe look voor … euro?


Het veranderen van mijn interieur is een favoriete bezigheid van mij. Ik vind het vooral erg leuk om iets een heel andere look te geven zonder dat ik daarvoor mijn hele huis moet veranderen. Vandaag laat ik zien met welke producten ik mijn woonkamer een nieuwe look wil geven.

Ik heb altijd al eens een muur in een andere kleur willen schilderen. Toen ik online inspiratie aan het opdoen was, zag ik verf in een oudroze kleur. Ik ga binnenkort eens een kleurentester halen, zodat ik kan zien hoe de kleur op mijn muur staat. Het is een echte kanshebber.

Gamma 14,00

Ik houd erg van veel verschillende kussens in mijn interieur. De kleur van mijn bank is grijs, dus daar kun je eindeloos mee combineren. Ik vind zwart-wit kussens het mooist, maar een keer een andere kleur is ook leuk én vernieuwend. Ik ben vooral benieuwd of het roze kussen ook mooi staat bij de oudroze muur die ik in gedachten heb.

Hoewel je geen meubels hoeft te vervangen voor een nieuwe look, lijkt het me wel leuk om een nieuwe stoel te kopen. Deze zwarte stoel zou goed in mijn huidige interieur passen, maar tegelijkertijd ook vernieuwend zijn. Met een paar kussens erin, ik zie mezelf al zitten in deze stoel!

IKEA 99,95

Een paar nieuwe schilderijen doen het ook altijd goed. Ik heb mijn oog laten vallen op een stadskaart van Utrecht en op de prent van het ‘zwarte gras’. Net weer even wat anders, maar wel heel stijlvol. De prenten hebben wat mij betreft geen lijst nodig. Deze posters zijn in diverse groottes verkrijgbaar.

Een ander vloerkleed lijkt mij ook wel leuk. Dit ronde vloerkleed viel me gelijk op. Wel iets heel anders dan ik tot nu toe heb gehad, maar daarom juist het proberen waard.

H&M 39,95

Bij elkaar opgeteld zijn deze items ruim 210 euro in totaal. De prijs kan variëren, want misschien heb ik toch een tweede pot verf nodig of wil ik een lijst om mijn prenten heen.  Ik vind het een nette prijs en heb het idee dat ik hiermee mijn woonkamer een heel andere look kan geven. Ik ben benieuwd!

Geef jij je woonkamer weleens een heel andere look? Hoe ga jij te werk bij het uitzoeken van items voor deze nieuwe look? Laat het weten.

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Zo ziet mijn ideale tuin eruit

Zo ziet mijn ideale tuin eruit
Ik moet toegeven: écht groene vingers heb ik niet. Maar ik ben wel graag in de tuin te vinden. Voor bloemen en planten zorgen vind ik ook leuk. Stiekem fantaseer ik om die reden over een grote(re), groene en kleurrijke buitenomgeving. In dit artikel vertel ik je meer over mijn ideale tuin!

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.