Hoe geef je de woonkamer een nieuwe look voor … euro?


Het veranderen van mijn interieur is een favoriete bezigheid van mij. Ik vind het vooral erg leuk om iets een heel andere look te geven zonder dat ik daarvoor mijn hele huis moet veranderen. Vandaag laat ik zien met welke producten ik mijn woonkamer een nieuwe look wil geven.

Ik heb altijd al eens een muur in een andere kleur willen schilderen. Toen ik online inspiratie aan het opdoen was, zag ik verf in een oudroze kleur. Ik ga binnenkort eens een kleurentester halen, zodat ik kan zien hoe de kleur op mijn muur staat. Het is een echte kanshebber.

Gamma 14,00

Ik houd erg van veel verschillende kussens in mijn interieur. De kleur van mijn bank is grijs, dus daar kun je eindeloos mee combineren. Ik vind zwart-wit kussens het mooist, maar een keer een andere kleur is ook leuk én vernieuwend. Ik ben vooral benieuwd of het roze kussen ook mooi staat bij de oudroze muur die ik in gedachten heb.

Hoewel je geen meubels hoeft te vervangen voor een nieuwe look, lijkt het me wel leuk om een nieuwe stoel te kopen. Deze zwarte stoel zou goed in mijn huidige interieur passen, maar tegelijkertijd ook vernieuwend zijn. Met een paar kussens erin, ik zie mezelf al zitten in deze stoel!

IKEA 99,95

Een paar nieuwe schilderijen doen het ook altijd goed. Ik heb mijn oog laten vallen op een stadskaart van Utrecht en op de prent van het ‘zwarte gras’. Net weer even wat anders, maar wel heel stijlvol. De prenten hebben wat mij betreft geen lijst nodig. Deze posters zijn in diverse groottes verkrijgbaar.

Een ander vloerkleed lijkt mij ook wel leuk. Dit ronde vloerkleed viel me gelijk op. Wel iets heel anders dan ik tot nu toe heb gehad, maar daarom juist het proberen waard.

H&M 39,95

Bij elkaar opgeteld zijn deze items ruim 210 euro in totaal. De prijs kan variëren, want misschien heb ik toch een tweede pot verf nodig of wil ik een lijst om mijn prenten heen.  Ik vind het een nette prijs en heb het idee dat ik hiermee mijn woonkamer een heel andere look kan geven. Ik ben benieuwd!

Geef jij je woonkamer weleens een heel andere look? Hoe ga jij te werk bij het uitzoeken van items voor deze nieuwe look? Laat het weten.

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

De beste woonboulevards in Nederland

De beste woonboulevards in Nederland
Als ik aan het shoppen ben voor mijn huis, ga ik graag naar woonboulevards. Je hebt er veel winkels bij elkaar; voor mij een ideaal dagje uit. Waar vind je nu de beste woonboulevards van Nederland?

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Wat trek ik aan naar mijn sollicitatie?

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Wat trek ik aan naar mijn sollicitatie?
Het is niet altijd even makkelijk om je kleding overeen te laten komen met jouw persoonlijkheid en uitstraling. In deze serie beantwoord kleur-, stijl- en imagocoach Larinda Bok jouw persoonlijke imagovragen. Vandaag beantwoordt ze de vraag van Anna. “Ik ben 25 jaar en heb net mijn studie afgerond. Binnenkort heb ik een aantal sollicitaties (allemaal voor op kantoor). De bedrijven zeggen dat er een informele werksfeer heerst. Ik weet niet hoe ze intern gekleed gaan. Nu wil ik niet overdressed aankomen (zoals in een mantelpakje), maar ook weer niet te casual gekleed gaan. Bij een casual stijl voel ik me trouwens wel het fijnst. Heb jij tips voor me wat ik aan kan trekken? Zodat ik toch netjes over kom, maar niet te stijf.”

Mijn kringkoopjes #1

Mijn kringkoopjes #1
Wanneer je de deur open doet komt een ietwat muffe geur tegemoet. Je kijkt rond en ziet verschillende retrolook stoeltjes. Naast een dikke stapel met oude tijdschriften en een ouderwetse naaimachine waarvan de vorige eigenaar een poging heeft gedaan om ‘m roze te verven. Jawel, ik heb het hier over de kringloopwinkel. Ik ben dol op deze winkel waar je vaak unieke items voor een prikkie kunt scoren. Het is dat ik nog geen eigen huis heb, maar anders had ik al heel wat meubelstukken mee naar buiten gesjouwd. Vandaag laat ik je zien wat ik wel mee naar huis heb genomen.

Het gasverbruik van een gashaard

Het gasverbruik van een gashaard
Sta je op het punt om een gashaard aan te schaffen, maar wil je eerst nog weten wat je aan kosten kunt verwachten die gepaard gaan met het gebruik van een gashaard? Helaas is het lastig om hier een goede inschatting van te maken, aangezien dat van vele factoren afhankelijk is. Toch gaan we proberen om een zo goed mogelijke indicatie te geven van het gasverbruik van een gashaard en de bijkomende kosten.