Dailytrend stopt.

Rond half februari 2019 is het moment gekomen dat Dailytrend stopt.
Tot die tijd zijn alle artikelen beschikbaar in huidige vorm.

Pak je moment.

Met vriendelijke groet, Dailytrend.

De beste woonboulevards in Nederland


Als ik aan het shoppen ben voor mijn huis, ga ik graag naar woonboulevards. Je hebt er veel winkels bij elkaar; voor mij een ideaal dagje uit. Waar vind je nu de beste woonboulevards van Nederland?

Woonmall Alexandrium
“Wonen, slapen, koken, vloeren, wanden, verlichting…” Deze moderne woonboulevard heeft het allemaal. Er zijn 55 winkels waar echt alle stijlen vertegenwoordigd zijn. De bekende winkels zoals Roobol, Piet Klerkx of Riviera Maison zijn er te vinden, maar ook de minder bekende winkels hebben hun plekje in deze woonmall veroverd. Een favoriete (en minder bekende) winkel van mij is BoConcept. Erg prijzig, maar wat hebben ze daar prachtige items. Er is voldoende gelegenheid om een lekker hapje te eten, dus je kunt er met gemak een dagje doorbrengen. Een bezoek waard!

Woonboulevard Utrecht
Utrecht heeft de grootste woonboulevard van het westen van Nederland met maar liefst 60 woonwinkels. Het is eigenlijk net een dorp, maar dan met woonwinkels in plaats van huizen. Ikea -bij velen favoriet- is er te vinden en daar kun je best een (deel van de) dag doorbrengen. Jysk en Woonexpress zijn mijn favoriete winkels van deze woonboulevard. In drie woorden: overzichtelijk, mooie items en betaalbaar. Ben je op zoek naar meubels, accessoires of iets anders op het gebied van inrichting? Kom dan zeker eens naar Woonboulevard Utrecht. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid en deze boulevard ligt vlakbij de snelweg, waardoor het goed bereikbaar is.

Woonboulevard Amersfoort
Dat een leuke woonboulevard niet persé heel groot hoeft te zijn, bewijst Woonboulevard Amersfoort. Er zijn veel algemene winkels te vinden die je op elke woonboulevard wel vindt, maar… Loods 5 is er ook. Loods 5 is een grote winkel met maar drie vestigingen in Nederland waaronder in Amersfoort. Het is de meest gevarieerde woonwinkel waar ik ooit geweest ben. Ook hebben ze een eigen huismerk: O5Home. Erg betaalbaar én leuk.
Hoewel deze woonboulevard kleiner is, kan ik me hier prima vermaken.

Ga jij ook weleens naar woonboulevards? Welke is of zijn jouw favoriet?

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Zo ziet mijn ideale tuin eruit

Zo ziet mijn ideale tuin eruit
Ik moet toegeven: écht groene vingers heb ik niet. Maar ik ben wel graag in de tuin te vinden. Voor bloemen en planten zorgen vind ik ook leuk. Stiekem fantaseer ik om die reden over een grote(re), groene en kleurrijke buitenomgeving. In dit artikel vertel ik je meer over mijn ideale tuin!

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

Originele manieren om je cadeaus in te pakken

Originele manieren om je cadeaus in te pakken
Een maand geleden was mijn vriend jarig. In de maanden ervoor had ik een heleboel leuke en nuttige cadeautjes verzameld. Ik kwam op het idee om deze leuk in te pakken. Zodat niet het alleen het uitpakken een feestje zou worden, maar ook het geven. Het geven van saai ingepakte cadeaus zijn verleden tijd na het lezen van dit artikel. Ik laat je vandaag zien hoe je op een makkelijke en snelle manier je geschenken leuk in kunt pakken.