De beste woonboulevards in Nederland


Als ik aan het shoppen ben voor mijn huis, ga ik graag naar woonboulevards. Je hebt er veel winkels bij elkaar; voor mij een ideaal dagje uit. Waar vind je nu de beste woonboulevards van Nederland?

Woonmall Alexandrium
“Wonen, slapen, koken, vloeren, wanden, verlichting…” Deze moderne woonboulevard heeft het allemaal. Er zijn 55 winkels waar echt alle stijlen vertegenwoordigd zijn. De bekende winkels zoals Roobol, Piet Klerkx of Riviera Maison zijn er te vinden, maar ook de minder bekende winkels hebben hun plekje in deze woonmall veroverd. Een favoriete (en minder bekende) winkel van mij is BoConcept. Erg prijzig, maar wat hebben ze daar prachtige items. Er is voldoende gelegenheid om een lekker hapje te eten, dus je kunt er met gemak een dagje doorbrengen. Een bezoek waard!

Woonboulevard Utrecht
Utrecht heeft de grootste woonboulevard van het westen van Nederland met maar liefst 60 woonwinkels. Het is eigenlijk net een dorp, maar dan met woonwinkels in plaats van huizen. Ikea -bij velen favoriet- is er te vinden en daar kun je best een (deel van de) dag doorbrengen. Jysk en Woonexpress zijn mijn favoriete winkels van deze woonboulevard. In drie woorden: overzichtelijk, mooie items en betaalbaar. Ben je op zoek naar meubels, accessoires of iets anders op het gebied van inrichting? Kom dan zeker eens naar Woonboulevard Utrecht. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid en deze boulevard ligt vlakbij de snelweg, waardoor het goed bereikbaar is.

Woonboulevard Amersfoort
Dat een leuke woonboulevard niet persé heel groot hoeft te zijn, bewijst Woonboulevard Amersfoort. Er zijn veel algemene winkels te vinden die je op elke woonboulevard wel vindt, maar… Loods 5 is er ook. Loods 5 is een grote winkel met maar drie vestigingen in Nederland waaronder in Amersfoort. Het is de meest gevarieerde woonwinkel waar ik ooit geweest ben. Ook hebben ze een eigen huismerk: O5Home. Erg betaalbaar én leuk.
Hoewel deze woonboulevard kleiner is, kan ik me hier prima vermaken.

Ga jij ook weleens naar woonboulevards? Welke is of zijn jouw favoriet?

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Hoe geef je een slaapkamer een nieuwe look voor … euro?

Hoe geef je een slaapkamer een nieuwe look voor … euro?
In dit artikel kun je zien hoe ik mijn slaapkamer een nieuwe look wil geven voor een heel mooi bedrag. Lees en kijk je mee?

Kozijnen: hout of toch kunststof?

Kozijnen: hout of toch kunststof?
Als je kozijnen aan vervanging toe zijn, kom je voor de keuze te staan: nemen we houten kozijnen of kunststof kozijnen? Wat zijn eigenlijk de voor- en nadelen van beide opties?

Blikvangers in huis

Blikvangers in huis
Een huis wordt altijd net wat specialer wanneer er opvallende en mooie items te zien zijn. Ik houd wel van deze blikvangers. Ik heb mijn vier favoriete blikvangers verzameld. Ik laat ze graag aan je zien.

Hoe geef je de woonkamer een nieuwe look voor … euro?

Hoe geef je de woonkamer een nieuwe look voor … euro?
Het veranderen van mijn interieur is een favoriete bezigheid van mij. Ik vind het vooral erg leuk om iets een heel andere look te geven zonder dat ik daarvoor mijn hele huis moet veranderen. Vandaag laat ik zien met welke producten ik mijn woonkamer een nieuwe look wil geven.