Blikvangers in huis


Een huis wordt altijd net wat specialer wanneer er opvallende en mooie items te zien zijn. Ik houd wel van deze blikvangers. Ik heb mijn vier favoriete blikvangers verzameld. Ik laat ze graag aan je zien.

Deze plantenstandaard in combinatie met een mooie pot en plant vind ik een echte blikvanger. Groene planten in combinatie met deze zwarte standaard doen het echt goed. Zet ze op een rustige plek in je woonkamer zonder allerlei accessoires eromheen. Helemaal leuk!

Verkrijgbaar via scandinavian designcenter

Een typisch voorbeeld van een blikvanger vind ik een vloerkleed. Het geeft een ruimte gelijk meer sfeer en warmte. Dit grijze vloerkleed is echt een mooi exemplaar én een mooie blikvanger in deze ruimte. 

Verkrijgbaar via de woonwinkelier

Dit is zo’n item waar ik alles leuk aan vind. De grafische vorm en de zwarte kleur zijn mijn favoriet, maar ook de verschillende hoogtes vind ik erg leuk. Hoewel het een moderne lamp is, past hij in veel verschillende woonstijlen.

Verkrijgbaar via de woonwinkelier

Een schilderij kan ook een heel mooie blikvanger zijn. Doordat een schilderij vaak een centrale plek in huis heeft, moet deze zorgvuldig uitgekozen worden. Bij een zwart-wit interieur kun je natuurlijk kiezen voor een rustig schilderij in dito kleuren, maar hoe leuk is het als je een schilderij vindt in contrasterende kleuren. Dan maak je juist een echt statement. Degene die ik heel geslaagd vind, ook al is deze wat rustiger, is dit vijfdelige schilderij. Mooi op een donkere muur, maar ook een witte muur met dit schilderij is een aanrader.

Verkrijgbaar via Lesara

Heb jij ook blikvangers in je huis? Laat jouw favorieten achter in een reactie!

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

Effectief en verzorgd door de ochtendspits

Effectief en verzorgd door de ochtendspits
Je kent het wel: de wekker rinkelt, de kinderen roepen of ze uit bed mogen en de was moet nog in de droger. Iedereen wil wel, zoals de vrouw op de foto in het gras spelen met je kind en genieten van de natuur en de zon. Voor iedereen verloopt het ochtendritueel anders, maar rustig opstaan is maar weinig mensen gegeven.

De leukste behangen voor de kinderkamer

De leukste behangen voor de kinderkamer
Kinderkamers; je vindt ze in alle soorten en maten. Stoere jongenskamers met auto’s op de muur en felle kleuren. Of meidenkamers met zachte roze tinten en allerlei frutsels. Er zijn genoeg thema’s te bedenken voor kinderkamers. Hiervoor zijn genoeg leuke behangsoorten te vinden. Kijk je met me mee?

De leukste gouden en zilveren kettingen

De leukste gouden en zilveren kettingen
Kleurige kettingen zijn hip, maar niet iedereen houdt van gekleurde accessoires. Daarom heb ik de mooiste gouden en zilveren kettingen voor jou bij elkaar gezocht. En ik kan het niet laten, je krijgt er gratis stijltips bij hoe je de kettingen op z´n mooist uit laat komen. Want….. zilveren en vooral gouden kettingen zijn niet goedkoop en daar kan jij je geen miskoop mee veroorloven.