Blikvangers in huis


Een huis wordt altijd net wat specialer wanneer er opvallende en mooie items te zien zijn. Ik houd wel van deze blikvangers. Ik heb mijn vier favoriete blikvangers verzameld. Ik laat ze graag aan je zien.

Deze plantenstandaard in combinatie met een mooie pot en plant vind ik een echte blikvanger. Groene planten in combinatie met deze zwarte standaard doen het echt goed. Zet ze op een rustige plek in je woonkamer zonder allerlei accessoires eromheen. Helemaal leuk!

Verkrijgbaar via scandinavian designcenter

Een typisch voorbeeld van een blikvanger vind ik een vloerkleed. Het geeft een ruimte gelijk meer sfeer en warmte. Dit grijze vloerkleed is echt een mooi exemplaar én een mooie blikvanger in deze ruimte. 

Verkrijgbaar via de woonwinkelier

Dit is zo’n item waar ik alles leuk aan vind. De grafische vorm en de zwarte kleur zijn mijn favoriet, maar ook de verschillende hoogtes vind ik erg leuk. Hoewel het een moderne lamp is, past hij in veel verschillende woonstijlen.

Verkrijgbaar via de woonwinkelier

Een schilderij kan ook een heel mooie blikvanger zijn. Doordat een schilderij vaak een centrale plek in huis heeft, moet deze zorgvuldig uitgekozen worden. Bij een zwart-wit interieur kun je natuurlijk kiezen voor een rustig schilderij in dito kleuren, maar hoe leuk is het als je een schilderij vindt in contrasterende kleuren. Dan maak je juist een echt statement. Degene die ik heel geslaagd vind, ook al is deze wat rustiger, is dit vijfdelige schilderij. Mooi op een donkere muur, maar ook een witte muur met dit schilderij is een aanrader.

Verkrijgbaar via Lesara

Heb jij ook blikvangers in je huis? Laat jouw favorieten achter in een reactie!

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

De leukste behangen voor de kinderkamer

De leukste behangen voor de kinderkamer
Kinderkamers; je vindt ze in alle soorten en maten. Stoere jongenskamers met auto’s op de muur en felle kleuren. Of meidenkamers met zachte roze tinten en allerlei frutsels. Er zijn genoeg thema’s te bedenken voor kinderkamers. Hiervoor zijn genoeg leuke behangsoorten te vinden. Kijk je met me mee?

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?
Het is niet altijd even makkelijk om je kleding overeen te laten komen met jouw persoonlijkheid en uitstraling. In deze serie beantwoord kleur-, stijl- en imagocoach Larinda Bok jouw persoonlijke imagovragen. Vandaag beantwoordt ze de vraag van Anna.

Deze 4 hotspots in Valencia wil je bezoeken

Deze 4 hotspots in Valencia wil je bezoeken
Nog niet zo lang geleden ben ik voor het eerst naar Valencia geweest. Een Spaanse stad waar je 300 dagen per jaar geniet van de zon, overal sinaasappelbomen ziet, lekker eet en… mooie bezienswaardigheden ontdekt! In dit artikel toon ik mijn vier favoriete hotspots in Valencia.

Hoteldebotel

Hoteldebotel
Ze leerden elkaar kennen op de middelbare school. Eigenlijk waren ze altijd vrienden, maar toen ze na een tijdje afgesproken hadden wist Leanne al genoeg; hij was degene die ze zocht. Inmiddels zijn ze al langer dan drie jaar samen. Vandaag hoor je het verhaal van Leanne en Anco.