Blikvangers in huis


Een huis wordt altijd net wat specialer wanneer er opvallende en mooie items te zien zijn. Ik houd wel van deze blikvangers. Ik heb mijn vier favoriete blikvangers verzameld. Ik laat ze graag aan je zien.

Deze plantenstandaard in combinatie met een mooie pot en plant vind ik een echte blikvanger. Groene planten in combinatie met deze zwarte standaard doen het echt goed. Zet ze op een rustige plek in je woonkamer zonder allerlei accessoires eromheen. Helemaal leuk!

Verkrijgbaar via scandinavian designcenter

Een typisch voorbeeld van een blikvanger vind ik een vloerkleed. Het geeft een ruimte gelijk meer sfeer en warmte. Dit grijze vloerkleed is echt een mooi exemplaar én een mooie blikvanger in deze ruimte. 

Verkrijgbaar via de woonwinkelier

Dit is zo’n item waar ik alles leuk aan vind. De grafische vorm en de zwarte kleur zijn mijn favoriet, maar ook de verschillende hoogtes vind ik erg leuk. Hoewel het een moderne lamp is, past hij in veel verschillende woonstijlen.

Verkrijgbaar via de woonwinkelier

Een schilderij kan ook een heel mooie blikvanger zijn. Doordat een schilderij vaak een centrale plek in huis heeft, moet deze zorgvuldig uitgekozen worden. Bij een zwart-wit interieur kun je natuurlijk kiezen voor een rustig schilderij in dito kleuren, maar hoe leuk is het als je een schilderij vindt in contrasterende kleuren. Dan maak je juist een echt statement. Degene die ik heel geslaagd vind, ook al is deze wat rustiger, is dit vijfdelige schilderij. Mooi op een donkere muur, maar ook een witte muur met dit schilderij is een aanrader.

Verkrijgbaar via Lesara

Heb jij ook blikvangers in je huis? Laat jouw favorieten achter in een reactie!

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Voorjaarskleuren 2018

Voorjaarskleuren 2018
Nu de dagen langer worden en de mooie paarse en lila krokussen hun kopjes boven de grond steken, verlang je meer en meer naar de lente. Dus geef ik je alvast een kijkje op de modekleuren van het voorjaar 2018.

Het gasverbruik van een gashaard

Het gasverbruik van een gashaard
Sta je op het punt om een gashaard aan te schaffen, maar wil je eerst nog weten wat je aan kosten kunt verwachten die gepaard gaan met het gebruik van een gashaard? Helaas is het lastig om hier een goede inschatting van te maken, aangezien dat van vele factoren afhankelijk is. Toch gaan we proberen om een zo goed mogelijke indicatie te geven van het gasverbruik van een gashaard en de bijkomende kosten.

Waar koop je de mooiste tassen?

Waar koop je de mooiste tassen?
Er zijn veel winkels en webshops waar je mooie tassen kunt kopen. Gelukkig maar, want mooie tassen zijn bij velen favoriet. Wat vind ik nu de beste winkels en webshops waar je de mooiste tassen kunt kopen?

Hoe geef je een slaapkamer een nieuwe look voor … euro?

Hoe geef je een slaapkamer een nieuwe look voor … euro?
In dit artikel kun je zien hoe ik mijn slaapkamer een nieuwe look wil geven voor een heel mooi bedrag. Lees en kijk je mee?