Dailytrend stopt.

Rond half februari 2019 is het moment gekomen dat Dailytrend stopt.
Tot die tijd zijn alle artikelen beschikbaar in huidige vorm.

Pak je moment.

Met vriendelijke groet, Dailytrend.

Blikvangers in huis


Een huis wordt altijd net wat specialer wanneer er opvallende en mooie items te zien zijn. Ik houd wel van deze blikvangers. Ik heb mijn vier favoriete blikvangers verzameld. Ik laat ze graag aan je zien.

Deze plantenstandaard in combinatie met een mooie pot en plant vind ik een echte blikvanger. Groene planten in combinatie met deze zwarte standaard doen het echt goed. Zet ze op een rustige plek in je woonkamer zonder allerlei accessoires eromheen. Helemaal leuk!

Verkrijgbaar via scandinavian designcenter

Een typisch voorbeeld van een blikvanger vind ik een vloerkleed. Het geeft een ruimte gelijk meer sfeer en warmte. Dit grijze vloerkleed is echt een mooi exemplaar én een mooie blikvanger in deze ruimte. 

Verkrijgbaar via de woonwinkelier

Dit is zo’n item waar ik alles leuk aan vind. De grafische vorm en de zwarte kleur zijn mijn favoriet, maar ook de verschillende hoogtes vind ik erg leuk. Hoewel het een moderne lamp is, past hij in veel verschillende woonstijlen.

Verkrijgbaar via de woonwinkelier

Een schilderij kan ook een heel mooie blikvanger zijn. Doordat een schilderij vaak een centrale plek in huis heeft, moet deze zorgvuldig uitgekozen worden. Bij een zwart-wit interieur kun je natuurlijk kiezen voor een rustig schilderij in dito kleuren, maar hoe leuk is het als je een schilderij vindt in contrasterende kleuren. Dan maak je juist een echt statement. Degene die ik heel geslaagd vind, ook al is deze wat rustiger, is dit vijfdelige schilderij. Mooi op een donkere muur, maar ook een witte muur met dit schilderij is een aanrader.

Verkrijgbaar via Lesara

Heb jij ook blikvangers in je huis? Laat jouw favorieten achter in een reactie!

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

Originele manieren om je cadeaus in te pakken

Originele manieren om je cadeaus in te pakken
Een maand geleden was mijn vriend jarig. In de maanden ervoor had ik een heleboel leuke en nuttige cadeautjes verzameld. Ik kwam op het idee om deze leuk in te pakken. Zodat niet het alleen het uitpakken een feestje zou worden, maar ook het geven. Het geven van saai ingepakte cadeaus zijn verleden tijd na het lezen van dit artikel. Ik laat je vandaag zien hoe je op een makkelijke en snelle manier je geschenken leuk in kunt pakken.