Met deze accessoires van Action maak ik mijn huis helemaal af

Met deze accessoires van Action maak ik mijn huis helemaal af
Action is een winkel waar ik altijd meer koop dan ik gepland had. Ik koop er graag dingen voor het huishouden, maar ze hebben ook veel leuke woonaccessoires. Deze woonaccessoires van Action maken mijn huis écht af!

Vier interieur hotspots waar je echt geweest moet zijn

Vier interieur hotspots waar je echt geweest moet zijn
Enkele jaren geleden begon mijn fascinatie voor interieur. Ik struinde in die tijd heel wat woonblogs af, bladerde tijdschriften door en vond het heerlijk om in mooie woonwinkels rond te lopen. Nu, enkele jaren later, heb ik al heel wat tijdschriften versleten, ken ik heel veel woonblogs en heb ik ook al diverse interieur hotspots verzameld waar ik maar al te graag kom en… soms wat koop! Ik vind het tijd worden om deze hotspots met jou te delen. Want… hier moet je echt eens geweest zijn!

 

Blijf op de hoogte en ontvang updates!

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met daarin de nieuwste blogs, updates en artikelen. Geniet, waar je ook bent op Dailytrend, van jouw moment.


Hoe een grotere eettafel voor meer spelplezier zorgt!

Hoe een grotere eettafel voor meer spelplezier zorgt!
Tot voor kort was onze eettafel 180 cm lang, daarmee niet aan de kleine kant maar met 3 kinderen ook niet royaal bemeten. Met opgroeiende kinderen merkten we toch dat wat meer ruimte zeker geen overbodige luxe was. Nu waren onze meubels toch echt aan vervanging toe en daarmee kwam ook de mogelijkheid om de eettafel te vervangen. Vorig jaar November werd dan ook het besluit genomen we gaan de boel opfrissen en op jacht een nieuwe inrichting.

Vaas van ducttape

Vaas van ducttape
Een kaarsenstandaard van een gootsteenplopper. Een kastje van cement op bezemstelen. Twee kunstacademici schreven een boek over de verslaving van zelf dingen maken. Een test...

Dit zijn nu echt multifunctionele meubels

Dit zijn nu echt multifunctionele meubels
Toen ik mijn huidige appartementje voor het eerst zag, dacht ik vooral: hier moeten niet te veel meubels in. Ik ging op zoek en focuste me daarbij vooral op de meubels die je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Wat heb je daarin veel keuze! Dit zijn mijn vier ultieme multifunctionele meubels.

Je eerste huis inrichten

Je eerste huis inrichten
Al ver voordat ik op mezelf ging wonen, maakte ik een lijstje met spullen die ik nodig dacht te hebben. Op een gegeven moment was dit geen lijstje meer, maar leek het op een compleet boekwerk. Er leek geen einde te komen aan spullen die je nodig hebt. Toen ik verhuisd was, bleken sommige spullen overbodig te zijn. Is zoiets herkenbaar? Ik schrijf vandaag over mijn ervaring met het inrichten van een eerste huis én ik geef je tips!

Bekleding & meubels: welke mogelijkheden zijn er?

Bekleding & meubels: welke mogelijkheden zijn er?
Als ik nu in meubelwinkels loop, zie ik voor 2018 veel meubels van hout, maar er wordt ook veel verschillende bekleding gebruikt zoals leer, zachte en ruwere stoffen. Tot nu toe heb ik nog geen ‘bekledingstrend’ zien die er echt uitspringt! Daarom geef ik jou vandaag in dit artikel een handig overzicht van enkele mogelijkheden die er zijn. Tenslotte geef ik jou nog een paar tips.

 

Zo style je jouw huis in Scandinavisch design

Zo style je jouw huis in Scandinavisch design
Tijdens mijn studie heb ik een aantal maanden in Zweden gewoond. Die periode staat voor mij in het bijzonder voor knus, gezellig, rust en samenzijn. Je komt die elementen namelijk overal tegen in de Scandinavische leefstijl: in hun dagindeling, de feestdagen, maar vooral ook in hun interieur. In dit artikel vertel ik je hoe je jouw huis in Scandinavische sferen brengt.

Zo kies je de juiste klok voor jouw interieur

Zo kies je de juiste klok voor jouw interieur
Een klok is vaak maar een klein accessoire in jouw interieur, maar daarom zeker niet onbelangrijk. Je kunt er als het ware een eyecatcher van maken. Hoe kies je een klok uit die past bij je interieur? Ik bespreek enkele interieurstijlen en geef bij elke stijl een voorbeeld van een passende klok.

Het bankstel anno 2017: gezelligheid gewenst!

Het bankstel anno 2017: gezelligheid gewenst!
Interieurtrends beperken zich niet alleen tot de kleuren van een muur of de keuze voor een retro versus Scandinavische woonstijl. Ook op het gebied van banken zie je duidelijke trends, met modellen die er compleet anders uitzien dan 10 jaar geleden. En anno 2017 hebben we behoefte aan… gezelligheid! De banktrends van nu:

De vijf mooiste items in de kleur Heart Wood

De vijf mooiste items in de kleur Heart Wood
In dit artikel werd dé kleur van het jaar 2018 bekend gemaakt, namelijk Heart Wood. Een moment waar ik elk jaar naar uitkijk! Ik was erg blij toen het bekend was, want ik houd van roze. Ik ging op zoek naar items in deze kleur. Blijf lezen (en kijken), want de mooiste vijf items deel ik vandaag met jou!

 

Gezellig interieur voor weinig? Dat doe je zo!

Gezellig interieur voor weinig? Dat doe je zo!
Een mooi interieur is iets waar we allemaal van kunnen blijven dromen. Toen ik op kamers ging kon ik ook wel eindeloos zoeken naar leuke ideeën en spulletjes. Maar wat als je wel een leuk interieur wilt maar nìet teveel wilt betalen? Ik kan je vertellen dat het resulteert in een verassende zoektocht en een hoop creativiteit. Hierbij wat tips voor een budgetvriendelijk interieur!

De kleur van het Jaar 2018 is bekend! #HeartWood

De kleur van het Jaar 2018 is bekend! #HeartWood
Rond deze tijd van het jaar word de woonkleur ook vaak kenbaar gemaakt. Deze keer was ik erg benieuwd. Op Instagram werd gespeculeerd… en vandaag rond 11uur was het duidelijk. De kleur van het jaar 2018 word:

Het hele jaar door zomer in je huis

Het hele jaar door zomer in je huis
Dag mooie vakantiebestemming, hallo vertrouwde huis! Thuiskomen na je vakantie is altijd weer even wennen. Om dat fijne vakantiegevoel nog even vast te houden, kun je je interieur een zomers tintje gegeven. Hieronder lees je hoe je dat doet.

TMC Woonwinkels

TMC Woonwinkels
Een huis moet voelen als een warme deken, een plek waar je na een lange dag werken echt thuis kunt komen, of waar je op een vrije dag lekker op de bank kunt hangen. Daarom is de sfeer in huis ontzettend belangrijk. De juiste kleur op de muur of de juiste vloer kan een enorm verschil maken.

Meubeltrends 2017

Meubeltrends 2017
Misschien wil je op korte termijn wel een verandering in je interieur. Dat kunnen kleine veranderingen zijn, maar misschien wil je wel een paar nieuwe meubels. Wil je laten inspireren door de meubeltrends van 2017? Lees dan snel verder, want in dit artikel deel ik een paar van deze ‘natuurlijke en ontspannen’ trends met jou!
« Vorige 12 Volgende »