Kozijnen: hout of toch kunststof?

Kozijnen: hout of toch kunststof?
Als je kozijnen aan vervanging toe zijn, kom je voor de keuze te staan: nemen we houten kozijnen of kunststof kozijnen? Wat zijn eigenlijk de voor- en nadelen van beide opties?

Een landelijke woonstijl creëren

Een landelijke woonstijl creëren
Een landelijke woonstijl is bij velen erg populair. Dat is niet voor niets, want het straalt veel rust en openheid uit. De stijl wordt gekenmerkt door natuurlijke kleuren en materialen zoals robuust hout en stoere accenten van metaal en leer. Zou jij ook een (meer) landelijke woonstijl in je huis willen? De vier ideeën in dit artikel helpen je alvast op weg.

 

Blijf op de hoogte en ontvang updates!

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met daarin de nieuwste blogs, updates en artikelen. Geniet, waar je ook bent op Dailytrend, van jouw moment.


Je huis inrichten? Deze 5 tips helpen je

Je huis inrichten? Deze 5 tips helpen je
Je kent ze wel. De perfect gestylde huizen. Vanuit woonbladen, woonprogramma’s of bij die vriendin die alles tot in de perfectie gestyled heeft. Om jaloers op te worden…. Of toch niet?

Opruimen met een opruimcoach

Opruimen met een opruimcoach
Drie dagen afwas op het aanrecht, een stoel vol gedragen kleding en overal boeken en tijdschriften. Herkenbaar? Professional organizer Carina kwam bij me langs en deelde haar tips en tricks.

Mijn wishlist voor in huis

Mijn wishlist voor in huis
Die mooie stoel die ik al lang op het oog heb, die iets te dure lamp of een roze kussen dat prachtig zal staan op mijn bank. Deze items (en nog meer) staan allemaal op mijn wishlist die ik vandaag met jullie deel.

Style achterover met moodboard

Style achterover met moodboard
Welke muurverf past bij mijn interieur? Staat deze kast bij die bank? Wooninspiratie opdoen kan door sites, blogs en magazines te bekijken. Maar je kunt ook zelf aan de slag... Met een moodboard...

Woontrends 2018

Woontrends 2018
Het jaar 2018 komt alweer steeds dichterbij. En zoals bij elk nieuw jaar, horen ook bij 2018 nieuwe woontrends. Ik kan je vertellen, het zijn woontrends waar ik erg enthousiast van word. Hier komen ze!

 

Met deze accessoires van Action maak ik mijn huis helemaal af

Met deze accessoires van Action maak ik mijn huis helemaal af
Action is een winkel waar ik altijd meer koop dan ik gepland had. Ik koop er graag dingen voor het huishouden, maar ze hebben ook veel leuke woonaccessoires. Deze woonaccessoires van Action maken mijn huis écht af!

Vier interieur hotspots waar je echt geweest moet zijn

Vier interieur hotspots waar je echt geweest moet zijn
Enkele jaren geleden begon mijn fascinatie voor interieur. Ik struinde in die tijd heel wat woonblogs af, bladerde tijdschriften door en vond het heerlijk om in mooie woonwinkels rond te lopen. Nu, enkele jaren later, heb ik al heel wat tijdschriften versleten, ken ik heel veel woonblogs en heb ik ook al diverse interieur hotspots verzameld waar ik maar al te graag kom en… soms wat koop! Ik vind het tijd worden om deze hotspots met jou te delen. Want… hier moet je echt eens geweest zijn!

Hoe een grotere eettafel voor meer spelplezier zorgt!

Hoe een grotere eettafel voor meer spelplezier zorgt!
Tot voor kort was onze eettafel 180 cm lang, daarmee niet aan de kleine kant maar met 3 kinderen ook niet royaal bemeten. Met opgroeiende kinderen merkten we toch dat wat meer ruimte zeker geen overbodige luxe was. Nu waren onze meubels toch echt aan vervanging toe en daarmee kwam ook de mogelijkheid om de eettafel te vervangen. Vorig jaar November werd dan ook het besluit genomen we gaan de boel opfrissen en op jacht een nieuwe inrichting.

Vaas van ducttape

Vaas van ducttape
Een kaarsenstandaard van een gootsteenplopper. Een kastje van cement op bezemstelen. Twee kunstacademici schreven een boek over de verslaving van zelf dingen maken. Een test...

 

Dit zijn nu echt multifunctionele meubels

Dit zijn nu echt multifunctionele meubels
Toen ik mijn huidige appartementje voor het eerst zag, dacht ik vooral: hier moeten niet te veel meubels in. Ik ging op zoek en focuste me daarbij vooral op de meubels die je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Wat heb je daarin veel keuze! Dit zijn mijn vier ultieme multifunctionele meubels.

Je eerste huis inrichten

Je eerste huis inrichten
Al ver voordat ik op mezelf ging wonen, maakte ik een lijstje met spullen die ik nodig dacht te hebben. Op een gegeven moment was dit geen lijstje meer, maar leek het op een compleet boekwerk. Er leek geen einde te komen aan spullen die je nodig hebt. Toen ik verhuisd was, bleken sommige spullen overbodig te zijn. Is zoiets herkenbaar? Ik schrijf vandaag over mijn ervaring met het inrichten van een eerste huis én ik geef je tips!

Bekleding & meubels: welke mogelijkheden zijn er?

Bekleding & meubels: welke mogelijkheden zijn er?
Als ik nu in meubelwinkels loop, zie ik voor 2018 veel meubels van hout, maar er wordt ook veel verschillende bekleding gebruikt zoals leer, zachte en ruwere stoffen. Tot nu toe heb ik nog geen ‘bekledingstrend’ zien die er echt uitspringt! Daarom geef ik jou vandaag in dit artikel een handig overzicht van enkele mogelijkheden die er zijn. Tenslotte geef ik jou nog een paar tips.

Zo style je jouw huis in Scandinavisch design

Zo style je jouw huis in Scandinavisch design
Tijdens mijn studie heb ik een aantal maanden in Zweden gewoond. Die periode staat voor mij in het bijzonder voor knus, gezellig, rust en samenzijn. Je komt die elementen namelijk overal tegen in de Scandinavische leefstijl: in hun dagindeling, de feestdagen, maar vooral ook in hun interieur. In dit artikel vertel ik je hoe je jouw huis in Scandinavische sferen brengt.

Zo kies je de juiste klok voor jouw interieur

Zo kies je de juiste klok voor jouw interieur
Een klok is vaak maar een klein accessoire in jouw interieur, maar daarom zeker niet onbelangrijk. Je kunt er als het ware een eyecatcher van maken. Hoe kies je een klok uit die past bij je interieur? Ik bespreek enkele interieurstijlen en geef bij elke stijl een voorbeeld van een passende klok.
« Vorige 123 Volgende »