Dailytrend stopt.

Rond half februari 2019 is het moment gekomen dat Dailytrend stopt.
Tot die tijd zijn alle artikelen beschikbaar in huidige vorm.

Pak je moment.

Met vriendelijke groet, Dailytrend.

Hoteldebotel


Ze leerden elkaar kennen op de middelbare school. Eigenlijk waren ze altijd vrienden, maar toen ze na een tijdje afgesproken hadden wist Leanne al genoeg; hij was degene die ze zocht.  Inmiddels zijn ze al langer dan drie jaar samen. Vandaag hoor je het verhaal van Leanne en Anco.

Leanne (kraamverzorgster): Op de middelbare school leerde ik Anco kennen. We waren gewoon vrienden en ik zag hem ook echt niet als meer dan dat. Stiekem denk ik dat hij mij toen al leuk vond. We begonnen na een jaar geen contact gehad te hebben te appen. Uiteindelijk leidde dit tot onze eerste date. Het was verre van romantisch, geen chic diner bij kaarslicht op onze eerste date. We hebben namelijk bij een flatje in de buurt van de middelbare school afgesproken. Eigenlijk was de date ook ietwat onwennig, we waren allebei enorm verlegen en wisten niet zo goed wat we met elkaar aan moesten. Toch wist ik al dat hij was wat ik zocht, dat gevoel gaf hij mij heel snel. Op 5 januari hebben we officieel verkering gekregen. Waarom Anco het helemaal voor mij is? Hij is speciaal voor mij. Als me iets dwarszit hoef ik het hem niet uit te leggen, hij begrijpt me en kent me zoals ik ben. Ik vind het heerlijk om met hem te wandelen, dan neem ik mijn camera mee en maken we foto’s.  Wel vind ik het lastig dat we elkaar zo weinig zien. Vanwege mijn onregelmatige baan en de grote afstand tussen onze woonplaatsen kunnen we elkaar maar één keer in de twee à drie weekenden zien.  Gelukkig hebben we hierin ons ritme gevonden en is het daarom extra fijn om bij elkaar te zijn.  Wat ik heel bijzonder vind is dat we dit jaar oom en tante hopen te worden! De zus van Anco is namelijk in verwachting van een meisje, hier zijn we heel blij mee. We kregen dit nieuws als eerste te horen, dit moment was heel speciaal voor ons.


Anco
(elektricien) Sinds de vierde klas van de middelbare school vind ik Leanne al leuk. We kenden elkaar daarvoor al, maar het is nooit was serieus geworden. In het begin spraken we af om samen film te kijken, we hebben geen echte officiële date gehad voor mijn gevoel.  Dat ze soms ze zat te knoeien toen ik haar wat te drinken aanbood vond ik heel lief. Waarom Leanne zo goed bij me past? Omdat ze me aanvoelt, ze kent me heel goed. Ook zijn we in de jaren die we bij elkaar zijn dichter naar elkaar toegegroeid.  Het blijft leuk om samen dingen te ondernemen. Bijvoorbeeld wat lekkers bakken, een eindje wandelen of een stukje rijden. Eigenlijk maakt het me niet uit wat we gaan doen, zolang we maar samen zijn.  In de toekomst lijkt het me fijn om dichtbij elkaar te wonen of zelfs te trouwen.

Your favoritFavor it
2x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Hanna

Schrijven, mode, fotografie en mijn gedachten delen met jou, dat is wat ik leuk vind. Daarom heb ik, Hanna Kater, een eigen blog en schrijf ik zo nu en dan voor Dailytrend..nl

 

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.