Heerlijk ontspannen met hippe handdoek

De badkamer kan er nog zo mooi uitzien, als de handdoeken niet zacht en comfortabel zijn, mis je toch een stukje warmte. En dat is jammer in deze koude wintermaanden. Gelukkig zijn de badhanddoeken op Hippehanddoeken.nl heerlijk zacht en super absorberend. En… je kunt ze zelfs personaliseren door ze te borduren!

Als je de badhanddoeken op Hippehanddoeken.nl bekijkt, voel je hun zachte warmte bijna. Welke collectie, welke kleur en welke stijl je ook aanklikt - ze zien er allemaal uit alsof ze je na het douche- of badbezoek direct willen verwennen. Meer geïnteresseerd in theedoeken en keukenhanddoeken? Ook die heeft Hippehanddoeken.nl in de aanbieding.

Het is bijna onmogelijk om op Hippehanddoeken.nl niet te slagen: het assortiment is zo breed dat er altijd wel iets van je gading bij zit. Elke handdoek voldoet aan de strenge eisen van het testpanel: slijt- en kleurvast, zacht en goed absorberend. Dankzij die strenge selectie is Hippehanddoeken.nl in staat om een zeer goede service leveren!

Een aantrekkelijke optie is het personaliseren van de geselecteerde handdoek met een naam, een logo of een vignet op de voor- of achterkant. Leuk om te krijgen maar zeker ook om cadeau te geven bij een huwelijk of geboorte.

Natuurlijk zijn de handdoeken in pakketten van meerdere exemplaren te bestellen, maar ze zijn ook los te koop. Bestellingen zijn over het algemeen binnen twee tot vijf werkdagen in huis. Orders boven de 30 euro worden gratis verzonden!

De betaling verloopt veilig en snel via iDEAL, overschrijving, Paypal of creditcard. Ook achteraf betalen via AfterPay is mogelijk.

Klanten waarderen de webshop in hoge mate. Zo scoort de webshop bij de onafhankelijke Feedback Company een 9,2. Twee willekeurige reacties: „Tevreden over de snelle afwikkeling van de bestelling en de goede kwaliteit van de handdoeken” en „ Makkelijk bestellen, mooie, degelijke artikelen en supersnelle levering! Bij mailcontact een snel en vriendelijk antwoord.”

Meer informatie:
Hippehanddoeken.nl
Smalle Weegbree 3
8472 BG Wolvega
0561-618712


Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Redactie

Dailytrend is speciaal bedoeld voor vrouwen die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van Fashion, Wonen en Kids.

 

Trendwatching: deze kettingen zijn hip!

Trendwatching: deze kettingen zijn hip!
Dit winterseizoen is er voor elk wat wils! Het maakt niet uit of je van grote of kleine, dikke of dunne, lange of korte kettingen houdt, er ligt voor iedereen iets in de winkel. Nieuwe trends zijn de chokers. Het modeseizoen 2016 zagen we ze voor het eerst verschijnen, nu kan je er echt niet meer omheen. Een choker is strak tegen de nek aan gedragen bandje. In 1800 werd de choker veel gedragen. Nu komt hij na tussenpozen van tientallen jaren weer boven het maaiveld uit.

Warme badjas voor zachte prijs

Warme badjas voor zachte prijs
Op zoek naar de badjas die het best bij jouw wensen past? Geen zin om daarvoor de deur uit te gaan? Kijk op Badjasboetiek.nl voor het grootste assortiment van Nederland en ontvang in de maand november 10% korting op alle modellen van de merken Ringella en Charmor.

Woontrends 2018

Woontrends 2018
Het jaar 2018 komt alweer steeds dichterbij. En zoals bij elk nieuw jaar, horen ook bij 2018 nieuwe woontrends. Ik kan je vertellen, het zijn woontrends waar ik erg enthousiast van word. Hier komen ze!

Hoe doet een foodliefhebber haar boodschappen?

Hoe doet een foodliefhebber haar boodschappen?
Een zorgvuldig gedekte tafel vol met lekkere hapjes, bijpassende dipsausjes en lekkere drankjes tegenover een tafel met chips, borrelnootjes en frisdrank. Als ik aan een ‘foodliefhebber’ denk, past de zorgvuldig gedekte tafel perfect in het plaatje. Waar halen deze personen hun inspiratie vandaag en waar doen ze hun boodschappen? Laat ik nu een paar kennissen hebben die ik bestempel als echte foodliefhebbers. Je kunt hun verhalen lezen in dit artikel!