Heerlijk ontspannen met hippe handdoek

De badkamer kan er nog zo mooi uitzien, als de handdoeken niet zacht en comfortabel zijn, mis je toch een stukje warmte. En dat is jammer in deze koude wintermaanden. Gelukkig zijn de badhanddoeken op Hippehanddoeken.nl heerlijk zacht en super absorberend. En… je kunt ze zelfs personaliseren door ze te borduren!

Als je de badhanddoeken op Hippehanddoeken.nl bekijkt, voel je hun zachte warmte bijna. Welke collectie, welke kleur en welke stijl je ook aanklikt - ze zien er allemaal uit alsof ze je na het douche- of badbezoek direct willen verwennen. Meer geïnteresseerd in theedoeken en keukenhanddoeken? Ook die heeft Hippehanddoeken.nl in de aanbieding.

Het is bijna onmogelijk om op Hippehanddoeken.nl niet te slagen: het assortiment is zo breed dat er altijd wel iets van je gading bij zit. Elke handdoek voldoet aan de strenge eisen van het testpanel: slijt- en kleurvast, zacht en goed absorberend. Dankzij die strenge selectie is Hippehanddoeken.nl in staat om een zeer goede service leveren!

Een aantrekkelijke optie is het personaliseren van de geselecteerde handdoek met een naam, een logo of een vignet op de voor- of achterkant. Leuk om te krijgen maar zeker ook om cadeau te geven bij een huwelijk of geboorte.

Natuurlijk zijn de handdoeken in pakketten van meerdere exemplaren te bestellen, maar ze zijn ook los te koop. Bestellingen zijn over het algemeen binnen twee tot vijf werkdagen in huis. Orders boven de 30 euro worden gratis verzonden!

De betaling verloopt veilig en snel via iDEAL, overschrijving, Paypal of creditcard. Ook achteraf betalen via AfterPay is mogelijk.

Klanten waarderen de webshop in hoge mate. Zo scoort de webshop bij de onafhankelijke Feedback Company een 9,2. Twee willekeurige reacties: „Tevreden over de snelle afwikkeling van de bestelling en de goede kwaliteit van de handdoeken” en „ Makkelijk bestellen, mooie, degelijke artikelen en supersnelle levering! Bij mailcontact een snel en vriendelijk antwoord.”

Meer informatie:
Hippehanddoeken.nl
Smalle Weegbree 3
8472 BG Wolvega
0561-618712


Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Redactie

Dailytrend is speciaal bedoeld voor vrouwen die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van Fashion, Wonen en Kids.

 

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

Hoe geef je een slaapkamer een nieuwe look voor … euro?

Hoe geef je een slaapkamer een nieuwe look voor … euro?
In dit artikel kun je zien hoe ik mijn slaapkamer een nieuwe look wil geven voor een heel mooi bedrag. Lees en kijk je mee?

Originele manieren om je cadeaus in te pakken

Originele manieren om je cadeaus in te pakken
Een maand geleden was mijn vriend jarig. In de maanden ervoor had ik een heleboel leuke en nuttige cadeautjes verzameld. Ik kwam op het idee om deze leuk in te pakken. Zodat niet het alleen het uitpakken een feestje zou worden, maar ook het geven. Het geven van saai ingepakte cadeaus zijn verleden tijd na het lezen van dit artikel. Ik laat je vandaag zien hoe je op een makkelijke en snelle manier je geschenken leuk in kunt pakken.

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.