Heerlijk ontspannen met hippe handdoek

De badkamer kan er nog zo mooi uitzien, als de handdoeken niet zacht en comfortabel zijn, mis je toch een stukje warmte. En dat is jammer in deze koude wintermaanden. Gelukkig zijn de badhanddoeken op Hippehanddoeken.nl heerlijk zacht en super absorberend. En… je kunt ze zelfs personaliseren door ze te borduren!

Als je de badhanddoeken op Hippehanddoeken.nl bekijkt, voel je hun zachte warmte bijna. Welke collectie, welke kleur en welke stijl je ook aanklikt - ze zien er allemaal uit alsof ze je na het douche- of badbezoek direct willen verwennen. Meer geïnteresseerd in theedoeken en keukenhanddoeken? Ook die heeft Hippehanddoeken.nl in de aanbieding.

Het is bijna onmogelijk om op Hippehanddoeken.nl niet te slagen: het assortiment is zo breed dat er altijd wel iets van je gading bij zit. Elke handdoek voldoet aan de strenge eisen van het testpanel: slijt- en kleurvast, zacht en goed absorberend. Dankzij die strenge selectie is Hippehanddoeken.nl in staat om een zeer goede service leveren!

Een aantrekkelijke optie is het personaliseren van de geselecteerde handdoek met een naam, een logo of een vignet op de voor- of achterkant. Leuk om te krijgen maar zeker ook om cadeau te geven bij een huwelijk of geboorte.

Natuurlijk zijn de handdoeken in pakketten van meerdere exemplaren te bestellen, maar ze zijn ook los te koop. Bestellingen zijn over het algemeen binnen twee tot vijf werkdagen in huis. Orders boven de 30 euro worden gratis verzonden!

De betaling verloopt veilig en snel via iDEAL, overschrijving, Paypal of creditcard. Ook achteraf betalen via AfterPay is mogelijk.

Klanten waarderen de webshop in hoge mate. Zo scoort de webshop bij de onafhankelijke Feedback Company een 9,2. Twee willekeurige reacties: „Tevreden over de snelle afwikkeling van de bestelling en de goede kwaliteit van de handdoeken” en „ Makkelijk bestellen, mooie, degelijke artikelen en supersnelle levering! Bij mailcontact een snel en vriendelijk antwoord.”

Meer informatie:
Hippehanddoeken.nl
Smalle Weegbree 3
8472 BG Wolvega
0561-618712


Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Redactie

Dailytrend is speciaal bedoeld voor vrouwen die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van Fashion, Wonen en Kids.

 

Kringloopchallenge: Wie scoort de leukste outfit voor minder dan 15 euro?

Kringloopchallenge: Wie scoort de leukste outfit voor minder dan 15 euro?
De kringloop, wie kent deze winkel niet? De één vindt het heerlijk om uren tussen de spulletjes te speuren, de ander moet niks hebben van alle tweedehands zooi. Feit is wel dat tweedehands kopen hartstikke duurzaam is. Voor dit artikel doken Hanna en Elize de kringloop in met vijftien euro. Op zoek naar een outfit. Ze geven het bewijs dat je er hartstikke trendy uit kunt zien in tweedehands kleding.

Hoe geef je een slaapkamer een nieuwe look voor … euro?

Hoe geef je een slaapkamer een nieuwe look voor … euro?
In dit artikel kun je zien hoe ik mijn slaapkamer een nieuwe look wil geven voor een heel mooi bedrag. Lees en kijk je mee?

Mijn favoriete voorjaarsoutfit

Mijn favoriete voorjaarsoutfit
Deze week raakt de thermometer de 25 graden. Wie zijn hart maakt er dan geen vreugdesprongetje? Bij mij maakte niet alleen mijn hart een sprongetje, ook mijn benen maakten een sprint naar mijn kledingkast. Het was tijd om mijn voorjaarskleding uit de opbergruimte te halen. Vandaag laat ik mijn favoriete outfit aan jullie zien.

Op stap met TOMS

Op stap met TOMS
Voor mij is het niet meer dan normaal dat ik mijn voeten in mijn schoenen laat glijden wanneer ik de deur uitstap. Ik heb zelfs meerdere paren waar ik uit kan kiezen. Dit was het ook voor Blake Mycoskie. Totdat hij in een dorp in Argentinië kwam. De kinderen daar liepen op blote voeten en hun ouders hadden niet de mogelijkheid om schoenen te kopen. Om hen te helpen richtte hij TOMS op. Met zijn bedrijf verkocht hij schoenen, en met ieder verkocht paar gafschonk hij een paar aan één van die kinderen.