Heerlijk ontspannen met hippe handdoek

De badkamer kan er nog zo mooi uitzien, als de handdoeken niet zacht en comfortabel zijn, mis je toch een stukje warmte. En dat is jammer in deze koude wintermaanden. Gelukkig zijn de badhanddoeken op Hippehanddoeken.nl heerlijk zacht en super absorberend. En… je kunt ze zelfs personaliseren door ze te borduren!

Als je de badhanddoeken op Hippehanddoeken.nl bekijkt, voel je hun zachte warmte bijna. Welke collectie, welke kleur en welke stijl je ook aanklikt - ze zien er allemaal uit alsof ze je na het douche- of badbezoek direct willen verwennen. Meer geïnteresseerd in theedoeken en keukenhanddoeken? Ook die heeft Hippehanddoeken.nl in de aanbieding.

Het is bijna onmogelijk om op Hippehanddoeken.nl niet te slagen: het assortiment is zo breed dat er altijd wel iets van je gading bij zit. Elke handdoek voldoet aan de strenge eisen van het testpanel: slijt- en kleurvast, zacht en goed absorberend. Dankzij die strenge selectie is Hippehanddoeken.nl in staat om een zeer goede service leveren!

Een aantrekkelijke optie is het personaliseren van de geselecteerde handdoek met een naam, een logo of een vignet op de voor- of achterkant. Leuk om te krijgen maar zeker ook om cadeau te geven bij een huwelijk of geboorte.

Natuurlijk zijn de handdoeken in pakketten van meerdere exemplaren te bestellen, maar ze zijn ook los te koop. Bestellingen zijn over het algemeen binnen twee tot vijf werkdagen in huis. Orders boven de 30 euro worden gratis verzonden!

De betaling verloopt veilig en snel via iDEAL, overschrijving, Paypal of creditcard. Ook achteraf betalen via AfterPay is mogelijk.

Klanten waarderen de webshop in hoge mate. Zo scoort de webshop bij de onafhankelijke Feedback Company een 9,2. Twee willekeurige reacties: „Tevreden over de snelle afwikkeling van de bestelling en de goede kwaliteit van de handdoeken” en „ Makkelijk bestellen, mooie, degelijke artikelen en supersnelle levering! Bij mailcontact een snel en vriendelijk antwoord.”

Meer informatie:
Hippehanddoeken.nl
Smalle Weegbree 3
8472 BG Wolvega
0561-618712


Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Redactie

Dailytrend is speciaal bedoeld voor vrouwen die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van Fashion, Wonen en Kids.

 

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

De leukste gouden en zilveren kettingen

De leukste gouden en zilveren kettingen
Kleurige kettingen zijn hip, maar niet iedereen houdt van gekleurde accessoires. Daarom heb ik de mooiste gouden en zilveren kettingen voor jou bij elkaar gezocht. En ik kan het niet laten, je krijgt er gratis stijltips bij hoe je de kettingen op z´n mooist uit laat komen. Want….. zilveren en vooral gouden kettingen zijn niet goedkoop en daar kan jij je geen miskoop mee veroorloven.

Hoe geef je een slaapkamer een nieuwe look voor … euro?

Hoe geef je een slaapkamer een nieuwe look voor … euro?
In dit artikel kun je zien hoe ik mijn slaapkamer een nieuwe look wil geven voor een heel mooi bedrag. Lees en kijk je mee?

De leukste behangen voor de kinderkamer

De leukste behangen voor de kinderkamer
Kinderkamers; je vindt ze in alle soorten en maten. Stoere jongenskamers met auto’s op de muur en felle kleuren. Of meidenkamers met zachte roze tinten en allerlei frutsels. Er zijn genoeg thema’s te bedenken voor kinderkamers. Hiervoor zijn genoeg leuke behangsoorten te vinden. Kijk je met me mee?