Waarom leer nooit uit de mode raakt


In de negentiende eeuw werd de eerste handtas van leer ontworpen. Leer is stevig, flexibel, kwalitatief en tijdloos.

Jouw oma had vroeger vast ook een lederen tas. Leer is een favoriet materiaal voor designers. Zij maken veel lederen artikelen in verschillende modellen, kleuren, maten en stijlen.

Leer is ook een geliefd item bij zowel vrouwen als mannen. Het is vrijwel overal te koop. In bijna alle boetiekjes en grote warenhuizen vind je lederen artikelen. Je kunt denken aan schoenen, tassen, riemen of portemonnees.

Nooit uit de mode
Leer is een sterk materiaal. Je bent hierdoor verzekerd van een kwalitatief goed product. Bovendien wordt dit materiaal alleen maar mooier door het dragen, waardoor de tas alleen maar meer karakter krijgt, naar mate de jaren verstrijken. Daarom zijn leren tassen ook zeer geliefd in vintage winkels.

De leren tas past bij elke look
Een leren tas past bij elke outfit, bij een casual, stoere, chique of elegante look.

Dit accessoire staat ook mooi bij stoere jeans, een oversized sweater of een luchtige zomerjurk. 

Voordelen
Een van de voordelen van een leren tas is de duurzaamheid. Een leren tas is stevig en gaat lang mee. Daarnaast heb je met een leren tas altijd een stijlvolle uitstraling.

Nadelen
Een nadeel van leer is dat het niet altijd egaal van structuur is. Dat komt doordat het dier in de natuur leefde en daar schrammen, insectenbeten of beschadigingen opliep. Het aantal beschadigingen bepaalt de kwaliteit en prijs van het leer. Een ander nadeel is dat leer relatief duur is ten opzichte van andere materialen. En leer dien je ook goed te onderhouden met een speciaal verzorgingsmiddel.

Overal en altijd
Zomer en winter, overdag en ’s avonds en bij jong en oud kan een leren tas de perfecte match zijn. Elk land heeft een eigen cultuur en vaak ook een klederdracht. Ook bij klederdracht wordt vaak een bijpassende leren tas gedragen. 

De perfecte tas voor jou
Er zijn veel tassencollecties met leren tassen. Ook voor jou is er een tas. Kies een tas in jouw eigen stijl en kleur. Let erop dat het model en de grootte bij je lichaamsformaat past.

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Larinda

Larinda is een enthousiaste imageconsultant. Naast haar werk houdt zij van buitenlandse reizen, een verse fruitsalade, lezen en fietsen. Zij deelt graag haar kennis om mensen te inspireren zodat zij zichtbaar zichzelf kunnen zijn.

 

De leukste gouden en zilveren kettingen

De leukste gouden en zilveren kettingen
Kleurige kettingen zijn hip, maar niet iedereen houdt van gekleurde accessoires. Daarom heb ik de mooiste gouden en zilveren kettingen voor jou bij elkaar gezocht. En ik kan het niet laten, je krijgt er gratis stijltips bij hoe je de kettingen op z´n mooist uit laat komen. Want….. zilveren en vooral gouden kettingen zijn niet goedkoop en daar kan jij je geen miskoop mee veroorloven.

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten
Herken je dat je soms wel tien keer op de snoozeknop van je wekker drukt? En opeens moet je er toch echt uit en is er tijdnood. Je hebt geen tijd meer om uitgebreid je haar te doen. Maar onder de douche denk je aan die afspraak waar je toch verzorgd voor de dag wilt komen. Wat nu? Speciaal voor deze momenten heb ik vijf tips voor een verzorgd kapsel dat je binnen vijf minuten fixt.

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?
Het is niet altijd even makkelijk om je kleding overeen te laten komen met jouw persoonlijkheid en uitstraling. In deze serie beantwoord kleur-, stijl- en imagocoach Larinda Bok jouw persoonlijke imagovragen. Vandaag beantwoordt ze de vraag van Anna.

De ideale lengte van je ketting

De ideale lengte van je ketting
Soms heb je dat: je ziet een hele mooi ketting en toch is er iets mee. Je weet niet precies de vinger op de zere plek te leggen, maar je bent er niet 100% blij mee. Mijn advies is altijd: bij twijfel niet doen. Ik hoop je met onderstaande tips inzicht te geven in de ideale lengte van je ketting. Deze is namelijk voor iedereen verschillend. Het begint met het kennen van je balanspunten. Het is het mooist als je ketting op een bepaald punt eindigt. Bij iedere vrouw ligt dat punt net op een andere hoogte.