Voorjaarskleuren 2018


Nu de dagen langer worden en de mooie paarse en lila krokussen hun kopjes boven de grond steken, verlang je meer en meer naar de lente. Dus geef ik je alvast een kijkje op de modekleuren van het voorjaar 2018.

Pantone is het Colour Institute dat ieder jaar een kleur van het jaar vaststelt. In 2018 is Ultra Violet de kleur die het helemaal wordt. Deze paarstint is een uitdagende en bedachtzame kleur die originaliteit en vindingrijkheid uitstraalt.

Paars als de kleur van 2018
Paars, de kleur van 2018 kom je in verschillende tinten in de winkels tegen. Ultraviolet is een vrij felle kleur paars. Je kunt paars ook in de lila tint en lavendel dragen. Voor elk seizoenskleurtype is er een tint paars.

Naast paars vind je felle kleuren als lime, tomatenrood en geel in de winkels. Er is helaas weinig blauw te koop, terwijl blauw de lievelingskleur van veel Nederlanders is. Een iets donkerder lichtblauw, het zogenoemde kleine jongetjes blauw is een mooie kleur voor een top, blouse of een sportief spijkerjack.

Opvallen met geel
Allerlei tinten geel doen je aan het voorjaar denken. Geel vinden veel Nederlanders geen leuke kleur. Omdat je hiermee als snel met je hoofd boven het maaiveld uitsteekt, de kleur valt op.

Vaak wordt gedacht dat niet iedereen geel kan dragen. Dit is niet juist; als je de juiste tint kiest is er voor iedereen een mooie kleur geel. Als je een warme huid- en haartint hebt kan je kiezen voor oker of maisgeel. Heb je een koele huid- en haartint, dan kan je beter vanillegeel kiezen. Het felle kanariegeel staat wintertypes mooi.

Succes met geel
Geel kan je ook succes brengen. Geel staat namelijk voor wijsheid en intelligentie. Doordat je de aandacht trekt blijf je ook langer in de gedachten van een ander hangen. Maak hier gebruik van bij een sollicitatiegesprek of een eerste date. Je hoeft niet meteen in een geheel gele top of blouse te dragen maar wil je wel iets geels dragen? Begin dan eens met een geel detail in het dessin van een sjaal of draag een geel accessoire.

Combineren met basiskleuren
Combineer de modetinten met de mooie basiskleuren die je deze lente ziet. Zoals: marineblauw, lichtgrijs en zandkleur.

Your favoritFavor it
4x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Larinda

Larinda is een enthousiaste imageconsultant. Naast haar werk houdt zij van buitenlandse reizen, een verse fruitsalade, lezen en fietsen. Zij deelt graag haar kennis om mensen te inspireren zodat zij zichtbaar zichzelf kunnen zijn.

 

Nieuwe serie; Larinda beantwoordt jouw imagovragen

Nieuwe serie; Larinda beantwoordt jouw imagovragen
Morgen heb je een sollicitatie. Zuchtend sta je voor de kast, want je hebt geen idee wat je aan moet trekken. Want; wat verwacht jouw potentiele nieuwe werkgever van je? Kun je nu wel of niet dat leuke, zwierige gele jurkje aan, of moet je toch maar je grijze colbertje van de hanger afhalen?

Waar koop je de mooiste tassen?

Waar koop je de mooiste tassen?
Er zijn veel winkels en webshops waar je mooie tassen kunt kopen. Gelukkig maar, want mooie tassen zijn bij velen favoriet. Wat vind ik nu de beste winkels en webshops waar je de mooiste tassen kunt kopen?

Deze tops zouden in iedere vrouwenkledingkast moeten hangen. Mét exclusieve stylingtips!

Deze tops zouden in iedere vrouwenkledingkast moeten hangen. Mét exclusieve stylingtips!
Laatst ging ik een dagje (online) winkelen met mijn pet als imagoconsultant op. Ik selecteerde tops voor jou die multifunctioneel zijn én ook overeenkomen met de nieuwste winterkleuren. Ook zocht ik naar stijlvolle kledingstukken die je als een waardevolle aanvulling op je basisgarderobe kunt inzetten. Bij ieder kledingstuk krijg je een exclusieve stylingtip van mij.

Hoe geef je de woonkamer een nieuwe look voor … euro?

Hoe geef je de woonkamer een nieuwe look voor … euro?
Het veranderen van mijn interieur is een favoriete bezigheid van mij. Ik vind het vooral erg leuk om iets een heel andere look te geven zonder dat ik daarvoor mijn hele huis moet veranderen. Vandaag laat ik zien met welke producten ik mijn woonkamer een nieuwe look wil geven.