Hot item; dierenprint hoed

Na een lange zoektocht naar een grijze hoed, eindigde ik er met twee. Maar op mijn weg kwam ik deze hoed tegen. Ondertussen kan ik zeggen dat hij op mijn verlanglijstje stond! 

Heb jij een mooi zwart jurkje en vind je het saai om het te combineren met een zwarte hoed? Dan is dit de perfecte hoed. Ik ben in ieder geval verkocht!

Waarom hij zo geweldig is? Deze hoed is een echte eyecatcher! Heb je dus een keer geen zin in al te veel paperassen of ben je even inspiratieloos. Deze hoed veranderd jou, in je basis outfit, tot een ware fashionista. Alsof je er al dagen over na hebt gedacht hoe jij je die dag ging kleden. Dat maakt hem zo leuk, je outfit is met een handomdraai een super toffe outfit waarmee jij de show kan gaan stelen.

Ben je niet zo weg van deze luipaardprint? Geeft niks hoor, er zijn genoeg andere hoeden met leuke printjes die wel bij jou passen. Het leuke is dat hoeden nu helemaal een hot item zijn, je komt ze dus nagenoeg overal tegen. Zo hoef je niet meer ver weg om een goede hoed te scoren. 

Your favoritFavor it
6x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Sjanet

Ik ben Junior Designer, net afgestudeerd. Ik deel graag mijn inspiratie met jou, de lezer van Dailytrend. Naast dat ik schrijf voor Dailytrend, heb ik ook mijn eigen blog: aboutallstylesblog.wordpress.com.

 

De wording van een hoed

De wording van een hoed
In het hoofd van de hoedenmaakster ontstaan allerlei modellen; onder haar handen wordt het bedachte werkelijkheid. Hoe gaat dat?

Waarom leer nooit uit de mode raakt

Waarom leer nooit uit de mode raakt
In de negentiende eeuw werd de eerste handtas van leer ontworpen. Leer is stevig, flexibel, kwalitatief en tijdloos. Jouw oma had vroeger vast ook een lederen tas. Leer is een favoriet materiaal voor designers. Zij maken veel lederen artikelen in verschillende modellen, kleuren, maten en stijlen. Leer is ook een geliefd item bij zowel vrouwen als mannen. Het is vrijwel overal te koop. In bijna alle boetiekjes en grote warenhuizen vind je lederen artikelen. Je kunt denken aan schoenen, tassen, riemen of portemonnees.

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Wat trek ik aan naar mijn sollicitatie?

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Wat trek ik aan naar mijn sollicitatie?
Het is niet altijd even makkelijk om je kleding overeen te laten komen met jouw persoonlijkheid en uitstraling. In deze serie beantwoord kleur-, stijl- en imagocoach Larinda Bok jouw persoonlijke imagovragen. Vandaag beantwoordt ze de vraag van Anna. “Ik ben 25 jaar en heb net mijn studie afgerond. Binnenkort heb ik een aantal sollicitaties (allemaal voor op kantoor). De bedrijven zeggen dat er een informele werksfeer heerst. Ik weet niet hoe ze intern gekleed gaan. Nu wil ik niet overdressed aankomen (zoals in een mantelpakje), maar ook weer niet te casual gekleed gaan. Bij een casual stijl voel ik me trouwens wel het fijnst. Heb jij tips voor me wat ik aan kan trekken? Zodat ik toch netjes over kom, maar niet te stijf.”

Pak je cadeaus op een originele manier in

Pak je cadeaus op een originele manier in
Vaak wordt een cadeau door een winkelmedewerker of door jezelf makkelijk en snel ingepakt. Een papiertje eromheen én klaar! Maar er zijn nog veel andere leuke manieren waarop je een cadeau op een eenvoudige manier leuk en origineel kunt inpakken.