Hot item; dierenprint hoed

Na een lange zoektocht naar een grijze hoed, eindigde ik er met twee. Maar op mijn weg kwam ik deze hoed tegen. Ondertussen kan ik zeggen dat hij op mijn verlanglijstje stond! 

Heb jij een mooi zwart jurkje en vind je het saai om het te combineren met een zwarte hoed? Dan is dit de perfecte hoed. Ik ben in ieder geval verkocht!

Waarom hij zo geweldig is? Deze hoed is een echte eyecatcher! Heb je dus een keer geen zin in al te veel paperassen of ben je even inspiratieloos. Deze hoed veranderd jou, in je basis outfit, tot een ware fashionista. Alsof je er al dagen over na hebt gedacht hoe jij je die dag ging kleden. Dat maakt hem zo leuk, je outfit is met een handomdraai een super toffe outfit waarmee jij de show kan gaan stelen.

Ben je niet zo weg van deze luipaardprint? Geeft niks hoor, er zijn genoeg andere hoeden met leuke printjes die wel bij jou passen. Het leuke is dat hoeden nu helemaal een hot item zijn, je komt ze dus nagenoeg overal tegen. Zo hoef je niet meer ver weg om een goede hoed te scoren. 

Your favoritFavor it
6x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Sjanet

Ik ben Junior Designer, net afgestudeerd. Ik deel graag mijn inspiratie met jou, de lezer van Dailytrend. Naast dat ik schrijf voor Dailytrend, heb ik ook mijn eigen blog: aboutallstylesblog.wordpress.com.

 

Een lange ketting, passend bij je outfit

Een lange ketting, passend bij je outfit
Korte kettingen, lange kettingen, en medium kettingen. Iedereen heeft zo z’n voorkeuren. Een lange ketting is niet voor iedere gezichtsvorm of halslijn geschikt. Een shirt met een diepe V-hals is uitermate geschikt voor een lange ketting. De ketting zorgt dat de lengte die de V-hals creëert doorloopt in je outfit. Bij een trui met een col staat een lange ketting ook heel mooi. Let ook op je persoonlijke stijl. Een stoere ketting staat minder mooi bij een chique stijlpersoonlijkheid.

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?
Het is niet altijd even makkelijk om je kleding overeen te laten komen met jouw persoonlijkheid en uitstraling. In deze serie beantwoord kleur-, stijl- en imagocoach Larinda Bok jouw persoonlijke imagovragen. Vandaag beantwoordt ze de vraag van Anna.

De wording van een hoed

De wording van een hoed
In het hoofd van de hoedenmaakster ontstaan allerlei modellen; onder haar handen wordt het bedachte werkelijkheid. Hoe gaat dat?

Effectief en verzorgd door de ochtendspits

Effectief en verzorgd door de ochtendspits
Je kent het wel: de wekker rinkelt, de kinderen roepen of ze uit bed mogen en de was moet nog in de droger. Iedereen wil wel, zoals de vrouw op de foto in het gras spelen met je kind en genieten van de natuur en de zon. Voor iedereen verloopt het ochtendritueel anders, maar rustig opstaan is maar weinig mensen gegeven.