Hot item; dierenprint hoed

Na een lange zoektocht naar een grijze hoed, eindigde ik er met twee. Maar op mijn weg kwam ik deze hoed tegen. Ondertussen kan ik zeggen dat hij op mijn verlanglijstje stond! 

Heb jij een mooi zwart jurkje en vind je het saai om het te combineren met een zwarte hoed? Dan is dit de perfecte hoed. Ik ben in ieder geval verkocht!

Waarom hij zo geweldig is? Deze hoed is een echte eyecatcher! Heb je dus een keer geen zin in al te veel paperassen of ben je even inspiratieloos. Deze hoed veranderd jou, in je basis outfit, tot een ware fashionista. Alsof je er al dagen over na hebt gedacht hoe jij je die dag ging kleden. Dat maakt hem zo leuk, je outfit is met een handomdraai een super toffe outfit waarmee jij de show kan gaan stelen.

Ben je niet zo weg van deze luipaardprint? Geeft niks hoor, er zijn genoeg andere hoeden met leuke printjes die wel bij jou passen. Het leuke is dat hoeden nu helemaal een hot item zijn, je komt ze dus nagenoeg overal tegen. Zo hoef je niet meer ver weg om een goede hoed te scoren. 

Your favoritFavor it
6x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Sjanet

Ik ben Junior Designer, net afgestudeerd. Ik deel graag mijn inspiratie met jou, de lezer van Dailytrend. Naast dat ik schrijf voor Dailytrend, heb ik ook mijn eigen blog: aboutallstylesblog.wordpress.com.

 

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten
Herken je dat je soms wel tien keer op de snoozeknop van je wekker drukt? En opeens moet je er toch echt uit en is er tijdnood. Je hebt geen tijd meer om uitgebreid je haar te doen. Maar onder de douche denk je aan die afspraak waar je toch verzorgd voor de dag wilt komen. Wat nu? Speciaal voor deze momenten heb ik vijf tips voor een verzorgd kapsel dat je binnen vijf minuten fixt.