Hot item; dierenprint hoed

Na een lange zoektocht naar een grijze hoed, eindigde ik er met twee. Maar op mijn weg kwam ik deze hoed tegen. Ondertussen kan ik zeggen dat hij op mijn verlanglijstje stond! 

Heb jij een mooi zwart jurkje en vind je het saai om het te combineren met een zwarte hoed? Dan is dit de perfecte hoed. Ik ben in ieder geval verkocht!

Waarom hij zo geweldig is? Deze hoed is een echte eyecatcher! Heb je dus een keer geen zin in al te veel paperassen of ben je even inspiratieloos. Deze hoed veranderd jou, in je basis outfit, tot een ware fashionista. Alsof je er al dagen over na hebt gedacht hoe jij je die dag ging kleden. Dat maakt hem zo leuk, je outfit is met een handomdraai een super toffe outfit waarmee jij de show kan gaan stelen.

Ben je niet zo weg van deze luipaardprint? Geeft niks hoor, er zijn genoeg andere hoeden met leuke printjes die wel bij jou passen. Het leuke is dat hoeden nu helemaal een hot item zijn, je komt ze dus nagenoeg overal tegen. Zo hoef je niet meer ver weg om een goede hoed te scoren. 

Your favoritFavor it
6x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Sjanet

Ik ben Junior Designer, net afgestudeerd. Ik deel graag mijn inspiratie met jou, de lezer van Dailytrend. Naast dat ik schrijf voor Dailytrend, heb ik ook mijn eigen blog: aboutallstylesblog.wordpress.com.

 

Trend alert: de turban [advertorial]

Trend alert: de turban [advertorial]
Maak kennis met de turban, in de volksmond ook wel een ‘tulband’ genoemd. Ook in Nederland zie je dit bijzondere hoofddeksel steeds vaker op straat.

Presenteren kun je leren!

Presenteren kun je leren!
Presenteren… vaak niet het meest geliefde onderdeel tijdens je studie of je werk. Er wordt veel tegenop gezien. Dat is jammer, want er veel manieren om het presenteren meer ontspannen te maken. Dat wil iedereen, want hierdoor breng je het ook beter over op je publiek! Maar hoe maak je het nu meer ontspannen?

Trendwatching: deze kettingen zijn hip!

Trendwatching: deze kettingen zijn hip!
Dit winterseizoen is er voor elk wat wils! Het maakt niet uit of je van grote of kleine, dikke of dunne, lange of korte kettingen houdt, er ligt voor iedereen iets in de winkel. Nieuwe trends zijn de chokers. Het modeseizoen 2016 zagen we ze voor het eerst verschijnen, nu kan je er echt niet meer omheen. Een choker is strak tegen de nek aan gedragen bandje. In 1800 werd de choker veel gedragen. Nu komt hij na tussenpozen van tientallen jaren weer boven het maaiveld uit.

Vaas van ducttape

Vaas van ducttape
Een kaarsenstandaard van een gootsteenplopper. Een kastje van cement op bezemstelen. Twee kunstacademici schreven een boek over de verslaving van zelf dingen maken. Een test...