Mijn droomkeuken


Wanneer je mij vraagt wat mijn favoriete plek in huis is, kies ik voor de keuken. Ik kan er heerlijk koken en bakken, maar het is ook een plek die ik helemaal naar mijn smaak kan inrichten met mijn favoriete accessoires. Hiervoor is natuurlijk wel een goede basis nodig en daarom ging ik op zoek naar mijn droomkeuken. Ik deed online een heleboel inspiratie op en dit wil ik graag met jullie delen.

Deze keuken kwam voorbij en is echt mijn favoriet. Dit komt door het houten aanrechtblad. Zo’n blad geeft de keuken een landelijke look, maar door de combinatie met de witte aanrechtkastjes is het ook een modern geheel. Ja, mijn droomkeuken bevat sowieso een (gedeeltelijk) houten aanrechtblad. Wat ook helemaal past binnen de landelijke stijl van mijn huis.

Een tweede eis is een ruime keuken. Met veel kastruimte waar je alles kunt opbergen, maar ook een groot aanrechtblad dat ruimte biedt aan keukengerei én mooie accessoires. Ik houd niet van grote, opvallende lampen, maar wel van spots. Precies wat deze keuken ook heeft, erg handig én mooi.

Je hebt al kunnen lezen dat witte kastjes een favoriet zijn, maar grijze kastjes vind ik ook mooi en modern. Het past in mijn beleving goed bij een Scandinavische woonstijl, iets wat mij erg aanspreekt. Wat ik ook een gaaf item in deze keuken vind, zijn de kookplaat en oven. Eenvoudig en doeltreffend, precies genoeg! Hoewel ik van veel kastruimte houd, vind ik het belangrijk dat dit niet overheerst. In de keuken op deze foto heb je nog genoeg lege ruimte over, waar je nog alle kanten mee op kunt. Erg leuk!

Ik vind het mooi om de muren in de keuken te decoreren, maar het moet niet teveel worden. Een mooie muursticker of een paar prachtige posters met kruiden of planten erop zou het helemaal afmaken. Ik heb een heleboel gehad aan de stylingtips van Suzanne. In dit artikel geeft ze tips om jouw keuken praktisch en stijlvol in te richten.

Ik ben heel enthousiast over de keukens die ik tegen ben gekomen. Wanneer de mijne toe is aan vervanging heb ik in ieder geval een heleboel keukeninspiratie opgedaan. Ik ben benieuwd of ik jou ook heb kunnen inspireren. Hoe ziet jouw droomkeuken eruit?

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.