Fijn spelen, slapen en leren

Fijn spelen, slapen en leren
Aan de slag met de kinderkamer? Er zijn legio stijlen en mogelijkheden. Wat kies je? En hoe zorg je ervoor dat de inrichting over vijf jaar ook nog leuk is?

Cadeautips voor een babyshower

Cadeautips voor een babyshower
Het organiseren van een babyshower voor de mama-to is steeds populairder aan het worden. Tijdens een babyshower worden er grappige spelletjes gedaan zoals het proeven van diverse babyvoedingen, een wedstrijdje wie het snelst een luier kan verwisselen of een quiz met babyfoto’s van alle aanwezigen. Heerlijke blauw/roze traktaties of een mooi versierde taart mogen niet ontbreken op dit verrassingsfeestje. Alles draait tijdens de babyshower om de aanstaande mama en haar baby. En daar horen natuurlijk leuke cadeautjes bij! In deze blog vind je 6 cadeautips voor een babyshower.

 

Blijf op de hoogte en ontvang updates!

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met daarin de nieuwste blogs, updates en artikelen. Geniet, waar je ook bent op Dailytrend, van jouw moment.


Hulp in de huishouding

Hulp in de huishouding
Je huis schoonmaken gaat het snelst wanneer er niemand thuis is die je voor de voeten kan lopen. Toch zal het ook wel eens voorkomen dat er schoon gemaakt moet worden terwijl je kind thuis is. En wat doe je dan? Juist ja, je kindje laten helpen met schoonmaken. Zo sla je twee vliegen in één klap. Je kindje loopt je dan niet in de weg en met een beetje geluk ben je zelfs iets eerder klaar dan normaal met je schoonmaakrondje.

De juiste schoenmaat voor je kind

De juiste schoenmaat voor je kind
Kinderen groeien als kool; het is niet voor niks een gezegde. Dat geldt onverminderd voor hun voetjes. Die kunnen jaarlijks twee tot drie maten groeien. Helaas is het uitzoeken van nieuwe schoenen voor je kind niet altijd een pretje.

Trendreport: gekke accessoires en melancholie

Trendreport: gekke accessoires en melancholie
Herinner je je nog hoe het voelt? Hoe het klinkt? Het raspende geluid van stoepkrijt op grote grijze tegels? Deze jeugdherinnering symboliseert in meerdere opzichten de kinderkledingmode van dit seizoen.

De zoektocht naar de ideale buggy

De zoektocht naar de ideale buggy
De zon schijnt en de temperaturen stijgen, tijd om op zoek te gaan naar een buggy! Door het grote aanbod is het is niet altijd even makkelijk om een geschikte buggy te vinden. Want waar moet je eigenlijk naar kijken? En hoe onderscheiden buggy’s zich van elkaar? In deze blog vind je een overzicht van alle punten waar je op moet letten in jouw zoektocht naar de ideale buggy. Want de buggy die bij jou past hoeft niet perse de duurste te zijn.

Easter in country style

Easter in country style
Eieren beschilderen deed je misschien als kind al. Een leuke traditie om in ere te houden. Maar wij snappen natuurlijk dat het nu niet meer gaat om een zo bont mogelijk geheel, maar om een mooie stilleven dat matcht met je interieur.

 

Handige tips voor het shoppen met je baby

Handige tips voor het shoppen met je baby
Je zwangerschap en bevalling zijn achter de rug, de kraamtijd is voorbij. De afgelopen maanden is er natuurlijk veel veranderd. Waar je een aantal maanden eerder nog met een dikke buik rondliep, is die nu alweer aardig geslonken. En dan wordt het echt tijd voor nieuwe kleren. Dus, op naar de stad! Maar, wat komt er allemaal kijken bij het shoppen met je baby?

Impulsieve stadspicknick

Impulsieve stadspicknick
Wie aan de stad denkt, denkt niet meteen aan groen. Bomen, groene velden; de natuur speelt in steden nu eenmaal een ondergeschikte rol. Toch is picknicken in de stad de laatste jaren een opkomende trend.

Babykamer van de maand | Stoer!

Babykamer van de maand | Stoer!
Houd je van meubels die wat stoerder en robuuster zijn? En heb je voor deze stijl gekozen in je huis en krijg je er nu een kleintje bij? Dan wil je vast een beetje dezelfde stijl babykamer aanhouden. Dat kan met de babykamer Sem Nautic Grijs. Deze babykamer heeft een stoere en robuuste uitstraling en is goed te combineren met aardetinten.

Feest!

Feest!
Geen feest zonder bloemen. Maar moet dat perse een boeket op tafel zijn? Welnee... Zo kan het ook. Steek in kleine vaasjes hier en daar wat takjes.

 

Hoe en hoe vaak maak je speelgoed schoon?

Hoe en hoe vaak maak je speelgoed schoon?
Speelgoed wordt vaak intensief gebruikt. Tijd voor een schoonmaakbeurt. Maar… wat zijn tips en tricks om dit op een handige manier te doen?

Zwemmen met je baby

Zwemmen met je baby
Je ziet je baby natuurlijk graag zo ontspannen mogelijk. Wat is er dan leuker om te gaan zwemmen? Zwemmen is erg ontspannen en met de juiste tips en tricks wordt het een leuk uitje!

Tropische prints in het voorjaar

Tropische prints in het voorjaar
Hoewel het buiten nog koud kan zijn, zien we de tekenen van het voorjaar om ons heen verschijnen. De eerste knoppen gaan al open, de eerste bloemen kijken voorzichtig om een hoekje. Die laatste zie je niet alleen buiten; ook in de kleding voor kids zie je de natuur dit voorjaar bloeien.

Statisch haar

Statisch haar
Geknetter en een rechtopstaande haardos bij het aan- of uittrekken van een trui. Wat gebeurt hier en waarom is het ’s winters het ergst?

Babykamer van de maand | hoogglans wit

Babykamer van de maand | hoogglans wit
Als we één stijl moeten noemen die de laatste jaren een flinke opmars heeft gemaakt op het gebied van babykamers dan zijn dat wel de strakke, witte babykamers met een hoogglans afwerking. In deze blog richten we de spotlight op de Babykamer Briljant.