Zo voorkom je een winterdip

Zo voorkom je een winterdip
Je voelt je neerslachtig, hebt geen zin om te eten en hebt de neiging om binnen te blijven en vooral veel te slapen. Een winterdip is iets waar veel mensen last van hebben. Doordat het vaker donker is buiten raakt je biologische klok in de war en daarmee ook alle ritmes in je lichaam.

Hoe stimuleer je de taalontwikkeling van je kind?

Hoe stimuleer je de taalontwikkeling van je kind?
In mijn vorige artikel over voorlezen, gaf ik acht tips over voorlezen aan kinderen. Voorlezen is goed voor de taalontwikkeling van kinderen. Maar de taalontwikkeling is meer dan voorlezen alleen. Lees daarom snel mee voor belangrijke tips om de taalontwikkeling bij kinderen tot vier jaar te stimuleren.

 

Blijf op de hoogte en ontvang updates!

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met daarin de nieuwste blogs, updates en artikelen. Geniet, waar je ook bent op Dailytrend, van jouw moment.


Online shoppen voor je kind: praktisch of juist niet?

Online shoppen voor je kind: praktisch of juist niet?
Het is de nachtmerrie van menige moeder als er weer een nieuw seizoen aanbreekt. De kleding van vorig jaar is te klein dus er moet gewinkeld worden. En dat is niet altijd even fijn: jammerende kinderen die niet willen passen, de juiste maat is net uitverkocht of je kind zeurt de hele tijd om een ijsje, nét als je in een leuke winkel bent. Is online shoppen dan een optie, ook voor kinderen?

4 x TO DO voor de herfstvakantie

4 x TO DO voor de herfstvakantie
Voor sommigen is het volgende week al herfstvakantie, anderen moeten nog een weekje wachten en dan is het zover... Het is altijd leuk om leuke activiteiten te ondernemen tijdens zo'n vakantie. Lees snel verder voor vier tips voor een leuke herfstvakantie.

Zo leest u voor!

Zo leest u voor!
Voorlezen… heel veel kinderen vinden het geweldig. Daarnaast is het heel nuttig voor de woordenschat om regelmatig aan een kind voor te lezen. Misschien vraagt u zich wel af wat u nog anders kunt doen tijdens het voorlezen aan het kind of wilt u graag concrete tips om het voorlezen zo leuk en nuttig mogelijk te maken.

Veiligheid op de trap

Veiligheid op de trap
Veel ongelukken in huis met kleine kinderen gebeuren in de buurt van een trap. In deze blog geven we verschillende tips om je peuter te leren om veilig trap te kunnen lopen. Lees je mee?

Bugaboo Classic

Bugaboo Classic
Wie kent ze niet, de stijlvolle Bugaboo kinderwagens van Nederlandse bodem? Bugaboo kinderwagens zijn praktisch in gebruik, wendbaar en gemakkelijk in te klappen tot een compact pakket.

 

Opa en oma als oppas? Lees deze tips!

Opa en oma als oppas? Lees deze tips!
In Nederland passen meer dan de helft van alle opa’s en oma’s op een vast tijdstip op hun kleinkind(eren). In de meeste gevallen vinden ze dit ontzettend leuk want op deze manier maken ze de ontwikkeling van hun kleinkinderen heel bewust mee.

Babykamer: kleurrijk of effen?

Babykamer: kleurrijk of effen?
Houd je van een effen babykamer, of juist van kleurrijk? Met de babykamer van Alondra Maths kun je eindeloos combineren. De keuze is reuze.

Welke fles past het beste bij jouw baby?

Welke fles past het beste bij jouw baby?
Je hebt besloten om je kleine flesvoeding te geven of je bent net van borstvoeding over gestapt op flesvoeding. Welke fles past het beste bij je baby?

5x je kindje stimuleren om te leren lopen

5x je kindje stimuleren om te leren lopen
Een kindje kan na de geboorte natuurlijk niet gelijk lopen. Daarvoor moet het eerst nog allerlei andere bewegingsvormen leren zoals kruipen en staan.

 

Babykamer van de maand: wit en robuust

Babykamer van de maand: wit en robuust
Deze maand willen we de Babykamer Bretagne Wit eens extra in het zonnetje zetten. Deze robuuste meubelset is uitgevoerd in een frisse, witte kleur en is geschikt voor zowel jongens- als meisjeskamers. Kijk je mee?

Fijn spelen, slapen en leren

Fijn spelen, slapen en leren
Aan de slag met de kinderkamer? Er zijn legio stijlen en mogelijkheden. Wat kies je? En hoe zorg je ervoor dat de inrichting over vijf jaar ook nog leuk is?

Cadeautips voor een babyshower

Cadeautips voor een babyshower
Het organiseren van een babyshower voor de mama-to is steeds populairder aan het worden. Tijdens een babyshower worden er grappige spelletjes gedaan zoals het proeven van diverse babyvoedingen, een wedstrijdje wie het snelst een luier kan verwisselen of een quiz met babyfoto’s van alle aanwezigen. Heerlijke blauw/roze traktaties of een mooi versierde taart mogen niet ontbreken op dit verrassingsfeestje. Alles draait tijdens de babyshower om de aanstaande mama en haar baby. En daar horen natuurlijk leuke cadeautjes bij! In deze blog vind je 6 cadeautips voor een babyshower.

Hulp in de huishouding

Hulp in de huishouding
Je huis schoonmaken gaat het snelst wanneer er niemand thuis is die je voor de voeten kan lopen. Toch zal het ook wel eens voorkomen dat er schoon gemaakt moet worden terwijl je kind thuis is. En wat doe je dan? Juist ja, je kindje laten helpen met schoonmaken. Zo sla je twee vliegen in één klap. Je kindje loopt je dan niet in de weg en met een beetje geluk ben je zelfs iets eerder klaar dan normaal met je schoonmaakrondje.

De juiste schoenmaat voor je kind

De juiste schoenmaat voor je kind
Kinderen groeien als kool; het is niet voor niks een gezegde. Dat geldt onverminderd voor hun voetjes. Die kunnen jaarlijks twee tot drie maten groeien. Helaas is het uitzoeken van nieuwe schoenen voor je kind niet altijd een pretje.