Bugaboo Classic

Bugaboo Classic
Wie kent ze niet, de stijlvolle Bugaboo kinderwagens van Nederlandse bodem? Bugaboo kinderwagens zijn praktisch in gebruik, wendbaar en gemakkelijk in te klappen tot een compact pakket.

Opa en oma als oppas? Lees deze tips!

Opa en oma als oppas? Lees deze tips!
In Nederland passen meer dan de helft van alle opa’s en oma’s op een vast tijdstip op hun kleinkind(eren). In de meeste gevallen vinden ze dit ontzettend leuk want op deze manier maken ze de ontwikkeling van hun kleinkinderen heel bewust mee.

 

Blijf op de hoogte en ontvang updates!

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met daarin de nieuwste blogs, updates en artikelen. Geniet, waar je ook bent op Dailytrend, van jouw moment.


Babykamer: kleurrijk of effen?

Babykamer: kleurrijk of effen?
Houd je van een effen babykamer, of juist van kleurrijk? Met de babykamer van Alondra Maths kun je eindeloos combineren. De keuze is reuze.

Welke fles past het beste bij jouw baby?

Welke fles past het beste bij jouw baby?
Je hebt besloten om je kleine flesvoeding te geven of je bent net van borstvoeding over gestapt op flesvoeding. Welke fles past het beste bij je baby?

5x je kindje stimuleren om te leren lopen

5x je kindje stimuleren om te leren lopen
Een kindje kan na de geboorte natuurlijk niet gelijk lopen. Daarvoor moet het eerst nog allerlei andere bewegingsvormen leren zoals kruipen en staan.

Babykamer van de maand: wit en robuust

Babykamer van de maand: wit en robuust
Deze maand willen we de Babykamer Bretagne Wit eens extra in het zonnetje zetten. Deze robuuste meubelset is uitgevoerd in een frisse, witte kleur en is geschikt voor zowel jongens- als meisjeskamers. Kijk je mee?

Fijn spelen, slapen en leren

Fijn spelen, slapen en leren
Aan de slag met de kinderkamer? Er zijn legio stijlen en mogelijkheden. Wat kies je? En hoe zorg je ervoor dat de inrichting over vijf jaar ook nog leuk is?

 

Cadeautips voor een babyshower

Cadeautips voor een babyshower
Het organiseren van een babyshower voor de mama-to is steeds populairder aan het worden. Tijdens een babyshower worden er grappige spelletjes gedaan zoals het proeven van diverse babyvoedingen, een wedstrijdje wie het snelst een luier kan verwisselen of een quiz met babyfoto’s van alle aanwezigen. Heerlijke blauw/roze traktaties of een mooi versierde taart mogen niet ontbreken op dit verrassingsfeestje. Alles draait tijdens de babyshower om de aanstaande mama en haar baby. En daar horen natuurlijk leuke cadeautjes bij! In deze blog vind je 6 cadeautips voor een babyshower.

Hulp in de huishouding

Hulp in de huishouding
Je huis schoonmaken gaat het snelst wanneer er niemand thuis is die je voor de voeten kan lopen. Toch zal het ook wel eens voorkomen dat er schoon gemaakt moet worden terwijl je kind thuis is. En wat doe je dan? Juist ja, je kindje laten helpen met schoonmaken. Zo sla je twee vliegen in één klap. Je kindje loopt je dan niet in de weg en met een beetje geluk ben je zelfs iets eerder klaar dan normaal met je schoonmaakrondje.

De juiste schoenmaat voor je kind

De juiste schoenmaat voor je kind
Kinderen groeien als kool; het is niet voor niks een gezegde. Dat geldt onverminderd voor hun voetjes. Die kunnen jaarlijks twee tot drie maten groeien. Helaas is het uitzoeken van nieuwe schoenen voor je kind niet altijd een pretje.

Trendreport: gekke accessoires en melancholie

Trendreport: gekke accessoires en melancholie
Herinner je je nog hoe het voelt? Hoe het klinkt? Het raspende geluid van stoepkrijt op grote grijze tegels? Deze jeugdherinnering symboliseert in meerdere opzichten de kinderkledingmode van dit seizoen.

 

De zoektocht naar de ideale buggy

De zoektocht naar de ideale buggy
De zon schijnt en de temperaturen stijgen, tijd om op zoek te gaan naar een buggy! Door het grote aanbod is het is niet altijd even makkelijk om een geschikte buggy te vinden. Want waar moet je eigenlijk naar kijken? En hoe onderscheiden buggy’s zich van elkaar? In deze blog vind je een overzicht van alle punten waar je op moet letten in jouw zoektocht naar de ideale buggy. Want de buggy die bij jou past hoeft niet perse de duurste te zijn.

Easter in country style

Easter in country style
Eieren beschilderen deed je misschien als kind al. Een leuke traditie om in ere te houden. Maar wij snappen natuurlijk dat het nu niet meer gaat om een zo bont mogelijk geheel, maar om een mooie stilleven dat matcht met je interieur.

Handige tips voor het shoppen met je baby

Handige tips voor het shoppen met je baby
Je zwangerschap en bevalling zijn achter de rug, de kraamtijd is voorbij. De afgelopen maanden is er natuurlijk veel veranderd. Waar je een aantal maanden eerder nog met een dikke buik rondliep, is die nu alweer aardig geslonken. En dan wordt het echt tijd voor nieuwe kleren. Dus, op naar de stad! Maar, wat komt er allemaal kijken bij het shoppen met je baby?

Impulsieve stadspicknick

Impulsieve stadspicknick
Wie aan de stad denkt, denkt niet meteen aan groen. Bomen, groene velden; de natuur speelt in steden nu eenmaal een ondergeschikte rol. Toch is picknicken in de stad de laatste jaren een opkomende trend.

Babykamer van de maand | Stoer!

Babykamer van de maand | Stoer!
Houd je van meubels die wat stoerder en robuuster zijn? En heb je voor deze stijl gekozen in je huis en krijg je er nu een kleintje bij? Dan wil je vast een beetje dezelfde stijl babykamer aanhouden. Dat kan met de babykamer Sem Nautic Grijs. Deze babykamer heeft een stoere en robuuste uitstraling en is goed te combineren met aardetinten.