Wat neem je mee voor een dagje strand?

Wat neem je mee voor een dagje strand?
Het is bijna zomer en dat is een goede reden om weer eens een dagje met je kinderen naar het strand te gaan. Een dagje strand moet ontspannen en makkelijk verlopen, maar wat is dan handig om mee te nemen zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken?

Dé 4 leukste dierentuinen om met jouw kinderen heen te gaan!

Dé 4 leukste dierentuinen om met jouw kinderen heen te gaan!
Als je mij vraagt wat vroeger mijn favoriete uitje was, zeg ik dierentuin. Ik denk dat ik daarin niet de enige ben, want voor heel veel kinderen is de dierentuin een favoriet uitje. Gelukkig hebben we in Nederland keuze uit meerdere superleuke dierentuinen om met jouw kinderen heen te gaan. Ik noem er vier en ik vertel waarom dat zulke leuke dierentuinen zijn.

 

Blijf op de hoogte en ontvang updates!

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met daarin de nieuwste blogs, updates en artikelen. Geniet, waar je ook bent op Dailytrend, van jouw moment.


Een dagje Giethoorn

Een dagje Giethoorn
Wie Giethoorn zegt, denkt misschien wel gelijk aan varen. Logisch, want er is water genoeg en het varen is daar erg populair. Maar wist je dat er behalve varen nog redenen genoeg zijn om eens een dagje naar Giethoorn te gaan? Ik deel ze met jou in dit artikel!

Mama, waarom doe je zo?

Mama, waarom doe je zo?
Al jong besefte ik me dat ik later mama wilde worden. En ik zou een goeie worden. Om me heen zag ik soms moeders uit elkaar ploffen van ongeduld, zag ik kinderen die schreeuwend op de grond lagen omdat ze hun zin niet kregen, een moeder met twee kinderen een winkel achter laten alsof er een bom was ontploft, vriendinnen die niet meer konden afspreken omdat ze kinderen hadden en zo kan ik nog wel even doorgaan. Nee, ik met mijn pedagogische opleiding, ik ging het anders doen.

Wat geef ik mijn dochter voor haar verjaardag?

Wat geef ik mijn dochter voor haar verjaardag?
Bijna elke moeder zal zich de vraag uit de titel weleens gesteld hebben: wat moeten we onze dochter dit jaar geven? En ja, soms wordt het je makkelijk gemaakt door een duidelijke verlanglijst. Maar nog vaker is die verlanglijst er niet en moet je zelf iets bedenken. Ik geef je enkele suggesties met leuke én originele cadeaus! Lees je mee?

Maak kennis met onze nieuwe blogger Hanna!

Maak kennis met onze nieuwe blogger Hanna!
Bloggen blijft een feestje en daarom ben ik heel blij dat ik deel mag nemen aan de groep bloggers van Dailytrend! Een aantal jaar geleden, toen ik zo ongeveer aan het begin van de middelbare school stond, had ik een eigen blog. Ik vond het heerlijk om te schrijven over nieuwe aankopen, een stad die ik had bezocht of ik roerde het een en ander aan munt en yoghurt bij elkaar wat bijvoorbeeld een maskertje vormde. Over dit alles moest uiteraard ook uitgebreid geblogd worden. En nu ben ik bij Dailytrend beland, wat voor mij een leuke uitdaging is naast mijn studie. Het leuke aan Dailytrend vind ik dat je niet de enige blogger bent op de site, maar ook de blogs van anderen kan lezen.

Zo heb je nooit meer last van rondslingerend speelgoed!

Zo heb je nooit meer last van rondslingerend speelgoed!
Je zit op de bank en voelt opeens een legopoppetje of een autootje. Als je thee gaat halen, struikel je bijna over een puzzel en als je onder de eettafel kijkt, zie je een complete speeltuin. Is zoiets herkenbaar? Bij veel ouders met kinderen wel! Super leuk dat speelgoed, maar niet heel mooi in een interieur. Met de volgende vier tips heb jij niet zo snel last meer van rondslingerend speelgoed. En.. je kinderen hebben een eigen ruimte waar al hun speelgoed ligt. Je kinderen blij, maar jij ook! Veel leesplezier.

 

Het organiseren van een kinderfeestje!

Het organiseren van een kinderfeestje!
Hoera het is feest! Je kind viert zijn verjaardag. Voor ouders betekend dit uitnodigingen versturen, passend cadeautje zoeken voor de jarige, taarten bakken, slingers ophangen en dan GENIETEN, althans het zou zo moeten zijn…

Reden voor een feestje!

Reden voor een feestje!
Met plezier organiseer ik een aantal jaar kinderfeestjes. Dit zijn vooral workshops op het gebied van bakken. Tijdens die feestjes heb ik ook al heel veel verschillende jarige gezien. Elke jarige beleeft zijn of haar feestje anders. Er zijn hele uitbundige kinderen bij maar ook kinderen die in zichzelf gekeerd zijn, en het reuze spannend vinden. Eén ding hebben ze alle gemeen, en dat is dat zij het feestvarken zijn! Zij staan in het middelpunt, zij worden in het zonnetje gezet. Waar een 12 jarige eigenlijk niet meer op de stoel wil staan, wil de 6 jarige dit vaak het allerliefst.

Help! Ik krijg mijn kind niet van de iPad af

Help! Ik krijg mijn kind niet van de iPad af
iPads, iPhones en andere media. Ze zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Ook kinderen komen via school of thuis steeds meer in aanraking met deze dingen. Erg leuk, maar soms kan het ook teveel worden. Dit artikel bevat tips hoe je het beste met de combinatie media en kinderen kunt omgaan.

Bruidskinderen op jouw bruiloft

Bruidskinderen op jouw bruiloft
De meeste stellen die gaan trouwen, zullen voor de volgende vraag komen te staan: nemen we wel of geen bruidskinderen? Besluit je om het wel te doen of twijfel je nog, dan volgen hier enkele belangrijke dingen waar je aan moet denken. Veel inspiratie plezier!

 

Een mooie eerste Moederdag

Een mooie eerste Moederdag
14 mei 2017: dan is het alweer Moederdag. Misschien heb jij het afgelopen jaar wel een kindje gekregen en vieren jullie dit jaar voor het eerst Moederdag met jullie kind. Dat wordt vast een bijzondere dag.

Tips voor een feestelijke Koningsdag

Tips voor een feestelijke Koningsdag
Als er iets is wat het begin van de lente nog leuker maakt, is het wel de gezellige Koningsdag elk jaar. En deze dag prijs ik niet alleen omdat we dan een goede reden hebben om een heerlijke oranje tompouce te eten, maar ook omdat heel Nederland bruist van de gezelligheid. Maar wat zijn nou leuke tips om te bezoeken op deze dag?

Zo kom je een vliegreis met kinderen wel door!

Zo kom je een vliegreis met kinderen wel door!
Rond deze tijd worden er altijd veel vakanties geboekt. Vakantiebestemmingen binnen Nederland, maar ook vakantiebestemmingen die (bijna) alleen met het vliegtuig te bereiken zijn nog steeds populair. Misschien wil jij ook wel naar die mooie vakantiebestemming, maar zie je er tegenop omdat je een vliegreis met kinderen niet zo ziet zitten. Met de volgende tips ben jij vast en zeker goed voorbereid!

Even voorstellen... Onze nieuwe blogger Meike!

Even voorstellen... Onze nieuwe blogger Meike!
Dailytrend breidt enorm uit. Daarom hebben wij een (geslaagde) zoektocht gestart naar nieuwe bloggers en vloggers. Vandaag stellen wij graag aan je voor: Meike.

Vier basisitems voor jouw kledingkast

Vier basisitems voor jouw kledingkast
Modetrends, wat zijn ze leuk! Maar wat gaan ze vaak ook snel weer voorbij. Gelukkig zijn daar de basisitems waarmee de modetrends juist weer erg goed te combineren zijn. Inspiratie nodig? Investeer dan in in de volgende vier items.