Zo heb je nooit meer last van rondslingerend speelgoed!

Je zit op de bank en voelt opeens een legopoppetje of een autootje. Als je thee gaat halen, struikel je bijna over een puzzel en als je onder de eettafel kijkt, zie je een complete speeltuin. Is zoiets herkenbaar? Bij veel ouders met kinderen wel! Super leuk dat speelgoed, maar niet heel mooi in een interieur. Met de volgende vier tips heb jij niet zo snel last meer van rondslingerend speelgoed. En.. je kinderen hebben een eigen ruimte waar al hun speelgoed ligt. Je kinderen blij, maar jij ook! Veel leesplezier.


Opbergkast

Een kast met aparte vakken of bakken is erg handig. Zo kun je de blokken, autootjes en poppen allemaal een plekje geven. En als de deuren dicht zijn, zie je er niks meer van. Je kunt ook voor een schuifdeurkast gaan, dit is vooral handig in een kleinere ruimte. Deze kasten benutten de ruimte van de vloer tot het plafond. Inbouwkasten zijn ook geschikt voor onder een trap of in een nis.

Speelhoek

Als je niet wilt dat het speelgoed overal in de woonkamer ligt, is het aan te raden om een speelhoek in de woonkamer te maken. Geef kinderen een plek in huis waar ze lekker hun eigen hoekje kunnen creëren. Denk hierbij aan een gezellig hoekje met een tafeltje en stoeltjes waar ze kunnen knutselen en een speelkleed waarop ze lekker kunnen spelen. Een kast of opbergbakken mogen natuurlijk niet ontbreken in de speelhoek, want je wilt niet dat de speelhoek tijdens een avondje visite alsnog een rommel is.

Speelgoedkist

Ook een speelgoedkist is erg handig voor het opbergen van speelgoed in de woonkamer. Berg alle speelgoedspullen op in een leuke kist en je woonkamer ziet er stylish uit. Speelgoedkisten zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en je kunt er ook voor kiezen om hem te op te leuken met een hart, ster of een andere vorm. Je kunt hem ook laten personaliseren met de naam van je kind. Leg er een paar leuke kussentjes op en je hebt er een leuk bankje bij in je interieur!

Letterbak

Het kan erg leuk zijn om mooi speelgoed te verwerken in jouw interieur. Een leuke manier hiervoor is de letterbak. Je kunt hier veel klein speelgoed in kwijt, van autootjes tot kleine dieren, van letters tot een kleine wereldbol Kortom: een mooie plek voor mooi, klein speelgoed. Ook leuk voor je kinderen, zo heeft hun speelgoed toch een centrale plek in de kamer. Zoek een mooie plek voor de letterbak aan de muur.

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

De beste buitenspeeltoestellen in Zeeland

De beste buitenspeeltoestellen in Zeeland
Een aantal jaar geleden maakte Cor Stouten de overstap van de automarkt naar de recreatiebranche. In de omgeving waar het bedrijf zich vestigde was veel vraag naar speeltoestellen en buitenspeelgoed, maar er waren geen leveranciers in de buurt. Dit probleem loste Buitenspeelgoed Stouten op. Het begon allemaal met een kraam van twee vierkante meter op een recreatiebeurs in het Expo-gebouw van Neeltje Jans. Daar rolden de eerste grote orders binnen, en zo vulde het bedrijf een gat in de markt.

Rompertjes met leuke teksten

Rompertjes met leuke teksten
Heb je binnenkort een kraamcadeautje nodig? Met het geven van een rompertje zit je nooit fout. Op internet heb ik naar de leukste rompertjes mét tekst gezocht. Vandaag laat ik je ze aan jullie zien.

Kraamcadeau geven? Maak er zelf één!

Kraamcadeau geven? Maak er zelf één!
Beschuit met muisjes, een wiegje waar iedereen een nieuwsgierige blik in werpt; kraamfeesten blijven een letterlijk feest. En bij feesten horen cadeaus, wat bij kraambezoeken altijd weer even denken is. Je wilt immers toch iets anders geven dan een rompertje dat een paar keer gedragen wordt. Wat dacht je van een zelfgemaakt kraamcadeau? Het blijkt dat je met een klein sprankje creativiteit al een heel eind komt.

Wat geef ik mijn zoon voor zijn verjaardag?

Wat geef ik mijn zoon voor zijn verjaardag?
Een cadeau kopen voor je kinderen kan een lastige opgave zijn. Ik hoor om me heen regelmatig dat ouders het kiezen van een cadeau voor een zoon lastiger vinden dan voor een dochter. Ik heb voor jou wat cadeau opties op een rijtje gezet.