De beste buitenspeeltoestellen in Zeeland

Een aantal jaar geleden maakte Cor Stouten de overstap van de automarkt naar de recreatiebranche. In de omgeving waar het bedrijf zich vestigde was veel vraag naar speeltoestellen en buitenspeelgoed, maar er waren geen leveranciers in de buurt. Dit probleem loste Buitenspeelgoed Stouten op. Het begon allemaal met een kraam van twee vierkante meter op een recreatiebeurs in het Expo-gebouw van Neeltje Jans. Daar rolden de eerste grote orders binnen, en zo vulde het bedrijf een gat in de markt.

Buitenspeelgoed Stouten heeft zowel een fysieke als digitale winkel. Ze leveren niet alleen in de regio Vlissingen, waar de winkel gevestigd is, maar ondertussen hebben ze klanten in heel Nederland en ook in België. Het voordeel van de fysieke winkel is dat de speeltoestellen die in de showroom zijn opgesteld ook echt uitgeprobeerd kunnen worden. U moet hierbij denken aan skelters, trampolines, voetbaldoelen, tafeltennistafels, picknick tafels, hangmatten, speeltorens, zandbakken en nog veel meer andere producten die geschikt zijn voor in en om het huis.

Particuliere en zakelijke markt

Naast de verkoop aan consumenten op de particuliere markt richt Buitenspeelgoed Stouten zich ook op de verkoop voor de zakelijke markt. De winkel is gevestigd midden in het recreatieve gebied van het Zeeuwse eiland Walcheren. Rondom het bedrijf zijn veel campings, die graag gebruik maken van het aanbod van Stouten. De toestellen die verkocht worden voldoen stuk voor stuk aan de gestelde veiligheidseisen voor openbare ruimtes. Daardoor zijn ze ook geschikt voor bijvoorbeeld scholen, kinderdagverblijven en speelpleinen.

Het motto van Buitenspeelgoed Stouten is het verkopen van buitenspeelgoed wat kinderen - en soms ook ouders - uitdaagt en stimuleert om meer buiten te gaan spelen. Om dit te kunnen verwezenlijken vertegenwoordigt Stouten verschillende gerenommeerde merken. Skelters en trampolines zijn veelal van het merk BERG, trampolines en andere artikelen in de categorie sport en spel van het merk Exit. Hieronder vallen vooral voetbaldoelen, basketbalsystemen, zandbakken en zand- en watertafels. Hangmatten en hangstoelen zijn er ook volop te verkrijgen, vooral van het merk Amazonas. Stouten verkoopt speeltorens van het bekende merk Blue Rabbit, en zwembaden en de accessoires die daarbij horen van het merk Intex.

Maar daar houdt het assortiment van Buitenspeelgoed Stouten nog niet op. Ze verkopen namelijk ook hindernismateriaal voor de ruitersport – toegevoegd aan de collectie vanwege de grote vraag vanuit de markt.

Duurzaam materiaal

Stouten levert ook een groot assortiment aan speeltoestellen die geschikt zijn voor openbaar gebruik. Hierbij moet u denken aan schommels, speeltorens, kabelbanen, hindernisbanen en duikelrekken. Het gros van deze toestellen is gemaakt van Robinia hout, duurzaam Europees hardhout, robuust en met natuurlijke vormen. Ook voor openbaar gebruik zijn de betonnen pingpongtafels, die vaak op schoolpleinen of campings geplaatst worden. Skelters zijn ook veelgevraagd voor op campings of speelparken.

Voor op de particuliere markt is ook Douglas-hout heel populair, voornamelijk voor speeltorens, schommels en picknicktafels. Stouten levert dit hout onbehandeld, omdat dit langer meegaat dan geïmpregneerde houtsoorten, en omdat het sowieso vrij is van schadelijke stoffen, die in de behandelde houtsoorten wel voor kunnen komen.

Betrouwbaar en betrokken

Doordat Buitenspeelgoed Stouten een klein, vast team heeft, zijn de lijnen met de klant kort en direct. Ook de samenwerking met gespecialiseerde bedrijven waarborgt de kwaliteit van de producten in de collectie. Daarnaast heeft het bedrijf geen negen-tot-vijf-mentaliteit, maar zijn ze zes dagen in de week volledig bereikbaar. Er wordt altijd aan de hand van de vraag van de klant gekeken wat het bedrijf kan doen om in deze vraag te voorzien.

Buitenspeelgoed Stouten

Handelsweg 25
4387 PC Vlissingen
www.buitenspeelgoedstouten.nl
info@buitenspeelgoedstouten.nl
0118-491910

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Redactie

Dailytrend is speciaal bedoeld voor vrouwen die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van Fashion, Wonen en Kids.

 

Wat geef ik mijn zoon voor zijn verjaardag?

Wat geef ik mijn zoon voor zijn verjaardag?
Een cadeau kopen voor je kinderen kan een lastige opgave zijn. Ik hoor om me heen regelmatig dat ouders het kiezen van een cadeau voor een zoon lastiger vinden dan voor een dochter. Ik heb voor jou wat cadeau opties op een rijtje gezet.

De leukste cadeaus voor een kraamfeest

De leukste cadeaus voor een kraamfeest
Hoera, je zus, vriendin, collega of iemand anders uit je omgeving heeft een kindje gekregen! Natuurlijk wil je dan een mooi en origineel kraamcadeau geven. In dit artikel vind je acht cadeaus waarmee je de ouders en de baby zeker blij maakt.

Een dagje naar den Haag

Een dagje naar den Haag
Kom, ga je mee? Ik neem je mee naar den Haag, één van mijn favoriete steden om een dagje te shoppen. Ik laat je een paar leuke adresjes zien! Wanneer ik naar den Haag ga, reis ik met de trein. Mijn eerste ‘stop’ is een goede koffiebar. Ik kan je vertellen, die zijn er genoeg in den Haag. Ik ga naar Lebkov & Sons aan Turfmarkt 236. Mijn keuze is snel gemaakt: een cappuccino en een homemade chocolate chip cookie. Je hebt er ook heerlijke salades en soepen én lekkere sapjes. Ja, dit is echt een aanrader, ook het interieur van deze koffiebar past helemaal bij mij.

5 leuke voorjaarsuitjes met kinderen

5 leuke voorjaarsuitjes met kinderen
De zon schijnt weer, de temperatuur stijgt en de natuur is prachtig. Kortom, het is lente! En wat is er dan leuker dan er samen met je kinderen opuit gaan? Dit artikel tipt vijf vrolijke voorjaarsuitjes.