Wat neem je mee voor een dagje strand?

Het is bijna zomer en dat is een goede reden om weer eens een dagje met je kinderen naar het strand te gaan. Een dagje strand moet ontspannen en makkelijk verlopen, maar wat is dan handig om mee te nemen zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken?

Allereerst…

Zwemkleding, schone kleding, witte shirtjes (lees hieronder waarom), zonnehoedjes/petten, voldoende handdoeken, kleingeld, verzorgingsspullen voor je baby en kinderen en noem maar op. Zomaar een rijtje met belangrijke dingen die je maar beter niet kunt vergeten als je naar het strand gaat.

Zonnebrandcrème

Voor je kinderen, maar ook voor jezelf is zonnebrandcrème een onmisbaar item. Smeer zorgvuldig in en doe dit bij voorkeur iedere twee uur. Twijfel jij welk soort moet je moet gebruiken? Kijk goed naar de factor en ingrediënten, raadpleeg daarvoor een onafhankelijke en betrouwbare website. Crèmes met oxybenzone en parabenen zijn af te raden, vooral voor de gevoelige huid. Voor kinderen is het merk Naïf erg fijn en werkzaam.
Bij kinderen is het aan te raden om minimaal factor 30 te gebruiken. Mocht jouw kind toch verbranden, trek hem dan een wit shirtje aan en smeer thuis goed met After Sun. Dit helpt echt!

Eten en drinken

Zorg dat je voldoende eten en drinken bij je hebt. Vermijd zoete drankjes en snoep, kies in plaats daarvan voor water, fruit en crackers of koekjes. Natuurlijk kun je dit zelf aanvullen met ander voedsel, maar houd er rekening mee dat boterhammen met hartig beleg er vaak minder snel ingaan op zo’n dag.

Speelgoed

Hoewel het strand an sich al superleuk is voor kinderen, is het verstandig om speelgoed mee te nemen voor extra vermaak. Scheppen, emmertjes, ballen en wat je er zelf nog meer bij bedenkt, het is allemaal handig om bij je te hebben. Je weet maar nooit of ze zich gaan vervelen.

En dan ook nog…

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om je handdoeken uit te stallen en daarop te zitten. Maar ga je echt een dag naar het strand en ben je met de auto? Neem dan een paar klapstoeltjes mee voor meer gemak. Een parasol en eventueel een windscherm zijn nu niet de meest noodzakelijke dingen, maar het kan wel handig zijn.


Veel strandplezier!

Your favoritFavor it
2x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Op deze plaatsen moet je zijn geweest

Op deze plaatsen moet je zijn geweest
Er zijn van die plaatsen, vaak dicht in de buurt, waar je in ieder geval één keer in je leven geweest moet zijn. (Daarna ga je er vast en zeker nog een keer naar terug). Vier fantastische plekken om te genieten van elkaar, Gods schepping en de cultuur.

Kraamcadeau geven? Maak er zelf één!

Kraamcadeau geven? Maak er zelf één!
Beschuit met muisjes, een wiegje waar iedereen een nieuwsgierige blik in werpt; kraamfeesten blijven een letterlijk feest. En bij feesten horen cadeaus, wat bij kraambezoeken altijd weer even denken is. Je wilt immers toch iets anders geven dan een rompertje dat een paar keer gedragen wordt. Wat dacht je van een zelfgemaakt kraamcadeau? Het blijkt dat je met een klein sprankje creativiteit al een heel eind komt.

Kinderen en huiswerk: zo kun je hen helpen

Kinderen en huiswerk: zo kun je hen helpen
“Ik ben bang dat ik het verkeerd uitleg” of “ik snap zelf al die methodes niet goed”. Het zijn veelgehoorde uitspraken die ouders doen als het gaat om het helpen van hun kind bij het maken van huiswerk. Hoewel deze uitspraken begrijpelijk zijn, zijn er zeker manieren waarop je jouw kind kunt helpen. Welke? Je kunt er vier lezen in dit artikel.

Dit zijn de leukste babyslofjes

Dit zijn de leukste babyslofjes
Toen ik pas een babycadeautje moest kopen, kwam ik terecht bij meerdere webshops met ontzettend leuke babyslofjes. Ik vond het gelijk een leuk idee, weer eens iets anders dan een rompertje of truitje. Mijn top vijf van favoriete slofjes deel ik met jullie.