Wat neem je mee voor een dagje strand?

Het is bijna zomer en dat is een goede reden om weer eens een dagje met je kinderen naar het strand te gaan. Een dagje strand moet ontspannen en makkelijk verlopen, maar wat is dan handig om mee te nemen zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken?

Allereerst…

Zwemkleding, schone kleding, witte shirtjes (lees hieronder waarom), zonnehoedjes/petten, voldoende handdoeken, kleingeld, verzorgingsspullen voor je baby en kinderen en noem maar op. Zomaar een rijtje met belangrijke dingen die je maar beter niet kunt vergeten als je naar het strand gaat.

Zonnebrandcrème

Voor je kinderen, maar ook voor jezelf is zonnebrandcrème een onmisbaar item. Smeer zorgvuldig in en doe dit bij voorkeur iedere twee uur. Twijfel jij welk soort moet je moet gebruiken? Kijk goed naar de factor en ingrediënten, raadpleeg daarvoor een onafhankelijke en betrouwbare website. Crèmes met oxybenzone en parabenen zijn af te raden, vooral voor de gevoelige huid. Voor kinderen is het merk Naïf erg fijn en werkzaam.
Bij kinderen is het aan te raden om minimaal factor 30 te gebruiken. Mocht jouw kind toch verbranden, trek hem dan een wit shirtje aan en smeer thuis goed met After Sun. Dit helpt echt!

Eten en drinken

Zorg dat je voldoende eten en drinken bij je hebt. Vermijd zoete drankjes en snoep, kies in plaats daarvan voor water, fruit en crackers of koekjes. Natuurlijk kun je dit zelf aanvullen met ander voedsel, maar houd er rekening mee dat boterhammen met hartig beleg er vaak minder snel ingaan op zo’n dag.

Speelgoed

Hoewel het strand an sich al superleuk is voor kinderen, is het verstandig om speelgoed mee te nemen voor extra vermaak. Scheppen, emmertjes, ballen en wat je er zelf nog meer bij bedenkt, het is allemaal handig om bij je te hebben. Je weet maar nooit of ze zich gaan vervelen.

En dan ook nog…

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om je handdoeken uit te stallen en daarop te zitten. Maar ga je echt een dag naar het strand en ben je met de auto? Neem dan een paar klapstoeltjes mee voor meer gemak. Een parasol en eventueel een windscherm zijn nu niet de meest noodzakelijke dingen, maar het kan wel handig zijn.


Veel strandplezier!

Your favoritFavor it
2x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Lissabon – mijn tips

Lissabon – mijn tips
Voordat je dit artikel gaat lezen zal ik vast beginnen met een goede raad. Laat onderstaande hotspots en aanraders op je inwerken, maak vervolgens een datumprikker met je leukste vriendinnengroep en ga je koffer pakken voor dit geweldige stadje. Geloof me, geen haar op je hoofd die daar spijt van gaat krijgen.

My favorites: de leukste voorjaars- en zomerkleding voor kinderen

My favorites: de leukste voorjaars- en zomerkleding voor kinderen
Een rondje langs verschillende webshops voor kinderen levert leuke kleding op. En ja, daar zitten ook favorieten tussen die ik in dit artikel aan je laat zien. Kijk je mee?

5 leuke voorjaarsuitjes met kinderen

5 leuke voorjaarsuitjes met kinderen
De zon schijnt weer, de temperatuur stijgt en de natuur is prachtig. Kortom, het is lente! En wat is er dan leuker dan er samen met je kinderen opuit gaan? Dit artikel tipt vijf vrolijke voorjaarsuitjes.

Grenzeloos - Annerie woonde drie maanden in Uganda

Grenzeloos - Annerie woonde drie maanden in Uganda
Er zijn genoeg mensen die ervan dromen eens te gaan reizen of een tijdje in een exotisch land te gaan wonen. Maar wat als zo’n droom ook echt in vervulling gaat? Annerie maakte van haar droom ook werkelijkheid. Ze woonde drie maanden in Uganda. Vandaag deelt ze haar ervaring.