Vier redenen om een keer naar de Keukenhof te gaan


De Keukenhof is een enorm populaire locatie in Nederland en wordt ook wel het mooiste lentepark in de wereld genoemd. Bloemen in enorm veel verschillende soorten zorgen voor grote bloemenpracht en staan garant voor een dagje genieten! Zijn er dan nog meer redenen om naar de Keukenhof te gaan? Die zijn er zeker, ik noem er vier voor je in dit artikel én ik geef je tenslotte nog een paar handige tips.

Heel veel bloemenpracht
In de introductie kon je al lezen dat de bloemenpracht in de Keukenhof enorm is vanwege ruim 7 miljoen bloembollen in heel veel soorten. Je bent er niet zomaar doorheen, want je hebt ruim 32 hectare geur en kleur om van te genieten. Neem je camera of smartphone mee, want het zou jammer zijn als je geen foto’s van dat moois kan maken.

Ideaal met kinderen
Heb je kinderen en ben je bang dat die zich snel gaan vervelen? Niet nodig, want ook aan hen is gedacht. Er is een speeltuin, een doolhof en een kinderboerderij. Ook kunnen je kinderen een speurtocht volgen.

Veel te beleven
Tijdens het seizoen dat de Keukenhof geopend is, zijn er naast het bekijken van de vele bloemen ook veel andere activiteiten die je kunt doen. Er is een bloemenmarkt, je kunt een rondleiding volgen waarbij je nog meer hoort over de geschiedenis van het park en de bloemen en je kunt een ritje maken met de fluisterboot. 

Doe inspiratie op voor je eigen tuin
In de Keukenhof vind je ieder jaar inspiratietuinen met verschillende thema’s. Hoewel de hele Keukenhof prachtig is, zijn die inspiratietuinen echt de moeite waard. Je kunt hier inspiratie opdoen voor je eigen tuin en wie weet loop je de ontwerper van de inspiratietuinen wel tegen het lijf. Dan kun je hem altijd nog om extra tips vragen.

En dan nu de tips...
Wil je op je gemak en in alle rust de Keukenhof bekijken? Ga dan ’s ochtends vroeg en doe dan een rondje Keukenhof, dan loop je nog de minste mensen tegen het lijf. Vanaf 10 uur komen veel bussen de parkeerplaats op en dan wordt het druk.

Er zijn meerdere bankjes in het park, ideaal om even te rusten en ideaal om je eigen boterham lekker op te eten. Want het eten in de restaurants is duur en het is daar vaak erg druk. Als je kinderen hebt, werkt het vaak beter om je lunch zelf mee te nemen en eventueel nog een kleinigheidje te nemen in het restaurant.

De Keukenhof is in 2018 weer geopend van 22 maart tot 13 mei. Bezoek de site www.keukenhof.nl voor meer informatie!

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

Deze 4 hotspots in Valencia wil je bezoeken

Deze 4 hotspots in Valencia wil je bezoeken
Nog niet zo lang geleden ben ik voor het eerst naar Valencia geweest. Een Spaanse stad waar je 300 dagen per jaar geniet van de zon, overal sinaasappelbomen ziet, lekker eet en… mooie bezienswaardigheden ontdekt! In dit artikel toon ik mijn vier favoriete hotspots in Valencia.

Wat doe je op een evangelisatiekamp?

Wat doe je op een evangelisatiekamp?
Ooit weleens gehoord van Kerkrade? Het lijkt een mooie stad in Limburg, maar voor veel jongeren heeft de plaats nog een andere betekenis. Hier wordt elk jaar een evangelisatiekamp georganiseerd. Teunette hoopt dit jaar voor de vijfde keer mee te gaan en vertelt ons er meer over.

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.