De gecombineerde speeltuin: plezier voor jong én oud

Samen met je (klein)kinderen eropuit, dat is altijd gezellig. Maar waar gaan jullie heen? Dit artikel biedt inspiratie voor een uitje dat niet alleen in de smaak zal vallen bij de kinderen, maar ook bij jou!

Gecombineerde speeltuin

Met ons Nederlandse klimaat is het voor (groot)ouders soms best lastig om een uitje te vinden voor met kinderen. Herkenbaar? Neem bijvoorbeeld een buitenactiviteit. Leuk, maar wat nu als het weer omslaat? Een gecombineerde speeltuin –met zowel indoor als outdoor toestellen – biedt uitkomst bij alle weertypen. Bovendien is zo’n dagje uit een plezier voor alle leeftijden.

Binnen én buiten spelen

Een grote gecombineerde speeltuin vind je onder meer in Zeeland: Klok’uus. In de binnenspeeltuin, die is ingericht als één grote ‘boeren-speelschuur’, kunnen kinderen glijden, ravotten en klauteren. Ook buiten leven ze zich uit op het klimparcours, de skelters en meer. Voor de allerkleinsten biedt Klok’uus zowel binnen als buiten aparte hoekjes. Bij goed én slecht weer is er dus genoeg te doen.

Goed voor de gezondheid

Aan de (groot)ouders is ook gedacht, vertelt Anne-Marie Lokerse, eigenaresse van Klok’uus. ‘Natuurlijk mogen zij met de kinderen meespelen. Samen bewegen is niet alleen leuk, maar ook goed voor de gezondheid!’ En er is meer. Zo biedt Klok’uus lasergamen, boerengolfen, tourtochten en Arrow Play. Dat laatste is een spel waarbij teams tegen elkaar strijden met behulp van een masker, boog en speciale pijlen.

Hè, wat een rust!

Terwijl de kinderen spelen, kunnen ouders, opa’s, oma’s en verzorgers daarnaast genieten van de rust in het sfeervolle restaurant van Klok’uus. Op het menu staan verrassende streekgerechten. Anne-Marie: ‘Ons restaurant – of een van de andere ruimtes – is zeker ook geschikt voor een feest of activiteit. Van een grote vrijgezellenactiviteit tot een kleinschalig kinderfeestje… iedereen is welkom!’

Voor meer informatie over Klok’uus:

Klok’uus
Wissekerkseweg 6
4458 SH 's-Heer Arendskerke (bij Goes)
T: 0113 561 306
I: www.klokuus.nl

 

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Milou

Milou reist én leest graag lifestyle-artikelen. Maar meer dan alles houdt ze van schrijven. En waarover je graag leest, daarover schrijf je ook graag. Toch?

 

Wat doe je op een evangelisatiekamp?

Wat doe je op een evangelisatiekamp?
Ooit weleens gehoord van Kerkrade? Het lijkt een mooie stad in Limburg, maar voor veel jongeren heeft de plaats nog een andere betekenis. Hier wordt elk jaar een evangelisatiekamp georganiseerd. Teunette hoopt dit jaar voor de vijfde keer mee te gaan en vertelt ons er meer over.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

Grenzeloos - Annerie woonde drie maanden in Uganda

Grenzeloos - Annerie woonde drie maanden in Uganda
Er zijn genoeg mensen die ervan dromen eens te gaan reizen of een tijdje in een exotisch land te gaan wonen. Maar wat als zo’n droom ook echt in vervulling gaat? Annerie maakte van haar droom ook werkelijkheid. Ze woonde drie maanden in Uganda. Vandaag deelt ze haar ervaring.

Een dagje naar den Haag

Een dagje naar den Haag
Kom, ga je mee? Ik neem je mee naar den Haag, één van mijn favoriete steden om een dagje te shoppen. Ik laat je een paar leuke adresjes zien! Wanneer ik naar den Haag ga, reis ik met de trein. Mijn eerste ‘stop’ is een goede koffiebar. Ik kan je vertellen, die zijn er genoeg in den Haag. Ik ga naar Lebkov & Sons aan Turfmarkt 236. Mijn keuze is snel gemaakt: een cappuccino en een homemade chocolate chip cookie. Je hebt er ook heerlijke salades en soepen én lekkere sapjes. Ja, dit is echt een aanrader, ook het interieur van deze koffiebar past helemaal bij mij.