De gecombineerde speeltuin: plezier voor jong én oud

Samen met je (klein)kinderen eropuit, dat is altijd gezellig. Maar waar gaan jullie heen? Dit artikel biedt inspiratie voor een uitje dat niet alleen in de smaak zal vallen bij de kinderen, maar ook bij jou!

Gecombineerde speeltuin

Met ons Nederlandse klimaat is het voor (groot)ouders soms best lastig om een uitje te vinden voor met kinderen. Herkenbaar? Neem bijvoorbeeld een buitenactiviteit. Leuk, maar wat nu als het weer omslaat? Een gecombineerde speeltuin –met zowel indoor als outdoor toestellen – biedt uitkomst bij alle weertypen. Bovendien is zo’n dagje uit een plezier voor alle leeftijden.

Binnen én buiten spelen

Een grote gecombineerde speeltuin vind je onder meer in Zeeland: Klok’uus. In de binnenspeeltuin, die is ingericht als één grote ‘boeren-speelschuur’, kunnen kinderen glijden, ravotten en klauteren. Ook buiten leven ze zich uit op het klimparcours, de skelters en meer. Voor de allerkleinsten biedt Klok’uus zowel binnen als buiten aparte hoekjes. Bij goed én slecht weer is er dus genoeg te doen.

Goed voor de gezondheid

Aan de (groot)ouders is ook gedacht, vertelt Anne-Marie Lokerse, eigenaresse van Klok’uus. ‘Natuurlijk mogen zij met de kinderen meespelen. Samen bewegen is niet alleen leuk, maar ook goed voor de gezondheid!’ En er is meer. Zo biedt Klok’uus lasergamen, boerengolfen, tourtochten en Arrow Play. Dat laatste is een spel waarbij teams tegen elkaar strijden met behulp van een masker, boog en speciale pijlen.

Hè, wat een rust!

Terwijl de kinderen spelen, kunnen ouders, opa’s, oma’s en verzorgers daarnaast genieten van de rust in het sfeervolle restaurant van Klok’uus. Op het menu staan verrassende streekgerechten. Anne-Marie: ‘Ons restaurant – of een van de andere ruimtes – is zeker ook geschikt voor een feest of activiteit. Van een grote vrijgezellenactiviteit tot een kleinschalig kinderfeestje… iedereen is welkom!’

Voor meer informatie over Klok’uus:

Klok’uus
Wissekerkseweg 6
4458 SH 's-Heer Arendskerke (bij Goes)
T: 0113 561 306
I: www.klokuus.nl

 

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Milou

Milou reist én leest graag lifestyle-artikelen. Maar meer dan alles houdt ze van schrijven. En waarover je graag leest, daarover schrijf je ook graag. Toch?

 

5 leuke voorjaarsuitjes met kinderen

5 leuke voorjaarsuitjes met kinderen
De zon schijnt weer, de temperatuur stijgt en de natuur is prachtig. Kortom, het is lente! En wat is er dan leuker dan er samen met je kinderen opuit gaan? Dit artikel tipt vijf vrolijke voorjaarsuitjes.

Leuke spelletjes om thuis te doen met kinderen

Leuke spelletjes om thuis te doen met kinderen
‘Zullen we een spelletje doen?’ Natuurlijk! Het maakt niet uit hoe oud je bent, samen spelen is leuk voor alle leeftijden. En daarvoor hoef je niet eens van huis te gaan. In dit artikel zet ik spelletjes op een rijtje die je in en rondom het huis met (klein-)kinderen kunt doen.

My favorites: de leukste voorjaars- en zomerkleding voor kinderen

My favorites: de leukste voorjaars- en zomerkleding voor kinderen
Een rondje langs verschillende webshops voor kinderen levert leuke kleding op. En ja, daar zitten ook favorieten tussen die ik in dit artikel aan je laat zien. Kijk je mee?

Grenzeloos - Annerie woonde drie maanden in Uganda

Grenzeloos - Annerie woonde drie maanden in Uganda
Er zijn genoeg mensen die ervan dromen eens te gaan reizen of een tijdje in een exotisch land te gaan wonen. Maar wat als zo’n droom ook echt in vervulling gaat? Annerie maakte van haar droom ook werkelijkheid. Ze woonde drie maanden in Uganda. Vandaag deelt ze haar ervaring.