De gecombineerde speeltuin: plezier voor jong én oud

Samen met je (klein)kinderen eropuit, dat is altijd gezellig. Maar waar gaan jullie heen? Dit artikel biedt inspiratie voor een uitje dat niet alleen in de smaak zal vallen bij de kinderen, maar ook bij jou!

Gecombineerde speeltuin

Met ons Nederlandse klimaat is het voor (groot)ouders soms best lastig om een uitje te vinden voor met kinderen. Herkenbaar? Neem bijvoorbeeld een buitenactiviteit. Leuk, maar wat nu als het weer omslaat? Een gecombineerde speeltuin –met zowel indoor als outdoor toestellen – biedt uitkomst bij alle weertypen. Bovendien is zo’n dagje uit een plezier voor alle leeftijden.

Binnen én buiten spelen

Een grote gecombineerde speeltuin vind je onder meer in Zeeland: Klok’uus. In de binnenspeeltuin, die is ingericht als één grote ‘boeren-speelschuur’, kunnen kinderen glijden, ravotten en klauteren. Ook buiten leven ze zich uit op het klimparcours, de skelters en meer. Voor de allerkleinsten biedt Klok’uus zowel binnen als buiten aparte hoekjes. Bij goed én slecht weer is er dus genoeg te doen.

Goed voor de gezondheid

Aan de (groot)ouders is ook gedacht, vertelt Anne-Marie Lokerse, eigenaresse van Klok’uus. ‘Natuurlijk mogen zij met de kinderen meespelen. Samen bewegen is niet alleen leuk, maar ook goed voor de gezondheid!’ En er is meer. Zo biedt Klok’uus lasergamen, boerengolfen, tourtochten en Arrow Play. Dat laatste is een spel waarbij teams tegen elkaar strijden met behulp van een masker, boog en speciale pijlen.

Hè, wat een rust!

Terwijl de kinderen spelen, kunnen ouders, opa’s, oma’s en verzorgers daarnaast genieten van de rust in het sfeervolle restaurant van Klok’uus. Op het menu staan verrassende streekgerechten. Anne-Marie: ‘Ons restaurant – of een van de andere ruimtes – is zeker ook geschikt voor een feest of activiteit. Van een grote vrijgezellenactiviteit tot een kleinschalig kinderfeestje… iedereen is welkom!’

Voor meer informatie over Klok’uus:

Klok’uus
Wissekerkseweg 6
4458 SH 's-Heer Arendskerke (bij Goes)
T: 0113 561 306
I: www.klokuus.nl

 

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Milou

Milou reist én leest graag lifestyle-artikelen. Maar meer dan alles houdt ze van schrijven. En waarover je graag leest, daarover schrijf je ook graag. Toch?

 

Op deze plaatsen moet je zijn geweest

Op deze plaatsen moet je zijn geweest
Er zijn van die plaatsen, vaak dicht in de buurt, waar je in ieder geval één keer in je leven geweest moet zijn. (Daarna ga je er vast en zeker nog een keer naar terug). Vier fantastische plekken om te genieten van elkaar, Gods schepping en de cultuur.

Kraamcadeau geven? Maak er zelf één!

Kraamcadeau geven? Maak er zelf één!
Beschuit met muisjes, een wiegje waar iedereen een nieuwsgierige blik in werpt; kraamfeesten blijven een letterlijk feest. En bij feesten horen cadeaus, wat bij kraambezoeken altijd weer even denken is. Je wilt immers toch iets anders geven dan een rompertje dat een paar keer gedragen wordt. Wat dacht je van een zelfgemaakt kraamcadeau? Het blijkt dat je met een klein sprankje creativiteit al een heel eind komt.

Dit zijn de leukste babyslofjes

Dit zijn de leukste babyslofjes
Toen ik pas een babycadeautje moest kopen, kwam ik terecht bij meerdere webshops met ontzettend leuke babyslofjes. Ik vond het gelijk een leuk idee, weer eens iets anders dan een rompertje of truitje. Mijn top vijf van favoriete slofjes deel ik met jullie.

My favorites: hier ga ik vaak met mijn kinderen heen

My favorites: hier ga ik vaak met mijn kinderen heen
In weekenden of vakanties is het leuk om met kinderen op stap te gaan. Er zijn genoeg mogelijkheden, maar waar worden kinderen nu echt blij zijn? Vandaag vroeg ik aan drie moeders met kinderen in diverse leeftijden waar ze graag met hun kinderen naartoe gaan.