Rompertjes met leuke teksten


Heb je binnenkort een kraamcadeautje nodig? Met het geven van een rompertje zit je nooit fout. Op internet heb ik naar de leukste rompertjes mét tekst gezocht. Vandaag laat ik je ze aan jullie zien.

Maison Marcella 

We kennen allemaal het spreekwoord ‘geluk zit in een klein hoekje’. Een andere variant hierop is bovenstaande spreuk. Wat ik heel leuk vind zijn de verschillende lettertypes die gebruikt worden. Dat maakt het lekker speels. Dit rompertje zal iedere kleine spruit prachtig staan.

Maison Marcella

Dit rompertje is een leuk presentje om als opa of oma te geven. Andersom is het ook leuk; wanneer je in verwachting bent en dit rompertje aan opa of oma geeft. Zo vertel je op een originele manier dat je zwanger bent.

BBShirts 

Een stoer rompertje in vier mooie heldere kleuren voor jouw stoere meid of jongen. Laat de naam erop drukken en je hebt een heel persoonlijk cadeau.

Bol.com

Op internet zijn verschillende sites die rompertjes met christelijke teksten verkopen. Een tekst met betekenis zorgt voor een cadeau met meerwaarde.

The River House 

Het is altijd leuk om een rompertje te kopen dat bij de smaak of de levensstijl van de ouders past. Als je stoere papa’s en mama’s hebt is dit een cool rompertje voor een stoere, kleine jongen.

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Larinda

Larinda is een enthousiaste imageconsultant. Naast haar werk houdt zij van buitenlandse reizen, een verse fruitsalade, lezen en fietsen. Zij deelt graag haar kennis om mensen te inspireren zodat zij zichtbaar zichzelf kunnen zijn.

 

My favorites: de leukste voorjaars- en zomerkleding voor kinderen

My favorites: de leukste voorjaars- en zomerkleding voor kinderen
Een rondje langs verschillende webshops voor kinderen levert leuke kleding op. En ja, daar zitten ook favorieten tussen die ik in dit artikel aan je laat zien. Kijk je mee?

Een dagje naar den Haag

Een dagje naar den Haag
Kom, ga je mee? Ik neem je mee naar den Haag, één van mijn favoriete steden om een dagje te shoppen. Ik laat je een paar leuke adresjes zien! Wanneer ik naar den Haag ga, reis ik met de trein. Mijn eerste ‘stop’ is een goede koffiebar. Ik kan je vertellen, die zijn er genoeg in den Haag. Ik ga naar Lebkov & Sons aan Turfmarkt 236. Mijn keuze is snel gemaakt: een cappuccino en een homemade chocolate chip cookie. Je hebt er ook heerlijke salades en soepen én lekkere sapjes. Ja, dit is echt een aanrader, ook het interieur van deze koffiebar past helemaal bij mij.

Huishouden & kinderen: hoe combineer je dat?

Huishouden & kinderen: hoe combineer je dat?
Vorige week las ik op een blog dat veel moeders het lastig vinden om het huishouden en hun kinderen goed met elkaar te combineren. Vooral als ze daarbij ook nog werken. Ik ging eens wat rondvragen bij moeders in mijn omgeving hoe zij dit zien. Daar kwamen veel handige tips uit die ik in dit artikel met je deel!

Leuke spelletjes om thuis te doen met kinderen

Leuke spelletjes om thuis te doen met kinderen
‘Zullen we een spelletje doen?’ Natuurlijk! Het maakt niet uit hoe oud je bent, samen spelen is leuk voor alle leeftijden. En daarvoor hoef je niet eens van huis te gaan. In dit artikel zet ik spelletjes op een rijtje die je in en rondom het huis met (klein-)kinderen kunt doen.