Rompertjes met leuke teksten


Heb je binnenkort een kraamcadeautje nodig? Met het geven van een rompertje zit je nooit fout. Op internet heb ik naar de leukste rompertjes mét tekst gezocht. Vandaag laat ik je ze aan jullie zien.

Maison Marcella 

We kennen allemaal het spreekwoord ‘geluk zit in een klein hoekje’. Een andere variant hierop is bovenstaande spreuk. Wat ik heel leuk vind zijn de verschillende lettertypes die gebruikt worden. Dat maakt het lekker speels. Dit rompertje zal iedere kleine spruit prachtig staan.

Maison Marcella

Dit rompertje is een leuk presentje om als opa of oma te geven. Andersom is het ook leuk; wanneer je in verwachting bent en dit rompertje aan opa of oma geeft. Zo vertel je op een originele manier dat je zwanger bent.

BBShirts 

Een stoer rompertje in vier mooie heldere kleuren voor jouw stoere meid of jongen. Laat de naam erop drukken en je hebt een heel persoonlijk cadeau.

Bol.com

Op internet zijn verschillende sites die rompertjes met christelijke teksten verkopen. Een tekst met betekenis zorgt voor een cadeau met meerwaarde.

The River House 

Het is altijd leuk om een rompertje te kopen dat bij de smaak of de levensstijl van de ouders past. Als je stoere papa’s en mama’s hebt is dit een cool rompertje voor een stoere, kleine jongen.

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Larinda

Larinda is een enthousiaste imageconsultant. Naast haar werk houdt zij van buitenlandse reizen, een verse fruitsalade, lezen en fietsen. Zij deelt graag haar kennis om mensen te inspireren zodat zij zichtbaar zichzelf kunnen zijn.

 

Dit zijn de leukste babyslofjes

Dit zijn de leukste babyslofjes
Toen ik pas een babycadeautje moest kopen, kwam ik terecht bij meerdere webshops met ontzettend leuke babyslofjes. Ik vond het gelijk een leuk idee, weer eens iets anders dan een rompertje of truitje. Mijn top vijf van favoriete slofjes deel ik met jullie.

My favorites: babykleding

My favorites: babykleding
Als ik op zoek ben naar een kraamcadeautje in de vorm van babykleding, valt mij altijd op dat er enorm veel keuze is. Dit maakt het makkelijk, maar misschien ook weleens moeilijk. Want; wat moet je nu kiezen? In dit artikel laat ik vijf keer keer mijn favoriete babykleding zien, hopelijk doe je daardoor wat inspiratie op!

My favorites: hier ga ik vaak met mijn kinderen heen

My favorites: hier ga ik vaak met mijn kinderen heen
In weekenden of vakanties is het leuk om met kinderen op stap te gaan. Er zijn genoeg mogelijkheden, maar waar worden kinderen nu echt blij zijn? Vandaag vroeg ik aan drie moeders met kinderen in diverse leeftijden waar ze graag met hun kinderen naartoe gaan.

De mooiste buggy's

De mooiste buggy's
Ben jij op zoek naar een buggy? Dan kijk je naar het comfort, de kwaliteit, de prijs en waarschijnlijk ook wel naar het uiterlijk. Ik ging voor jou op zoek naar mooie buggy’s en dit is het resultaat.