Dailytrend stopt.

Rond half februari 2019 is het moment gekomen dat Dailytrend stopt.
Tot die tijd zijn alle artikelen beschikbaar in huidige vorm.

Pak je moment.

Met vriendelijke groet, Dailytrend.

My favorites: babykleding

Als ik op zoek ben naar een kraamcadeautje in de vorm van babykleding, valt mij altijd op dat er enorm veel keuze is. Dit maakt het makkelijk, maar misschien ook weleens moeilijk. Want; wat moet je nu kiezen? In dit artikel laat ik vijf keer keer mijn favoriete babykleding zien, hopelijk doe je daardoor wat inspiratie op!

Dit leuke broekje is van biologisch katoen en heeft een mooie structuur. Ik vind de lichtgrijze kleur in combinatie met de stippen erg leuk. Volgens mij kun je niet genoeg van dit soort broekjes hebben.

Verkrijgbaar bij H&M voor 17,99

Dit overslagvestje is lekker comfortabel met dank aan het zachte stretchkatoen en de handige sluiting met drie drukknopen. De donkerblauwe streepjes op het grijze vestje, maken het net wat meer speciaal.

Verkrijgbaar bij tumbleendry voor 13,99

Dit is mijn persoonlijke favoriet als het om jurkjes gaat. Dit donkergrijze jurkje is opgeleukt door de mooie gouden stippen. Helemaal leuk is de haarband met hetzelfde dessin. Superleuk om met elkaar te combineren dus.

Verkrijgbaar bij Minipop voor 33,99 (haarbandje: 12,95)

Een heerlijk zacht én lief pakje gemaakt van biologisch katoen. Er zitten handige drukknoopjes op, maar wat vooral erg leuk is: het printje en de kleur. Kijk ook eens naar de andere kleding van het merk Fresk; een echte aanrader!

Verkrijgbaar bij Littlebabytreasures voor 29,95

Deze schattige ‘overal’ van teddy is vooral bekend als berenpakje. Het is een erg populair pakje, want kijk nu hoe leuk deze is. Een handige ritssluiting en de leuke berenoortjes maken het af. En… heerlijk warm voor in de wintermaanden, een echte aanrader dus.

Verkrijgbaar bij H&M voor 19,95

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Mijn 5 favoriete kinderboeken

Mijn 5 favoriete kinderboeken
Een boek lezen is niet alleen leerzaam, het is vooral ook heel leuk! Daarom tip ik in dit artikel vijf grappige, mooie en/of spannende kinderboeken.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

Mijn favoriete voorjaarsoutfit

Mijn favoriete voorjaarsoutfit
Deze week raakt de thermometer de 25 graden. Wie zijn hart maakt er dan geen vreugdesprongetje? Bij mij maakte niet alleen mijn hart een sprongetje, ook mijn benen maakten een sprint naar mijn kledingkast. Het was tijd om mijn voorjaarskleding uit de opbergruimte te halen. Vandaag laat ik mijn favoriete outfit aan jullie zien.

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.