Style achterover met moodboard

Style achterover met moodboard
Welke muurverf past bij mijn interieur? Staat deze kast bij die bank? Wooninspiratie opdoen kan door sites, blogs en magazines te bekijken. Maar je kunt ook zelf aan de slag... Met een moodboard...

Huishouden & kinderen: hoe combineer je dat?

Huishouden & kinderen: hoe combineer je dat?
Vorige week las ik op een blog dat veel moeders het lastig vinden om het huishouden en hun kinderen goed met elkaar te combineren. Vooral als ze daarbij ook nog werken. Ik ging eens wat rondvragen bij moeders in mijn omgeving hoe zij dit zien. Daar kwamen veel handige tips uit die ik in dit artikel met je deel!

 

Blijf op de hoogte en ontvang updates!

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief met daarin de nieuwste blogs, updates en artikelen. Geniet, waar je ook bent op Dailytrend, van jouw moment.


Mijn kind wil een spelcomputer… wat nu?

Mijn kind wil een spelcomputer… wat nu?
‘Mam, ik wil een spelcomputer!’ Zo’n vraag kun je vroeg of wat later van je kind krijgen. Tja, wat doe je dan? Koop je voor de eerstvolgende verjaardag van je kind een spelcomputer of overleg je eerst even en zoek je informatie over de voor- en nadelen op? Om een weloverwogen keuze te maken, zou ik voor de laatste optie gaan! Wil jij ook een goede en verstandige keuze maken? Ik help je hierbij in dit artikel door het belichten van de twee kanten.

De ideale vloer voor in de kinderkamer

De ideale vloer voor in de kinderkamer
Een kinderkamer inrichten lijkt mij een erg leuke klus. Mooie meubeltjes uitzoeken, leuke accessoires kopen en alles leuk neerzetten en combineren. Maar wat ook een erg belangrijk onderdeel is: de vloer! Dit is eigenlijk één van de grootste sfeermakers van de kinderkamer. Waar moet je op letten bij het uitkiezen van jouw ideale vloer?

Help! Ik krijg mijn kind niet van de iPad af

Help! Ik krijg mijn kind niet van de iPad af
iPads, iPhones en andere media. Ze zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Ook kinderen komen via school of thuis steeds meer in aanraking met deze dingen. Erg leuk, maar soms kan het ook teveel worden. Dit artikel bevat tips hoe je het beste met de combinatie media en kinderen kunt omgaan.

4x leuke cadeaus voor je baby of peuter

4x leuke cadeaus voor je baby of peuter
Een cadeau bedenken voor je baby of peuter kan een lastige opgave zijn. Je wilt een leuk cadeau geven dat het liefst ook nog nuttig en verantwoord is. Aan welke cadeaus kun je denken? Ik geef je vier opties die je verder kunnen helpen.

Babykamer: kleurrijk of effen?

Babykamer: kleurrijk of effen?
Houd je van een effen babykamer, of juist van kleurrijk? Met de babykamer van Alondra Maths kun je eindeloos combineren. De keuze is reuze.

 

Verlichting in de babykamer

Verlichting in de babykamer
Met de juiste verlichting kun je het interieur van je babykamer helemaal af maken. Naast het feit dat lampen een groot gedeelte van de sfeer bepalen, is goede verlichting ook ontzettend praktisch. Je wilt tenslotte niet struikelen in de babykamer terwijl je je kindje op de arm hebt maar van een felle lamp waar je zere ogen van krijgt wordt je ook niet blij.

Girlsroom

Girlsroom
Je moet echt heel goed kijken om de truc te zien. Maar dit grappige wandrekje is toch heus de stoere keukenrolhouder uit de collectie van Hout van Toon.

3 aankooptips voor het hoofdkussen

3 aankooptips voor het hoofdkussen
Af en toe moet je 'm vervangen: het hoofdkussen. Een goed kussen is prijzig en daarom helpt het om te weten wat je zoekt. Drie aankooptips voor wie lekkerder wil slapen.