Hoe geef je een slaapkamer een nieuwe look voor … euro?


In dit artikel kun je zien hoe ik mijn slaapkamer een nieuwe look wil geven voor een heel mooi bedrag. Lees en kijk je mee?

Ik wil heel graag andere gordijnen. Op dit moment heb ik alleen verduisterende rolgordijnen, maar overgordijnen maken de slaapkamer meer af. Ik vind witte gordijnen best saai, dus dit is een heel mooi alternatief. 

Wehkamp - 49,95-94,95

Ik ben niet zo van de nachtkastjes, maar iets naast mijn bed is wel handig. Ik denk aan een bijzettafeltje zoals deze. Een robuust blad met witte pootjes. Niet te groot, maar precies groot genoeg om wat spulletjes kwijt te kunnen.

Loods 5 - 79,95

Wauw, deze lamp vind ik erg mooi! Deze staat vast erg mooi in de slaapkamer. Het exemplaar is van bamboe gemaakt en geeft een ruimte een stoer en Scandinavisch tintje. 

Wonen met Lef – 59,95

Ik vind een bedsprei eigenlijk onmisbaar omdat het je bed echt afmaakt. Deze lichtbeige sprei vind ik mooi vanwege de ‘franje’ en de gerafelde structuur. Ik denk dat deze heel leuk gaat staan en er echt één geheel van maakt.

Vier items en ongeveer 250 euro verder, kan ik wel zeggen dat dit alle vier echt kanshebbers zijn. Zo zie je maar dat je met relatief eenvoudige items een heel andere look kan creëren.

Welke items zou jij kopen wanneer je een nieuwe look creëert op je slaapkamer?

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

De beste woonboulevards in Nederland

De beste woonboulevards in Nederland
Als ik aan het shoppen ben voor mijn huis, ga ik graag naar woonboulevards. Je hebt er veel winkels bij elkaar; voor mij een ideaal dagje uit. Waar vind je nu de beste woonboulevards van Nederland?

Heerlijk ontspannen met hippe handdoek

Heerlijk ontspannen met hippe handdoek
De badkamer kan er nog zo mooi uitzien, als de handdoeken niet zacht en comfortabel zijn, mis je toch een stukje warmte. En dat is jammer in deze koude wintermaanden. Gelukkig zijn de badhanddoeken op Hippehanddoeken.nl heerlijk zacht en super absorberend. En… je kunt ze zelfs personaliseren door ze te borduren!

Woontrends 2018

Woontrends 2018
Het jaar 2018 komt alweer steeds dichterbij. En zoals bij elk nieuw jaar, horen ook bij 2018 nieuwe woontrends. Ik kan je vertellen, het zijn woontrends waar ik erg enthousiast van word. Hier komen ze!

My Favorites: Een slaapkamer om van te dromen

My Favorites: Een slaapkamer om van te dromen
Een slaapkamer om van te dromen.. Hmm, waar moet deze aan voldoen? Ruimte, een goede stoel, een plek om spullen (lees: kleding) op te bergen en uiteraard een heerlijk bed. Tijd om op zoek te gaan naar de perfecte slaapkamer.