Trouwen onder de sterren

Het is zover: je partner heeft je ten huwelijk gevraagd! Daarmee start een periode vol liefde en… keuzes. Want waar trouwen jullie bijvoorbeeld? Welke locatie past eigenlijk bij jullie? Restaurant & Partycentrum De Haas biedt uitkomst bij het beantwoorden van deze en andere vragen.

Ervaring en afwisseling

In het Gelderse Elburg, een historische havenstad aan het Veluwemeer, kunnen bruidsparen al ruim 50 jaar terecht bij Restaurant & Partycentrum De Haas. ‘We organiseren en verzorgen bruiloften in alle soorten en maten,’ zegt medewerker Luciën van der Weide. ‘Elk feest is voor ons telkens weer uniek en bijzonder.’

Statige Sterrenzaal

Enthousiast geeft Luciën een virtuele rondleiding door de locatie. Zo bieden de historische panden van De Haas drie verschillende feestzalen, waarvan de Sterrenzaal met zijn kroonluchter en ‘plafond vol sterren’ de grootste is. Zaken als de decoratie, muziek en catering zijn in principe voorhanden, maar het trouwpaar kan veel ook zelf regelen. Zo wordt de gekozen zaal nog persoonlijker.

Officiële trouwlocatie

De bruid, bruidegom en hun gasten kunnen in de sfeervolle zalen onder andere toosten, de taart aansnijden, borrelen, dineren en feesten tot in de late uurtjes. Daarnaast is De Haas sinds 2017 een officiële trouwlocatie van de gemeente Elburg. Ook de trouwceremonie zelf kan er dus plaatsvinden. Vervolgens verder feesten en/of dineren kan tegen een aangepast tarief.

Een mooi feest

De ambitie van De Haas? Daarover hoeft Luciën niet lang na te denken. ‘Ieder huwelijk bij De Haas moet een mooi feest zijn, waar gasten hun hele leven positief op terugkijken,’ zegt hij. ‘Ongeacht de wensen en het budget van onze gasten. Service en kwaliteit staan bij ons altijd voorop. Nu, maar ook in de toekomst.’

Lees hier meer over trouwen bij Restaurant & Partycentrum De Haas of neem contact op:

Restaurant & Partycentrum De Haas
Jufferenstraat 21
8081 CP ELBURG

T: 0525-681737
E: info@restaurantdehaas.nl

 


Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Milou

Milou reist én leest graag lifestyle-artikelen. Maar meer dan alles houdt ze van schrijven. En waarover je graag leest, daarover schrijf je ook graag. Toch?

 

Originele manieren om je cadeaus in te pakken

Originele manieren om je cadeaus in te pakken
Een maand geleden was mijn vriend jarig. In de maanden ervoor had ik een heleboel leuke en nuttige cadeautjes verzameld. Ik kwam op het idee om deze leuk in te pakken. Zodat niet het alleen het uitpakken een feestje zou worden, maar ook het geven. Het geven van saai ingepakte cadeaus zijn verleden tijd na het lezen van dit artikel. Ik laat je vandaag zien hoe je op een makkelijke en snelle manier je geschenken leuk in kunt pakken.

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.