Trouwen onder de sterren

Het is zover: je partner heeft je ten huwelijk gevraagd! Daarmee start een periode vol liefde en… keuzes. Want waar trouwen jullie bijvoorbeeld? Welke locatie past eigenlijk bij jullie? Restaurant & Partycentrum De Haas biedt uitkomst bij het beantwoorden van deze en andere vragen.

Ervaring en afwisseling

In het Gelderse Elburg, een historische havenstad aan het Veluwemeer, kunnen bruidsparen al ruim 50 jaar terecht bij Restaurant & Partycentrum De Haas. ‘We organiseren en verzorgen bruiloften in alle soorten en maten,’ zegt medewerker Luciën van der Weide. ‘Elk feest is voor ons telkens weer uniek en bijzonder.’

Statige Sterrenzaal

Enthousiast geeft Luciën een virtuele rondleiding door de locatie. Zo bieden de historische panden van De Haas drie verschillende feestzalen, waarvan de Sterrenzaal met zijn kroonluchter en ‘plafond vol sterren’ de grootste is. Zaken als de decoratie, muziek en catering zijn in principe voorhanden, maar het trouwpaar kan veel ook zelf regelen. Zo wordt de gekozen zaal nog persoonlijker.

Officiële trouwlocatie

De bruid, bruidegom en hun gasten kunnen in de sfeervolle zalen onder andere toosten, de taart aansnijden, borrelen, dineren en feesten tot in de late uurtjes. Daarnaast is De Haas sinds 2017 een officiële trouwlocatie van de gemeente Elburg. Ook de trouwceremonie zelf kan er dus plaatsvinden. Vervolgens verder feesten en/of dineren kan tegen een aangepast tarief.

Een mooi feest

De ambitie van De Haas? Daarover hoeft Luciën niet lang na te denken. ‘Ieder huwelijk bij De Haas moet een mooi feest zijn, waar gasten hun hele leven positief op terugkijken,’ zegt hij. ‘Ongeacht de wensen en het budget van onze gasten. Service en kwaliteit staan bij ons altijd voorop. Nu, maar ook in de toekomst.’

Lees hier meer over trouwen bij Restaurant & Partycentrum De Haas of neem contact op:

Restaurant & Partycentrum De Haas
Jufferenstraat 21
8081 CP ELBURG

T: 0525-681737
E: info@restaurantdehaas.nl

 


Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Milou

Milou reist én leest graag lifestyle-artikelen. Maar meer dan alles houdt ze van schrijven. En waarover je graag leest, daarover schrijf je ook graag. Toch?

 

Een lange ketting, passend bij je outfit

Een lange ketting, passend bij je outfit
Korte kettingen, lange kettingen, en medium kettingen. Iedereen heeft zo z’n voorkeuren. Een lange ketting is niet voor iedere gezichtsvorm of halslijn geschikt. Een shirt met een diepe V-hals is uitermate geschikt voor een lange ketting. De ketting zorgt dat de lengte die de V-hals creëert doorloopt in je outfit. Bij een trui met een col staat een lange ketting ook heel mooi. Let ook op je persoonlijke stijl. Een stoere ketting staat minder mooi bij een chique stijlpersoonlijkheid.

Deze 4 hotspots in Valencia wil je bezoeken

Deze 4 hotspots in Valencia wil je bezoeken
Nog niet zo lang geleden ben ik voor het eerst naar Valencia geweest. Een Spaanse stad waar je 300 dagen per jaar geniet van de zon, overal sinaasappelbomen ziet, lekker eet en… mooie bezienswaardigheden ontdekt! In dit artikel toon ik mijn vier favoriete hotspots in Valencia.

De leukste behangen voor de kinderkamer

De leukste behangen voor de kinderkamer
Kinderkamers; je vindt ze in alle soorten en maten. Stoere jongenskamers met auto’s op de muur en felle kleuren. Of meidenkamers met zachte roze tinten en allerlei frutsels. Er zijn genoeg thema’s te bedenken voor kinderkamers. Hiervoor zijn genoeg leuke behangsoorten te vinden. Kijk je met me mee?

Mijn favoriete zomerschoenen

Mijn favoriete zomerschoenen
Bestaat er een vrouw die wel genoeg kan krijgen van schoenen? Lijkt me ongeveer onmogelijk. In alle kleuren, vormen en stoffen; schoenen blijven gewoon feest. Nu het buiten weer heerlijk weer wordt vond ik het tijd om mijn zomerschoenen weer tevoorschijn te halen en deel ik mijn vijf favoriete paar met je.