Trouwen onder de sterren

Het is zover: je partner heeft je ten huwelijk gevraagd! Daarmee start een periode vol liefde en… keuzes. Want waar trouwen jullie bijvoorbeeld? Welke locatie past eigenlijk bij jullie? Restaurant & Partycentrum De Haas biedt uitkomst bij het beantwoorden van deze en andere vragen.

Ervaring en afwisseling

In het Gelderse Elburg, een historische havenstad aan het Veluwemeer, kunnen bruidsparen al ruim 50 jaar terecht bij Restaurant & Partycentrum De Haas. ‘We organiseren en verzorgen bruiloften in alle soorten en maten,’ zegt medewerker Luciën van der Weide. ‘Elk feest is voor ons telkens weer uniek en bijzonder.’

Statige Sterrenzaal

Enthousiast geeft Luciën een virtuele rondleiding door de locatie. Zo bieden de historische panden van De Haas drie verschillende feestzalen, waarvan de Sterrenzaal met zijn kroonluchter en ‘plafond vol sterren’ de grootste is. Zaken als de decoratie, muziek en catering zijn in principe voorhanden, maar het trouwpaar kan veel ook zelf regelen. Zo wordt de gekozen zaal nog persoonlijker.

Officiële trouwlocatie

De bruid, bruidegom en hun gasten kunnen in de sfeervolle zalen onder andere toosten, de taart aansnijden, borrelen, dineren en feesten tot in de late uurtjes. Daarnaast is De Haas sinds 2017 een officiële trouwlocatie van de gemeente Elburg. Ook de trouwceremonie zelf kan er dus plaatsvinden. Vervolgens verder feesten en/of dineren kan tegen een aangepast tarief.

Een mooi feest

De ambitie van De Haas? Daarover hoeft Luciën niet lang na te denken. ‘Ieder huwelijk bij De Haas moet een mooi feest zijn, waar gasten hun hele leven positief op terugkijken,’ zegt hij. ‘Ongeacht de wensen en het budget van onze gasten. Service en kwaliteit staan bij ons altijd voorop. Nu, maar ook in de toekomst.’

Lees hier meer over trouwen bij Restaurant & Partycentrum De Haas of neem contact op:

Restaurant & Partycentrum De Haas
Jufferenstraat 21
8081 CP ELBURG

T: 0525-681737
E: info@restaurantdehaas.nl

 


Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Milou

Milou reist én leest graag lifestyle-artikelen. Maar meer dan alles houdt ze van schrijven. En waarover je graag leest, daarover schrijf je ook graag. Toch?

 

Interieurtrends 2018

Interieurtrends  2018
In dit blogartikel neem ik je mee in de interieurtrends. Welke kleuren en materialen zien we in 2018? Wat nemen we mee uit 2017 en wat is echt passé? De grootste verandering is dat zwart zijn populariteit verliest en bruin deze plaats inneemt. Bruin staat voor vintage en natuurlijke materialen. Zwart zie je nog wel als accentkleur.

De leukste behangen voor de kinderkamer

De leukste behangen voor de kinderkamer
Kinderkamers; je vindt ze in alle soorten en maten. Stoere jongenskamers met auto’s op de muur en felle kleuren. Of meidenkamers met zachte roze tinten en allerlei frutsels. Er zijn genoeg thema’s te bedenken voor kinderkamers. Hiervoor zijn genoeg leuke behangsoorten te vinden. Kijk je met me mee?

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten
Herken je dat je soms wel tien keer op de snoozeknop van je wekker drukt? En opeens moet je er toch echt uit en is er tijdnood. Je hebt geen tijd meer om uitgebreid je haar te doen. Maar onder de douche denk je aan die afspraak waar je toch verzorgd voor de dag wilt komen. Wat nu? Speciaal voor deze momenten heb ik vijf tips voor een verzorgd kapsel dat je binnen vijf minuten fixt.

Effectief en verzorgd door de ochtendspits

Effectief en verzorgd door de ochtendspits
Je kent het wel: de wekker rinkelt, de kinderen roepen of ze uit bed mogen en de was moet nog in de droger. Iedereen wil wel, zoals de vrouw op de foto in het gras spelen met je kind en genieten van de natuur en de zon. Voor iedereen verloopt het ochtendritueel anders, maar rustig opstaan is maar weinig mensen gegeven.