Trouwen onder de sterren

Het is zover: je partner heeft je ten huwelijk gevraagd! Daarmee start een periode vol liefde en… keuzes. Want waar trouwen jullie bijvoorbeeld? Welke locatie past eigenlijk bij jullie? Restaurant & Partycentrum De Haas biedt uitkomst bij het beantwoorden van deze en andere vragen.

Ervaring en afwisseling

In het Gelderse Elburg, een historische havenstad aan het Veluwemeer, kunnen bruidsparen al ruim 50 jaar terecht bij Restaurant & Partycentrum De Haas. ‘We organiseren en verzorgen bruiloften in alle soorten en maten,’ zegt medewerker Luciën van der Weide. ‘Elk feest is voor ons telkens weer uniek en bijzonder.’

Statige Sterrenzaal

Enthousiast geeft Luciën een virtuele rondleiding door de locatie. Zo bieden de historische panden van De Haas drie verschillende feestzalen, waarvan de Sterrenzaal met zijn kroonluchter en ‘plafond vol sterren’ de grootste is. Zaken als de decoratie, muziek en catering zijn in principe voorhanden, maar het trouwpaar kan veel ook zelf regelen. Zo wordt de gekozen zaal nog persoonlijker.

Officiële trouwlocatie

De bruid, bruidegom en hun gasten kunnen in de sfeervolle zalen onder andere toosten, de taart aansnijden, borrelen, dineren en feesten tot in de late uurtjes. Daarnaast is De Haas sinds 2017 een officiële trouwlocatie van de gemeente Elburg. Ook de trouwceremonie zelf kan er dus plaatsvinden. Vervolgens verder feesten en/of dineren kan tegen een aangepast tarief.

Een mooi feest

De ambitie van De Haas? Daarover hoeft Luciën niet lang na te denken. ‘Ieder huwelijk bij De Haas moet een mooi feest zijn, waar gasten hun hele leven positief op terugkijken,’ zegt hij. ‘Ongeacht de wensen en het budget van onze gasten. Service en kwaliteit staan bij ons altijd voorop. Nu, maar ook in de toekomst.’

Lees hier meer over trouwen bij Restaurant & Partycentrum De Haas of neem contact op:

Restaurant & Partycentrum De Haas
Jufferenstraat 21
8081 CP ELBURG

T: 0525-681737
E: info@restaurantdehaas.nl

 


Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Milou

Milou reist én leest graag lifestyle-artikelen. Maar meer dan alles houdt ze van schrijven. En waarover je graag leest, daarover schrijf je ook graag. Toch?

 

Het perfecte winterjurkje

Het perfecte winterjurkje
Ongetwijfeld heb jij als vrouw wel een aantal jurkjes in je wintergarderobe. Toch kies je in deze periode niet altijd voor een jurkje als je je kledingkast opent om een outfit te kiezen voor een bruiloft of als je aan het shoppen bent voor deze outfit. Hoe komt dit?

Dit eet je rondom het sporten

Dit eet je rondom het sporten
Wist je dat een workout of een avondje trainen (nog) leuker wordt wanneer je ervoor, tijdens en erna de juiste voedingsmiddelen eet en drinkt? Zo ga je namelijk net dat beetje verder en haal je meer voldoening uit het sporten. Pas onderstaande tips maar eens toe en kijk wat er gebeurt.

Je interieur in winterse stijlen

Je interieur in winterse stijlen
Nog even en de winter begint weer. Je verandert je kleding, dus waarom zou je ook niet wat wintersfeer in je huis creëren? Ik geef je hiervoor vijf tips, blijf vooral even lezen dus.

Deze spullen moet je in jouw tas hebben

Deze spullen moet je in jouw tas hebben
Een tas is voor veel vrouwen een item die hun outfit afmaakt. De meeste vrouwen hebben dan ook meerdere tassen zodat ze kunnen kiezen welke tas het beste past bij wat ze op dat moment dragen. Naast dat een tas vaak mooi moet zijn, is het ook een ideaal ‘vervoersmiddel’ voor al je spullen. Welke spullen moet je, naast je portemonnee en telefoon, nu echt in jouw tas hebben?