Trouwen onder de sterren

Het is zover: je partner heeft je ten huwelijk gevraagd! Daarmee start een periode vol liefde en… keuzes. Want waar trouwen jullie bijvoorbeeld? Welke locatie past eigenlijk bij jullie? Restaurant & Partycentrum De Haas biedt uitkomst bij het beantwoorden van deze en andere vragen.

Ervaring en afwisseling

In het Gelderse Elburg, een historische havenstad aan het Veluwemeer, kunnen bruidsparen al ruim 50 jaar terecht bij Restaurant & Partycentrum De Haas. ‘We organiseren en verzorgen bruiloften in alle soorten en maten,’ zegt medewerker Luciën van der Weide. ‘Elk feest is voor ons telkens weer uniek en bijzonder.’

Statige Sterrenzaal

Enthousiast geeft Luciën een virtuele rondleiding door de locatie. Zo bieden de historische panden van De Haas drie verschillende feestzalen, waarvan de Sterrenzaal met zijn kroonluchter en ‘plafond vol sterren’ de grootste is. Zaken als de decoratie, muziek en catering zijn in principe voorhanden, maar het trouwpaar kan veel ook zelf regelen. Zo wordt de gekozen zaal nog persoonlijker.

Officiële trouwlocatie

De bruid, bruidegom en hun gasten kunnen in de sfeervolle zalen onder andere toosten, de taart aansnijden, borrelen, dineren en feesten tot in de late uurtjes. Daarnaast is De Haas sinds 2017 een officiële trouwlocatie van de gemeente Elburg. Ook de trouwceremonie zelf kan er dus plaatsvinden. Vervolgens verder feesten en/of dineren kan tegen een aangepast tarief.

Een mooi feest

De ambitie van De Haas? Daarover hoeft Luciën niet lang na te denken. ‘Ieder huwelijk bij De Haas moet een mooi feest zijn, waar gasten hun hele leven positief op terugkijken,’ zegt hij. ‘Ongeacht de wensen en het budget van onze gasten. Service en kwaliteit staan bij ons altijd voorop. Nu, maar ook in de toekomst.’

Lees hier meer over trouwen bij Restaurant & Partycentrum De Haas of neem contact op:

Restaurant & Partycentrum De Haas
Jufferenstraat 21
8081 CP ELBURG

T: 0525-681737
E: info@restaurantdehaas.nl

 


Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Milou

Milou reist én leest graag lifestyle-artikelen. Maar meer dan alles houdt ze van schrijven. En waarover je graag leest, daarover schrijf je ook graag. Toch?

 

Deze tops zouden in iedere vrouwenkledingkast moeten hangen. Mét exclusieve stylingtips!

Deze tops zouden in iedere vrouwenkledingkast moeten hangen. Mét exclusieve stylingtips!
Laatst ging ik een dagje (online) winkelen met mijn pet als imagoconsultant op. Ik selecteerde tops voor jou die multifunctioneel zijn én ook overeenkomen met de nieuwste winterkleuren. Ook zocht ik naar stijlvolle kledingstukken die je als een waardevolle aanvulling op je basisgarderobe kunt inzetten. Bij ieder kledingstuk krijg je een exclusieve stylingtip van mij.

Zelf een muur schilderen? Deze spullen heb je nodig!

Zelf een muur schilderen? Deze spullen heb je nodig!
Het is helemaal van nu om regelmatig de verfkwast te pakken en éen of meerdere muren in je huis van een mooie (trend)kleur te voorzien. Wil jij ook eens een andere kleur, pak dan zelf de kwast en… deze spullen die je ook nodig hebt om een muur te schilderen.

Een landelijke woonstijl creëren

Een landelijke woonstijl creëren
Een landelijke woonstijl is bij velen erg populair. Dat is niet voor niets, want het straalt veel rust en openheid uit. De stijl wordt gekenmerkt door natuurlijke kleuren en materialen zoals robuust hout en stoere accenten van metaal en leer. Zou jij ook een (meer) landelijke woonstijl in je huis willen? De vier ideeën in dit artikel helpen je alvast op weg.

Kozijnen: hout of toch kunststof?

Kozijnen: hout of toch kunststof?
Als je kozijnen aan vervanging toe zijn, kom je voor de keuze te staan: nemen we houten kozijnen of kunststof kozijnen? Wat zijn eigenlijk de voor- en nadelen van beide opties?