Pumps voor elke gelegenheid


Pumps zijn schoenen met hoge hakken die net niet tot de categorie naaldhakken worden gerekend. Een pump staat vrouwelijk en is eenvoudig aan te trekken. Tegenwoordig draagt 80% van de vrouwen pumps. In de zeventiende en achttiende eeuw werd de pump alleen gedragen door hofdames.

Door hakken te dragen voeg je lengte aan je benen toe. Je bent ook figuurlijk een aantal centimeters langer. Wil je korter lijken, draag dan geen pumps maar schoenen met een lage hak en een gesloten voorvoet of een ballerina. De volgende vraag wordt mij vaak gesteld: “Welke pumps zijn er en bij welke outfit draag ik deze?” Hieronder een aantal tips hoe je pumps kunt dragen.

Lakpumps
Een pump met een glanzende laklaag is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De klassieke uitstraling van de laklaag geeft je outfit een elegante uitstraling. Een zwarte lakpump staat leuk bij een gekleurde jurk.

Accentkleur
Wil je geen pump met een glanzende uitstraling? Dan is een pump in een accentkleur een goed alternatief. De felle accentkleur maakt een zwarte of neutrale outfit net wat speelser. De pump zorgt voor extra kleur bij de outfit. Durf eens te spelen met een antracietgrijs jurkje en een feloranje pump.

Neutrale kleur
Wil je je benen langer laten lijken of een pump die overal bij combineert? Koop dan een nude pump. Nude betekent blanke huidskleur. Dit betekent niet dat er maar 1 kleur nude is. Er zijn tientallen verschillende nude-tinten. Zoek de tint die bij jouw huidskleur past. Een nude pump zorgt voor een klassieke uitstraling met bijvoorbeeld een kokerrok.

Feestpump
Ga je een avondje uit of heb je een feest? Kies eens een metallic pump. Deze geeft een mooie feestelijke glans aan je outfit. Een metallic kleur is een neutrale kleur die op veel verschillende manieren gecombineerd kan worden. Durf je meer dan een neutrale metallic te dragen? Ga dan eens voor een goudkleurige of zilverkleurige pump. Zorg wel voor accessoires in de kleur van je pump.

Ik wens je veel vrouwelijk pumpplezier. Onderstreep je vrouwelijke schoonheid met een stijlvolle pump. Dat doe je niet alleen voor een vrouwelijke touch aan je outfit; het dragen van een pump doet ook veel met je innerlijk en zelfvertrouwen. Probeer, ervaar en deel je ervaringen!

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Larinda

Larinda is een enthousiaste imageconsultant. Naast haar werk houdt zij van buitenlandse reizen, een verse fruitsalade, lezen en fietsen. Zij deelt graag haar kennis om mensen te inspireren zodat zij zichtbaar zichzelf kunnen zijn.

 

Laarzentrends 2017/2018

Laarzentrends 2017/2018
Op regenachtige dagen, struin ik graag op websites met nieuwe schoenen. Ik vind het leuk om te zien wat er allemaal is en doe tegelijkertijd inspiratie op voor een paar schoenen. Voor de aankomende winter ben ik op zoek naar laarzen, dus ik ging op onderzoek uit. Na het lezen van dit artikel ben jij helemaal op de hoogte van de laarzentrends voor de herfst en de komende winter.

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.