My Favorites: enkellaarzen waar je mee straalt!


Meestal gun ik mezelf nieuwe enkellaarsjes als het najaar begint. Dat ik mezelf vorig jaar twee paar in één week gunde, was net teveel van het goede. Desalniettemin is het jachtseizoen naar mooie exemplaren voor dit jaar weer geopend. 

Tosca Blu Shoes via Omoda

Wauw. Wat een prachtlaarsjes. Het is dat ik laarsjes heb die hier op lijken, maar stiekem zou ik deze er nog bij willen kopen. Prachtig. Vooral de hak is een subtiele eyecatcher. Ook de neus is een subtiele punt en deze laars biedt een eindeloze keuze aan combinaties.  

Shabbies via Omoda

Shabbies staan ook nog steeds op mijn lijstje. Niet alleen omdat ze zo heerlijk lopen, maar ook omdat ze er heerlijk nonchalant uitzien en tijdloos zijn. Schoenen moet je soms ook maar zien als een investering wanneer je er veel voor hebt betaald, zodat je schuldgevoel over je koopgedrag snel verdwijnt en je niet kan wachten om je nieuwe aanwinsten eindeloos te dragen. Ook niet onbelangrijk is dat de laars een binnenvoering heeft, waardoor je de decemberkou trots weerstaat met je fashionable stappers. 

Fred de la Bretoniere via Omoda

Wat als je een chelsea boot ietwat chiquer maakt door er een hak onder te zetten? Dan komt een schoen als deze tevoorschijn. Heerlijk pittig met een ietwat gekke zool en tegelijk heerlijk chic. Als je niet zo van zwarte schoenen bent, is hij ook nog te krijgen in donkergroen. Het laarsje is van het merk Fred de la Bretoniere, en ik moet je zeggen dat ik dit merk steeds leuker begin te vinden. Niet alleen omdat ik pas een vriendin spotte met hele mooie zomerschoentjes van dit merk, maar ook omdat ze leuke samenwerkingen aangaan en de nieuwe exemplaren ook zijn om toe te juichen. Dus ja Fred, je mag er zijn.

Wat is een vrouw zonder een goed paar schoenen aan haar voeten? Na het zien van deze mooie exemplaren wordt het voor mij hoog nodig tijd om iets nieuws aan te schaffen. Welk paar is jouw favoriet?

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Hanna

Schrijven, mode, fotografie en mijn gedachten delen met jou, dat is wat ik leuk vind. Daarom heb ik, Hanna Kater, een eigen blog en schrijf ik zo nu en dan voor Dailytrend..nl

 

Koop een geprinte pump

Koop een geprinte pump
De 3D-printer kwam op als snelle prototypemaker voor artsen en architecten. Nu is hij echter overal. Koop een geprinte pump!

Instappers: Comfortabel en Trendy!

Instappers: Comfortabel en Trendy!
Instappers zijn niet meer weg te denken uit het straat- en modebeeld. Vaak gezien als een makkelijke schoen, die je even snel aantrekt. Maar door de jaren heen zijn de instappers (nog) mooier en comfortabeler geworden. En hipper! Want deze winter ga je ze veel zien. Ze worden aangeboden in diverse materialen en kleuren, maar ook in een stoere of klassieke stijl, denk aan de college style. Ook met veel versieringen; denk aan studs, riempjes, kwastjes, bandjes, strikjes, etc. Qua kleur zie je de instappers vooral in blauw en zwart, maar vergeet deze winter ook zeker groen niet. Deze warme kleur is ideaal te combineren met verschillende andere kleuren in de kleding. Maak het af met een mooie shawl of clutch in die kleur om de look compleet te maken. Hieronder een overzicht van de prachtige instappers:

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.