My Favorites: enkellaarzen waar je mee straalt!


Meestal gun ik mezelf nieuwe enkellaarsjes als het najaar begint. Dat ik mezelf vorig jaar twee paar in één week gunde, was net teveel van het goede. Desalniettemin is het jachtseizoen naar mooie exemplaren voor dit jaar weer geopend. 

Tosca Blu Shoes via Omoda

Wauw. Wat een prachtlaarsjes. Het is dat ik laarsjes heb die hier op lijken, maar stiekem zou ik deze er nog bij willen kopen. Prachtig. Vooral de hak is een subtiele eyecatcher. Ook de neus is een subtiele punt en deze laars biedt een eindeloze keuze aan combinaties.  

Shabbies via Omoda

Shabbies staan ook nog steeds op mijn lijstje. Niet alleen omdat ze zo heerlijk lopen, maar ook omdat ze er heerlijk nonchalant uitzien en tijdloos zijn. Schoenen moet je soms ook maar zien als een investering wanneer je er veel voor hebt betaald, zodat je schuldgevoel over je koopgedrag snel verdwijnt en je niet kan wachten om je nieuwe aanwinsten eindeloos te dragen. Ook niet onbelangrijk is dat de laars een binnenvoering heeft, waardoor je de decemberkou trots weerstaat met je fashionable stappers. 

Fred de la Bretoniere via Omoda

Wat als je een chelsea boot ietwat chiquer maakt door er een hak onder te zetten? Dan komt een schoen als deze tevoorschijn. Heerlijk pittig met een ietwat gekke zool en tegelijk heerlijk chic. Als je niet zo van zwarte schoenen bent, is hij ook nog te krijgen in donkergroen. Het laarsje is van het merk Fred de la Bretoniere, en ik moet je zeggen dat ik dit merk steeds leuker begin te vinden. Niet alleen omdat ik pas een vriendin spotte met hele mooie zomerschoentjes van dit merk, maar ook omdat ze leuke samenwerkingen aangaan en de nieuwe exemplaren ook zijn om toe te juichen. Dus ja Fred, je mag er zijn.

Wat is een vrouw zonder een goed paar schoenen aan haar voeten? Na het zien van deze mooie exemplaren wordt het voor mij hoog nodig tijd om iets nieuws aan te schaffen. Welk paar is jouw favoriet?

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Hanna

Schrijven, mode, fotografie en mijn gedachten delen met jou, dat is wat ik leuk vind. Daarom heb ik, Hanna Kater, een eigen blog en schrijf ik zo nu en dan voor Dailytrend..nl

 

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?
Het is niet altijd even makkelijk om je kleding overeen te laten komen met jouw persoonlijkheid en uitstraling. In deze serie beantwoord kleur-, stijl- en imagocoach Larinda Bok jouw persoonlijke imagovragen. Vandaag beantwoordt ze de vraag van Anna.

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten
Herken je dat je soms wel tien keer op de snoozeknop van je wekker drukt? En opeens moet je er toch echt uit en is er tijdnood. Je hebt geen tijd meer om uitgebreid je haar te doen. Maar onder de douche denk je aan die afspraak waar je toch verzorgd voor de dag wilt komen. Wat nu? Speciaal voor deze momenten heb ik vijf tips voor een verzorgd kapsel dat je binnen vijf minuten fixt.

De leukste gouden en zilveren kettingen

De leukste gouden en zilveren kettingen
Kleurige kettingen zijn hip, maar niet iedereen houdt van gekleurde accessoires. Daarom heb ik de mooiste gouden en zilveren kettingen voor jou bij elkaar gezocht. En ik kan het niet laten, je krijgt er gratis stijltips bij hoe je de kettingen op z´n mooist uit laat komen. Want….. zilveren en vooral gouden kettingen zijn niet goedkoop en daar kan jij je geen miskoop mee veroorloven.

Vier basisitems voor jouw kledingkast

Vier basisitems voor jouw kledingkast
Modetrends, wat zijn ze leuk! Maar wat gaan ze vaak ook snel weer voorbij. Gelukkig zijn daar de basisitems waarmee de modetrends juist weer erg goed te combineren zijn. Inspiratie nodig? Investeer dan in in de volgende vier items.