My Favorites: enkellaarzen waar je mee straalt!


Meestal gun ik mezelf nieuwe enkellaarsjes als het najaar begint. Dat ik mezelf vorig jaar twee paar in één week gunde, was net teveel van het goede. Desalniettemin is het jachtseizoen naar mooie exemplaren voor dit jaar weer geopend. 

Tosca Blu Shoes via Omoda

Wauw. Wat een prachtlaarsjes. Het is dat ik laarsjes heb die hier op lijken, maar stiekem zou ik deze er nog bij willen kopen. Prachtig. Vooral de hak is een subtiele eyecatcher. Ook de neus is een subtiele punt en deze laars biedt een eindeloze keuze aan combinaties.  

Shabbies via Omoda

Shabbies staan ook nog steeds op mijn lijstje. Niet alleen omdat ze zo heerlijk lopen, maar ook omdat ze er heerlijk nonchalant uitzien en tijdloos zijn. Schoenen moet je soms ook maar zien als een investering wanneer je er veel voor hebt betaald, zodat je schuldgevoel over je koopgedrag snel verdwijnt en je niet kan wachten om je nieuwe aanwinsten eindeloos te dragen. Ook niet onbelangrijk is dat de laars een binnenvoering heeft, waardoor je de decemberkou trots weerstaat met je fashionable stappers. 

Fred de la Bretoniere via Omoda

Wat als je een chelsea boot ietwat chiquer maakt door er een hak onder te zetten? Dan komt een schoen als deze tevoorschijn. Heerlijk pittig met een ietwat gekke zool en tegelijk heerlijk chic. Als je niet zo van zwarte schoenen bent, is hij ook nog te krijgen in donkergroen. Het laarsje is van het merk Fred de la Bretoniere, en ik moet je zeggen dat ik dit merk steeds leuker begin te vinden. Niet alleen omdat ik pas een vriendin spotte met hele mooie zomerschoentjes van dit merk, maar ook omdat ze leuke samenwerkingen aangaan en de nieuwe exemplaren ook zijn om toe te juichen. Dus ja Fred, je mag er zijn.

Wat is een vrouw zonder een goed paar schoenen aan haar voeten? Na het zien van deze mooie exemplaren wordt het voor mij hoog nodig tijd om iets nieuws aan te schaffen. Welk paar is jouw favoriet?

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Hanna

Schrijven, mode, fotografie en mijn gedachten delen met jou, dat is wat ik leuk vind. Daarom heb ik, Hanna Kater, een eigen blog en schrijf ik zo nu en dan voor Dailytrend..nl

 

Laarzentrends 2017/2018

Laarzentrends 2017/2018
Op regenachtige dagen, struin ik graag op websites met nieuwe schoenen. Ik vind het leuk om te zien wat er allemaal is en doe tegelijkertijd inspiratie op voor een paar schoenen. Voor de aankomende winter ben ik op zoek naar laarzen, dus ik ging op onderzoek uit. Na het lezen van dit artikel ben jij helemaal op de hoogte van de laarzentrends voor de herfst en de komende winter.

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Wat trek ik aan naar mijn sollicitatie?

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Wat trek ik aan naar mijn sollicitatie?
Het is niet altijd even makkelijk om je kleding overeen te laten komen met jouw persoonlijkheid en uitstraling. In deze serie beantwoord kleur-, stijl- en imagocoach Larinda Bok jouw persoonlijke imagovragen. Vandaag beantwoordt ze de vraag van Anna. “Ik ben 25 jaar en heb net mijn studie afgerond. Binnenkort heb ik een aantal sollicitaties (allemaal voor op kantoor). De bedrijven zeggen dat er een informele werksfeer heerst. Ik weet niet hoe ze intern gekleed gaan. Nu wil ik niet overdressed aankomen (zoals in een mantelpakje), maar ook weer niet te casual gekleed gaan. Bij een casual stijl voel ik me trouwens wel het fijnst. Heb jij tips voor me wat ik aan kan trekken? Zodat ik toch netjes over kom, maar niet te stijf.”

Op stap met TOMS

Op stap met TOMS
Voor mij is het niet meer dan normaal dat ik mijn voeten in mijn schoenen laat glijden wanneer ik de deur uitstap. Ik heb zelfs meerdere paren waar ik uit kan kiezen. Dit was het ook voor Blake Mycoskie. Totdat hij in een dorp in Argentinië kwam. De kinderen daar liepen op blote voeten en hun ouders hadden niet de mogelijkheid om schoenen te kopen. Om hen te helpen richtte hij TOMS op. Met zijn bedrijf verkocht hij schoenen, en met ieder verkocht paar gafschonk hij een paar aan één van die kinderen.

Instappers: Comfortabel en Trendy!

Instappers: Comfortabel en Trendy!
Instappers zijn niet meer weg te denken uit het straat- en modebeeld. Vaak gezien als een makkelijke schoen, die je even snel aantrekt. Maar door de jaren heen zijn de instappers (nog) mooier en comfortabeler geworden. En hipper! Want deze winter ga je ze veel zien. Ze worden aangeboden in diverse materialen en kleuren, maar ook in een stoere of klassieke stijl, denk aan de college style. Ook met veel versieringen; denk aan studs, riempjes, kwastjes, bandjes, strikjes, etc. Qua kleur zie je de instappers vooral in blauw en zwart, maar vergeet deze winter ook zeker groen niet. Deze warme kleur is ideaal te combineren met verschillende andere kleuren in de kleding. Maak het af met een mooie shawl of clutch in die kleur om de look compleet te maken. Hieronder een overzicht van de prachtige instappers: