My favorites: ballerina’s

Toen ik deze zoektocht naar ballerina’s begon, had ik al het gevoel dat dit een gevaarlijke zoektocht zou worden aangezien ik niet de meeste zelfdiscipline heb op het gebied van schoenen en kopen. Zo kocht ik vorige week nog twee paar schoenen. Na èèn blik in de etalage wist ik al dat het te laat was en toen er nog eens een bord met grote letters SALE stond te schitteren was ik al gelijk verkocht. Met mijn herinnering aan de koopbui van vorige week ben ik mijn ballerinazoektocht begonnen en ik heb me tot nu toe kunnen inhouden. Al vraag ik me af of het jou ook lukt na het zien van de verzameling ballerina’s die ik tegenkwam.. 

Fred de La Bretoniere – via Omoda

Deze ballerina’s heb ik weliswaar nog gepast in de winkel, maar ik viel toch voor een soortgelijk rood paar van Paul Green. Hoewel ik stiekem wel even getwijfeld heb moet ik toegeven. De linten boven de schoen geven het een romantische twist. Ook heb je een beetje het gevoel een ballerina te zijn als je ze aanhebt. En psst.. ze zijn nu in de sale.

Menbur – via Sarenza

We blijven nog even in de romantische sferen met dit schoentje. Deze ballerina heeft subtiele glinsteringen en kant wat een zomerse indruk geeft. Tip voor het combineren van deze schoentjes met je kleding: houdt het lekker rustig! Met een effen jurkje bijvoorbeeld komen de schoenen helemaal tot hun recht. Probeer ze ook eens te combineren met een ruwe stof, zoals spijker of metallic. Zo worden de romantische ballerina’s ook een tikkeltje stoer!

Bianco – via Zalando

Geef je meer de voorkeur aan chique schoenen, dan is deze ballerina van Bianco voor jou een aanrader. Wat ik nog het leukste vind aan de ballerina, is dat hij er heerlijk chic en duur uitziet maar nog geen vijftig euro kost op het moment. Zelf vind ik het leuk dat de materialen verschillend zijn bij de neus en de achterkant van de schoen. Deze ballerina vind ik ook goed te combineren met denim om het een vlotte look te geven, maar met wat pasteltinten als beige of lichtroze maak de chique look ook helemaal af.

 

Ballerina’s zijn dus niet alleen meer de ballerina’s met een strikje zoals je die misschien kent, maar er zijn allerlei soorten en stijlen te combineren met deze schoenen.  Wie weet zit er wat leuks tussen voor je schoenencollectie!

Your favoritFavor it
3x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Hanna

Schrijven, mode, fotografie en mijn gedachten delen met jou, dat is wat ik leuk vind. Daarom heb ik, Hanna Kater, een eigen blog en schrijf ik zo nu en dan voor Dailytrend..nl

 

Pumps voor elke gelegenheid

Pumps voor elke gelegenheid
Pumps zijn schoenen met hoge hakken die net niet tot de categorie naaldhakken worden gerekend. Een pump staat vrouwelijk en is eenvoudig aan te trekken. Tegenwoordig draagt 80% van de vrouwen pumps. In de zeventiende en achttiende eeuw werd de pump alleen gedragen door hofdames.

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.