My favorites: ballerina’s

Toen ik deze zoektocht naar ballerina’s begon, had ik al het gevoel dat dit een gevaarlijke zoektocht zou worden aangezien ik niet de meeste zelfdiscipline heb op het gebied van schoenen en kopen. Zo kocht ik vorige week nog twee paar schoenen. Na èèn blik in de etalage wist ik al dat het te laat was en toen er nog eens een bord met grote letters SALE stond te schitteren was ik al gelijk verkocht. Met mijn herinnering aan de koopbui van vorige week ben ik mijn ballerinazoektocht begonnen en ik heb me tot nu toe kunnen inhouden. Al vraag ik me af of het jou ook lukt na het zien van de verzameling ballerina’s die ik tegenkwam.. 

Fred de La Bretoniere – via Omoda

Deze ballerina’s heb ik weliswaar nog gepast in de winkel, maar ik viel toch voor een soortgelijk rood paar van Paul Green. Hoewel ik stiekem wel even getwijfeld heb moet ik toegeven. De linten boven de schoen geven het een romantische twist. Ook heb je een beetje het gevoel een ballerina te zijn als je ze aanhebt. En psst.. ze zijn nu in de sale.

Menbur – via Sarenza

We blijven nog even in de romantische sferen met dit schoentje. Deze ballerina heeft subtiele glinsteringen en kant wat een zomerse indruk geeft. Tip voor het combineren van deze schoentjes met je kleding: houdt het lekker rustig! Met een effen jurkje bijvoorbeeld komen de schoenen helemaal tot hun recht. Probeer ze ook eens te combineren met een ruwe stof, zoals spijker of metallic. Zo worden de romantische ballerina’s ook een tikkeltje stoer!

Bianco – via Zalando

Geef je meer de voorkeur aan chique schoenen, dan is deze ballerina van Bianco voor jou een aanrader. Wat ik nog het leukste vind aan de ballerina, is dat hij er heerlijk chic en duur uitziet maar nog geen vijftig euro kost op het moment. Zelf vind ik het leuk dat de materialen verschillend zijn bij de neus en de achterkant van de schoen. Deze ballerina vind ik ook goed te combineren met denim om het een vlotte look te geven, maar met wat pasteltinten als beige of lichtroze maak de chique look ook helemaal af.

 

Ballerina’s zijn dus niet alleen meer de ballerina’s met een strikje zoals je die misschien kent, maar er zijn allerlei soorten en stijlen te combineren met deze schoenen.  Wie weet zit er wat leuks tussen voor je schoenencollectie!

Your favoritFavor it
3x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Hanna

Schrijven, mode, fotografie en mijn gedachten delen met jou, dat is wat ik leuk vind. Daarom heb ik, Hanna Kater, een eigen blog en schrijf ik zo nu en dan voor Dailytrend..nl

 

Laarzentrends 2017/2018

Laarzentrends 2017/2018
Op regenachtige dagen, struin ik graag op websites met nieuwe schoenen. Ik vind het leuk om te zien wat er allemaal is en doe tegelijkertijd inspiratie op voor een paar schoenen. Voor de aankomende winter ben ik op zoek naar laarzen, dus ik ging op onderzoek uit. Na het lezen van dit artikel ben jij helemaal op de hoogte van de laarzentrends voor de herfst en de komende winter.

Pumps voor elke gelegenheid

Pumps voor elke gelegenheid
Pumps zijn schoenen met hoge hakken die net niet tot de categorie naaldhakken worden gerekend. Een pump staat vrouwelijk en is eenvoudig aan te trekken. Tegenwoordig draagt 80% van de vrouwen pumps. In de zeventiende en achttiende eeuw werd de pump alleen gedragen door hofdames.

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?
Het is niet altijd even makkelijk om je kleding overeen te laten komen met jouw persoonlijkheid en uitstraling. In deze serie beantwoord kleur-, stijl- en imagocoach Larinda Bok jouw persoonlijke imagovragen. Vandaag beantwoordt ze de vraag van Anna.

Een lange ketting, passend bij je outfit

Een lange ketting, passend bij je outfit
Korte kettingen, lange kettingen, en medium kettingen. Iedereen heeft zo z’n voorkeuren. Een lange ketting is niet voor iedere gezichtsvorm of halslijn geschikt. Een shirt met een diepe V-hals is uitermate geschikt voor een lange ketting. De ketting zorgt dat de lengte die de V-hals creëert doorloopt in je outfit. Bij een trui met een col staat een lange ketting ook heel mooi. Let ook op je persoonlijke stijl. Een stoere ketting staat minder mooi bij een chique stijlpersoonlijkheid.