My favorites: ballerina’s

Toen ik deze zoektocht naar ballerina’s begon, had ik al het gevoel dat dit een gevaarlijke zoektocht zou worden aangezien ik niet de meeste zelfdiscipline heb op het gebied van schoenen en kopen. Zo kocht ik vorige week nog twee paar schoenen. Na èèn blik in de etalage wist ik al dat het te laat was en toen er nog eens een bord met grote letters SALE stond te schitteren was ik al gelijk verkocht. Met mijn herinnering aan de koopbui van vorige week ben ik mijn ballerinazoektocht begonnen en ik heb me tot nu toe kunnen inhouden. Al vraag ik me af of het jou ook lukt na het zien van de verzameling ballerina’s die ik tegenkwam.. 

Fred de La Bretoniere – via Omoda

Deze ballerina’s heb ik weliswaar nog gepast in de winkel, maar ik viel toch voor een soortgelijk rood paar van Paul Green. Hoewel ik stiekem wel even getwijfeld heb moet ik toegeven. De linten boven de schoen geven het een romantische twist. Ook heb je een beetje het gevoel een ballerina te zijn als je ze aanhebt. En psst.. ze zijn nu in de sale.

Menbur – via Sarenza

We blijven nog even in de romantische sferen met dit schoentje. Deze ballerina heeft subtiele glinsteringen en kant wat een zomerse indruk geeft. Tip voor het combineren van deze schoentjes met je kleding: houdt het lekker rustig! Met een effen jurkje bijvoorbeeld komen de schoenen helemaal tot hun recht. Probeer ze ook eens te combineren met een ruwe stof, zoals spijker of metallic. Zo worden de romantische ballerina’s ook een tikkeltje stoer!

Bianco – via Zalando

Geef je meer de voorkeur aan chique schoenen, dan is deze ballerina van Bianco voor jou een aanrader. Wat ik nog het leukste vind aan de ballerina, is dat hij er heerlijk chic en duur uitziet maar nog geen vijftig euro kost op het moment. Zelf vind ik het leuk dat de materialen verschillend zijn bij de neus en de achterkant van de schoen. Deze ballerina vind ik ook goed te combineren met denim om het een vlotte look te geven, maar met wat pasteltinten als beige of lichtroze maak de chique look ook helemaal af.

 

Ballerina’s zijn dus niet alleen meer de ballerina’s met een strikje zoals je die misschien kent, maar er zijn allerlei soorten en stijlen te combineren met deze schoenen.  Wie weet zit er wat leuks tussen voor je schoenencollectie!

Your favoritFavor it
3x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Hanna

Schrijven, mode, fotografie en mijn gedachten delen met jou, dat is wat ik leuk vind. Daarom heb ik, Hanna Kater, een eigen blog en schrijf ik zo nu en dan voor Dailytrend..nl

 

Laarzentrends 2017/2018

Laarzentrends 2017/2018
Op regenachtige dagen, struin ik graag op websites met nieuwe schoenen. Ik vind het leuk om te zien wat er allemaal is en doe tegelijkertijd inspiratie op voor een paar schoenen. Voor de aankomende winter ben ik op zoek naar laarzen, dus ik ging op onderzoek uit. Na het lezen van dit artikel ben jij helemaal op de hoogte van de laarzentrends voor de herfst en de komende winter.

Kringloopchallenge: Wie scoort de leukste outfit voor minder dan 15 euro?

Kringloopchallenge: Wie scoort de leukste outfit voor minder dan 15 euro?
De kringloop, wie kent deze winkel niet? De één vindt het heerlijk om uren tussen de spulletjes te speuren, de ander moet niks hebben van alle tweedehands zooi. Feit is wel dat tweedehands kopen hartstikke duurzaam is. Voor dit artikel doken Hanna en Elize de kringloop in met vijftien euro. Op zoek naar een outfit. Ze geven het bewijs dat je er hartstikke trendy uit kunt zien in tweedehands kleding.

Koop een geprinte pump

Koop een geprinte pump
De 3D-printer kwam op als snelle prototypemaker voor artsen en architecten. Nu is hij echter overal. Koop een geprinte pump!

Op stap met TOMS

Op stap met TOMS
Voor mij is het niet meer dan normaal dat ik mijn voeten in mijn schoenen laat glijden wanneer ik de deur uitstap. Ik heb zelfs meerdere paren waar ik uit kan kiezen. Dit was het ook voor Blake Mycoskie. Totdat hij in een dorp in Argentinië kwam. De kinderen daar liepen op blote voeten en hun ouders hadden niet de mogelijkheid om schoenen te kopen. Om hen te helpen richtte hij TOMS op. Met zijn bedrijf verkocht hij schoenen, en met ieder verkocht paar gafschonk hij een paar aan één van die kinderen.