My favorites: ballerina’s

Toen ik deze zoektocht naar ballerina’s begon, had ik al het gevoel dat dit een gevaarlijke zoektocht zou worden aangezien ik niet de meeste zelfdiscipline heb op het gebied van schoenen en kopen. Zo kocht ik vorige week nog twee paar schoenen. Na èèn blik in de etalage wist ik al dat het te laat was en toen er nog eens een bord met grote letters SALE stond te schitteren was ik al gelijk verkocht. Met mijn herinnering aan de koopbui van vorige week ben ik mijn ballerinazoektocht begonnen en ik heb me tot nu toe kunnen inhouden. Al vraag ik me af of het jou ook lukt na het zien van de verzameling ballerina’s die ik tegenkwam.. 

Fred de La Bretoniere – via Omoda

Deze ballerina’s heb ik weliswaar nog gepast in de winkel, maar ik viel toch voor een soortgelijk rood paar van Paul Green. Hoewel ik stiekem wel even getwijfeld heb moet ik toegeven. De linten boven de schoen geven het een romantische twist. Ook heb je een beetje het gevoel een ballerina te zijn als je ze aanhebt. En psst.. ze zijn nu in de sale.

Menbur – via Sarenza

We blijven nog even in de romantische sferen met dit schoentje. Deze ballerina heeft subtiele glinsteringen en kant wat een zomerse indruk geeft. Tip voor het combineren van deze schoentjes met je kleding: houdt het lekker rustig! Met een effen jurkje bijvoorbeeld komen de schoenen helemaal tot hun recht. Probeer ze ook eens te combineren met een ruwe stof, zoals spijker of metallic. Zo worden de romantische ballerina’s ook een tikkeltje stoer!

Bianco – via Zalando

Geef je meer de voorkeur aan chique schoenen, dan is deze ballerina van Bianco voor jou een aanrader. Wat ik nog het leukste vind aan de ballerina, is dat hij er heerlijk chic en duur uitziet maar nog geen vijftig euro kost op het moment. Zelf vind ik het leuk dat de materialen verschillend zijn bij de neus en de achterkant van de schoen. Deze ballerina vind ik ook goed te combineren met denim om het een vlotte look te geven, maar met wat pasteltinten als beige of lichtroze maak de chique look ook helemaal af.

 

Ballerina’s zijn dus niet alleen meer de ballerina’s met een strikje zoals je die misschien kent, maar er zijn allerlei soorten en stijlen te combineren met deze schoenen.  Wie weet zit er wat leuks tussen voor je schoenencollectie!

Your favoritFavor it
3x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Hanna

Schrijven, mode, fotografie en mijn gedachten delen met jou, dat is wat ik leuk vind. Daarom heb ik, Hanna Kater, een eigen blog en schrijf ik zo nu en dan voor Dailytrend..nl

 

Deze tops zouden in iedere vrouwenkledingkast moeten hangen. Mét exclusieve stylingtips!

Deze tops zouden in iedere vrouwenkledingkast moeten hangen. Mét exclusieve stylingtips!
Laatst ging ik een dagje (online) winkelen met mijn pet als imagoconsultant op. Ik selecteerde tops voor jou die multifunctioneel zijn én ook overeenkomen met de nieuwste winterkleuren. Ook zocht ik naar stijlvolle kledingstukken die je als een waardevolle aanvulling op je basisgarderobe kunt inzetten. Bij ieder kledingstuk krijg je een exclusieve stylingtip van mij.

Waarom shoppen zo goed helpt tegen stress

Waarom shoppen zo goed helpt tegen stress
Soms heb ik van die drukke weken die ik echt moet afsluiten (of beginnen) met een ontspannende activiteit. Een boek lezen, in de natuur wandelen of… shoppen. Want ja, shoppen schijnt goed te helpen tegen stress. Met dat gegeven in mijn hoofd, ging ik goed nadenken of dit voor mij ook geldt. De conclusie… ja, en wel om de volgende vier redenen.

Waar koop je de mooiste tassen?

Waar koop je de mooiste tassen?
Er zijn veel winkels en webshops waar je mooie tassen kunt kopen. Gelukkig maar, want mooie tassen zijn bij velen favoriet. Wat vind ik nu de beste winkels en webshops waar je de mooiste tassen kunt kopen?

Laarzentrends 2017/2018

Laarzentrends 2017/2018
Op regenachtige dagen, struin ik graag op websites met nieuwe schoenen. Ik vind het leuk om te zien wat er allemaal is en doe tegelijkertijd inspiratie op voor een paar schoenen. Voor de aankomende winter ben ik op zoek naar laarzen, dus ik ging op onderzoek uit. Na het lezen van dit artikel ben jij helemaal op de hoogte van de laarzentrends voor de herfst en de komende winter.