Mijn ultieme aftrap sneakers

Aftrap sneakers zijn voor mij te beschrijven als sneakers die zo lekker zitten dat je ze draagt totdat ze echt niet meer kunnen oftewel afgetrapt zijn. Een andere vereiste is dat deze sneakers ook leuk zijn zodat je er mee voor de dag kunt komen. En... het is ook fijn als je ze redelijk schoon kunt houden. Ik heb in de afgelopen maanden twee paar sneakers gekocht en had gelijk een paar in gedachten die ik zou kunnen omschrijven als dé ultieme aftrap sneakers. Maar hoe kun je dat zeker weten als je dat andere paar nog niet hebt gedragen? Hoog tijd voor een 'battle' tussen twee paar sneakers. Ik ben benieuwd of mijn conclusie klopt. Wil jij weten welk paar de 'battle' wint? Blijf dan lezen!

Witte sneakers – Converse All Star

Sinds ik deze bekende sneakers in mijn bezit heb, heb ik ze al veel gedragen. Ze zaten gelijk al lekker en dat is zo gebleven. Tijdens mijn vakantie heb ik er meerdere keren lang op gelopen en ook dat beviel goed. Behalve dat ze lekker zitten, zijn ze ook sportief en leuk. Ze zijn erg goed te combineren met een casual jurkje of rokje. Ik draag ze niet zo snel bij klassieke jurkjes of rokjes omdat ik het contrast tussen de schoen en het kledingstuk dan te groot vind. Enkele weken geleden kwamen er koffievlekken op mijn schoenen. Erg jammer, maar zo kon ik wel gelijk checken of je ze goed schoon kunt maken. Dat ging niet helemaal vlekkeloos. Het verwijderen van de vlekken ging niet makkelijk en ook nadat ze met de wasmachine mee hadden gedraaid, waren ze niet helemaal weg. Het vervaagde wel, maar het heeft er wel voor gezorgd dat ik deze sneakers minder mooi vind en minder graag draag.

Witte sneakers – Michael Kors

Een tijdje geleden kocht ik in de sale mooie witte sneakers in een leren uitvoering. Ik viel vooral op het uiterlijk van deze schoenen: eenvoudig, maar wel met de subtiele details van Michael Kors. Toen ik ze ging dragen, moest ik er echt aan wennen. Ze liepen een stuk minder comfortabel dan mijn All Stars en dat zorgde ervoor dat ik er niet zo veel op liep. Maar op een dag, toen ik er onbewust veel op gelopen had, ging het eigenlijk wel prima. Vanaf dat moment loop ik ook op deze sneakers veel meer. Deze sneakers zijn iets chiquer dan de All Stars en dat zorgt ervoor dat ik ze gerust combineer met klassiekere kleding. Maar ook met een casual outfit draag ik ze graag. Ik probeer ze goed bij te houden en pak regelmatig een doekje om ze even schoon te maken. Deze sneakers doe ik niet in de wasmachine, omdat het leer met een doekje goed schoongemaakt kan worden.

Welke zijn het nu geworden?

Ik heb lange tijd gedacht dat ik de All Stars kon beschrijven als dé ultieme aftrap sneakers. Ze zaten namelijk vanaf het begin al lekker! Maar sinds dat ze niet meer zo 'vlekkeloos' zijn, is mijn mening veranderd. Mijn conclusie klopt dus niet want... de Michael Kors sneakers zijn echt mijn ultieme aftrap sneakers. Ze zijn mooi, zitten lekker en ik kan ze beter schoonhouden dan de All Stars. Op deze schoenen houd ik het de komende tijd wel uit!

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Koop een geprinte pump

Koop een geprinte pump
De 3D-printer kwam op als snelle prototypemaker voor artsen en architecten. Nu is hij echter overal. Koop een geprinte pump!

Met deze sjaals maak je jouw outfit compleet

Met deze sjaals maak je jouw outfit compleet
Met één accessoire eindeloze mogelijkheden! Dan heb je het over de sjaal. Een sjaal is een veelzijdig accessoire en geeft flair of legt een mooi accent. Een sjaal kun je knopen, of met een clip, kraal of speld vastzetten. Een sjaal maakt je outfit helemaal af. De meeste vrouwen hebben een flinke verzameling sjaals in hun kast. Een sjaal is altijd leuk om erbij te kopen. Maar dan kom je thuis... Met de grote vraag: waar draag ik de sjaal bij en hoe draag ik de sjaal op een vlotte manier?

Trend alert: de turban [advertorial]

Trend alert: de turban [advertorial]
Maak kennis met de turban, in de volksmond ook wel een ‘tulband’ genoemd. Ook in Nederland zie je dit bijzondere hoofddeksel steeds vaker op straat.

Trendwatching: deze kettingen zijn hip!

Trendwatching: deze kettingen zijn hip!
Dit winterseizoen is er voor elk wat wils! Het maakt niet uit of je van grote of kleine, dikke of dunne, lange of korte kettingen houdt, er ligt voor iedereen iets in de winkel. Nieuwe trends zijn de chokers. Het modeseizoen 2016 zagen we ze voor het eerst verschijnen, nu kan je er echt niet meer omheen. Een choker is strak tegen de nek aan gedragen bandje. In 1800 werd de choker veel gedragen. Nu komt hij na tussenpozen van tientallen jaren weer boven het maaiveld uit.