Mijn ultieme aftrap sneakers

Aftrap sneakers zijn voor mij te beschrijven als sneakers die zo lekker zitten dat je ze draagt totdat ze echt niet meer kunnen oftewel afgetrapt zijn. Een andere vereiste is dat deze sneakers ook leuk zijn zodat je er mee voor de dag kunt komen. En... het is ook fijn als je ze redelijk schoon kunt houden. Ik heb in de afgelopen maanden twee paar sneakers gekocht en had gelijk een paar in gedachten die ik zou kunnen omschrijven als dé ultieme aftrap sneakers. Maar hoe kun je dat zeker weten als je dat andere paar nog niet hebt gedragen? Hoog tijd voor een 'battle' tussen twee paar sneakers. Ik ben benieuwd of mijn conclusie klopt. Wil jij weten welk paar de 'battle' wint? Blijf dan lezen!

Witte sneakers – Converse All Star

Sinds ik deze bekende sneakers in mijn bezit heb, heb ik ze al veel gedragen. Ze zaten gelijk al lekker en dat is zo gebleven. Tijdens mijn vakantie heb ik er meerdere keren lang op gelopen en ook dat beviel goed. Behalve dat ze lekker zitten, zijn ze ook sportief en leuk. Ze zijn erg goed te combineren met een casual jurkje of rokje. Ik draag ze niet zo snel bij klassieke jurkjes of rokjes omdat ik het contrast tussen de schoen en het kledingstuk dan te groot vind. Enkele weken geleden kwamen er koffievlekken op mijn schoenen. Erg jammer, maar zo kon ik wel gelijk checken of je ze goed schoon kunt maken. Dat ging niet helemaal vlekkeloos. Het verwijderen van de vlekken ging niet makkelijk en ook nadat ze met de wasmachine mee hadden gedraaid, waren ze niet helemaal weg. Het vervaagde wel, maar het heeft er wel voor gezorgd dat ik deze sneakers minder mooi vind en minder graag draag.

Witte sneakers – Michael Kors

Een tijdje geleden kocht ik in de sale mooie witte sneakers in een leren uitvoering. Ik viel vooral op het uiterlijk van deze schoenen: eenvoudig, maar wel met de subtiele details van Michael Kors. Toen ik ze ging dragen, moest ik er echt aan wennen. Ze liepen een stuk minder comfortabel dan mijn All Stars en dat zorgde ervoor dat ik er niet zo veel op liep. Maar op een dag, toen ik er onbewust veel op gelopen had, ging het eigenlijk wel prima. Vanaf dat moment loop ik ook op deze sneakers veel meer. Deze sneakers zijn iets chiquer dan de All Stars en dat zorgt ervoor dat ik ze gerust combineer met klassiekere kleding. Maar ook met een casual outfit draag ik ze graag. Ik probeer ze goed bij te houden en pak regelmatig een doekje om ze even schoon te maken. Deze sneakers doe ik niet in de wasmachine, omdat het leer met een doekje goed schoongemaakt kan worden.

Welke zijn het nu geworden?

Ik heb lange tijd gedacht dat ik de All Stars kon beschrijven als dé ultieme aftrap sneakers. Ze zaten namelijk vanaf het begin al lekker! Maar sinds dat ze niet meer zo 'vlekkeloos' zijn, is mijn mening veranderd. Mijn conclusie klopt dus niet want... de Michael Kors sneakers zijn echt mijn ultieme aftrap sneakers. Ze zijn mooi, zitten lekker en ik kan ze beter schoonhouden dan de All Stars. Op deze schoenen houd ik het de komende tijd wel uit!

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Instappers: Comfortabel en Trendy!

Instappers: Comfortabel en Trendy!
Instappers zijn niet meer weg te denken uit het straat- en modebeeld. Vaak gezien als een makkelijke schoen, die je even snel aantrekt. Maar door de jaren heen zijn de instappers (nog) mooier en comfortabeler geworden. En hipper! Want deze winter ga je ze veel zien. Ze worden aangeboden in diverse materialen en kleuren, maar ook in een stoere of klassieke stijl, denk aan de college style. Ook met veel versieringen; denk aan studs, riempjes, kwastjes, bandjes, strikjes, etc. Qua kleur zie je de instappers vooral in blauw en zwart, maar vergeet deze winter ook zeker groen niet. Deze warme kleur is ideaal te combineren met verschillende andere kleuren in de kleding. Maak het af met een mooie shawl of clutch in die kleur om de look compleet te maken. Hieronder een overzicht van de prachtige instappers:

Koop een geprinte pump

Koop een geprinte pump
De 3D-printer kwam op als snelle prototypemaker voor artsen en architecten. Nu is hij echter overal. Koop een geprinte pump!

Laarzentrends 2017/2018

Laarzentrends 2017/2018
Op regenachtige dagen, struin ik graag op websites met nieuwe schoenen. Ik vind het leuk om te zien wat er allemaal is en doe tegelijkertijd inspiratie op voor een paar schoenen. Voor de aankomende winter ben ik op zoek naar laarzen, dus ik ging op onderzoek uit. Na het lezen van dit artikel ben jij helemaal op de hoogte van de laarzentrends voor de herfst en de komende winter.

Waarom leer nooit uit de mode raakt

Waarom leer nooit uit de mode raakt
In de negentiende eeuw werd de eerste handtas van leer ontworpen. Leer is stevig, flexibel, kwalitatief en tijdloos. Jouw oma had vroeger vast ook een lederen tas. Leer is een favoriet materiaal voor designers. Zij maken veel lederen artikelen in verschillende modellen, kleuren, maten en stijlen. Leer is ook een geliefd item bij zowel vrouwen als mannen. Het is vrijwel overal te koop. In bijna alle boetiekjes en grote warenhuizen vind je lederen artikelen. Je kunt denken aan schoenen, tassen, riemen of portemonnees.