Mijn ultieme aftrap sneakers

Aftrap sneakers zijn voor mij te beschrijven als sneakers die zo lekker zitten dat je ze draagt totdat ze echt niet meer kunnen oftewel afgetrapt zijn. Een andere vereiste is dat deze sneakers ook leuk zijn zodat je er mee voor de dag kunt komen. En... het is ook fijn als je ze redelijk schoon kunt houden. Ik heb in de afgelopen maanden twee paar sneakers gekocht en had gelijk een paar in gedachten die ik zou kunnen omschrijven als dé ultieme aftrap sneakers. Maar hoe kun je dat zeker weten als je dat andere paar nog niet hebt gedragen? Hoog tijd voor een 'battle' tussen twee paar sneakers. Ik ben benieuwd of mijn conclusie klopt. Wil jij weten welk paar de 'battle' wint? Blijf dan lezen!

Witte sneakers – Converse All Star

Sinds ik deze bekende sneakers in mijn bezit heb, heb ik ze al veel gedragen. Ze zaten gelijk al lekker en dat is zo gebleven. Tijdens mijn vakantie heb ik er meerdere keren lang op gelopen en ook dat beviel goed. Behalve dat ze lekker zitten, zijn ze ook sportief en leuk. Ze zijn erg goed te combineren met een casual jurkje of rokje. Ik draag ze niet zo snel bij klassieke jurkjes of rokjes omdat ik het contrast tussen de schoen en het kledingstuk dan te groot vind. Enkele weken geleden kwamen er koffievlekken op mijn schoenen. Erg jammer, maar zo kon ik wel gelijk checken of je ze goed schoon kunt maken. Dat ging niet helemaal vlekkeloos. Het verwijderen van de vlekken ging niet makkelijk en ook nadat ze met de wasmachine mee hadden gedraaid, waren ze niet helemaal weg. Het vervaagde wel, maar het heeft er wel voor gezorgd dat ik deze sneakers minder mooi vind en minder graag draag.

Witte sneakers – Michael Kors

Een tijdje geleden kocht ik in de sale mooie witte sneakers in een leren uitvoering. Ik viel vooral op het uiterlijk van deze schoenen: eenvoudig, maar wel met de subtiele details van Michael Kors. Toen ik ze ging dragen, moest ik er echt aan wennen. Ze liepen een stuk minder comfortabel dan mijn All Stars en dat zorgde ervoor dat ik er niet zo veel op liep. Maar op een dag, toen ik er onbewust veel op gelopen had, ging het eigenlijk wel prima. Vanaf dat moment loop ik ook op deze sneakers veel meer. Deze sneakers zijn iets chiquer dan de All Stars en dat zorgt ervoor dat ik ze gerust combineer met klassiekere kleding. Maar ook met een casual outfit draag ik ze graag. Ik probeer ze goed bij te houden en pak regelmatig een doekje om ze even schoon te maken. Deze sneakers doe ik niet in de wasmachine, omdat het leer met een doekje goed schoongemaakt kan worden.

Welke zijn het nu geworden?

Ik heb lange tijd gedacht dat ik de All Stars kon beschrijven als dé ultieme aftrap sneakers. Ze zaten namelijk vanaf het begin al lekker! Maar sinds dat ze niet meer zo 'vlekkeloos' zijn, is mijn mening veranderd. Mijn conclusie klopt dus niet want... de Michael Kors sneakers zijn echt mijn ultieme aftrap sneakers. Ze zijn mooi, zitten lekker en ik kan ze beter schoonhouden dan de All Stars. Op deze schoenen houd ik het de komende tijd wel uit!

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Koop een geprinte pump

Koop een geprinte pump
De 3D-printer kwam op als snelle prototypemaker voor artsen en architecten. Nu is hij echter overal. Koop een geprinte pump!

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten
Herken je dat je soms wel tien keer op de snoozeknop van je wekker drukt? En opeens moet je er toch echt uit en is er tijdnood. Je hebt geen tijd meer om uitgebreid je haar te doen. Maar onder de douche denk je aan die afspraak waar je toch verzorgd voor de dag wilt komen. Wat nu? Speciaal voor deze momenten heb ik vijf tips voor een verzorgd kapsel dat je binnen vijf minuten fixt.

Effectief en verzorgd door de ochtendspits

Effectief en verzorgd door de ochtendspits
Je kent het wel: de wekker rinkelt, de kinderen roepen of ze uit bed mogen en de was moet nog in de droger. Iedereen wil wel, zoals de vrouw op de foto in het gras spelen met je kind en genieten van de natuur en de zon. Voor iedereen verloopt het ochtendritueel anders, maar rustig opstaan is maar weinig mensen gegeven.

De leukste gouden en zilveren kettingen

De leukste gouden en zilveren kettingen
Kleurige kettingen zijn hip, maar niet iedereen houdt van gekleurde accessoires. Daarom heb ik de mooiste gouden en zilveren kettingen voor jou bij elkaar gezocht. En ik kan het niet laten, je krijgt er gratis stijltips bij hoe je de kettingen op z´n mooist uit laat komen. Want….. zilveren en vooral gouden kettingen zijn niet goedkoop en daar kan jij je geen miskoop mee veroorloven.