Dailytrend stopt.

Rond half februari 2019 is het moment gekomen dat Dailytrend stopt.
Tot die tijd zijn alle artikelen beschikbaar in huidige vorm.

Pak je moment.

Met vriendelijke groet, Dailytrend.

Mijn favoriete zomerschoenen


Bestaat er een vrouw die wel genoeg kan krijgen van schoenen? Lijkt me ongeveer onmogelijk. In alle kleuren, vormen en stoffen; schoenen blijven gewoon feest. Nu het buiten weer heerlijk weer wordt vond ik het tijd om mijn zomerschoenen weer tevoorschijn te halen en deel ik mijn vijf favoriete paar met je.

Adidas – Gazelle

Tot afgelopen najaar had ik altijd het idee dat ik te meisjesachtig was voor sneakers, totdat ik bezweek voor deze stappers. En wat zitten ze heerlijk! Ook valt het me nog mee hoe makkelijk ze te combineren zijn. Ik ging expres voor de mintgroene kleur, zodat ze makkelijk door te dragen waren. Ook heb ik iets met suède, dus ik hoefde niet lang te twijfelen voordat ik ze kocht.

Hier zijn ze nog te verkrijgen.

Paul Green

Met deze schoen ben ik onze Paul Green nog steeds dankbaar. Wat een heerlijke schoentjes zijn dit zeg! Ik moet je bekennen dat het inlopen niet geheel pijnloos en vlot verliep, maar ze waren het absoluut waard. Ik kocht deze schoenen bij Omoda van mijn laatste euro’s afgelopen nazomer, toen ik de weken ervoor al veel te veel geld uitgegeven had.  Mijn zussen en moeder die ook mee waren winkelen keken me hoofdschuddend aan, maar ik kon alleen maar glimlachen. Sommige schoenen zijn nou eenmaal liefde op het eerste gezicht.

Als je maat 41 hebt, ben je vandaag de geluksvogel. Hier bieden ze de schoenen voor nog geen honderd euro aan. Als je niet die maat hebt, zijn ze ook hier te koop.

Dorothy Perkins

Deze schoenen zijn erg fijn als je eens een enorm chique bui hebt. Ik herinner me nog een concert waar ik ze naartoe aangedaan had, maar me toch ietwat overdressed voelde toen ik ze aanhad. Ik vind ze alleen al mooi om naar te kijken, dus ik ben nog steeds heel blij met deze aankoop.

Helaas is de pump niet meer te verkrijgen op internet.

Tommy Hilfiger

Alleen voor het merkje wilde ik dit zomerse paar al hebben. Ik herinner me nog wel dat ik op de middelbare school droomde van de Tommy sleehakken. Toen ik ze eenmaal binnen had was het dus ook groot feest. Zelf zou ik aanraden om ze een slagje lager te bestellen dan dat deze zijn, want door de hoge hak is het een aardig zware schoen wanneer je ‘m aanhebt.

Anna

Je hebt weleens van die schoenen die hun beste tijd gehad hebben, maar je stiekem ook te dierbaar zijn om weg te doen. Zo ook het geval bij deze stappertjes van Anna, die werkelijk overal bij te combineren zijn. Laat ik nou net morgen naar de Omoda gaan, dus wie weet dat ik daar mooie vervangers kan scoren.

Tot dusver mijn zomer schoenencollectie, die hopelijk nog rijkelijk aangevuld mag worden dit seizoen. Welke schoenen vind jij onmisbaar voor in de zomer?

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Hanna

Schrijven, mode, fotografie en mijn gedachten delen met jou, dat is wat ik leuk vind. Daarom heb ik, Hanna Kater, een eigen blog en schrijf ik zo nu en dan voor Dailytrend..nl

 

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.