Deze sneakerklassiekers moet iedere vrouw hebben

Inmiddels zijn ze niet meer uit het straatbeeld weg te denken: sneakers voor dames. In de jaren dat ze zo populair zijn, zijn er veel soorten sneakers bijgekomen. Sommige soorten zijn ook wat naar de achtergrond geraakt. Ik noem vier ultieme sneakerklassiekers die jij als fan van deze schoenen echt in je kast of… aan je voeten moet hebben.

All Stars

Laten we er maar gelijk mee beginnen: All Stars. Ben je een sneaker fan, dan mogen deze schoenen niet in de kast ontbreken. Vooral de lage variant zie je veel en dat in veel verschillende kleuren. Hoewel de meningen verschillen, All Stars kun je heel leuk met een jurkje of rokje combineren.

Kleurrijke sneakers

Deze zomer zijn sneakers in pasteltinten helemaal populair. Maar al langere tijd zijn sneakers in (felle) kleuren verkrijgbaar. En wie dacht dat je alleen effen gekleurde sneakers kunt kopen, heeft het helemaal mis. Ze zijn in allerlei printen verkrijgbaar, van subtiel tot opvallend. Merken als Nike of Adidas doen het altijd goed!

Suéde sneakers

Wil je jouw sneakers net die ‘touch of luxe’ geven, kies dan voor de suéde sneakers. Een echte aanrader, deze klassieker. Je ziet het suéde over de hele sneakers of enkel in de details. Aan jou de keuze. Ook kunnen deze sneakers van die mooie linten als veters hebben. Dit geeft een mooie, vrouwelijke uitstraling. Zoek je dat niet? Je hebt ze ook met klittenband of andere veters.

Witte sneakers

Een groot gedeelte van alle sneakers is wit. Waarom? Het is helemaal van nu, maar je zag ze een paar geleden ook al, ze zijn mooi en het past goed bij heel veel kleding. De grootste klassieker, wat mij betreft. De witte sneakers heb je in vele varianten en van vele merken. Maar hoe houd je ze nu zo mooi wit? Maak ze regelmatig schoon met een sopje en stop ze eventueel in de wasmachine. Houd er dan wel rekening mee dat je het op een lage temperatuur wast en doe de schoenen in een waszak of een kussensloop.

Your favoritFavor it
3x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.