Deze sneakerklassiekers moet iedere vrouw hebben

Inmiddels zijn ze niet meer uit het straatbeeld weg te denken: sneakers voor dames. In de jaren dat ze zo populair zijn, zijn er veel soorten sneakers bijgekomen. Sommige soorten zijn ook wat naar de achtergrond geraakt. Ik noem vier ultieme sneakerklassiekers die jij als fan van deze schoenen echt in je kast of… aan je voeten moet hebben.

All Stars

Laten we er maar gelijk mee beginnen: All Stars. Ben je een sneaker fan, dan mogen deze schoenen niet in de kast ontbreken. Vooral de lage variant zie je veel en dat in veel verschillende kleuren. Hoewel de meningen verschillen, All Stars kun je heel leuk met een jurkje of rokje combineren.

Kleurrijke sneakers

Deze zomer zijn sneakers in pasteltinten helemaal populair. Maar al langere tijd zijn sneakers in (felle) kleuren verkrijgbaar. En wie dacht dat je alleen effen gekleurde sneakers kunt kopen, heeft het helemaal mis. Ze zijn in allerlei printen verkrijgbaar, van subtiel tot opvallend. Merken als Nike of Adidas doen het altijd goed!

Suéde sneakers

Wil je jouw sneakers net die ‘touch of luxe’ geven, kies dan voor de suéde sneakers. Een echte aanrader, deze klassieker. Je ziet het suéde over de hele sneakers of enkel in de details. Aan jou de keuze. Ook kunnen deze sneakers van die mooie linten als veters hebben. Dit geeft een mooie, vrouwelijke uitstraling. Zoek je dat niet? Je hebt ze ook met klittenband of andere veters.

Witte sneakers

Een groot gedeelte van alle sneakers is wit. Waarom? Het is helemaal van nu, maar je zag ze een paar geleden ook al, ze zijn mooi en het past goed bij heel veel kleding. De grootste klassieker, wat mij betreft. De witte sneakers heb je in vele varianten en van vele merken. Maar hoe houd je ze nu zo mooi wit? Maak ze regelmatig schoon met een sopje en stop ze eventueel in de wasmachine. Houd er dan wel rekening mee dat je het op een lage temperatuur wast en doe de schoenen in een waszak of een kussensloop.

Your favoritFavor it
3x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Instappers: Comfortabel en Trendy!

Instappers: Comfortabel en Trendy!
Instappers zijn niet meer weg te denken uit het straat- en modebeeld. Vaak gezien als een makkelijke schoen, die je even snel aantrekt. Maar door de jaren heen zijn de instappers (nog) mooier en comfortabeler geworden. En hipper! Want deze winter ga je ze veel zien. Ze worden aangeboden in diverse materialen en kleuren, maar ook in een stoere of klassieke stijl, denk aan de college style. Ook met veel versieringen; denk aan studs, riempjes, kwastjes, bandjes, strikjes, etc. Qua kleur zie je de instappers vooral in blauw en zwart, maar vergeet deze winter ook zeker groen niet. Deze warme kleur is ideaal te combineren met verschillende andere kleuren in de kleding. Maak het af met een mooie shawl of clutch in die kleur om de look compleet te maken. Hieronder een overzicht van de prachtige instappers:

Laarzentrends 2017/2018

Laarzentrends 2017/2018
Op regenachtige dagen, struin ik graag op websites met nieuwe schoenen. Ik vind het leuk om te zien wat er allemaal is en doe tegelijkertijd inspiratie op voor een paar schoenen. Voor de aankomende winter ben ik op zoek naar laarzen, dus ik ging op onderzoek uit. Na het lezen van dit artikel ben jij helemaal op de hoogte van de laarzentrends voor de herfst en de komende winter.

Waar koop je de mooiste tassen?

Waar koop je de mooiste tassen?
Er zijn veel winkels en webshops waar je mooie tassen kunt kopen. Gelukkig maar, want mooie tassen zijn bij velen favoriet. Wat vind ik nu de beste winkels en webshops waar je de mooiste tassen kunt kopen?

Pumps voor elke gelegenheid

Pumps voor elke gelegenheid
Pumps zijn schoenen met hoge hakken die net niet tot de categorie naaldhakken worden gerekend. Een pump staat vrouwelijk en is eenvoudig aan te trekken. Tegenwoordig draagt 80% van de vrouwen pumps. In de zeventiende en achttiende eeuw werd de pump alleen gedragen door hofdames.