Voorjaarsrokken


De lente hangt in de lucht en de lichte luchtige voorjaarsrokken kunnen uit de kast of je gaat er een paar shoppen.

Prints
Als je ergens niet omheen kan dit voorjaar dan zijn het wel bloemen. Bloemenprints, geborduurde bloemen, geappliqueerde bloemen. Als het maar bloemen zijn.
Houd je wel van een print, maar minder van bloemen dan kom je dit voorjaar ook niets tekort. Er zijn veel rokken met een print. Een dierenprint, safariprint of een applicatie op een rok.

Lengte
De lengte van rokken en jurken varieert. Eigenlijk kan alles, van mini tot maxi. In de winkels neemt het aantal korte rokken af en zie je veel rokken op enkellengte.

De kleding is dit voorjaar veelzijdig. Functionaliteit staat voorop. Je moet met een rok kunnen reizen, in de regen kunnen lopen en naar een formele gelegenheid kunnen gaan. Dit vraagt veel van de ontwerpers. Toch is het ook dit jaar weer gelukt om voor iedere stijlpersoonlijkheid en ieder figuur te rokken te ontwerpen.

Stijlcollage

In de stijlcollage zie je vooral licht gekleurde rokken. In het voorjaar is het heerlijk om weer lichte rokken te kunnen dragen. Je ziet ook symmetrie in de rokken, in het model of in de patronen. Symmetrie is een onderwerp dat in de mode terugkomt maar ook zie je sinds een jaar symmetrie in kapsels.

Een symmetrische lijn laat je slanker lijken. Een horizontale brede lijn zoals in de rood gestreepte rok laat je breder lijken. Ben je erg slank en  wil je wat volume in je lichaamssilhouet? Koop dan een rok met een brede horizontale streep. Gegarandeerd dat je er complimenten over krijgt!

Een spijkerrok mag bij een sportieve stijl niet in de kast ontbreken. Een mooie lichter spijkerrok geeft veel combinatiemogelijkheden zodat je er iedere keer weer net even iets anders uitziet.

Probeer ook eens te wisselen met schoenen. Het effect van een schoen onder een rok kan net het verschil maken. Sneakers onder een rok is helemaal hip! Maar …… het moet wel bij jouw stijlpersoonlijkheid passen. Voel jij je ongemakkelijk in sneakers onder een rok? Koop ze dan niet! Want dan draag je de sneakers maar af en toe, en blijf je het gevoel houden dat je en miskoop hebt gedaan.

Mijn tip: koop alleen kleding en accessoires die bij jouw stijlpersoonlijkheid passen. Dit voorkomt veel miskopen!

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Larinda

Larinda is een enthousiaste imageconsultant. Naast haar werk houdt zij van buitenlandse reizen, een verse fruitsalade, lezen en fietsen. Zij deelt graag haar kennis om mensen te inspireren zodat zij zichtbaar zichzelf kunnen zijn.

 

De ideale lengte van je ketting

De ideale lengte van je ketting
Soms heb je dat: je ziet een hele mooi ketting en toch is er iets mee. Je weet niet precies de vinger op de zere plek te leggen, maar je bent er niet 100% blij mee. Mijn advies is altijd: bij twijfel niet doen. Ik hoop je met onderstaande tips inzicht te geven in de ideale lengte van je ketting. Deze is namelijk voor iedereen verschillend. Het begint met het kennen van je balanspunten. Het is het mooist als je ketting op een bepaald punt eindigt. Bij iedere vrouw ligt dat punt net op een andere hoogte.

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten
Herken je dat je soms wel tien keer op de snoozeknop van je wekker drukt? En opeens moet je er toch echt uit en is er tijdnood. Je hebt geen tijd meer om uitgebreid je haar te doen. Maar onder de douche denk je aan die afspraak waar je toch verzorgd voor de dag wilt komen. Wat nu? Speciaal voor deze momenten heb ik vijf tips voor een verzorgd kapsel dat je binnen vijf minuten fixt.

Effectief en verzorgd door de ochtendspits

Effectief en verzorgd door de ochtendspits
Je kent het wel: de wekker rinkelt, de kinderen roepen of ze uit bed mogen en de was moet nog in de droger. Iedereen wil wel, zoals de vrouw op de foto in het gras spelen met je kind en genieten van de natuur en de zon. Voor iedereen verloopt het ochtendritueel anders, maar rustig opstaan is maar weinig mensen gegeven.