Passen in alle privacy bij The New Bride


Een bruidsjurk uitzoeken: veel vrouwen dromen ervan. Toch kan het ook overweldigend zijn. In een bruidswinkel hangen zóveel prachtige jurken. Welke kies je? Bruidszaak The New Bride in Barneveld weet precies welke trouwjurk perfect bij jou past!

Je eerste afspraak in een bruidswinkel
Voelt het een beetje overweldigend? Geen nood! Het team van The New Bride helpt je graag bij het zoeken naar de perfecte trouwjurk voor de grote dag. Tijdens de eerste afspraak maken we onder het genot van een kopje koffie of thee eerst even kennis en mag je alvast een kijkje nemen tussen de collectie bruidsmode. Misschien weet je al precies welke droomjurk jij wilt? Neem dan gerust foto’s mee naar je afspraak. Heb je nog helemaal geen idee? Geen probleem. Dan beginnen we met het leukste van de dag: het passen van trouwjurken!

Bruidsjurken passen in alle privacy
Het passen van een bruidsjapon doe je niet alleen. Neem vooral je moeder, (schoon)zussen of vriendinnen mee. Liever wat extra privacy? Dan kun je bij The New Bride terecht in één van de speciale privé-paskamers. Dat betekent dat je samen met jouw gezelschap een volledige ruimte tot je eigen beschikking hebt. Je kunt dus in alle rust de bruidsjurken passen en showen!

Je hebt dé trouwjurk van je dromen gevonden, en nu?
Heb jij jouw ideale bruidsjurk gevonden? Dan gaan wij de jurk bestellen en aanpassen aan jouw persoonlijke wensen. Bijvoorbeeld een lange mouw in plaats van een strapless jurk. Of een blauwe jurk in plaats van wit. Het kan allemaal!

Bruidsaccessoires die perfect matchen
In de periode tot aan de bruiloft kom je gemiddeld drie keer de jurk doorpassen. Dan kijken we gelijk naar de details. Wil je accessoires die matchen met jouw trouwjurk? Schoenen in dezelfde kleur als de jurk. Of een bijpassende sluier of hoed? Er zijn veel mogelijkheden. Het is maar net wat jij wilt óf waar je naar op zoek bent. Wist je dat Marianne van Hoedenatelier Marian kan langskomen om een bijpassende hoed met je uit te zoeken? Bij The New Bride weet je zeker dat je slaagt voor jouw droomjurk.

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Redactie

Dailytrend is speciaal bedoeld voor vrouwen die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van Fashion, Wonen en Kids.

 

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

Zo vind jij de perfecte trouwjurk

Zo vind jij de perfecte trouwjurk
Yes! Je bent ten huwelijk gevraagd. Daarmee begint ook jouw zoektocht naar de perfecte trouwjurk. Hoe je dat aanpakt? De experts van The New Bride in Barneveld geven je vijf tips!