Passen in alle privacy bij The New Bride


Een bruidsjurk uitzoeken: veel vrouwen dromen ervan. Toch kan het ook overweldigend zijn. In een bruidswinkel hangen zóveel prachtige jurken. Welke kies je? Bruidszaak The New Bride in Barneveld weet precies welke trouwjurk perfect bij jou past!

Je eerste afspraak in een bruidswinkel
Voelt het een beetje overweldigend? Geen nood! Het team van The New Bride helpt je graag bij het zoeken naar de perfecte trouwjurk voor de grote dag. Tijdens de eerste afspraak maken we onder het genot van een kopje koffie of thee eerst even kennis en mag je alvast een kijkje nemen tussen de collectie bruidsmode. Misschien weet je al precies welke droomjurk jij wilt? Neem dan gerust foto’s mee naar je afspraak. Heb je nog helemaal geen idee? Geen probleem. Dan beginnen we met het leukste van de dag: het passen van trouwjurken!

Bruidsjurken passen in alle privacy
Het passen van een bruidsjapon doe je niet alleen. Neem vooral je moeder, (schoon)zussen of vriendinnen mee. Liever wat extra privacy? Dan kun je bij The New Bride terecht in één van de speciale privé-paskamers. Dat betekent dat je samen met jouw gezelschap een volledige ruimte tot je eigen beschikking hebt. Je kunt dus in alle rust de bruidsjurken passen en showen!

Je hebt dé trouwjurk van je dromen gevonden, en nu?
Heb jij jouw ideale bruidsjurk gevonden? Dan gaan wij de jurk bestellen en aanpassen aan jouw persoonlijke wensen. Bijvoorbeeld een lange mouw in plaats van een strapless jurk. Of een blauwe jurk in plaats van wit. Het kan allemaal!

Bruidsaccessoires die perfect matchen
In de periode tot aan de bruiloft kom je gemiddeld drie keer de jurk doorpassen. Dan kijken we gelijk naar de details. Wil je accessoires die matchen met jouw trouwjurk? Schoenen in dezelfde kleur als de jurk. Of een bijpassende sluier of hoed? Er zijn veel mogelijkheden. Het is maar net wat jij wilt óf waar je naar op zoek bent. Wist je dat Marianne van Hoedenatelier Marian kan langskomen om een bijpassende hoed met je uit te zoeken? Bij The New Bride weet je zeker dat je slaagt voor jouw droomjurk.

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Redactie

Dailytrend is speciaal bedoeld voor vrouwen die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van Fashion, Wonen en Kids.

 

Mijn favoriete zomerschoenen

Mijn favoriete zomerschoenen
Bestaat er een vrouw die wel genoeg kan krijgen van schoenen? Lijkt me ongeveer onmogelijk. In alle kleuren, vormen en stoffen; schoenen blijven gewoon feest. Nu het buiten weer heerlijk weer wordt vond ik het tijd om mijn zomerschoenen weer tevoorschijn te halen en deel ik mijn vijf favoriete paar met je.

My Favorites: royalwaardige kleding

My Favorites: royalwaardige kleding
Als ik iets zou willen, is het wel snuffelen in de kledingkast van een koningin. In èèn jaar tijd werd Maxima al met 161 verschillende looks gezien, dat krijg ik niet voor elkaar. En dan nog te bedenken hoe groot de kledingkast voor al dat moois wel niet moet zijn. Maxima is echter niet de enige royal die zich mooi kleedt, ook de stijl van Kate Middleton vind ik prachtig. Ik ben op zoek gegaan naar wat kleding die binnen haar stijl past.

Vlog: Op zoek naar een mooie bruidsjurk

Vlog: Op zoek naar een mooie bruidsjurk
Manon ging op bezoek bij The New Bride in Barneveld op zoek naar mooie trouwjurken. Bij The New Bride kun je terecht voor de trouwjurk van je dromen. Of je jurk klassiek, strak, modern, romantisch gekleurd, hoog gesloten of een maatje meer moet zijn. The New Bride zorgt voor een trouwjurk die aan alle wensen voldoet.

Van jurk tot droomjurk

Van jurk tot droomjurk
Eindelijk is dé jurk gevonden. Klaar? Nou nee. Wanneer hij na zo’n vier à vijf maanden levertijd de winkel binnenkomt, begint het eigenlijk pas.