Mode shoppen 2.0


Heb je wel eens een kledingstuk online gekocht dat er anders uit zag toen je het uit de verpakking haalde? En wat dacht je van dat ene T-shirt met die vreemde pasvorm? Soms valt winkelen via internet een beetje tegen. Onze tip: ga (weer) eens naar een fysieke kledingzaak!

Op zoek naar een ervaring

Volgens meerdere onderzoeken en trendwatchers zijn klanten juist op zoek naar een mix van zowel fysieke als online winkels. We kijken bijvoorbeeld eerst op het internet wat een zaak te bieden heeft,   om het vervolgens in real life te voelen, ruiken en proberen. In de winkel zelf draait het vooral om de bijzondere ervaring voor de klant. Service, beleving en persoonlijk contact zijn daarbij belangrijk.

Klanten, kwaliteit en koffie

Een goed voorbeeld van een kledingzaak die deze trend heeft opgepikt, is Hootsen Kleding. ‘Voor ons zijn de klantervaring en kwaliteit heel belangrijk,’ zegt eigenaar Henk van Dam. ‘Klanten moeten op hun gemak kunnen kijken, selecteren en passen onder het genot van een kopje koffie of thee. Onze medewerkers bieden daarnaast vrijblijvend persoonlijk en deskundig advies. Ze denken graag mee.’ 

Niet alleen voor vrouwen

Liever eerst vooraf online naar de collectie van Hootsen Kleding kijken? Dat kan. De website biedt een deel van de uitgebreide, kwalitatieve modecollectie voor dames en heren. Waar de focus in veel zaken vooral op dameskleding ligt, is dat hier niet het geval. ‘Voor (jong-)volwassen vrouwen én mannen bieden wij voor elk wat wils,’ zegt Henk van Dam. ‘Van mooi sober tot bewust verrassend.’

Een extra winkelservice

Ook heren die op zoek zijn naar ambtskleding of een trouwkostuum, kunnen bij Hootsen Kleding terecht. Een ambt en een bruiloft vragen immers allebei om gepaste kleding, zoals een driedelig kostuum en bijpassende accessoires. En verder? ‘Als extra dienst in onze winkel bieden wij een eigen vermaakservice,’ vertelt Henk. ‘Zo zorgen we er voor dat ieder kledingstuk perfect past!’

Voor meer informatie over Hootsen Kleding:

Hootsen Kleding
Veluweweg 66
3774 BN Kootwijkerbroek
T: 0342 44 12 71
I: www.hootsenkleding.nl

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Milou

Milou reist én leest graag lifestyle-artikelen. Maar meer dan alles houdt ze van schrijven. En waarover je graag leest, daarover schrijf je ook graag. Toch?

 

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

Mijn favoriete voorjaarsoutfit

Mijn favoriete voorjaarsoutfit
Deze week raakt de thermometer de 25 graden. Wie zijn hart maakt er dan geen vreugdesprongetje? Bij mij maakte niet alleen mijn hart een sprongetje, ook mijn benen maakten een sprint naar mijn kledingkast. Het was tijd om mijn voorjaarskleding uit de opbergruimte te halen. Vandaag laat ik mijn favoriete outfit aan jullie zien.

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.