Mode shoppen 2.0


Heb je wel eens een kledingstuk online gekocht dat er anders uit zag toen je het uit de verpakking haalde? En wat dacht je van dat ene T-shirt met die vreemde pasvorm? Soms valt winkelen via internet een beetje tegen. Onze tip: ga (weer) eens naar een fysieke kledingzaak!

Op zoek naar een ervaring

Volgens meerdere onderzoeken en trendwatchers zijn klanten juist op zoek naar een mix van zowel fysieke als online winkels. We kijken bijvoorbeeld eerst op het internet wat een zaak te bieden heeft,   om het vervolgens in real life te voelen, ruiken en proberen. In de winkel zelf draait het vooral om de bijzondere ervaring voor de klant. Service, beleving en persoonlijk contact zijn daarbij belangrijk.

Klanten, kwaliteit en koffie

Een goed voorbeeld van een kledingzaak die deze trend heeft opgepikt, is Hootsen Kleding. ‘Voor ons zijn de klantervaring en kwaliteit heel belangrijk,’ zegt eigenaar Henk van Dam. ‘Klanten moeten op hun gemak kunnen kijken, selecteren en passen onder het genot van een kopje koffie of thee. Onze medewerkers bieden daarnaast vrijblijvend persoonlijk en deskundig advies. Ze denken graag mee.’ 

Niet alleen voor vrouwen

Liever eerst vooraf online naar de collectie van Hootsen Kleding kijken? Dat kan. De website biedt een deel van de uitgebreide, kwalitatieve modecollectie voor dames en heren. Waar de focus in veel zaken vooral op dameskleding ligt, is dat hier niet het geval. ‘Voor (jong-)volwassen vrouwen én mannen bieden wij voor elk wat wils,’ zegt Henk van Dam. ‘Van mooi sober tot bewust verrassend.’

Een extra winkelservice

Ook heren die op zoek zijn naar ambtskleding of een trouwkostuum, kunnen bij Hootsen Kleding terecht. Een ambt en een bruiloft vragen immers allebei om gepaste kleding, zoals een driedelig kostuum en bijpassende accessoires. En verder? ‘Als extra dienst in onze winkel bieden wij een eigen vermaakservice,’ vertelt Henk. ‘Zo zorgen we er voor dat ieder kledingstuk perfect past!’

Voor meer informatie over Hootsen Kleding:

Hootsen Kleding
Veluweweg 66
3774 BN Kootwijkerbroek
T: 0342 44 12 71
I: www.hootsenkleding.nl

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Milou

Milou reist én leest graag lifestyle-artikelen. Maar meer dan alles houdt ze van schrijven. En waarover je graag leest, daarover schrijf je ook graag. Toch?

 

My Favorites: royalwaardige kleding

My Favorites: royalwaardige kleding
Als ik iets zou willen, is het wel snuffelen in de kledingkast van een koningin. In èèn jaar tijd werd Maxima al met 161 verschillende looks gezien, dat krijg ik niet voor elkaar. En dan nog te bedenken hoe groot de kledingkast voor al dat moois wel niet moet zijn. Maxima is echter niet de enige royal die zich mooi kleedt, ook de stijl van Kate Middleton vind ik prachtig. Ik ben op zoek gegaan naar wat kleding die binnen haar stijl past.

Trendwatching: deze kettingen zijn hip!

Trendwatching: deze kettingen zijn hip!
Dit winterseizoen is er voor elk wat wils! Het maakt niet uit of je van grote of kleine, dikke of dunne, lange of korte kettingen houdt, er ligt voor iedereen iets in de winkel. Nieuwe trends zijn de chokers. Het modeseizoen 2016 zagen we ze voor het eerst verschijnen, nu kan je er echt niet meer omheen. Een choker is strak tegen de nek aan gedragen bandje. In 1800 werd de choker veel gedragen. Nu komt hij na tussenpozen van tientallen jaren weer boven het maaiveld uit.

Met deze sjaals maak je jouw outfit compleet

Met deze sjaals maak je jouw outfit compleet
Met één accessoire eindeloze mogelijkheden! Dan heb je het over de sjaal. Een sjaal is een veelzijdig accessoire en geeft flair of legt een mooi accent. Een sjaal kun je knopen, of met een clip, kraal of speld vastzetten. Een sjaal maakt je outfit helemaal af. De meeste vrouwen hebben een flinke verzameling sjaals in hun kast. Een sjaal is altijd leuk om erbij te kopen. Maar dan kom je thuis... Met de grote vraag: waar draag ik de sjaal bij en hoe draag ik de sjaal op een vlotte manier?

Trend alert: de turban [advertorial]

Trend alert: de turban [advertorial]
Maak kennis met de turban, in de volksmond ook wel een ‘tulband’ genoemd. Ook in Nederland zie je dit bijzondere hoofddeksel steeds vaker op straat.