Mode shoppen 2.0


Heb je wel eens een kledingstuk online gekocht dat er anders uit zag toen je het uit de verpakking haalde? En wat dacht je van dat ene T-shirt met die vreemde pasvorm? Soms valt winkelen via internet een beetje tegen. Onze tip: ga (weer) eens naar een fysieke kledingzaak!

Op zoek naar een ervaring

Volgens meerdere onderzoeken en trendwatchers zijn klanten juist op zoek naar een mix van zowel fysieke als online winkels. We kijken bijvoorbeeld eerst op het internet wat een zaak te bieden heeft,   om het vervolgens in real life te voelen, ruiken en proberen. In de winkel zelf draait het vooral om de bijzondere ervaring voor de klant. Service, beleving en persoonlijk contact zijn daarbij belangrijk.

Klanten, kwaliteit en koffie

Een goed voorbeeld van een kledingzaak die deze trend heeft opgepikt, is Hootsen Kleding. ‘Voor ons zijn de klantervaring en kwaliteit heel belangrijk,’ zegt eigenaar Henk van Dam. ‘Klanten moeten op hun gemak kunnen kijken, selecteren en passen onder het genot van een kopje koffie of thee. Onze medewerkers bieden daarnaast vrijblijvend persoonlijk en deskundig advies. Ze denken graag mee.’ 

Niet alleen voor vrouwen

Liever eerst vooraf online naar de collectie van Hootsen Kleding kijken? Dat kan. De website biedt een deel van de uitgebreide, kwalitatieve modecollectie voor dames en heren. Waar de focus in veel zaken vooral op dameskleding ligt, is dat hier niet het geval. ‘Voor (jong-)volwassen vrouwen én mannen bieden wij voor elk wat wils,’ zegt Henk van Dam. ‘Van mooi sober tot bewust verrassend.’

Een extra winkelservice

Ook heren die op zoek zijn naar ambtskleding of een trouwkostuum, kunnen bij Hootsen Kleding terecht. Een ambt en een bruiloft vragen immers allebei om gepaste kleding, zoals een driedelig kostuum en bijpassende accessoires. En verder? ‘Als extra dienst in onze winkel bieden wij een eigen vermaakservice,’ vertelt Henk. ‘Zo zorgen we er voor dat ieder kledingstuk perfect past!’

Voor meer informatie over Hootsen Kleding:

Hootsen Kleding
Veluweweg 66
3774 BN Kootwijkerbroek
T: 0342 44 12 71
I: www.hootsenkleding.nl

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Milou

Milou reist én leest graag lifestyle-artikelen. Maar meer dan alles houdt ze van schrijven. En waarover je graag leest, daarover schrijf je ook graag. Toch?

 

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Wat trek ik aan naar mijn sollicitatie?

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Wat trek ik aan naar mijn sollicitatie?
Het is niet altijd even makkelijk om je kleding overeen te laten komen met jouw persoonlijkheid en uitstraling. In deze serie beantwoord kleur-, stijl- en imagocoach Larinda Bok jouw persoonlijke imagovragen. Vandaag beantwoordt ze de vraag van Anna. “Ik ben 25 jaar en heb net mijn studie afgerond. Binnenkort heb ik een aantal sollicitaties (allemaal voor op kantoor). De bedrijven zeggen dat er een informele werksfeer heerst. Ik weet niet hoe ze intern gekleed gaan. Nu wil ik niet overdressed aankomen (zoals in een mantelpakje), maar ook weer niet te casual gekleed gaan. Bij een casual stijl voel ik me trouwens wel het fijnst. Heb jij tips voor me wat ik aan kan trekken? Zodat ik toch netjes over kom, maar niet te stijf.”

Waarom leer nooit uit de mode raakt

Waarom leer nooit uit de mode raakt
In de negentiende eeuw werd de eerste handtas van leer ontworpen. Leer is stevig, flexibel, kwalitatief en tijdloos. Jouw oma had vroeger vast ook een lederen tas. Leer is een favoriet materiaal voor designers. Zij maken veel lederen artikelen in verschillende modellen, kleuren, maten en stijlen. Leer is ook een geliefd item bij zowel vrouwen als mannen. Het is vrijwel overal te koop. In bijna alle boetiekjes en grote warenhuizen vind je lederen artikelen. Je kunt denken aan schoenen, tassen, riemen of portemonnees.

My Favorites: truien

My Favorites: truien
Ondanks dat ik dol ben op de zomer, kan ik niet wachten op de winter. Al is het alleen al om de lelijke warme sokken die je weer aan mag en de kopjes chocomel met een toef slagroom die weer voorbijkomen. Wat de winter ook fijn maakt, is de nieuwe mode die we weer mogen passen en kopen, al is het in beperkte mate. Omdat we het niet koud willen hebben, zie ik het als mijn taak om op zoek te gaan naar de heerlijkste truien, om het laatste stukje winter door te komen.

Mijn kringkoopjes #1

Mijn kringkoopjes #1
Wanneer je de deur open doet komt een ietwat muffe geur tegemoet. Je kijkt rond en ziet verschillende retrolook stoeltjes. Naast een dikke stapel met oude tijdschriften en een ouderwetse naaimachine waarvan de vorige eigenaar een poging heeft gedaan om ‘m roze te verven. Jawel, ik heb het hier over de kringloopwinkel. Ik ben dol op deze winkel waar je vaak unieke items voor een prikkie kunt scoren. Het is dat ik nog geen eigen huis heb, maar anders had ik al heel wat meubelstukken mee naar buiten gesjouwd. Vandaag laat ik je zien wat ik wel mee naar huis heb genomen.