Mode shoppen 2.0


Heb je wel eens een kledingstuk online gekocht dat er anders uit zag toen je het uit de verpakking haalde? En wat dacht je van dat ene T-shirt met die vreemde pasvorm? Soms valt winkelen via internet een beetje tegen. Onze tip: ga (weer) eens naar een fysieke kledingzaak!

Op zoek naar een ervaring

Volgens meerdere onderzoeken en trendwatchers zijn klanten juist op zoek naar een mix van zowel fysieke als online winkels. We kijken bijvoorbeeld eerst op het internet wat een zaak te bieden heeft,   om het vervolgens in real life te voelen, ruiken en proberen. In de winkel zelf draait het vooral om de bijzondere ervaring voor de klant. Service, beleving en persoonlijk contact zijn daarbij belangrijk.

Klanten, kwaliteit en koffie

Een goed voorbeeld van een kledingzaak die deze trend heeft opgepikt, is Hootsen Kleding. ‘Voor ons zijn de klantervaring en kwaliteit heel belangrijk,’ zegt eigenaar Henk van Dam. ‘Klanten moeten op hun gemak kunnen kijken, selecteren en passen onder het genot van een kopje koffie of thee. Onze medewerkers bieden daarnaast vrijblijvend persoonlijk en deskundig advies. Ze denken graag mee.’ 

Niet alleen voor vrouwen

Liever eerst vooraf online naar de collectie van Hootsen Kleding kijken? Dat kan. De website biedt een deel van de uitgebreide, kwalitatieve modecollectie voor dames en heren. Waar de focus in veel zaken vooral op dameskleding ligt, is dat hier niet het geval. ‘Voor (jong-)volwassen vrouwen én mannen bieden wij voor elk wat wils,’ zegt Henk van Dam. ‘Van mooi sober tot bewust verrassend.’

Een extra winkelservice

Ook heren die op zoek zijn naar ambtskleding of een trouwkostuum, kunnen bij Hootsen Kleding terecht. Een ambt en een bruiloft vragen immers allebei om gepaste kleding, zoals een driedelig kostuum en bijpassende accessoires. En verder? ‘Als extra dienst in onze winkel bieden wij een eigen vermaakservice,’ vertelt Henk. ‘Zo zorgen we er voor dat ieder kledingstuk perfect past!’

Voor meer informatie over Hootsen Kleding:

Hootsen Kleding
Veluweweg 66
3774 BN Kootwijkerbroek
T: 0342 44 12 71
I: www.hootsenkleding.nl

Your favoritFavor it
0x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Milou

Milou reist én leest graag lifestyle-artikelen. Maar meer dan alles houdt ze van schrijven. En waarover je graag leest, daarover schrijf je ook graag. Toch?

 

Een lange ketting, passend bij je outfit

Een lange ketting, passend bij je outfit
Korte kettingen, lange kettingen, en medium kettingen. Iedereen heeft zo z’n voorkeuren. Een lange ketting is niet voor iedere gezichtsvorm of halslijn geschikt. Een shirt met een diepe V-hals is uitermate geschikt voor een lange ketting. De ketting zorgt dat de lengte die de V-hals creëert doorloopt in je outfit. Bij een trui met een col staat een lange ketting ook heel mooi. Let ook op je persoonlijke stijl. Een stoere ketting staat minder mooi bij een chique stijlpersoonlijkheid.

De leukste gouden en zilveren kettingen

De leukste gouden en zilveren kettingen
Kleurige kettingen zijn hip, maar niet iedereen houdt van gekleurde accessoires. Daarom heb ik de mooiste gouden en zilveren kettingen voor jou bij elkaar gezocht. En ik kan het niet laten, je krijgt er gratis stijltips bij hoe je de kettingen op z´n mooist uit laat komen. Want….. zilveren en vooral gouden kettingen zijn niet goedkoop en daar kan jij je geen miskoop mee veroorloven.

Mijn kringkoopjes #1

Mijn kringkoopjes #1
Wanneer je de deur open doet komt een ietwat muffe geur tegemoet. Je kijkt rond en ziet verschillende retrolook stoeltjes. Naast een dikke stapel met oude tijdschriften en een ouderwetse naaimachine waarvan de vorige eigenaar een poging heeft gedaan om ‘m roze te verven. Jawel, ik heb het hier over de kringloopwinkel. Ik ben dol op deze winkel waar je vaak unieke items voor een prikkie kunt scoren. Het is dat ik nog geen eigen huis heb, maar anders had ik al heel wat meubelstukken mee naar buiten gesjouwd. Vandaag laat ik je zien wat ik wel mee naar huis heb genomen.

My favorites: babykleding

My favorites: babykleding
Als ik op zoek ben naar een kraamcadeautje in de vorm van babykleding, valt mij altijd op dat er enorm veel keuze is. Dit maakt het makkelijk, maar misschien ook weleens moeilijk. Want; wat moet je nu kiezen? In dit artikel laat ik vijf keer keer mijn favoriete babykleding zien, hopelijk doe je daardoor wat inspiratie op!