Hoe style ik... een midi-rok?


De midi-rok is inmiddels niet meer uit ons straatbeeld weg te denken. En logisch ook. Wie houdt er nu niet van een zwierend exemplaar om je benen, of juist een strakker exemplaar waardoor je langer lijkt? Met deze rok hoef je niet meer verschrikt achter je te kijken wanneer je bukt (wat bij de mini-variant wel het geval is) en ook struikel je niet over je eigen kleding (je raad het vast al, zoals bij de maxirok).

Wanneer je afgelopen maanden hebt gewinkeld, heb je de midi-rok ongetwijfeld in de winkels zien hangen. De naam zegt het al; het is een middellange rok, die tot net over je knieën komt. Ik ben benieuwd of je er eentje gepast hebt, of zelfs gekocht. Laat het weten in een reactie onder dit artikel. Ik ben in ieder geval wel overstag gegaan en heb een luipaard-exemplaar gekocht. 

Je moet het wel mooi vinden én durven, deze print. Maar dat eerste is bij mij wel het geval en ook het tweede heeft mij niet doen weerhouden deze rok te kopen. De rok is strak in de taille en loopt vanuit hier wijder uit. Ik draag er een simpel shirtje op en mijn witte Adidas sneakers eronder. Niet alleen sneakers zijn er leuk bij, je ziet onder de midi-rok ook vaak korte laarsjes.

Kun je een midi-rok alle seizoenen door dragen? Ja, zeker wel! Combineer de rok in de winter met een panty. In de zomer kun je er gewoon blote benen onder dragen. Zeker als de rok wat wijder valt is de rok lekker luchtig om te dragen.

Deze rok heb ik gekocht bij Percentil. Een site met tweedehands kleding. Ditzelfde exemplaar ga je niet snel vinden. Daarom heb ik een aantal leuke midi-rokken voor je geselecteerd. Ze zijn allemaal te vinden bij Zalando. 

  1. Ichi; 49,95 euro
  2. Louche; 64,95 euro
  3. True Violet 64,95 euro
  1. Anna Field; 39,95 euro
  2. Esprit; 59,99 euro
  3. Gina Tricot; 39,95 euro
Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Elize

Elize is vierdejaars communicatiestudent. Haar passie voor mode combineert ze met bloggen, zowel op Dailytrend als op haar eigen blog www.rokkiemountains.nl. Ook interieurtips deelt ze graag met jou.

 

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.