Een kijkje in mijn voorjaarskledingkast

Nu de dagen lengen en je het voorjaar ruikt heb ik weer zin in voorjaarskleding. Voor mijn gevoel komt de zomer dan dichterbij. Ik heb 1 ½ meter kleding in mijn kast hangen. Want met 7 kledingstukken kan ik ontelbare combinaties maken.

Dit voorjaar heb ik alleen een nieuwe rode jas gekocht en de blauwe top met paarse patronen. 

Basisgarderobe
Een basisgarderobe bestaat uit enkele duurzame goede kledingstukken waar veel mee te combineren is. Mijn advies: koop je basisgarderobe in jouw persoonlijke basiskleuren, dan heb je nooit meer een miskoop en ontelbaar veel combinatiemogelijkheden.

Een blauwe halflange rok is dit voorjaar een prachtig basiskledingstuk dat in geen enkele vrouwengarderobe mag ontbreken. Dit voorjaar combineer ik deze rok met een mooie witte blouse met een strik en prachtige ruchesrand op de voorpas. De strik is afneembaar waardoor je meteen een andere uitstraling krijgt. De rode jas past prachtig bij de witte blouse. Als ik het geblokte shirt op de blauwe rok draag en de rode jas erover, dan wordt het iets meer een casual outfit. Het blauw-wit gestreepte shirt past ook onder de rode jas. Gecombineerd met de spijkerrok zorgt het blauwwitte shirt voor een sportieve uitstraling.

De kleurrijke top met korte mouwen is te combineren met beide rokken en door er afwisselend witte sneakers of blauwe pumps onder te dragen heb ik voor elke gelegenheid een sportieve, casual of stijlvolle outfit.

Combineren met accessoires
Zoals ik al schreef kan ik door de witte blouse zonder strik te dragen 2 verschillende outfits maken. De witte blouse is te combineren met beide rokken, met en zonder rode jas en met het blauwwitte shirt onder de witte blouse heb ik weer een combinatie die nog niet is gemaakt.

Ik daag jou uit om ook een praktische basisgarderobe samen te stellen.

Tip
Leg alle combinaties die je kunt maken op een tafel of op je bed en maak er foto’s van. Plak de foto’s aan de binnenkant van je kastdeur en je hoeft nooit meer naar combinaties te zoeken. Je kunt de foto’s zelfs sorteren op stijlvoorkeur: casual, gekleed, sportief of stijlvol.

 

Veel succes en als je vragen over combinaties hebt kun je deze altijd mailen naar info@dailytrend.nl. Dan beantwoord ik jouw vraag ik een volgend artikel.

Your favoritFavor it
2x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Larinda

Larinda is een enthousiaste imageconsultant. Naast haar werk houdt zij van buitenlandse reizen, een verse fruitsalade, lezen en fietsen. Zij deelt graag haar kennis om mensen te inspireren zodat zij zichtbaar zichzelf kunnen zijn.

 

Effectief en verzorgd door de ochtendspits

Effectief en verzorgd door de ochtendspits
Je kent het wel: de wekker rinkelt, de kinderen roepen of ze uit bed mogen en de was moet nog in de droger. Iedereen wil wel, zoals de vrouw op de foto in het gras spelen met je kind en genieten van de natuur en de zon. Voor iedereen verloopt het ochtendritueel anders, maar rustig opstaan is maar weinig mensen gegeven.

De ideale lengte van je ketting

De ideale lengte van je ketting
Soms heb je dat: je ziet een hele mooi ketting en toch is er iets mee. Je weet niet precies de vinger op de zere plek te leggen, maar je bent er niet 100% blij mee. Mijn advies is altijd: bij twijfel niet doen. Ik hoop je met onderstaande tips inzicht te geven in de ideale lengte van je ketting. Deze is namelijk voor iedereen verschillend. Het begint met het kennen van je balanspunten. Het is het mooist als je ketting op een bepaald punt eindigt. Bij iedere vrouw ligt dat punt net op een andere hoogte.

Een lange ketting, passend bij je outfit

Een lange ketting, passend bij je outfit
Korte kettingen, lange kettingen, en medium kettingen. Iedereen heeft zo z’n voorkeuren. Een lange ketting is niet voor iedere gezichtsvorm of halslijn geschikt. Een shirt met een diepe V-hals is uitermate geschikt voor een lange ketting. De ketting zorgt dat de lengte die de V-hals creëert doorloopt in je outfit. Bij een trui met een col staat een lange ketting ook heel mooi. Let ook op je persoonlijke stijl. Een stoere ketting staat minder mooi bij een chique stijlpersoonlijkheid.

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?
Het is niet altijd even makkelijk om je kleding overeen te laten komen met jouw persoonlijkheid en uitstraling. In deze serie beantwoord kleur-, stijl- en imagocoach Larinda Bok jouw persoonlijke imagovragen. Vandaag beantwoordt ze de vraag van Anna.