Een kijkje in mijn voorjaarskledingkast

Nu de dagen lengen en je het voorjaar ruikt heb ik weer zin in voorjaarskleding. Voor mijn gevoel komt de zomer dan dichterbij. Ik heb 1 ½ meter kleding in mijn kast hangen. Want met 7 kledingstukken kan ik ontelbare combinaties maken.

Dit voorjaar heb ik alleen een nieuwe rode jas gekocht en de blauwe top met paarse patronen. 

Basisgarderobe
Een basisgarderobe bestaat uit enkele duurzame goede kledingstukken waar veel mee te combineren is. Mijn advies: koop je basisgarderobe in jouw persoonlijke basiskleuren, dan heb je nooit meer een miskoop en ontelbaar veel combinatiemogelijkheden.

Een blauwe halflange rok is dit voorjaar een prachtig basiskledingstuk dat in geen enkele vrouwengarderobe mag ontbreken. Dit voorjaar combineer ik deze rok met een mooie witte blouse met een strik en prachtige ruchesrand op de voorpas. De strik is afneembaar waardoor je meteen een andere uitstraling krijgt. De rode jas past prachtig bij de witte blouse. Als ik het geblokte shirt op de blauwe rok draag en de rode jas erover, dan wordt het iets meer een casual outfit. Het blauw-wit gestreepte shirt past ook onder de rode jas. Gecombineerd met de spijkerrok zorgt het blauwwitte shirt voor een sportieve uitstraling.

De kleurrijke top met korte mouwen is te combineren met beide rokken en door er afwisselend witte sneakers of blauwe pumps onder te dragen heb ik voor elke gelegenheid een sportieve, casual of stijlvolle outfit.

Combineren met accessoires
Zoals ik al schreef kan ik door de witte blouse zonder strik te dragen 2 verschillende outfits maken. De witte blouse is te combineren met beide rokken, met en zonder rode jas en met het blauwwitte shirt onder de witte blouse heb ik weer een combinatie die nog niet is gemaakt.

Ik daag jou uit om ook een praktische basisgarderobe samen te stellen.

Tip
Leg alle combinaties die je kunt maken op een tafel of op je bed en maak er foto’s van. Plak de foto’s aan de binnenkant van je kastdeur en je hoeft nooit meer naar combinaties te zoeken. Je kunt de foto’s zelfs sorteren op stijlvoorkeur: casual, gekleed, sportief of stijlvol.

 

Veel succes en als je vragen over combinaties hebt kun je deze altijd mailen naar info@dailytrend.nl. Dan beantwoord ik jouw vraag ik een volgend artikel.

Your favoritFavor it
3x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Larinda

Larinda is een enthousiaste imageconsultant. Naast haar werk houdt zij van buitenlandse reizen, een verse fruitsalade, lezen en fietsen. Zij deelt graag haar kennis om mensen te inspireren zodat zij zichtbaar zichzelf kunnen zijn.

 

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.