Een kijkje in mijn voorjaarskledingkast

Nu de dagen lengen en je het voorjaar ruikt heb ik weer zin in voorjaarskleding. Voor mijn gevoel komt de zomer dan dichterbij. Ik heb 1 ½ meter kleding in mijn kast hangen. Want met 7 kledingstukken kan ik ontelbare combinaties maken.

Dit voorjaar heb ik alleen een nieuwe rode jas gekocht en de blauwe top met paarse patronen. 

Basisgarderobe
Een basisgarderobe bestaat uit enkele duurzame goede kledingstukken waar veel mee te combineren is. Mijn advies: koop je basisgarderobe in jouw persoonlijke basiskleuren, dan heb je nooit meer een miskoop en ontelbaar veel combinatiemogelijkheden.

Een blauwe halflange rok is dit voorjaar een prachtig basiskledingstuk dat in geen enkele vrouwengarderobe mag ontbreken. Dit voorjaar combineer ik deze rok met een mooie witte blouse met een strik en prachtige ruchesrand op de voorpas. De strik is afneembaar waardoor je meteen een andere uitstraling krijgt. De rode jas past prachtig bij de witte blouse. Als ik het geblokte shirt op de blauwe rok draag en de rode jas erover, dan wordt het iets meer een casual outfit. Het blauw-wit gestreepte shirt past ook onder de rode jas. Gecombineerd met de spijkerrok zorgt het blauwwitte shirt voor een sportieve uitstraling.

De kleurrijke top met korte mouwen is te combineren met beide rokken en door er afwisselend witte sneakers of blauwe pumps onder te dragen heb ik voor elke gelegenheid een sportieve, casual of stijlvolle outfit.

Combineren met accessoires
Zoals ik al schreef kan ik door de witte blouse zonder strik te dragen 2 verschillende outfits maken. De witte blouse is te combineren met beide rokken, met en zonder rode jas en met het blauwwitte shirt onder de witte blouse heb ik weer een combinatie die nog niet is gemaakt.

Ik daag jou uit om ook een praktische basisgarderobe samen te stellen.

Tip
Leg alle combinaties die je kunt maken op een tafel of op je bed en maak er foto’s van. Plak de foto’s aan de binnenkant van je kastdeur en je hoeft nooit meer naar combinaties te zoeken. Je kunt de foto’s zelfs sorteren op stijlvoorkeur: casual, gekleed, sportief of stijlvol.

 

Veel succes en als je vragen over combinaties hebt kun je deze altijd mailen naar info@dailytrend.nl. Dan beantwoord ik jouw vraag ik een volgend artikel.

Your favoritFavor it
2x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Larinda

Larinda is een enthousiaste imageconsultant. Naast haar werk houdt zij van buitenlandse reizen, een verse fruitsalade, lezen en fietsen. Zij deelt graag haar kennis om mensen te inspireren zodat zij zichtbaar zichzelf kunnen zijn.

 

Waarom leer nooit uit de mode raakt

Waarom leer nooit uit de mode raakt
In de negentiende eeuw werd de eerste handtas van leer ontworpen. Leer is stevig, flexibel, kwalitatief en tijdloos. Jouw oma had vroeger vast ook een lederen tas. Leer is een favoriet materiaal voor designers. Zij maken veel lederen artikelen in verschillende modellen, kleuren, maten en stijlen. Leer is ook een geliefd item bij zowel vrouwen als mannen. Het is vrijwel overal te koop. In bijna alle boetiekjes en grote warenhuizen vind je lederen artikelen. Je kunt denken aan schoenen, tassen, riemen of portemonnees.

Mijn favoriete voorjaarsoutfit

Mijn favoriete voorjaarsoutfit
Deze week raakt de thermometer de 25 graden. Wie zijn hart maakt er dan geen vreugdesprongetje? Bij mij maakte niet alleen mijn hart een sprongetje, ook mijn benen maakten een sprint naar mijn kledingkast. Het was tijd om mijn voorjaarskleding uit de opbergruimte te halen. Vandaag laat ik mijn favoriete outfit aan jullie zien.

Op stap met TOMS

Op stap met TOMS
Voor mij is het niet meer dan normaal dat ik mijn voeten in mijn schoenen laat glijden wanneer ik de deur uitstap. Ik heb zelfs meerdere paren waar ik uit kan kiezen. Dit was het ook voor Blake Mycoskie. Totdat hij in een dorp in Argentinië kwam. De kinderen daar liepen op blote voeten en hun ouders hadden niet de mogelijkheid om schoenen te kopen. Om hen te helpen richtte hij TOMS op. Met zijn bedrijf verkocht hij schoenen, en met ieder verkocht paar gafschonk hij een paar aan één van die kinderen.

Kringloopchallenge: Wie scoort de leukste outfit voor minder dan 15 euro?

Kringloopchallenge: Wie scoort de leukste outfit voor minder dan 15 euro?
De kringloop, wie kent deze winkel niet? De één vindt het heerlijk om uren tussen de spulletjes te speuren, de ander moet niks hebben van alle tweedehands zooi. Feit is wel dat tweedehands kopen hartstikke duurzaam is. Voor dit artikel doken Hanna en Elize de kringloop in met vijftien euro. Op zoek naar een outfit. Ze geven het bewijs dat je er hartstikke trendy uit kunt zien in tweedehands kleding.