TS-Tailormade: als een pak écht maatwerk moet zijn

Een pak vinden dat aan al je wensen voldoet? Dat is niet altijd makkelijk. Zeker niet als je iets speciaals zoekt. Stop met zoeken! Speksnijder Tailormade heeft de perfecte oplossing. TS-Tailormade: een uniek kostuum, helemaal aangepast op jouw wensen.


Een kostuum op maat dat jou op het lijf geschreven is

Of het nu een huwelijk, nieuwe baan of andere speciale gelegenheid is, iedere man wil graag goed voor de dag komen. Toch kan het best lastig zijn om het juiste pak te vinden. De pasvorm is niet ideaal. Of je zoekt toch een stofje in een andere kleur of dessin. Met een maatwerkpak van TS-Tailormade – het eigen label van Speksnijder Tailormade – weet je zeker dat je vindt wat je zoekt. Ga voor een voorproefje alvast naar www.speksnijder.nl/tailormade

Van zakelijk kostuum tot trouwpak of casual kostuum

Wat is er nou leuker dan je eigen touch geven aan je kostuum? Zoek je een klassieke of een slankere lijn? Wordt het een zakelijk kostuum of een trouwpak, driedelig of juist met een casual look? Bij Speksnijder zijn de mogelijkheden en combinaties eindeloos. Je maakt het maatpak helemaal persoonlijk. Stoffen, dessins, voering, knopen, zakken, revers of accentgarens; alles kan aan je smaak worden aangepast.

Een persoonlijk adviseur denkt mee over jouw kostuum

Natuurlijk sta je er daarbij niet alleen voor. Een persoonlijk adviseur van Speksnijder helpt je bij het maken van de juiste keuze. In alle privacy worden je maten opgenomen en de mogelijkheden met je doorgenomen. Uiteraard wordt daarbij vooral geluisterd naar wat jij wilt. Door jarenlange ervaring weet je adviseur bovendien precies wat jou het beste staat, waardoor onnodig veel passessies voorkomen worden. Ideaal, zeker als winkelen niet je grootste hobby is.


Een maatpak? Is dat niet iets van vroeger?

Jezelf een maatpak aan laten meten is helemaal van nu! Was het vroeger alleen weggelegd voor ouderen met een grote portemonnee, tegenwoordig wordt het publiek steeds jonger. Maatwerk is hip. TS-Tailormade staat dan ook voor de kwaliteit van vroeger met het handschrift van nu. Een mooiere combinatie is er niet toch?


Een trouwkostuum op maat voor de bruidegom

Het maatkostuum past perfect in de trend van steeds persoonlijker wordende bruiloften. Heeft jullie grote dag een thema of een specifieke kleur? Wil je zeker weten dat jullie outfits perfect bij elkaar passen? Een 'personal' trouwpak voor de bruidegom maakt het helemaal af. Denk aan schitterende stoffen met een extra feestelijke touch. En wat dacht je van unieke details die aan het kostuum kunnen worden toegevoegd. Van de manchetknopen tot een verrassend persoonlijk borduursel in je jasje.

Overhemden en schoenen bij jouw kostuum op maat

Natuurlijk houdt de keuze niet op bij het maatkostuum. Ook overhemden kunnen volledig op maat en in elk dessin worden gemaakt. Maak de look helemaal af in Het Schoenenkabinet, de ruime afdeling herenschoenen van Speksnijder. Of neem meteen een kijkje bij de herenmode. Met meer dan 100 modemerken en ruim 2.250 m2 winkeloppervlak is een bezoek aan Speksnijder meer dan de moeite waard.

De afdeling TS-Tailormade van Speksnijder vind je in de vestiging in Bergambacht. Daarnaast kun je voor de reguliere herenmode en pakkencollecties ook terecht in Veenendaal (herenmode en mode voor de bruidegom) en Kampen (herenmode).

Your favoritFavor it
2x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 

Dailytrend

 

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

Vrolijke sokken maken de man

Vrolijke sokken maken de man
Het is misschien wel het kledingstuk waarover het minst wordt nagedacht: de sok. Vroeger was het zo dat die mooi verstopt kon worden onder de broek. Maar nu de mode de broek al bij de enkels laat ophouden, kan de sok niet langer ongezien blijven.