Dailytrend stopt.

Rond half februari 2019 is het moment gekomen dat Dailytrend stopt.
Tot die tijd zijn alle artikelen beschikbaar in huidige vorm.

Pak je moment.

Met vriendelijke groet, Dailytrend.

Deze tops zouden in iedere vrouwenkledingkast moeten hangen. Mét exclusieve stylingtips!


Laatst ging ik een dagje (online) winkelen met mijn pet als imagoconsultant op. Ik selecteerde tops voor jou die multifunctioneel zijn én ook overeenkomen met de nieuwste winterkleuren. Ook zocht ik naar stijlvolle kledingstukken die je als een waardevolle aanvulling op je basisgarderobe kunt inzetten. Bij ieder kledingstuk krijg je een exclusieve stylingtip van mij. 

We fashion

Deze winter zien we veel prints en kleuren. Deze blouse die ik bij We Fashion tegenkwam heeft een mooie grote creatieve en toch een fijne print. De top heeft een vrouwelijke snit en een mooie V hals.

Stylingtip: een turquoise hemdje of mouwloos topje onder de blouse zorgt voor een stijlvol decolleté en legt een mooi accent op je hals en laat je huid er gezond en bruin uitzien.

Bonaparte

In de brochure van Bonaparte spotte ik deze A-lijn top met charmante trompetvormige mouwen. Omdat de top van transparant chiffon is gemaakt draag je onder deze top een donkerder hemdje (liefst dezelfde kleur van de top). Deze top heeft mooie accenten in de vorm van een prachtige veloursrand op de schouderpas en mooie plooitjes in de voor- en achterpas. In veel kledingcollecties zie je trompetvormige mouwen.

Stylingtip: Een trompetvormige mouw valt op en trekt de aandacht. Draag alleen trompetvormige mouwen als je de aandacht op je taille wilt vestigen. Als je weinig taille hebt en je draagt trompetvormige mouwen dan vestig je de aandacht op je minder sterke punt. Iedereen heeft mooie lichaamspunten. Ken jouw sterke lichaamspunten en benadruk deze!

Marlene Vlot

Bij Marlene Vlot zag ik deze mooie okergele top. De top heeft een mooie stofkwaliteit en fraaie details. Let eens op het mooie goudkleurige knoopje en de soepelvallende plooitjes. Okergeel is een warme kleur. In eerder blogs schreef ik over koele en warme kleuren. Herfst- en lentetypes kunnen de prachtige okergele kleuren van dit seizoen goed dragen.

Stylingtip: Ben je een winter- of zomertype en wil je graag okergeel dragen? Koop kleding in een okergele kleur die zo weinig mogelijk warmte in de ondertoon van de kleur heeft. Draag bij je gezicht een sjaal in jouw mooiste kleuren met een klein motief in okergeel. Op die manier heeft de okergele kleur minder invloed op je huidskleur en schaduwen in je gezicht.

Zara

Een crème of witte top is een basisstuk dat in geen enkele garderobe mag ontbreken. Bij Zara zag ik deze prachtige aparte blouse met een V-hals en strik hangen. De contrasterende manchet geeft een prachtig accent aan het uiteinde van de mouw. De top heeft ook nog een soepelvallend volant op het voorpand.

Stylingtip: Als je een kort bovenlichaam en grote cupmaat hebt raad ik een blouse met volant af. De volant laat je borsten groter lijken en je bovenlichaam kan propperig overkomen. Heb je een kleine cupmaat en wil jij je borsten groter laten lijken, dan is het dragen van een volant een stijlvolle oplossing.

Cos

Cos heeft prachtige kledinglabels met een vrouwelijke snit en verfijnde details. Deze donkerblauwe top is afgewerkt me een mooi stiksel en een fijne rits in de zijkant. Dit zorgt voor een kwaliteitsuitstraling die net wat extra cachet geeft. Blauw is de lievelingskleur van veel Nederlanders. Ik vermoed dat 95% van de Dailytrendvrouwen blauw in hun kledingkast heeft hangen. Deze top heeft een dubbele laag. Het katoen met stretch jersey zorgt voor warmte in de herfst. Het model is aangesloten met een soepele overlay.

Stylingtip: een donkerblauwe top is een basiskledingstuk dat in ieder seizoen veel combinatiemogelijkheden geeft. Combineer een donkerblauwe top afwisselend met een kleurige sjaal, lange ketting of kleurig jasje. Door te combineren heb je met 1 kledingstuk toch iedere keer een andere outfit.

Ik hoop je met deze selectie uit duizenden tops een goed beeld te hebben gegeven van waardevolle stukken voor je garderobe. Ik hoop dat je de extra stylingtips waardeert en toe kunt passen.

Heb je persoonlijke stylingvragen? Laat het mij weten, dan schrijf ik er een (anoniem) blog over, zodat meerdere mensen hun voordeel hiermee kunnen doen. Ik help je graag om er op je mooist uit te zien zodat jij je zelfverzekerd in je kleding voelt!

Your favoritFavor it
3x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Larinda

Larinda is een enthousiaste imageconsultant. Naast haar werk houdt zij van buitenlandse reizen, een verse fruitsalade, lezen en fietsen. Zij deelt graag haar kennis om mensen te inspireren zodat zij zichtbaar zichzelf kunnen zijn.

 

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.