Zo vind jij de perfecte trouwjurk

Yes! Je bent ten huwelijk gevraagd. Daarmee begint ook jouw zoektocht naar de perfecte trouwjurk. Hoe je dat aanpakt? De experts van The New Bride in Barneveld geven je vijf tips!

1. Doe online inspiratie op voor jouw trouwjurk

Begin je zoektocht met het opdoen van een flink portie inspiratie. En dat kan je comfortabel vanuit huis doen. Scrol door de bruiloften categorie op Pinterest en blader door bruidsmagazines. Waarschijnlijk heb je dan al vrij snel een aardig beeld van welke soort trouwjurk jou aanspreekt.

2. Maak een trouwjurken-moodboard

Het is handig als je tijdens deze inspiratiefase een moodboard maakt. Dat kan offline door foto's van bruidsjurken uit te knippen of te printen. Of natuurlijk online met een Pinterest-bord met de mooiste trouwjurken. Neem jouw 'moodboard' mee als je langskomt bij The New Bride. Dan selecteren wij uit onze collectie de bruidsjurken die bij jou passen.

3. Plan snel een eerste afspraak bij de bruidsmodezaak

Een bruidsjurk wordt voor jou op maat gemaakt. Dat kost tijd. Dus zelfs als jij jouw trouwjurk binnen no-time hebt gevonden, duurt het nog een tijdje voordat deze ook daadwerkelijk in de kast hangt. Ga daarom minimaal negen maanden voor de bruiloft op zoek naar een bruidsjurk. Dan is er voldoende tijd en kun je de trouwjurk nog een aantal keer passen.

4. Kijk met een open blik naar bruidsmode

Tijdens een bezoek is het verleidelijk om alleen jurken te passen die aansluiten bij het plaatje dat jij in je hoofd hebt. Maar mogen we je uitdagen? Pas ook eens een model dat je helemaal niet aanspreekt. Je zult niet de eerste bruid zijn die ontdekt dat zo'n model perfect bij haar lichaam past. Onze specialisten helpen je hier graag bij. Op basis van jarenlange ervaring stellen ze jurken voor die mooi aansluiten bij de vormen van jouw lichaam.

5. Vertel in de bruidswinkel altijd eerlijk wat je vindt

Jouw bezoek aan The New Bride draait allemaal om het vinden van jouw perfecte trouwjurk. Het is dan ook belangrijk dat je eerlijk aangeeft wat je wilt. Dat begint bij het maken van de afspraak. Wil je bijvoorbeeld graag wat privacy voor jou en je gasten? Dan kun je bij The New Bride gebruikmaken van de privé paskamers. Maar ook als het gaat om de jurk horen we graag jouw mening. Vind je een bepaald detail niet mooi? Wij kunnen alle jurken op maat maken. Als je wilt, maken wij dé perfecte trouwjurk voor jou!

 

Your favoritFavor it
3x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Redactie

Dailytrend is speciaal bedoeld voor vrouwen die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van Fashion, Wonen en Kids.

 

My Favorites: royalwaardige kleding

My Favorites: royalwaardige kleding
Als ik iets zou willen, is het wel snuffelen in de kledingkast van een koningin. In èèn jaar tijd werd Maxima al met 161 verschillende looks gezien, dat krijg ik niet voor elkaar. En dan nog te bedenken hoe groot de kledingkast voor al dat moois wel niet moet zijn. Maxima is echter niet de enige royal die zich mooi kleedt, ook de stijl van Kate Middleton vind ik prachtig. Ik ben op zoek gegaan naar wat kleding die binnen haar stijl past.

Trendwatching: deze kettingen zijn hip!

Trendwatching: deze kettingen zijn hip!
Dit winterseizoen is er voor elk wat wils! Het maakt niet uit of je van grote of kleine, dikke of dunne, lange of korte kettingen houdt, er ligt voor iedereen iets in de winkel. Nieuwe trends zijn de chokers. Het modeseizoen 2016 zagen we ze voor het eerst verschijnen, nu kan je er echt niet meer omheen. Een choker is strak tegen de nek aan gedragen bandje. In 1800 werd de choker veel gedragen. Nu komt hij na tussenpozen van tientallen jaren weer boven het maaiveld uit.

Van jurk tot droomjurk

Van jurk tot droomjurk
Eindelijk is dé jurk gevonden. Klaar? Nou nee. Wanneer hij na zo’n vier à vijf maanden levertijd de winkel binnenkomt, begint het eigenlijk pas.

Met deze sjaals maak je jouw outfit compleet

Met deze sjaals maak je jouw outfit compleet
Met één accessoire eindeloze mogelijkheden! Dan heb je het over de sjaal. Een sjaal is een veelzijdig accessoire en geeft flair of legt een mooi accent. Een sjaal kun je knopen, of met een clip, kraal of speld vastzetten. Een sjaal maakt je outfit helemaal af. De meeste vrouwen hebben een flinke verzameling sjaals in hun kast. Een sjaal is altijd leuk om erbij te kopen. Maar dan kom je thuis... Met de grote vraag: waar draag ik de sjaal bij en hoe draag ik de sjaal op een vlotte manier?