Zo vind jij de perfecte trouwjurk

Yes! Je bent ten huwelijk gevraagd. Daarmee begint ook jouw zoektocht naar de perfecte trouwjurk. Hoe je dat aanpakt? De experts van The New Bride in Barneveld geven je vijf tips!

1. Doe online inspiratie op voor jouw trouwjurk

Begin je zoektocht met het opdoen van een flink portie inspiratie. En dat kan je comfortabel vanuit huis doen. Scrol door de bruiloften categorie op Pinterest en blader door bruidsmagazines. Waarschijnlijk heb je dan al vrij snel een aardig beeld van welke soort trouwjurk jou aanspreekt.

2. Maak een trouwjurken-moodboard

Het is handig als je tijdens deze inspiratiefase een moodboard maakt. Dat kan offline door foto's van bruidsjurken uit te knippen of te printen. Of natuurlijk online met een Pinterest-bord met de mooiste trouwjurken. Neem jouw 'moodboard' mee als je langskomt bij The New Bride. Dan selecteren wij uit onze collectie de bruidsjurken die bij jou passen.

3. Plan snel een eerste afspraak bij de bruidsmodezaak

Een bruidsjurk wordt voor jou op maat gemaakt. Dat kost tijd. Dus zelfs als jij jouw trouwjurk binnen no-time hebt gevonden, duurt het nog een tijdje voordat deze ook daadwerkelijk in de kast hangt. Ga daarom minimaal negen maanden voor de bruiloft op zoek naar een bruidsjurk. Dan is er voldoende tijd en kun je de trouwjurk nog een aantal keer passen.

4. Kijk met een open blik naar bruidsmode

Tijdens een bezoek is het verleidelijk om alleen jurken te passen die aansluiten bij het plaatje dat jij in je hoofd hebt. Maar mogen we je uitdagen? Pas ook eens een model dat je helemaal niet aanspreekt. Je zult niet de eerste bruid zijn die ontdekt dat zo'n model perfect bij haar lichaam past. Onze specialisten helpen je hier graag bij. Op basis van jarenlange ervaring stellen ze jurken voor die mooi aansluiten bij de vormen van jouw lichaam.

5. Vertel in de bruidswinkel altijd eerlijk wat je vindt

Jouw bezoek aan The New Bride draait allemaal om het vinden van jouw perfecte trouwjurk. Het is dan ook belangrijk dat je eerlijk aangeeft wat je wilt. Dat begint bij het maken van de afspraak. Wil je bijvoorbeeld graag wat privacy voor jou en je gasten? Dan kun je bij The New Bride gebruikmaken van de privé paskamers. Maar ook als het gaat om de jurk horen we graag jouw mening. Vind je een bepaald detail niet mooi? Wij kunnen alle jurken op maat maken. Als je wilt, maken wij dé perfecte trouwjurk voor jou!

 

Your favoritFavor it
3x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Redactie

Dailytrend is speciaal bedoeld voor vrouwen die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van Fashion, Wonen en Kids.

 

Mijn kringkoopjes #1

Mijn kringkoopjes #1
Wanneer je de deur open doet komt een ietwat muffe geur tegemoet. Je kijkt rond en ziet verschillende retrolook stoeltjes. Naast een dikke stapel met oude tijdschriften en een ouderwetse naaimachine waarvan de vorige eigenaar een poging heeft gedaan om ‘m roze te verven. Jawel, ik heb het hier over de kringloopwinkel. Ik ben dol op deze winkel waar je vaak unieke items voor een prikkie kunt scoren. Het is dat ik nog geen eigen huis heb, maar anders had ik al heel wat meubelstukken mee naar buiten gesjouwd. Vandaag laat ik je zien wat ik wel mee naar huis heb genomen.

Waarom leer nooit uit de mode raakt

Waarom leer nooit uit de mode raakt
In de negentiende eeuw werd de eerste handtas van leer ontworpen. Leer is stevig, flexibel, kwalitatief en tijdloos. Jouw oma had vroeger vast ook een lederen tas. Leer is een favoriet materiaal voor designers. Zij maken veel lederen artikelen in verschillende modellen, kleuren, maten en stijlen. Leer is ook een geliefd item bij zowel vrouwen als mannen. Het is vrijwel overal te koop. In bijna alle boetiekjes en grote warenhuizen vind je lederen artikelen. Je kunt denken aan schoenen, tassen, riemen of portemonnees.

Van jurk tot droomjurk

Van jurk tot droomjurk
Eindelijk is dé jurk gevonden. Klaar? Nou nee. Wanneer hij na zo’n vier à vijf maanden levertijd de winkel binnenkomt, begint het eigenlijk pas.

Mijn favoriete voorjaarsoutfit

Mijn favoriete voorjaarsoutfit
Deze week raakt de thermometer de 25 graden. Wie zijn hart maakt er dan geen vreugdesprongetje? Bij mij maakte niet alleen mijn hart een sprongetje, ook mijn benen maakten een sprint naar mijn kledingkast. Het was tijd om mijn voorjaarskleding uit de opbergruimte te halen. Vandaag laat ik mijn favoriete outfit aan jullie zien.