Zo vind jij de perfecte trouwjurk

Yes! Je bent ten huwelijk gevraagd. Daarmee begint ook jouw zoektocht naar de perfecte trouwjurk. Hoe je dat aanpakt? De experts van The New Bride in Barneveld geven je vijf tips!

1. Doe online inspiratie op voor jouw trouwjurk

Begin je zoektocht met het opdoen van een flink portie inspiratie. En dat kan je comfortabel vanuit huis doen. Scrol door de bruiloften categorie op Pinterest en blader door bruidsmagazines. Waarschijnlijk heb je dan al vrij snel een aardig beeld van welke soort trouwjurk jou aanspreekt.

2. Maak een trouwjurken-moodboard

Het is handig als je tijdens deze inspiratiefase een moodboard maakt. Dat kan offline door foto's van bruidsjurken uit te knippen of te printen. Of natuurlijk online met een Pinterest-bord met de mooiste trouwjurken. Neem jouw 'moodboard' mee als je langskomt bij The New Bride. Dan selecteren wij uit onze collectie de bruidsjurken die bij jou passen.

3. Plan snel een eerste afspraak bij de bruidsmodezaak

Een bruidsjurk wordt voor jou op maat gemaakt. Dat kost tijd. Dus zelfs als jij jouw trouwjurk binnen no-time hebt gevonden, duurt het nog een tijdje voordat deze ook daadwerkelijk in de kast hangt. Ga daarom minimaal negen maanden voor de bruiloft op zoek naar een bruidsjurk. Dan is er voldoende tijd en kun je de trouwjurk nog een aantal keer passen.

4. Kijk met een open blik naar bruidsmode

Tijdens een bezoek is het verleidelijk om alleen jurken te passen die aansluiten bij het plaatje dat jij in je hoofd hebt. Maar mogen we je uitdagen? Pas ook eens een model dat je helemaal niet aanspreekt. Je zult niet de eerste bruid zijn die ontdekt dat zo'n model perfect bij haar lichaam past. Onze specialisten helpen je hier graag bij. Op basis van jarenlange ervaring stellen ze jurken voor die mooi aansluiten bij de vormen van jouw lichaam.

5. Vertel in de bruidswinkel altijd eerlijk wat je vindt

Jouw bezoek aan The New Bride draait allemaal om het vinden van jouw perfecte trouwjurk. Het is dan ook belangrijk dat je eerlijk aangeeft wat je wilt. Dat begint bij het maken van de afspraak. Wil je bijvoorbeeld graag wat privacy voor jou en je gasten? Dan kun je bij The New Bride gebruikmaken van de privé paskamers. Maar ook als het gaat om de jurk horen we graag jouw mening. Vind je een bepaald detail niet mooi? Wij kunnen alle jurken op maat maken. Als je wilt, maken wij dé perfecte trouwjurk voor jou!

 

Your favoritFavor it
3x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Redactie

Dailytrend is speciaal bedoeld voor vrouwen die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van Fashion, Wonen en Kids.

 

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”

“Vrijwilligerswerk voor Adullam verrijkt mijn leven”
“Kijk, hier ging mijn dochtertje Willieze altijd met een van de bewoners vissen op badeendjes,” vertelt vrijwilligster Hanna Riezebos-Kloosterman (31) bij de vijver van de balkontuin van Muiderheim. Ze betrok haar kinderen al jong bij het vrijwilligerswerk voor gehandicapten.

Mijn favoriete voorjaarsoutfit

Mijn favoriete voorjaarsoutfit
Deze week raakt de thermometer de 25 graden. Wie zijn hart maakt er dan geen vreugdesprongetje? Bij mij maakte niet alleen mijn hart een sprongetje, ook mijn benen maakten een sprint naar mijn kledingkast. Het was tijd om mijn voorjaarskleding uit de opbergruimte te halen. Vandaag laat ik mijn favoriete outfit aan jullie zien.

Passen in alle privacy bij The New Bride

Passen in alle privacy bij The New Bride
Een bruidsjurk uitzoeken: veel vrouwen dromen ervan. Toch kan het ook overweldigend zijn. In een bruidswinkel hangen zóveel prachtige jurken. Welke kies je? Bruidszaak The New Bride in Barneveld weet precies welke trouwjurk perfect bij jou past!

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.