Winterkleuren 2017/2018

Laat de winter maar komen!

Je kunt er in de winkels niet omheen, de prachtige herfstkleuren stralen je tegemoet.

Deze kleuren zie je in deze winter.

  • Groen, vooral legergroen, het groen dat herfsttypes mooi staat
  • Mosterdgeel tot goudgeel
  • Roestbruin en bruin
  • Cheriserood
  • Aubergine paars

Kijk goed in de spiegel (liefst bij daglicht) of de warme herfsttinten je mooi staan. Het mosterdgeel of roestbruin kan, als het niet met de ondertoon in je huid harmonieert, je juist grauw maken.
Hoe je de winterkleuren combineert laat ik in een aantal collages zien. Laat je inspireren!

Heb jij je garderobe al aangevuld met mooie warme winterkleding? Heel veel shopplezier gewenst!

Your favoritFavor it
2x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Larinda

Larinda is een enthousiaste imageconsultant. Naast haar werk houdt zij van buitenlandse reizen, een verse fruitsalade, lezen en fietsen. Zij deelt graag haar kennis om mensen te inspireren zodat zij zichtbaar zichzelf kunnen zijn.

 

Deze tops zouden in iedere vrouwenkledingkast moeten hangen. Mét exclusieve stylingtips!

Deze tops zouden in iedere vrouwenkledingkast moeten hangen. Mét exclusieve stylingtips!
Laatst ging ik een dagje (online) winkelen met mijn pet als imagoconsultant op. Ik selecteerde tops voor jou die multifunctioneel zijn én ook overeenkomen met de nieuwste winterkleuren. Ook zocht ik naar stijlvolle kledingstukken die je als een waardevolle aanvulling op je basisgarderobe kunt inzetten. Bij ieder kledingstuk krijg je een exclusieve stylingtip van mij.

Even voorstellen: Elize

Even voorstellen: Elize
Het zonnetje schijnt op mijn bureau, het eerste teken van de lente, terwijl ik dit aan het schrijven ben. Het is mijn favoriete seizoen van het jaar. Ik kan enorm genieten van de eerste warmte die de aarde bereikt. Van het vooruitzicht dat de zomer er weer aan komt, wat betekend dat je tot ’s avonds laat ijsjes kunt eten en kan zwemmen in de rivier. Maar ook weer een nieuw modeseizoen: de winterkleren maken plaats voor zomerkleding.

Waarom shoppen zo goed helpt tegen stress

Waarom shoppen zo goed helpt tegen stress
Soms heb ik van die drukke weken die ik echt moet afsluiten (of beginnen) met een ontspannende activiteit. Een boek lezen, in de natuur wandelen of… shoppen. Want ja, shoppen schijnt goed te helpen tegen stress. Met dat gegeven in mijn hoofd, ging ik goed nadenken of dit voor mij ook geldt. De conclusie… ja, en wel om de volgende vier redenen.