Dailytrend stopt.

Rond half februari 2019 is het moment gekomen dat Dailytrend stopt.
Tot die tijd zijn alle artikelen beschikbaar in huidige vorm.

Pak je moment.

Met vriendelijke groet, Dailytrend.

Waar koop je de mooiste tassen?


Er zijn veel winkels en webshops waar je mooie tassen kunt kopen. Gelukkig maar, want mooie tassen zijn bij velen favoriet. Wat vind ik nu de beste winkels en webshops waar je de mooiste tassen kunt kopen?

The Little Green Bag
Deze webshop verkoopt ontzettend veel tassen van de meest uiteenlopende merken. Zo heb ik er mijn Eastpak rugtas vandaan, maar ook mijn cognac leren shopper en een donkerbruine chique tas. Ik denk echt dat er voor iedereen wel wat te vinden is bij deze webshop. Vaak zijn er aantrekkelijke kortingen op veel leuke tassen. Een bijkomend voordeel is, dat ze snel en netjes leveren. Er zit bij levering een klein handgeschreven kaartje bij, dat maakt het echt persoonlijk.

Bijenkorf
Hoewel een webshop ideaal is, is het ook handig om verschillende tassen zelf te zien en te vergelijken met elkaar. De Bijenkorf heeft een uitgebreid assortiment aan mooie tassen, dus daar zit je wel goed. Kijk daar ook eens in de sale, dan kun je echt veel tassen met aantrekkelijke kortingen vinden. De persoonlijke aandacht die ze voor je hebben vind ik fijn, ze helpen je echt met zoeken naar het mooiste exemplaar voor jou.

Brandfield
Toch sluit ik af met een webshop, alleen omdat dit zo’n fijne is: Brandfield. Je kunt er tassen, portemonnees en sieraden vinden. Wat ik zo fijn vind aan Brandfield, is de zeer diverse prijsklassen. Ik denk dat iedereen er wel wat kan vinden. Ook de heren kunnen er goed slagen; stoere rugtassen tot nette aktetassen zijn er allebei te vinden. En… wat ik al vertelde: je kunt er ook portemonnees en sieraden vinden, dus ideaal om je accessoires compleet te maken.

Koop jij je tassen liever online of offline? Heb jij ook favoriet winkels en webshops? Deel ze dan met ons! 

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”

“Als ik zie dat deelnemers genieten van de verkoping, dan geniet ik ook!”
“Om eerlijk te zijn zei de verkoping me vroeger niks. Diep in mijn hart vond ik de grote oliebollenactie veel leuker. Maar nu ik het een aantal jaren heb gedaan, ga ik er steeds meer plezier in krijgen. Ook als ik zie hoe de deelnemers ervan genieten, dat is wel heel mooi ja,” glimlacht vrijwilliger Erik Verhoeks (34). Hij is voorzitter van het comité dat de jaarlijkse verkoping op Veldheim in Ede regelt. Daarnaast is hij betrokken bij de grote oliebollenactie.

Een ketting mag opvallen

Een ketting mag opvallen
Het verschil maak je met je accessoires. Een mooi accessoire trekt de aandacht naar jouw mooiste lichaamspunten. Maak hier optimaal gebruik van met deze tips.

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me

Hun enthousiasme en vrolijkheid raken me
“Ze zijn zo enthousiast, zo vrolijk. Ja, ze staan echt positief in het leven”, zegt Gerline Pullen (18), tweedejaars leerling SAW-BBL (Medewerker Maatschappelijke Zorg – Beroepsbegeleidende Leerweg) Maasheim dagactiviteiten. Ooit dacht ze dat ze onderwijsassistente wilde worden. Die studie volgde ze ook. Totdat ze in aanraking kwam met kinderen met een beperking. Na een meeloopdag bij Adullam wist ze het zeker: ik ga switchen, vertelt ze. En daar heeft ze absoluut geen spijt van.