Waar koop je de mooiste tassen?


Er zijn veel winkels en webshops waar je mooie tassen kunt kopen. Gelukkig maar, want mooie tassen zijn bij velen favoriet. Wat vind ik nu de beste winkels en webshops waar je de mooiste tassen kunt kopen?

The Little Green Bag
Deze webshop verkoopt ontzettend veel tassen van de meest uiteenlopende merken. Zo heb ik er mijn Eastpak rugtas vandaan, maar ook mijn cognac leren shopper en een donkerbruine chique tas. Ik denk echt dat er voor iedereen wel wat te vinden is bij deze webshop. Vaak zijn er aantrekkelijke kortingen op veel leuke tassen. Een bijkomend voordeel is, dat ze snel en netjes leveren. Er zit bij levering een klein handgeschreven kaartje bij, dat maakt het echt persoonlijk.

Bijenkorf
Hoewel een webshop ideaal is, is het ook handig om verschillende tassen zelf te zien en te vergelijken met elkaar. De Bijenkorf heeft een uitgebreid assortiment aan mooie tassen, dus daar zit je wel goed. Kijk daar ook eens in de sale, dan kun je echt veel tassen met aantrekkelijke kortingen vinden. De persoonlijke aandacht die ze voor je hebben vind ik fijn, ze helpen je echt met zoeken naar het mooiste exemplaar voor jou.

Brandfield
Toch sluit ik af met een webshop, alleen omdat dit zo’n fijne is: Brandfield. Je kunt er tassen, portemonnees en sieraden vinden. Wat ik zo fijn vind aan Brandfield, is de zeer diverse prijsklassen. Ik denk dat iedereen er wel wat kan vinden. Ook de heren kunnen er goed slagen; stoere rugtassen tot nette aktetassen zijn er allebei te vinden. En… wat ik al vertelde: je kunt er ook portemonnees en sieraden vinden, dus ideaal om je accessoires compleet te maken.

Koop jij je tassen liever online of offline? Heb jij ook favoriet winkels en webshops? Deel ze dan met ons! 

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Deze tops zouden in iedere vrouwenkledingkast moeten hangen. Mét exclusieve stylingtips!

Deze tops zouden in iedere vrouwenkledingkast moeten hangen. Mét exclusieve stylingtips!
Laatst ging ik een dagje (online) winkelen met mijn pet als imagoconsultant op. Ik selecteerde tops voor jou die multifunctioneel zijn én ook overeenkomen met de nieuwste winterkleuren. Ook zocht ik naar stijlvolle kledingstukken die je als een waardevolle aanvulling op je basisgarderobe kunt inzetten. Bij ieder kledingstuk krijg je een exclusieve stylingtip van mij.

Nieuwe serie; Larinda beantwoordt jouw imagovragen

Nieuwe serie; Larinda beantwoordt jouw imagovragen
Morgen heb je een sollicitatie. Zuchtend sta je voor de kast, want je hebt geen idee wat je aan moet trekken. Want; wat verwacht jouw potentiele nieuwe werkgever van je? Kun je nu wel of niet dat leuke, zwierige gele jurkje aan, of moet je toch maar je grijze colbertje van de hanger afhalen?

Blikvangers in huis

Blikvangers in huis
Een huis wordt altijd net wat specialer wanneer er opvallende en mooie items te zien zijn. Ik houd wel van deze blikvangers. Ik heb mijn vier favoriete blikvangers verzameld. Ik laat ze graag aan je zien.

Hoe geef je de woonkamer een nieuwe look voor … euro?

Hoe geef je de woonkamer een nieuwe look voor … euro?
Het veranderen van mijn interieur is een favoriete bezigheid van mij. Ik vind het vooral erg leuk om iets een heel andere look te geven zonder dat ik daarvoor mijn hele huis moet veranderen. Vandaag laat ik zien met welke producten ik mijn woonkamer een nieuwe look wil geven.