Waar koop je de mooiste tassen?


Er zijn veel winkels en webshops waar je mooie tassen kunt kopen. Gelukkig maar, want mooie tassen zijn bij velen favoriet. Wat vind ik nu de beste winkels en webshops waar je de mooiste tassen kunt kopen?

The Little Green Bag
Deze webshop verkoopt ontzettend veel tassen van de meest uiteenlopende merken. Zo heb ik er mijn Eastpak rugtas vandaan, maar ook mijn cognac leren shopper en een donkerbruine chique tas. Ik denk echt dat er voor iedereen wel wat te vinden is bij deze webshop. Vaak zijn er aantrekkelijke kortingen op veel leuke tassen. Een bijkomend voordeel is, dat ze snel en netjes leveren. Er zit bij levering een klein handgeschreven kaartje bij, dat maakt het echt persoonlijk.

Bijenkorf
Hoewel een webshop ideaal is, is het ook handig om verschillende tassen zelf te zien en te vergelijken met elkaar. De Bijenkorf heeft een uitgebreid assortiment aan mooie tassen, dus daar zit je wel goed. Kijk daar ook eens in de sale, dan kun je echt veel tassen met aantrekkelijke kortingen vinden. De persoonlijke aandacht die ze voor je hebben vind ik fijn, ze helpen je echt met zoeken naar het mooiste exemplaar voor jou.

Brandfield
Toch sluit ik af met een webshop, alleen omdat dit zo’n fijne is: Brandfield. Je kunt er tassen, portemonnees en sieraden vinden. Wat ik zo fijn vind aan Brandfield, is de zeer diverse prijsklassen. Ik denk dat iedereen er wel wat kan vinden. Ook de heren kunnen er goed slagen; stoere rugtassen tot nette aktetassen zijn er allebei te vinden. En… wat ik al vertelde: je kunt er ook portemonnees en sieraden vinden, dus ideaal om je accessoires compleet te maken.

Koop jij je tassen liever online of offline? Heb jij ook favoriet winkels en webshops? Deel ze dan met ons! 

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Myrthe over het 'Wonderbaar Licht'

Myrthe over het 'Wonderbaar Licht'
De psalmen, ze zijn ons allemaal bekend. Myrthe schreef melodieën naar aanleiding van de psalmen, met betrekking tot haar eigen leven. Vrijdag komt haar cd ‘Wonderbaar licht’ uit. Ze vertelde ons meer over het proces achter het album.

Hoteldebotel

Hoteldebotel
Ze leerden elkaar kennen op de middelbare school. Eigenlijk waren ze altijd vrienden, maar toen ze na een tijdje afgesproken hadden wist Leanne al genoeg; hij was degene die ze zocht. Inmiddels zijn ze al langer dan drie jaar samen. Vandaag hoor je het verhaal van Leanne en Anco.

Deze 4 hotspots in Valencia wil je bezoeken

Deze 4 hotspots in Valencia wil je bezoeken
Nog niet zo lang geleden ben ik voor het eerst naar Valencia geweest. Een Spaanse stad waar je 300 dagen per jaar geniet van de zon, overal sinaasappelbomen ziet, lekker eet en… mooie bezienswaardigheden ontdekt! In dit artikel toon ik mijn vier favoriete hotspots in Valencia.

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?
Het is niet altijd even makkelijk om je kleding overeen te laten komen met jouw persoonlijkheid en uitstraling. In deze serie beantwoord kleur-, stijl- en imagocoach Larinda Bok jouw persoonlijke imagovragen. Vandaag beantwoordt ze de vraag van Anna.