Waar koop je de mooiste tassen?


Er zijn veel winkels en webshops waar je mooie tassen kunt kopen. Gelukkig maar, want mooie tassen zijn bij velen favoriet. Wat vind ik nu de beste winkels en webshops waar je de mooiste tassen kunt kopen?

The Little Green Bag
Deze webshop verkoopt ontzettend veel tassen van de meest uiteenlopende merken. Zo heb ik er mijn Eastpak rugtas vandaan, maar ook mijn cognac leren shopper en een donkerbruine chique tas. Ik denk echt dat er voor iedereen wel wat te vinden is bij deze webshop. Vaak zijn er aantrekkelijke kortingen op veel leuke tassen. Een bijkomend voordeel is, dat ze snel en netjes leveren. Er zit bij levering een klein handgeschreven kaartje bij, dat maakt het echt persoonlijk.

Bijenkorf
Hoewel een webshop ideaal is, is het ook handig om verschillende tassen zelf te zien en te vergelijken met elkaar. De Bijenkorf heeft een uitgebreid assortiment aan mooie tassen, dus daar zit je wel goed. Kijk daar ook eens in de sale, dan kun je echt veel tassen met aantrekkelijke kortingen vinden. De persoonlijke aandacht die ze voor je hebben vind ik fijn, ze helpen je echt met zoeken naar het mooiste exemplaar voor jou.

Brandfield
Toch sluit ik af met een webshop, alleen omdat dit zo’n fijne is: Brandfield. Je kunt er tassen, portemonnees en sieraden vinden. Wat ik zo fijn vind aan Brandfield, is de zeer diverse prijsklassen. Ik denk dat iedereen er wel wat kan vinden. Ook de heren kunnen er goed slagen; stoere rugtassen tot nette aktetassen zijn er allebei te vinden. En… wat ik al vertelde: je kunt er ook portemonnees en sieraden vinden, dus ideaal om je accessoires compleet te maken.

Koop jij je tassen liever online of offline? Heb jij ook favoriet winkels en webshops? Deel ze dan met ons! 

Your favoritFavor it
1x FAVORED
DelenPinterest
comments powered by Disqus
 
1

Margriet

Margriet is een enthousiaste logopedist. Behalve van haar werk, houdt ze ook van interieur, schrijven, shoppen en mooie boeken. Trends en tips deelt ze graag met jou op Dailytrend.

 

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten

Makkelijke kapsels binnen 5 minuten
Herken je dat je soms wel tien keer op de snoozeknop van je wekker drukt? En opeens moet je er toch echt uit en is er tijdnood. Je hebt geen tijd meer om uitgebreid je haar te doen. Maar onder de douche denk je aan die afspraak waar je toch verzorgd voor de dag wilt komen. Wat nu? Speciaal voor deze momenten heb ik vijf tips voor een verzorgd kapsel dat je binnen vijf minuten fixt.

Effectief en verzorgd door de ochtendspits

Effectief en verzorgd door de ochtendspits
Je kent het wel: de wekker rinkelt, de kinderen roepen of ze uit bed mogen en de was moet nog in de droger. Iedereen wil wel, zoals de vrouw op de foto in het gras spelen met je kind en genieten van de natuur en de zon. Voor iedereen verloopt het ochtendritueel anders, maar rustig opstaan is maar weinig mensen gegeven.

De leukste gouden en zilveren kettingen

De leukste gouden en zilveren kettingen
Kleurige kettingen zijn hip, maar niet iedereen houdt van gekleurde accessoires. Daarom heb ik de mooiste gouden en zilveren kettingen voor jou bij elkaar gezocht. En ik kan het niet laten, je krijgt er gratis stijltips bij hoe je de kettingen op z´n mooist uit laat komen. Want….. zilveren en vooral gouden kettingen zijn niet goedkoop en daar kan jij je geen miskoop mee veroorloven.

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?

Larinda beantwoordt jouw imagovragen: Welke kleuren staan mooi bij mijn witte huid en rode haar?
Het is niet altijd even makkelijk om je kleding overeen te laten komen met jouw persoonlijkheid en uitstraling. In deze serie beantwoord kleur-, stijl- en imagocoach Larinda Bok jouw persoonlijke imagovragen. Vandaag beantwoordt ze de vraag van Anna.